Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tursaricim benden iyi bakıyor ama gel sen bunu cigerime anlat zaten duygusal zamanım offff offff eşim tatil olunca getirsin aşağıda parkda oynariz biz babasida büyük kızla dursun

amin cnm aslında boyuma göre 17kgvermem gerek sağlıklı beslenince acayip incelme oluyor cnm
Ben 60 ineyim yeter 65-60 arası oynamak istiyom gorumcem dediki resimlerde daha şişman gozukuyon dedi

Kızlar ya iki gündür merry ( meryem ) yok meydanda acaba rahatsızlığından dolayı mı :26:
Merak etmeye başladım inşallah önemli birşey yoktur

Hanımlar giremedim 2 gündür, herkes iyidir umarım. Yarın diyetisyen kontrolüm var ama ne diyet yaptım ne de yürüyüş. Sadece yediklerime dikkate ttim diyelim ama diyet listeme uyduğum söylenemez

Toksinm kizina acil sifalar dilerim
Seni de tebrk ederim o ortmdada dikkat edebildgn icin ben olsm hazir bahaneyke marketten abur cubur alirdm sanirim

Ece78. Cnm bende kendime şaşıyorum masallahhhh subanallah diyeyim beynim kabullendi. Bu benim yaşam tarzım böyle yasayacagim kendimi birakmicam insallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MUĞLAYA GİDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))))

Çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun. Ailem 15 sene kadar kaldı orada, ben orta 2'den liseyi bitirene kadar... Eşimin ailesi hala Marmaris'te oturuyor. Çok sevdiğim eski dostlarım var. Güzel yerlerdir. Aklına bir şey takılırsa yardımcı olmaya çalışırım :))

oyy oyy oyyy nursenaa misafir kabul edermisin biber dolmasına bayılırımmmm dolmaya hasretim valla oğlum hiççç sevmez bende uzun zamandır diyet monti vs diye yiyemedim

geçmiş olsun toksincim

ayşecim noldu
gel buyur dicemde burası uzak olur artık muğllaya beklerim denize karşııı yeriz
Cnm sevindim senin için istediğiniz yer heralde hayirlisi olsun

çokk teşekkür ederim oturamıyorum yerimde içim kıpır kıpırrr bakalım kısmet ilçe tercihi yapıcaz inşallah iyi yerler olurrr
ammmaaaaaann benim bii 10 kilo vermem şart olduuu tombik tombik salınamam oralarda:))))))))))))))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MUĞLAYA GİDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))))

ooolllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy , hayırlı uğurlu olsun canım benimm :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:

Tebrıkler canım

Muglada benım kardeşim var köteklide oturuyor. Çok güzel bir yere tayininiz çıkmış
oooo baya tanıdık var desene teşekkürederimm
ooolllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy , hayırlı uğurlu olsun canım benimm :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:

saolasın çokk teşekkürederim arkadaşım

Bu günkü menum
sabah
2dilim tamtahil ekmek
2fincan kahve
azcik yağ
ara
1avuç kuru uzumle findik
öğlen
pirasa kavurmasi
salata
ligt yoğurt
4kaşık çorba
Öğle yemeğinin kalorisi 550
ara
2nektarine
akşam
peynir tuzsuzdu lor gibi biseydi
2dilim t.tahil
250gr jeri domates
2litre su
Önceki yaptığımdan sonra 30 dakkk tempolu yürüdüm 100basamak inip ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…