fadime nasılsın? Konuşamadık kaç gündür....çok yoğundum geçen hafta ...sabahtam beride geçmişi okuyorum
Sen izinlisinya şimdi kapışmıyoz mu =))
hiç eğleceli değil böle bi başına savaşmak
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MUĞLAYA GİDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))))
çatlak cecoşşşşMerryyyyyy iddadaşım nerdesinnnnnnkız merak ettim nasıl oldun doktor ne dedi
Çatlatacaksın benimeraktan
ayy hep bni sormuş iddiadasım..Kızlar ya iki gündür merry ( meryem ) yok meydanda acaba rahatsızlığından dolayı mı :26:
Merak etmeye başladım inşallah önemli birşey yoktur
ooo hayırlı olsun arkadasım..çok sevindimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MUĞLAYA GİDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))))
meryem nasılsın canım görünmedim kaç gündür
Çok şükür kızının durumu iyiye gidiyomuş inşallah en kısa zamanda çıkarsın ve küçük papatyanada kavuşursun...Günaydın kizlarrr
bu gece kızım güzel uyudu tabi bende hemşireler sen uyu biz bakarız dediler
cigeri acimiyor oksijende veriyorlar çok rahatım anne diyor antibiotik çabuk tesir etti
ben papatyami ozledimmmmmm bu gün telden. Video görüşmesi yapayim bari nasıl dayancam yafffff insan yaslanincami daha düşkün. Oluyor oncedende boyleydim amannnn ışte annelik bu
cnm hastanade
sıkılinca. Yaziyorum. Normal odada olsa birakamiyorum yoğun bakımda diye bu gün yuruyecem azcik dinleneyim 2kez çıkıp gezeyim alışveriş yeri var yiyecek biseyler alayım buranın her yemeklerini yemiyorum
Ayşecim hayırdır neyin var canım merak ettim seni bir daha yazmamışsında...moralim sıfırın altında eksilerde
Hayırlı olsun nursena çok sevindim adınıza inşallah gittiğiniz yerde mutlu ve sağlıklı olursunuz.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MUĞLAYA GİDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?