Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu evişlerini ve yemekleri hayrına bir yapan olsa
hava kapalı ve yağmurlu sabah 40dk yürüdüm
uykum var iş yapmak istemiyorum miskin miskin otursam ne olur ki

ekincik hoşgeldin
topiiğimizin 2. bebişinin gelmesine az kaldı değil mi
ay sonu kucağımızda olacak inşallah, hoş benim velet pek çıkacak gibi değil pek rahat maşallah olduğu yerde

tekrar geçmiş olsun hayatım, içinde saklama gözyaşlarını da bulduğun ilk fırsatta döküver

ekincik cnm hosgeldin bebis nasil kac aylik oldu hebirde cinsiyeti ney cok mu soru sordum ne

ikinci bebek kimin ya ben bilmiyorum

37. haftanın içindeyiz, oğlumuz olacak allah nasip ederse, topiğimizin ilk bebişi serra 2 ay kadar oldu doğalı bi de oğlumuz eksikti o da geliyo inşallah, oğlum da annesi gibi şişko, şişkoluktan gözleri japon gibi maşallah çekik çekik

canım hoşgeldin ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI BİR EVLAT OLMAYI NASİP ETSİN

Slm kızlar bu sabah 90 dakika yürüdüm hızlı tempoda ,artı saat 15 de yine spora gidicem fitness bölümüne aletlerle çalışıcam bugün fitness daha yeni başladı .hoca sahanın içinde yürütüp sonra egzersiz yaptırıyordu bakalım bu hafta işe yarıcakmı umarım yarar yoksa tam çöker morelim

ay ekincik cck sevindim ya dmk geliyo yerim ben o tombisi benim kiz 4 750 kilo 54 cm cik dogdu tombis bebek olunca insan korkmuyo ellemektn allah bi avazda kurtarsin bacim

Valla oyle oldu asuuuum cikamadim gecmisten teldenokudum bide ne akla hizmetse evdeyim 2 bilgisayar var giitm telden okudum kimseyi begenemedim gene.... Simdi yemegi koyum bebeler gelmeden yine gelecem

ben de baktım ben oturunca işleri yapan yok kalktım bari yemek işini halledeyim dedim karnıyarık yaptım hem de yağda kızarttımbir tane minik yerim cacık ve salatayla bulgur pilavı da yapacam ama yemem herhalde inşallah

fadime nasılsın? Konuşamadık kaç gündür....çok yoğundum geçen hafta ...sabahtam beride geçmişi okuyorum
Sen izinlisinya şimdi kapışmıyoz mu =))

hiç eğleceli değil böle bi başına savaşmak

güzel bir hafta olsun umutcum herkes için bende aynı valla hafta sonu yedim yedim yedim yani öyle böyle değil zaten 3 haftadır pazar günleri benim için bol kaçamaklı geçiyo aynen banada 700 gr artı olarak döndü hafta sonu bende bu haftayı hiç kaçamaksız geçirmeyi düşünüyorum şu 70 lerden kurtulmam lazım artık yeter bu kadar

yav canım nasıl sıkılıyor hiç birşey yapasım yok. hafta sonu hiç diyete uymadım az yedim ama çok dengesiz yedim. yurumedim de su da içmedim. şimdi de sabahtan beri galeta kemiriyorum yemek yemek istmiyor canım... yurudum ama en azından. ben de artı yok eksi de yok 86 sularında bir ileri bir geri...

Canım, doktora gittin mi bilmiyorum. Tekrar ederse aklında olsun, belirtilerin "efüzyonlu otit"e benziyor. Kimi zaman vücut kulaktaki sıvıyı kendi absorbe eder, rahatsızlık (ses) kendiliğinden geçer kimi zaman da ilaç tedavisi gerektirir. Devam ederse KBB'ye gitmen faydalı olur.
Bu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun :)
Ne tatlılarmış, üzüldüm sürprizinin bozulmasına. Gene de o halleri, düşünmeleri, uğraşmaları yeter. Benimkiler minik olduğu için pek anlamıyorlar böyle şeylerden. Eşimin de pek umrunda olmuyor ne yazık ki O yüzden dün çok keyfim yoktu.

