Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeşciklere gunaydin gusel haftalar diliyorum az kalorili bol hareketli gecsin ben eve gidince yuruyemiyorum en azindan isyerinin sahasinda 15 20dk lik yuruyussler yapicam benden baska bi tane daaha yok sonucta bundan sonra varsa yoksa kizim ve ben

kızlar gunaydın gecen hafta cok hırslıydım demıstım sızlerede bı haftada 2 kılo verırım dıe regl dönemıme denk geldı cuma gunu 102 den 100 e dusmustum ama bugun sabah yıne 101 cıktım cok oynuyor kılom 1 hafta ıcınde bıle bukadar degısebılıryor.normal mı du ya daha önce butun tahlıllerımı yaptırmıstım hepsı normal cıkmıstı ama sımdı ınsulun dırencımı yenıden mı olctursem dıorum ondan olabılır mı acaba

Günaydın kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün nasıl olduysa sabahın 6sında uyandım
Aslında felaket uykum vardı ama karnım çok aç olduğu için uyuyamadım
Büyük kızım okula gitmeden birlikte güzelce hafif bir kahvaltı yaptık. Normalde beni uyandırmaz çebimin alarmını kurmak için yanına aldığı için ama bu seferde sabah kahvaltıyı geçiştirir yada gider olmayacak şey yer
Bende hep derim kediler gitti farelere meydan kaldı diye. Birkaç gündür onuda baya bir sınırlandırdım yediği şeyler konusunda ve iki günde baktım göbişi hafif inmeye başladı

Malum hafta sonu insana bir rehavet çöküyor doğal olarak işler her günkinden biraz daha fazla oluyor
Yavaş yavaş akşama kadar işlerimi yaparım artık tabi küçük cimcimeden fırsat bulabilirsem.
Tatile de az kaldı :122: İnşallah o güne kadar biraz daha kilo verebilirim

Valla bende çok korkuyorum. Benim eşim annesinden çok etkileniyor. Şimdi kayseriye gidince huzurumuzun kaçmasından korkuyorum. Allah yardımcımız olsun huzurumuzu bozmasın inşallah.

Canım aklına kötü şeyler getirme Madem kısa süreli bir tatil sende sırf huzurun için Kvyle iyi geçinmeye bak ve tatilin tadını cıkar. Her an bir huzursuzluk yaşacağınla ilgili gerilirsen bu onlara karşı tavrınıda etkiler bu sefer huzursuzluk cıkmasa bile sen gergin bir tatil geçirmiş olucaksın
Şimdi onlar Torunla vakit geçirirken pek sana sardırmazlar bence
He Çocuk yetiştirmeyle ilgilide dayanamaz sana laf söylersede gülümse ve geç Hatta Anneciğim sen daha iyi bilirsin bunu nasıl yapalım diye ver çoşkuyu bak ondan sonra ne kadar güzel bir tatil geçiriyorsunuz
İnşallah gönlüne göre güzel bir tatil olur canım

Kızının çok daha iyi olmasına çok sevindim inşallah çok daha iyi olucaktır
Gerçekten hastanede kalmak ne kadar ilgide olsa insanı geriyor. Hele birde evde de bekleyen bir kuzu olunca :26:
Benim küçük cimcimem ilk doğduğunda sarılıktan hastanede yattığında hastane önünde hangi kuzuma ağlayacağımı şaşırmıştım. Büyüğü Anannesinde bile olsa kardeşi hastanede diye üzülüyor orada masum kaldı, küçük kuzu desen o minicik haliyle öyle küvezde halsiz yatıyordu:26:
Rabbim hastanelerin yokluğunu da göstermesin muhtaçta etmesin ... Aminnnnnnnnn
İnşallah daha güzel haberlerinide alırız bir iki güne kadar

He şöyle işte budur Sen önce kendi sağlığını birde kızının sağlığını düşün
Nasılsa Fıstık gibi olunca biz adamlara yapacağımızı bilirz dimi ama

toksinciğim geçmiş olsun canım..
Allah yardımcınız olsun.

Günaydın şişmandaşlar.:)
Hafif ve hareketli bir hafta olsun hepimize..

Yoğun bir haftasonuydu bizim için. elimi kolumu kaldırasm yok pek. miskinlik had safhada..

Baharcığım hayırlı olsun işin,çok sevindim..

Kızlarrrrrrrr Doktorum Programında Beslenme Uzmanı Berrin Yiğit var

Kadın bir ara benimde yaptığım ayran detoksunu tarif etti ama tabi o acıkınca her an yapabilirsiniz dedi birde her gün 1 yumurta yiyen insanların otomatikman 100 kcal eksik alıyorlarmış hiç bir sakıncası yok özellikle hamileler mutlaka her gün yesinler dedi

merhabalar herkese..dün döndüm çok yorgun ve uykusuz işe geldim... keyifler iyidir inşallah...

Başsağlığı dilekleriiz için Allh razı olsun çok saolun...

günaydınlar herkese umarım her açıdan güzel bir hafta yaşarız hepimiz
geçmiş o kadar birikmiş ki nasıl okucam bilmiyorum :18::18::18:

toksin tatlım geçmiş olsun geçmişi okuyamadığım için sorunu tam bilmiyorum ama büyük kızla ilgili galiba, inşallah tez zamanda iyileşir evine papatyana kavuşursun, kendine iyi bak tatlım...

