Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hayırlısı olsunn umarım tez zamanda atlatır belki türkiye havası rahatlatır kızını anneler günün kutlu olsun allah emeklerinin karşılığını sana papatyanı verdii allah sana güç kuvvet versin kızlarınla mutlu olursun inşallah

İyi geceler kızlar henüz daha erken fakat sabah 6da uyanmış ve yarın sabah 6 gibi uyanacak olmanın vermiş olduğu uyku özlemiyle yatıyorum. Yarın iş için eğitime başlıyorum benim için hayırlı olan buysa umarım en kısa sürede alışır ve kaparım işi.

Bu arada bu kadar çok ayakkabım olupta yarına giyecek ayakkabı bulamamamda cabası en son aldığım babet tarak kısmından vuruyor sabah yürüyerek giderim diyordum ama olmadı conversle yürüycem babetleri şirkette giyicem

İyi uykular güzeller

Herkese tekrar selamlar nasil gidiyor anneler gununuz nasil gecti
Gecen gun size cvp da veremdim simdilikk kresten vaztectik itfaiyede calisan rahmetli cavusumun esi bakacak kisa bi sureligine ondan sonra ya anem ya tefrruatli bir bakici cunku kres i ih olmaz dedik oyle iste cankuslarim ozellikle umtcum cok aciklayici yazmisti bende cok arastirmistim rn iyi yas 3 yas diye ama mecburiyetten yapacak bska hcbirseim yoktu

Benim annelr gunum hic iyi gcmedi esim nobetteydi dun cok fecitartistik baya baya ilk.ciddi kavgamizz oldu kv ve kizimin yaninda suan bile konusmuyoruz kv de beni tutcagina oglu iilcin agladi ve keske oglum.gelmeseydi bu shre lanetolsun bu ise fln keske.evlenmeseydiniz dedi icime oturdu ve sabah yine de anneler gunuu kutladim ve bu laflari isittim yine de.saygisizlk etmedim ee iste benim en hakettigim anneler gunum sizinde cannizi sikmayayim annmlere anlatmadim sikmamak icin bari buraya yazayim dedim sikintim gecsin diye(

Mutlucum dalokiye de cok.gecmis olsun cnm allah beterinden saklasin

Toksincim cok gecmis olsun kuzucguna canim daha dogrusu iki kuzuna da

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrr :122: :122:

Bugün Anneler günü münasebetiyle eşimin Anannesine gittik malum KV orada. Akşam üzere hiç haber vermedik hatta gündüz KV eşimin teyzesiyle iddalaşmış.
Eşimin Teyzesi onlar bugün kesin gelir demiş anneside yok gelmez o bak aramadı bile demiş. Tabi Teyzoş beni çok sevdiği için yok yok banu mutlaka oğlunuda alır getirir demiş kadın beni tanıyor sonuçta
Ananne çok sevindi geldiğimize hatta özletiyorsun kendini daha sık gel dedi
Olağan KV Gelin atışmamızıda yaptık geldim
Eşimin malum Amcaoğlu geçenlerde evlenmişti bu akşam içinde eşimin halasına yemeğe davetlilermiş. Kv başladı tabi söylenmeye yok benim oğlumu yemeğe almadılar geçmişte falan diye. Yok eşimin halaları zaten o amcanın cocuklarını daha çok tutarmış falan nasıl kötülüyor herkesi
KVnin Ablasıda ya sende al yemeğe sanada gelsinler davet etmezsen biz yemeğe geliyoruz denmezki dedi anam yok evimin su borusu patlak zaten öyle olmasada ben kimseyi yemeğe alamam uğraşamam falan.
Dedimki ben alırım ne olucak sende gelirsin vay senmisin öyle diyen olmazmış onlar geçmişte bizi yemeğe almamışlar izin vermiyorum yemeğe alamazsın onları diye bende en sakin ses tonumla kusura bakma geçmişte sen ne yaşadıysan yaşadın ben istediğim kişileri kendi evime yemeğe alırım dedim. Yok alamazsın diye inatlaştı benle eşimde hiçç sessiz bizi dinliyor.
Benim dedim kimseyle bir sorunum yok 20 - 30 sene önce aranızda ne geçtiyse bu beni ilgilendirmez sonuçta küste değilsiniz üstelik ben ne dersen de amcayı ve oğlunu ailecek yemeğe alıcağım hoşuna gitsede gitmesede dedikten sonra küstü hanım niye karşı cıkıyormuşum diye.
Ya bak ben seni kızdırmak için demiyorum ama ne gerek var tatsızlığa ne güzel aile ilişkileri iyiken niye tatsızlık yaratayım ki dedim.
Sakinledi ama eminim ben gittikten sonra söylenmiştir arkamdan ama ben onlarla güzel geçinirken niye sırf 20 sene ona göre diğer yeğenleri daha çok tutmuşlar diye şimdi trip yapayım bende.

