Valla bende çok korkuyorum. Benim eşim annesinden çok etkileniyor. Şimdi kayseriye gidince huzurumuzun kaçmasından korkuyorum. Allah yardımcımız olsun huzurumuzu bozmasın inşallah.
Günaydın kizlarrr
bu gece kızım güzel uyudu tabi bende hemşireler sen uyu biz bakarız dediler
cigeri acimiyor oksijende veriyorlar çok rahatım anne diyor antibiotik çabuk tesir etti
ben papatyami ozledimmmmmm bu gün telden. Video görüşmesi yapayim bari nasıl dayancam yafffff insan yaslanincami daha düşkün. Oluyor oncedende boyleydim amannnn ışte annelik bu
cnm hastanade
sıkılinca. Yaziyorum. Normal odada olsa birakamiyorum yoğun bakımda diye bu gün yuruyecem azcik dinleneyim 2kez çıkıp gezeyim alışveriş yeri var yiyecek biseyler alayım buranın her yemeklerini yemiyorum
Herkeşciklere gunaydin gusel haftalar diliyorum az kalorili bol hareketli gecsin ben eve gidince yuruyemiyorum en azindan
isyerinin sahasinda 15 20dk lik yuruyussler yapicam benden baska bi tane daaha yok sonucta bundan sonra varsa yoksa kizim ve ben
Günaydın kizlarrr
cigeri acimiyor oksijende veriyorlar çok rahatım anne diyor antibiotik çabuk tesir etti
ben papatyami ozledimmmmmm bu gün telden. Video görüşmesi yapayim bari nasıl dayancam yafffff insan yaslanincami daha düşkün. Oluyor oncedende boyleydim amannnn ışte annelik bu
cnm hastanade
sıkılinca. Yaziyorum. Normal odada olsa birakamiyorum yoğun bakımda diye bu gün yuruyecem azcik dinleneyim 2kez çıkıp gezeyim alışveriş yeri var yiyecek biseyler alayım buranın her yemeklerini yemiyorum
Aminnnnnn cnm hiç sevmiyom hastaneyi ama muhtaç oluyoruz ışte rabbim yoklugunu arattrmasin
evden 2saat uzaktayim yakın olsam arabamla gider gelirdim tabi büyük kız bırakırsa
Yakınımızda var hastane 10dakkada ordayim Ama bu ciger ve hayatdestek makinası üzerine uzmanlar
İnsallah ccabuk toparlaniriz 10 gün kalmsk istemiyom hastanedetoksin tatlım geçmiş olsun geçmişi okuyamadığım için sorunu tam bilmiyorum ama büyük kızla ilgili galiba, inşallah tez zamanda iyileşir evine papatyana kavuşursun, kendine iyi bak tatlım...
HAYIRLI OLSUN BAHARCIMMMİyi geceler kızlar henüz daha erken fakat sabah 6da uyanmış ve yarın sabah 6 gibi uyanacak olmanın vermiş olduğu uyku özlemiyle yatıyorum. Yarın iş için eğitime başlıyorum benim için hayırlı olan buysa umarım en kısa sürede alışır ve kaparım işi.
Bu arada bu kadar çok ayakkabım olupta yarına giyecek ayakkabı bulamamamda cabasıen son aldığım babet tarak kısmından vuruyor sabah yürüyerek giderim diyordum ama olmadı conversle yürüycem babetleri şirkette giyicem
İyi uykular güzeller
Günaydın kizlarrr
cnm hastanade
kız allah senii kaynana seni tutcak hali yok yaaaaa boşş verrrrr bu devirde tırnağın varsa başını kaşı hesabıı takma konuşsun dursun hem bizde onlar hakkında konuşuyoruz onlar konuştuklarını yüksek sesle biz içimmiizden söylüyoruz o kadarHerkese tekrar selamlar nasil gidiyor anneler gununuz nasil gecti
Gecen gun size cvp da veremdim simdilikk kresten vaztectik itfaiyede calisan rahmetli cavusumun esi bakacak kisa bi sureligine ondan sonra ya anem ya tefrruatli bir bakici cunku kres i ih olmaz dedik oyle iste cankuslarim ozellikle umtcum cok aciklayici yazmisti bende cok arastirmistim rn iyi yas 3 yas diye ama mecburiyetten yapacak bska hcbirseim yoktu
Benim annelr gunum hic iyi gcmedi esim nobetteydi dun cok fecitartistik baya baya ilk.ciddi kavgamizz oldu kv ve kizimin yaninda suan bile konusmuyoruz kv de beni tutcagina oglu iilcin agladi ve keske oglum.gelmeseydi bu shre lanetolsun bu ise fln keske.evlenmeseydiniz dedi icime oturdu ve sabah yine de anneler gunuu kutladim ve bu laflari isittim yine de.saygisizlk etmedim ee iste benim en hakettigim anneler gunum sizinde cannizi sikmayayim annmlere anlatmadim sikmamak icin bari buraya yazayim dedim sikintim gecsin diye(
Mutlucum dalokiye de cok.gecmis olsun cnm allah beterinden saklasin
Toksincim cok gecmis olsun kuzucguna canim daha dogrusu iki kuzuna da
tuzlu turşu falan yediyden çıkar + yeşil çay falan iç belki düzelir ben turşu yedimmi +2 oluru ertesi günkızlar gunaydın gecen hafta cok hırslıydım demıstım sızlerede bı haftada 2 kılo verırım dıe regl dönemıme denk geldı cuma gunu 102 den 100 e dusmustum ama bugun sabah yıne 101 cıktımcok oynuyor kılom 1 hafta ıcınde bıle bukadar degısebılıryor.normal mı du ya daha önce butun tahlıllerımı yaptırmıstım hepsı normal cıkmıstı ama sımdı ınsulun dırencımı yenıden mı olctursem dıorum ondan olabılır mı acaba
İnşallah yakında 3.cü bebiş müjdesi de alırız
İçimden bir ses yakında bir arkadaşımızdan daha Sanal Teyze olacağımız müjdesini alacağız diyor
kızzzz sen 3. yümü dorucan yoksammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?