Bakabilirsiniz umutcum ekledim
Vallahi şaşırdım kaldım, müthiş kilo vermişsinÇizelgede yazıyor ama insanın gözüyle görmesi bir başka. Harika kilo vermişsin canım, maşallah. Darısı topiğimizdeki herkesin başına, sağlıkla
amin cnm aslında boyuma göre 17kgvermem gerek sağlıklı beslenince acayip incelme oluyor cnm
Ben 60 ineyim yeter 65-60 arası oynamak istiyom gorumcem dediki resimlerde daha şişman gozukuyon dedi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MUĞLAYA GİDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))))
gel buyur dicemde burası uzak olur artık muğllaya beklerim denize karşııı yerizoyy oyy oyyy nursenaa misafir kabul edermisin biber dolmasına bayılırımmmmdolmaya hasretim valla oğlum hiççç sevmez bende uzun zamandır diyet monti vs diye yiyemedim
geçmiş olsun toksincim
ayşecim noldu
Cnm sevindim senin için istediğiniz yer heralde hayirlisi olsun
Çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun. Ailem 15 sene kadar kaldı orada, ben orta 2'den liseyi bitirene kadar... Eşimin ailesi hala Marmaris'te oturuyor. Çok sevdiğim eski dostlarım var. Güzel yerlerdir. Aklına bir şey takılırsa yardımcı olmaya çalışırım :))
oooo baya tanıdık var desene teşekkürederimmTebrıkler canım
Muglada benım kardeşim var köteklide oturuyor. Çok güzel bir yere tayininiz çıkmış
ooolllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy , hayırlı uğurlu olsun canım benimm:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
ooolllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy , hayırlı uğurlu olsun canım benimm:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
malatya5ddan geçerken ayağımı sürüyeyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?