Şükür eşimde birşey demedi sonuçta haklıyım
RAbbim yüreğine huzur versin diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden çünkü kadın anlamak istemiyor ve hep huzursuzluk yapıyor :26:

Canım çok ama çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda iyice iyileşir ve evinize dönersiniz güzel haberlerini bekliyoruz
Bu arada seninde Anneler günün ayrıca kutlu olsun yüreği güzel Anne

CAnım Ellerine ve Emeğine sağlık
Dediğin gibi keşke elimizde olsada ciftliğe taşınsakda herşeyi kendimiz yapsak temiz temiz ama maalesef farkında olmadan kendimizde zehirleniyoruz çocuklarıda zehirliyoruz :26:
Rabbim herkesi böyle zehir tüccarların şerrinden korusun... Aminnnnnnnn

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda aranız düzelir barışırsınız eşinle
Kvnin laflarının nasıl canını yaktığını çok ama çok iyi tahmin edebiliyorum çünkü maalesef aynısından bende de var.
Bizim 13 sene oldu hatta bitecek emin ol bugün oğlunu boşuyorum desem kadın zil takıp oynayacak ama tabi yaşlı başlı kadın şimdi her yeride ağırır oynamasın diye geçiniyoruz işte
Bana resmen oğlumu boşa demişti ve ilk kez o gün cevap vermiştim ona sırf sana gıcıklık olsun diye boşamıyorum oğlunu diye
Ki o ara biz ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorduk çok şükür artık öyle bir şey düşümüyoruz
He huylu huyundan vazgeçtimi yoooo ama artık kulaklarımı tıkamayı öğrendim çok şükür eşimde annesinin entrikalarını öğrendi ve benim canımın nasıl yandığını anladı o yüzden artık hiç karışmıyor.

Konu ne bilmiyorum ama bence sen kızının hatırı için eşine biraz yakınlık göster ki daha çabuk barışın
Sonuçta o arada daha çok üzülür üstelik ne olursa olsun tartışsanızda sakın küs yatmayın zamanla alışkanlık haline gelir ve birbirinize sevgi ve saygınızı yitirirsiniz Allah korusun

TAm 50 yıllık evli bir Teyze gibi konuştum ama inan artık tartışsakta eşimle yarım saat sonra eşim gülerek maymun der bana bende gülerek sensin maymun derim ve iş biter
Umarım herşey yoluna girer canım Barıştıktan sonrada eşinle sakince Annesinin seni bu tip laflarla kırdığını söylersin nasılsa ama bu sinirle ancak ters teper

Merryyyyyy iddadaşım nerdesinnnnnn kız merak ettim nasıl oldun doktor ne dedi
Çatlatacaksın beni meraktan

Banucuğum hoşgeldin yeniden,çok sevindim dönmene..
Hoşbulduk yenacım bende çok mutluyum sizlerle olmaktan...
Toksin canım çok geçmiş olsun kızına inşallah biran önce iyileşir.

geçmiş olsun..

ya sonunda dayanamayıp biçiftliğe taşınıcam kendi ekmeğimide sütümüde etimide yumurtsamıda kendim yapıcammmmmmm Allah o fırsatı verir inşallah valla ciddi ciddi düşünüyorummm

yüzdeyüz katılıyorum sana.. bende sütün yumurtanın doğalı, domatesin hormonsuzu, çileğin ilaçsızı diye kafayı yedim...
ekmek yemeği bıraktık ailecek... iyibir sütçü buldum. yoğurdumu kendim yapıp kutu süt almıyorum. dondurmayı da kendim yapıyorum..
msadece zeytin yağı kullanıyorum..
tereyağını da süt kaymağından çıkarıyorum... tuz yok.
abur cubur yok... çocukları oyalamak için bi şeyler icad etmeye çalışıyorum sürekli....
yoruldum ama...

işte bu... boşverin KV yi... koca iyi ise gerisi hikaye...