Aslında eşim de oldukça düşünceli ve duygusal bir insandır ama doğum günüm dışındaki özel günlere fazla önem vermez. "Abartıyorsun" diyor bana da. Benim beklediğim abartılı bir şey değil ki, ne hediye ne göklere çıkarılmak, sıcak güzel bir kutlama olsa, biraz özel muamele olsa (mesela sabah ben yatarken kahvaltım hazırlansa) yeter. Doğum günümle anneler günü çok yakın olduğu için her sene bu geliyor başıma, "e daha 3-5 gün önce kutladık ya" havası oluyor herkeste. Kızım büyürse bu açığı kapatır ama sanıyorum. Eşim gürültü yapıp onu uyandırdık diye bizi haşladı, ben de bütük gün bozuk attım. Yüzümün asık olduğunu fark eden kızım "üzülme anne ben sana çok güzel bir sürpriz yapıcam" dedi. Sonra gidip resim yapmış benim için :) Onda da potansiyel var yani :)

Eşim de yemeğe çıkardı, gezdirdi filan sonra ama ben kaprise devam ettim. Akşam da çocukları ona bırakıp gezmeye gittim oh oldu :))
Eklemek zor oldu telden sonunda başardım
Ben göremedim, sadece hastane resimlerini gördüm, hemencecik sildin mi? Çok geçmiş olsun kızına, tez zamanda evinize dönersiniz umarım.
Kızının doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı, neşeli, mutlu günlerle dolsun yeni yaşı...

Canım, paketli gıdaların büyük çoğunluğunda var ne yazık ki mono sodyum glutamat. Ben daha önce birkaç kere yazmıştım, sen de gündeme getirdiğin için sevindim, ne kadar yazılırsa o kadar iyi.

Yanlız alıntı yaptığın yazıda Çinliler'e bir atıf var onu düzeltmek istedim :) Uzakdoğu yemeklerinde kullanılsa da bu maddenyi inanılmaz ölçülerde kullanan ve gıda endüstrisinde yayan Amerikalılar'dır. Zaten iki ulusun tiplerine bakınca kolayca anlaşılıyor aralarındaki fark. Merak edenler için bu maddenin (mono sodyum glutamat) kodu E621'dir. Bazı paketlerde içindekiler bölümünde öyle yazar...
Canım, sevindim kreş sorununa çözüm bulmanıza. Seneye beğendiğin -diğer bahçeli- okula yollarsın, bu sene de evinde geçirir yavrucak.
Anneler gününde seni üzdükleri için eşine de annesine de kızdım ama hayatın getirdikleri bunlar, her evde yaşanıyor benzer hadiseler ne yazık ki Umarım almıştır gönlünü eşin...

sayılı gün çabuk geçer canım birini özlüyorsan diğerinede destek veriyorsun şimdi sen papatyanı değil diğerini düşün onun yeri sağlam anlattığın kadarıyla senin moralın kızın için çok önemli çünkü Allah başka sıkıntı vermesin canım dünyadada ahirettede ayırmasın seni evlatlarından ve bende dahil bütün anneleri inşallah

oyy oyy oyyy nursenaa misafir kabul edermisin biber dolmasına bayılırımmmm dolmaya hasretim valla oğlum hiççç sevmez bende uzun zamandır diyet monti vs diye yiyemedim
geçmiş olsun toksincim
moralim sıfırın altında eksilerde

ayşecim noldu

cnm bazen insan bosu boşuna canı sıkıliyor aslında elimizdekinlerin kıymetini bilmeliyiz sağlıklı çocuğun var kendinde sagliklisin aç deilsin
demek istediğim ben burda hastanedeyken teldeki resimlere baktimda papatyamla ne güzel zamanlar gecirmisim ama o zamanlarda bunaldiklarim aklıma geliyorda bosunaymis şimdi papatyami ariyom olsada hep kossam peşinde. Kokusunu ceksem içime elimizdekininleri kaybetmeden değerlerini bilmeliz cnm karışık oldu ama ne demek istediğimi anladın insallah

Cnm burda oldugun zaman eklerim ok. Duruyordu burası netten ne olur ne olmaz diye sildim

sabah yemek salonuna giderken 125basamak indim ve ciktim hi hi saydım hepsini asansör kullanmiyom kalori harciyayim diye oglende inip ciktim sonra akşam yemegim için alış veriş için inip ciktim 100 basamak ve 40 dakkk tempolu markete giderken yürüdüm

anladım canım benim çok haklısın. herzaman şukür ediyorum bu gunume geçmişime... benim sıkıntım bir tatminsizlikten değil canım, sanırım yemek içmek kurallara uymak falan azıcık sıktı. yoksa Allah herkese sıhhat versin, sevdiklerinden ayırmasın gerisi için tasalanmaya gerek yok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…