- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ay sonu kucağımızda olacak inşallah, hoş benim velet pek çıkacak gibi değil pek rahat maşallah olduğu yerdeekincik hoşgeldin
topiiğimizin 2. bebişinin gelmesine az kaldı değil mi
tekrar geçmiş olsun hayatım, içinde saklama gözyaşlarını da bulduğun ilk fırsatta döküverİnsallah ccabuk toparlaniriz 10 gün kalmsk istemiyom hastanede
senin içinde seviniyom az kalmış mis kokulu bebeğini alacaksın kucağına insallah
offff çok fena aglama modundayim yakında kırmızı kart yiyecem diye yoksa aglamam kolayına
Hastane menüler ini inceledim kalorisinide yazmışlar bende bu akşam menumu yazayim. Can sıkıntisindan
ekincik cnm hosgeldin bebis nasil kac aylik oldu hebirde cinsiyeti neycok mu soru sordum ne
ikinci bebek kimin ya ben bilmiyorum
ay sonu kucağımızda olacak inşallah, hoş benim velet pek çıkacak gibi değil pek rahat maşallah olduğu yerde
tekrar geçmiş olsun hayatım, içinde saklama gözyaşlarını da bulduğun ilk fırsatta döküver
37. haftanın içindeyiz, oğlumuz olacak allah nasip ederse, topiğimizin ilk bebişi serra 2 ay kadar oldu doğalı bi de oğlumuz eksikti o da geliyo inşallah, oğlum da annesi gibi şişko, şişkoluktan gözleri japon gibi maşallah çekik çekik
fadime nasılsın? Konuşamadık kaç gündür....çok yoğundum geçen hafta ...sabahtam beride geçmişi okuyorumslm kızlar bu sabah 90 dakika yürüdüm hızlı tempoda ,artı saat 15 de yine spora gidicem fitness bölümüne aletlerle çalışıcam bugün fitness daha yeni başladı .hoca sahanın içinde yürütüp sonra egzersiz yaptırıyordu bakalım bu hafta işe yarıcakmı umarım yarar yoksa tam çöker morelim
moralim sıfırın altında eksilerde
İyi haftalar kızlar :)
Hafta sonu diyeti salladım biraz ne yazık kiHalbuki hiç sallama lüksüm yok zaten az az veriyorum, bir hafta bile sallarsam domino efekti yapıyor.
Cumadan başladım, ufak tefek 1-2 kaçamağım oldu ama hatırlayamadım şimdi. Cumartesi-Pazar da hatırlayabildiğim kadarıyla bir ufak kase antep fıstığı, öğle yemeğinde fazladan kabak çiçeği dolması, minik bir dilim kabaklı girit böreği, dün gece 4 topa eşdeğer miktarda (yuh bana) dondurma yedimYürüyüş yapmadım, suyumu da az içtim. Sabah 700 gr artı ile başladım FAzladan 20 dk ekledim yürüyüşüme, bugün süper dikkatli gideceğim. Artık bu hafta sonuna kadar milim kaçırmamam gerekiyor, fazlasıyla tükettim haklarımı.
Herkese huzurlu, keyifli, bol kalori harcadığı bir hafta diliyorum
Canım, doktora gittin mi bilmiyorum. Tekrar ederse aklında olsun, belirtilerin "efüzyonlu otit"e benziyor. Kimi zaman vücut kulaktaki sıvıyı kendi absorbe eder, rahatsızlık (ses) kendiliğinden geçer kimi zaman da ilaç tedavisi gerektirir. Devam ederse KBB'ye gitmen faydalı olur.Kızlllaaaaar yaaa bana birisi bir fikir verebilirmi dün akşam üstü hissetmeye başladım hala aynı yerde aynı şeyi hissediyorum sağ kulak üst tarafı başımın içinde borular var sanki o borularda sular dolanıyo gibi ve ben bunu hissediyorum neden olur acaba :26: Bugünde geçmeyince evhama başladım valla :26:
Ne tatlılarmış, üzüldüm sürprizinin bozulmasına. Gene de o halleri, düşünmeleri, uğraşmaları yeter. Benimkiler minik olduğu için pek anlamıyorlar böyle şeylerden. Eşimin de pek umrunda olmuyor ne yazık kiGünlerdir kızım ve eşim sürekli fısır fısır konuşuyorlar yada netten bişeylere bakıyorlar..