Merhabalar hepinize nasılsınız hanımlar çok şükür ben iyiyim dietimde süper gidiyor bugünüde çok güzel atlattım dietime tam uydukca mutluluğum huzurum artıyor umarım böyle gider.
Tabi bugün bir ara survivordakiler nasıl dayanıyor diye düşündüm çünkü öğlen yemeğimi yiyemedim eve geldiğimde çok acıkmıştım resmen beynim bedenim sönmüştü ama gelir gelmez bol salatalıkla kendime geldim şükür.

Ya cnm aslinda oyle buyutulecek gibibegildi biz merkeze indik alisverise hepberaber bn evde kim olursa olsuntek birakip cikmam disari kv de aldik yanimiza arabaya bindik surat benesime bsey diyom konusturma o arababkullaniyo sen onune bak oglum fln diyo tabi benm moral 0 oluyo ama yine bisey demedim alisverisi yaptik geziyoz soyle bi dedim suraya da gidelim yok mok dedi annen gitmek istio deyince sen kendini ne arada cikariyonozaman diyo yine bisey demedim dedim cocuk ac evd corba vardi kv dokmus bari surda corba icireyim vay efendim eeve gidince icir sanki cocuk tencere tencere corba iciyo da ben bekleyemem de fln iyi be dedim yeter yani oylece basladi beyefndi ben ses cikarmiyom adam sesini yukseltiyo sinr oldum ben cok.uzulup sinirlenince susar icime atarim o da diyo kincisin de bilmem ne evde bi kavga kiyamet neymis susuyoum hrseyi beynime yaziormusum tabi beyfendisinirden duvarlari yumrukluyo sonr geldi benm ustume yurudu oturdugum yerde yapisti bogzima kizimn yaninda allahan cocuk saka sandi kv gldi ogluunu.cekti ben yine sesimi.cikarmadim sinirdn catlayacaktim nerdryse yine biey yapmadim salagim ya ben sonra sabah ise gitti en sonrada kv den inciler iste he birde kocam olacak adam mesaj atmis aneler gunun kutlu olsun diye cvp vermedim saolsun hep annesiiini aradiyemek yediniz mi diye gicik gicik

Bugün yediklerimide paylaşıyım
Sabah 1 dilim ekmek /2 yumurta 1/2 muz domates salatalık
Öğlen 1 dilim ekmek
Ara 1 galeta bol salatalık
Akşam 1 dilim ekmek hindi sote salata
Ara Çilek kurudut 5 tuzlu fıstık çok canım çekmişti.

canım çok az değilmi yediklerin... bir öğünü sadece bir dilim ekmekle geçirmişsin... böyle yapma bence...sürekli açlık hisseder diyeti sürdüremezsin
bıraktığında da daha çok kilo alırsın(yoyo sendromo deniyor buna)

Kız maşallah enişte beyde az değilmiş :26:
Ya bazı erkekler vardır annesinin yanında biraz daha horozlanır. Eşini tanımıyorum ama bir dönem benimkide o kadar olmasa bile biraz daha bir horozlanıyordu annesinin yanında meğer sonradan öğrendiğim kadarıyla anası gaz veriyormuş :26:
İnşallah eşin başka bir şeye sinirlenip o an öyle davranmıştır diye umuyorum Ama bence sen hazır eline koz geçmişken az naz yap en tatlı halinle kırıldığını söyle ona. En azından bundan sonra başkalarının yanında sana karşı sesini yükseltmesin

Benim eşimde biz yeni evliyken bir şeye bozulduğumda hiç konuşmuyorum diye kızardı hatta ya bir konuşsana birşey söylesene diye az bağırmamıştır
Şimdi tam tersine bir sus be kadın motorun soğsun der tabi o konuşurken ben susarım o susuncada en tatlı halimle başlarım bak işte şöyle de böylede benim hoşuma gitmiyor içime oturuyor eğer böyle yaparsan kendinden soğutursun diye tabi ben susunca o bekler bakar yarım saat içinde benden tık yok anında barışma turlarına girişir

Rabbim hidayet etsin canım ne diyelim Kafana takmamaya çalış çocuğuna yoğunlaş emin ol en geç yarın hatasını anlayıp senin gönlünü almaya çabalıyacaktır Sabret ve dua et Rabbim eşine doğru yolu göstersin. Yuvanızın huzuru için, kuzucuğun mutluluğu için fedakarlık yapmak zorunda olduğunuzu bu şekilde ikinizinde mutsuz olacağını inşallah anlayacaktır

Valla bende çok korkuyorum. Benim eşim annesinden çok etkileniyor. Şimdi kayseriye gidince huzurumuzun kaçmasından korkuyorum. Allah yardımcımız olsun huzurumuzu bozmasın inşallah.