İnşallah yakında 3.cü bebiş müjdesi de alırız
İçimden bir ses yakında bir arkadaşımızdan daha Sanal Teyze olacağımız müjdesini alacağız diyor

günaydınn kızlaarr , herkese güzel , pozitif , enerjik ve tabikide eksili bir hafta diliyorum

düğünden gece 3.15 te geldik , gelir gelmez vurdum kafayı yattım , ancak ayılabildim ama hala çook yorgunum

TOKSİNcim geçmiş olsun kızına ...

herkesi öpüyorum yavrularr , görüşürüzz

toksin tatlım geçmiş olsun geçmişi okuyamadığım için sorunu tam bilmiyorum ama büyük kızla ilgili galiba, inşallah tez zamanda iyileşir evine papatyana kavuşursun, kendine iyi bak tatlım...
İnsallah ccabuk toparlaniriz 10 gün kalmsk istemiyom hastanede
senin içinde seviniyom az kalmış mis kokulu bebeğini alacaksın kucağına insallah
offff çok fena aglama modundayim yakında kırmızı kart yiyecem diye yoksa aglamam kolayına

Hastane menüler ini inceledim kalorisinide yazmışlar bende bu akşam menumu yazayim. Can sıkıntisindan

ekincik cnm hosgeldin bebis nasil kac aylik oldu hebirde cinsiyeti ney cok mu soru sordum ne

ikinci bebek kimin ya ben bilmiyorum

Burda baya kg veririm heralde benim kıza ben bakiyom oda sağ olsun dinlenmeme fırsat vermiyor viziteden sonra cikayimda gezeyim kızımla videolu konuşayım
gece uyanmış papatyam anneme gitcem demiş zor uyutmus gelin gunduzleri beni aramıyor 3kuzinesi var 4kuzeni var onlarla oynamakdan en azından içim rahat gelinimiz çok iyi bakar benden daha iyi bakar çok seviyor papatyami

HAYIRLI OLSUN BAHARCIMMM

cnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda evinize gidersiniz inş sağlıklı sıhhatli olarak dikkat et kızımıza da kendine deee

merhabalar çok ama çok yoğun bir hafta başlıyor benim adıma bakalım 18 mayısta geçtimi Allahın izniyle rahatlayacağım inş dua edin bana lütfennn herkesi çok seviyorum kocaman öptmmmmm gidip giyineyim başlayım maratonaaaaa

kız allah senii kaynana seni tutcak hali yok yaaaaa boşş verrrrr bu devirde tırnağın varsa başını kaşı hesabıı takma konuşsun dursun hem bizde onlar hakkında konuşuyoruz onlar konuştuklarını yüksek sesle biz içimmiizden söylüyoruz o kadar

eşinle de düzelir inşallah halledersiniz biran önce annenlere anlatmaman iyi olmuş senunutuyon eşinin yaptıklarını aa o kızına yapılanı unutmadığındAN damada habire laflar sokup ters davranıyo sonra sen arada kalıyon tecrübelerimle anlatıyorum allah haklının yanında gözüne gösterir merak etme sen
tuzlu turşu falan yediyden çıkar + yeşil çay falan iç belki düzelir ben turşu yedimmi +2 oluru ertesi gün
İnşallah yakında 3.cü bebiş müjdesi de alırız
İçimden bir ses yakında bir arkadaşımızdan daha Sanal Teyze olacağımız müjdesini alacağız diyor

kızzzz sen 3. yümü dorucan yoksammm

sabah kalktım kahvaltıı yaptım az menemen kepek ekmek yoktu 1 dlm beyaz ekmek içini çıkardım biraz lor peynir kendim yaptım söylemesi ayıp
çayyy

arada 1 adet minicik hobi

dolma yapıcam biber artık inşallah sapıtmadan yoğurtla götürürüm

İyi haftalar kızlar :)

Hafta sonu diyeti salladım biraz ne yazık ki Halbuki hiç sallama lüksüm yok zaten az az veriyorum, bir hafta bile sallarsam domino efekti yapıyor.

Cumadan başladım, ufak tefek 1-2 kaçamağım oldu ama hatırlayamadım şimdi. Cumartesi-Pazar da hatırlayabildiğim kadarıyla bir ufak kase antep fıstığı, öğle yemeğinde fazladan kabak çiçeği dolması, minik bir dilim kabaklı girit böreği, dün gece 4 topa eşdeğer miktarda (yuh bana) dondurma yedim Yürüyüş yapmadım, suyumu da az içtim. Sabah 700 gr artı ile başladım FAzladan 20 dk ekledim yürüyüşüme, bugün süper dikkatli gideceğim. Artık bu hafta sonuna kadar milim kaçırmamam gerekiyor, fazlasıyla tükettim haklarımı.

Herkese huzurlu, keyifli, bol kalori harcadığı bir hafta diliyorum

kızzzz sen 3. yümü dorucan yoksammm

Yooook anneemmmm Allah olmayanlara versin canım.
İnan her gece dua ediyorum Rabbim topikteki özlemle bebiş bekleyen Annelere o sevinçi tattırsın
Ne bileyim içimden öyle geldi Abdalla malum olur arada öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…