Kızım bu konularda çok heyecanlı belli etmemeye çalışsalarda acaip çaktırıyorlar.. bu durum benim çok hoşuma gidiyor çok eğleniyorum.
Dün akşam üzeri eve telefon geldi kızım açtı sonra bişeyler anlatmaya çalıştı ben ütü yapıyorum o arada ama kulağım kızımın konuşmasında..
Sonra tamam veriyorum dedi kırık bir sesle..
Aldım telefonu ,karşımdaki bey, hayal çiçekçilikten aradığını söyledi ismim ve soyismimle hitap edip ev adresimizin onayını istedi.
O arada kızım hemen babasını arıyor yaa baba hiiç bir sürprizi kalmadı vb.
Üzüldüm tabiii onun adına hevesi kursağında kaldı önden kutlama yapmak istedi çiçekçinin elemanı beceremedi.:)
Bugünde üçü dondurma yemeye gideceklermiş.ben tabii hiç birşey anlamıyorum hem şişmanım hem salağım.
MAyısın ikinci pazarı 14 yıldır çok anlamlı olsada benim için. bir tarafım. büyükçe kısmı, hüzün,kırgınlık,özlemle doluyor.
Sağlıklı huzurlu ve hayalimizdeki kilolarda fit anneler olmamız dileğiyle hepinizi seviyorum ve öpüyorum..
Ben göremedim, sadece hastane resimlerini gördüm, hemencecik sildin mi? Çok geçmiş olsun kızına, tez zamanda evinize dönersiniz umarım.Eklemek zor oldu telden sonunda başardım
Kızının doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı, neşeli, mutlu günlerle dolsun yeni yaşı...Mutlu geçmiş olsun canım.....
Toksin süpersin canım yaaaa... Ne güzel bir incelme yaşamışsın....
--------------------------------------
Öffff bugün yine bütün gün işteydim baydıııııı
yarın küçük kızımın doğum günü
.......
Canım, paketli gıdaların büyük çoğunluğunda var ne yazık ki mono sodyum glutamat. Ben daha önce birkaç kere yazmıştım, sen de gündeme getirdiğin için sevindim, ne kadar yazılırsa o kadar iyi.MEĞER o ağzımızı şapırdata şapırdata yediğimiz bilumum lezzetlerin içinde gizli bir düşman varmış da haberimiz yokmuş! Önce bir biyolog okur maillerle haberdar etti hepimizi. Fazla ciddiye almamaya niyetlenmişken, bu kez de bir uzmana arkadaşım anlattı aynı olayı. Yazmak ise artık boynumuzun borcu...
Bu sinsi düşmanın adı Çin tuzu! Hemen her yiyecekte var. Özellikle şu bizim dönerlere koyuyorlarmış ki, müthiş bir lezzet versin de insanda defalarca yeme isteği uyandırsın diye. Hani artık rüyalarınızı Angelina Jolie'nin köfte dudakları yerine, sığır etinden yapılmış incecik bir çift yaprak döner süslüyor ya, işte bu meret tuz yüzündenmiş!