Allah sabır versin sağlık versin inşallah valla birinden sıkıntı çekince diğerine deister istemez titizleniyor Allah başka zeval vermesin en kısa zamanda şifasınıda buldursun inşallahh canım
aman benim kv gibi seninkide desene benim eşim çok takılmaz Allahtan annesinin dediklerine ama kv dilide hiç durmaz tartışmalarımızda hep oğlundan yanadır sen niye canını sıkıyorsun bırak falan filan ama eskidendi onlarda şimdi zaten eşimle tartşmam normaldede şimdi hiç ben biraz onların yanında salağa yatıyorum sonrada anasını ağlatıyorummm eşimin çünkü benim eşine sesini yükselt hele haksızsa daha fazla sesi yükselir onun için hiçsesimi çıkarmam başkasının yanında biliyorum rezil eder adamı ama egedenizin dediği gibi eşin iyiyse birikigün kv denle iyi geçir boşver
hofff bende öyle yapmaya çalışıyorum bazen alıyorum ama oda bildiğim yoğurtlardan bizim burda bir süt ve süt ürünleri satan şahane bir yer var çok güvendiğim ordan alıyorum hele bir kaymağı var süperrr ama hazır gıdalara uzun zamandr savaş açmış durumdayım şimdi ben ne yedirirsem o olur sonrasında kendi seçicek yemeklerini işte arada olmuyor değil hani babasıyla çıktımı hamburger çikolata stoğu yapıp geliyorlar onlar yiyor bende kendimi yiyorum evde kaçpaket hazır şeyi çöpe attım
Valla bende çok korkuyorum. Benim eşim annesinden çok etkileniyor. Şimdi kayseriye gidince huzurumuzun kaçmasından korkuyorum. Allah yardımcımız olsun huzurumuzu bozmasın inşallah.
önce sesini çıkarmıcaksın tabiri caizse safa bağlıcaksın kendini sonrada içindeki şeytanı çıkarıpppppp eteğindeki taşları döküceksin eşine. bütüngün laylaylom olunca safa yatıp sabredince eşlerin sesleri ozaman çıkmıyor haklı görüyorlar nedense kesinlikle içinde tutma birikince patlaması daha fena oluyor.

Günaydın kizlarrr
bu gece kızım güzel uyudu tabi bende hemşireler sen uyu biz bakarız dediler
cigeri acimiyor oksijende veriyorlar çok rahatım anne diyor antibiotik çabuk tesir etti
ben papatyami ozledimmmmmm bu gün telden. Video görüşmesi yapayim bari nasıl dayancam yafffff insan yaslanincami daha düşkün. Oluyor oncedende boyleydim amannnn ışte annelik bu
cnm hastanade
sıkılinca. Yaziyorum. Normal odada olsa birakamiyorum yoğun bakımda diye bu gün yuruyecem azcik dinleneyim 2kez çıkıp gezeyim alışveriş yeri var yiyecek biseyler alayım buranın her yemeklerini yemiyorum

günaydın
inşallah güzel bir hafta olur her bakımdan
toksin geceyi iyi geçirmişiniz maşallah çabucak iyileşin dönün evinize inşallah

Son düzenleme:
günaydın
inşallah güzel bir hafta olur her bakımdan
toksin geceyi iyi geçirmişiniz maşallah çabucak iyileşin dönün evinize inşallah
Aminnnnnn cnm hiç sevmiyom hastaneyi ama muhtaç oluyoruz ışte rabbim yoklugunu arattrmasin
evden 2saat uzaktayim yakın olsam arabamla gider gelirdim tabi büyük kız bırakırsa
Yakınımızda var hastane 10dakkada ordayim Ama bu ciger ve hayatdestek makinası üzerine uzmanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…