Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar bugunde pek giremedim
yemek felan iyi gidiyor düzgün yiyorum ama bugun kacirdigim bisküvili cikulatanin
(Pick-up) un selami var midemden

evet popoma popoma vurunnnnnnnnnn

ben bu cuma aranızdayım ama hiç umutlu degilim şu ilaçları bırakmadan kilo vermem hayal oldu:18:

ben bugün çok spor yaptım sabah 90 dakika saat 15 de 45 dakika saat 17 de 30 dakika akşam bacak agrısından uyuya bilsem iyidir bu gün 2 ana ögün 4 ara ögün yaptım 7 otlu çay aldım ,1 tane içtim tadı güzeldi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MUĞLAYA GİDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))))

Canım hadi gözünüz aydın
İnşallah güzel bir yerinede düşerseniz çok daha mutlu olacağına eminim
Rabbim gönlünüze göre versin

Kızlarrrrrr size iyi gecelerrrrr
Sabahın 6sında kalkınca fena uyku bastırdı biraz uzanayım bari
Yarın görüşürüz inşallah yine.
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Merryyyyyy iddadaşım nerdesinnnnnn kız merak ettim nasıl oldun doktor ne dedi
Çatlatacaksın beni meraktan
çatlak cecoşşşş
Kızlar ya iki gündür merry ( meryem ) yok meydanda acaba rahatsızlığından dolayı mı :26:
Merak etmeye başladım inşallah önemli birşey yoktur
ayy hep bni sormuş iddiadasım..
nası sevndim anlatamam
düşünülmek güsel seymiş
ooo hayırlı olsun arkadasım..çok sevindim
meryem nasılsın canım görünmedim kaç gündür

iiyi oldm ablacım:))
gribe cevirdi sonradan hapşırıp tıksırıp geziyorum ama keyfim yerinde..

sen nasılsın?aksam ne güzel menun varmıs.pilav yememeye dayanabldn mi?

Çok şükür kızının durumu iyiye gidiyomuş inşallah en kısa zamanda çıkarsın ve küçük papatyanada kavuşursun...
moralim sıfırın altında eksilerde
Ayşecim hayırdır neyin var canım merak ettim seni bir daha yazmamışsında...
Hayırlı olsun nursena çok sevindim adınıza inşallah gittiğiniz yerde mutlu ve sağlıklı olursunuz.

Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek yarım yumurta yarım muz salatalık domates
Ara Şekersiz türk kahvesi
Öğle 1 dilim ekmek 100 gr hindi salata
Ara 1 avuç kuru dut ve kuru vişne
Akşam 1 dilim ekmek hindi sote salata
Ara Çilek
Bugünde adet oldum umarım cumaya kadar veririm.

Beyzuş ablacım iyiki doğdun nice güzel uzun yaşlar eşin ve sevdiklerinle keşke yakın olsaydık hep beraber kutlasaydık doğum gününü ...

Gunaydinn kizlarrr
sabahın 5de uyandım uykum kaçtı merdiven çıkmaktan ve bayirda yurumekden hamlanmisim
beyzusablscim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı hayırlı mutlu zayiffff uzun yıllara

herkese günaydın
mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olur inşallah
Beyzuş ablacım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah

Herkese ginaydin cankuslarim nasilsiniz ben uykusuz bir sekilde ayakta uyuyup otel prasi vermeyenlerdenim valla kizim sagolsun sbaaha kadar meme de hele bugunlerde son dislerni cikariyo bi ysndan huysuz bi yandan memeye duskun oldu yine dun meme istiyo anneccim memecimm diyo dusunun artk

Yok umutcum odun heryerde odun ben hep diyorum hepsi ayni marka ormandan halka odun diye demeki dogru diyomusum:) gonlumu almak yerine bi de o bana trip atiyo konusmuyorum diye neymis ne yapmismis kolumu bacagimi.mi kirmis zaten bi tane vursaymi ben dunyayi yikarmisim cok yiktim ya birde diyo hep bizimkler gelince sen surat yapiyorsun huzirsuz ediyorsun benim ailemi uzuyorsun ama kendi ailenin yaninda onlar uzulmesin diye bisey yapmiyosun diyo yalana bak ya of dedim yine sustum ama.ben bile korkuyorum bu suskunlugumdan kizim.evde olmasa yikarim heryeri de kizim korkar diye yapniyorum
BU ARADA SEVGİLİ KOCAM ANNECİGİNE YARİM ALTİN ALDİ VERDİ BANA Mİ KOCA BİR HİCCCC İSTE DEGERİM AMA TAKMİYORUM HERSEY OLACAGİNA VARİR

DUN AKSAM SADCE TAZE FASULYR YEDİM BİRAZ DA SALATA PİLAV VARDİ YEMEDİM HAYRET YANİ: )

günaydın kızlar..bahar arkadaşımı işe kaptırıdım artık yürüyüşler bir başına yapılacak o yol nasıl bitcek bakalım??neyse giyinip çıkayım ben artık geç olmadan..
Beyzus ablaa dogumgünün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte..bugüne kadar yaşadığın en güzel gün bundan sonrakilerin en kötüsü olsun daha da güzel günlere inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…