* * *alıntı alıntı alıntı
aman kızlar bilmiyorum bu konuyu daha önce konuştunuzmu ama ben görmüşken dayanamadım paylaşmak istedim mutlaka okuyun dayanamadığımız yiyeceklerin içerisinden neler var Allahlarından bulsunlar inşallah. kendi ellerimizle çocuklarımıza zehir yediriyoruz resmen yaaa
Canım, sevindim kreş sorununa çözüm bulmanıza. Seneye beğendiğin -diğer bahçeli- okula yollarsın, bu sene de evinde geçirir yavrucak.Herkese tekrar selamlar nasil gidiyor anneler gununuz nasil gecti
Gecen gun size cvp da veremdim simdilikk kresten vaztectik itfaiyede calisan rahmetli cavusumun esi bakacak kisa bi sureligine ondan sonra ya anem ya tefrruatli bir bakici cunku kres i ih olmaz dedik oyle iste cankuslarim ozellikle umtcum cok aciklayici yazmisti bende cok arastirmistim rn iyi yas 3 yas diye ama mecburiyetten yapacak bska hcbirseim yoktu
Benim annelr gunum hic iyi gcmedi esim nobetteydi dun cok fecitartistik baya baya ilk.ciddi kavgamizz oldu kv ve kizimin yaninda suan bile konusmuyoruz kv de beni tutcagina oglu iilcin agladi ve keske oglum.gelmeseydi bu shre lanetolsun bu ise fln keske.evlenmeseydiniz dedi icime oturdu ve sabah yine de anneler gunuu kutladim ve bu laflari isittim yine de.saygisizlk etmedim ee iste benim en hakettigim anneler gunum sizinde cannizi sikmayayim annmlere anlatmadim sikmamak icin bari buraya yazayim dedim sikintim gecsin diye(
Mutlucum dalokiye de cok.gecmis olsun cnm allah beterinden saklasin
Toksincim cok gecmis olsun kuzucguna canim daha dogrusu iki kuzuna da
Günaydın kizlarrr
bu gece kızım güzel uyudu tabi bende hemşireler sen uyu biz bakarız dediler
cigeri acimiyor oksijende veriyorlar çok rahatım anne diyor antibiotik çabuk tesir etti
ben papatyami ozledimmmmmm bu gün telden. Video görüşmesi yapayim bari nasıl dayancam yafffff insan yaslanincami daha düşkün. Oluyor oncedende boyleydim amannnn ışte annelik bu
cnm hastanade
sıkılinca. Yaziyorum. Normal odada olsa birakamiyorum yoğun bakımda diye bu gün yuruyecem azcik dinleneyim 2kez çıkıp gezeyim alışveriş yeri var yiyecek biseyler alayım buranın her yemeklerini yemiyorum
oyy oyy oyyy nursenaa misafir kabul edermisin biber dolmasına bayılırımmmmsabah kalktım kahvaltıı yaptım az menemen kepek ekmek yoktu 1 dlm beyaz ekmek içini çıkardım biraz lor peynir kendim yaptım söylemesi ayıp
çayyy
arada 1 adet minicik hobi
dolma yapıcam biber artık inşallah sapıtmadan yoğurtla götürürüm
geçmiş olsun toksincimBurda baya kg veririm heralde benim kıza ben bakiyom oda sağ olsun dinlenmeme fırsat vermiyor viziteden sonra cikayimda gezeyim kızımla videolu konuşayım
gece uyanmış papatyam anneme gitcem demiş zor uyutmus gelin gunduzleri beni aramıyor 3kuzinesi var 4kuzeni var onlarla oynamakdan en azından içim rahat gelinimiz çok iyi bakar benden daha iyi bakar çok seviyor papatyami
moralim sıfırın altında eksilerde
cnm bazen insan bosu boşuna canı sıkıliyor aslında elimizdekinlerin kıymetini bilmeliyiz sağlıklı çocuğun var kendinde sagliklisin aç deilsinyav canım nasıl sıkılıyor hiç birşey yapasım yok. hafta sonu hiç diyete uymadım az yedim ama çok dengesiz yedim. yurumedim de su da içmedim. şimdi de sabahtan beri galeta kemiriyorum yemek yemek istmiyor canım... yurudum ama en azından. ben de artı yok eksi de yok 86 sularında bir ileri bir geri...
Canım, doktora gittin mi bilmiyorum. Tekrar ederse aklında olsun, belirtilerin "efüzyonlu otit"e benziyor. Kimi zaman vücut kulaktaki sıvıyı kendi absorbe eder, rahatsızlık (ses) kendiliğinden geçer kimi zaman da ilaç tedavisi gerektirir. Devam ederse KBB'ye gitmen faydalı olur.
Bu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun :)
Ne tatlılarmış, üzüldüm sürprizinin bozulmasına. Gene de o halleri, düşünmeleri, uğraşmaları yeter. Benimkiler minik olduğu için pek anlamıyorlar böyle şeylerden. Eşimin de pek umrunda olmuyor ne yazık kiO yüzden dün çok keyfim yoktu.
Aslında eşim de oldukça düşünceli ve duygusal bir insandır ama doğum günüm dışındaki özel günlere fazla önem vermez. "Abartıyorsun" diyor bana da. Benim beklediğim abartılı bir şey değil ki, ne hediye ne göklere çıkarılmak, sıcak güzel bir kutlama olsa, biraz özel muamele olsa (mesela sabah ben yatarken kahvaltım hazırlansa) yeter. Doğum günümle anneler günü çok yakın olduğu için her sene bu geliyor başıma, "e daha 3-5 gün önce kutladık ya" havası oluyor herkeste. Kızım büyürse bu açığı kapatır ama sanıyorum. Eşim gürültü yapıp onu uyandırdık diye bizi haşladı, ben de bütük gün bozuk attım. Yüzümün asık olduğunu fark eden kızım "üzülme anne ben sana çok güzel bir sürpriz yapıcam" dedi. Sonra gidip resim yapmış benim için :) Onda da potansiyel var yani :)
Eşim de yemeğe çıkardı, gezdirdi filan sonra ama ben kaprise devam ettim. Akşam da çocukları ona bırakıp gezmeye gittim oh oldu :))
Ben göremedim, sadece hastane resimlerini gördüm, hemencecik sildin mi? Çok geçmiş olsun kızına, tez zamanda evinize dönersiniz umarım.
Kızının doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı, neşeli, mutlu günlerle dolsun yeni yaşı...
Canım, paketli gıdaların büyük çoğunluğunda var ne yazık ki mono sodyum glutamat. Ben daha önce birkaç kere yazmıştım, sen de gündeme getirdiğin için sevindim, ne kadar yazılırsa o kadar iyi.
Yanlız alıntı yaptığın yazıda Çinliler'e bir atıf var onu düzeltmek istedim :) Uzakdoğu yemeklerinde kullanılsa da bu maddenyi inanılmaz ölçülerde kullanan ve gıda endüstrisinde yayan Amerikalılar'dır. Zaten iki ulusun tiplerine bakınca kolayca anlaşılıyor aralarındaki fark. Merak edenler için bu maddenin (mono sodyum glutamat) kodu E621'dir. Bazı paketlerde içindekiler bölümünde öyle yazar...
Canım, sevindim kreş sorununa çözüm bulmanıza. Seneye beğendiğin -diğer bahçeli- okula yollarsın, bu sene de evinde geçirir yavrucak.
Anneler gününde seni üzdükleri için eşine de annesine de kızdım ama hayatın getirdikleri bunlar, her evde yaşanıyor benzer hadiseler ne yazık kiUmarım almıştır gönlünü eşin...
cnm bazen insan bosu boşuna canı sıkıliyor aslında elimizdekinlerin kıymetini bilmeliyiz sağlıklı çocuğun var kendinde sagliklisin aç deilsin
demek istediğim ben burda hastanedeyken teldeki resimlere baktimda papatyamla ne güzel zamanlar gecirmisim ama o zamanlarda bunaldiklarim aklıma geliyorda bosunaymis şimdi papatyami ariyom olsada hep kossam peşinde. Kokusunu ceksem içime elimizdekininleri kaybetmeden değerlerini bilmeliz cnm karışık oldu ama ne demek istediğimi anladın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?