hayırlı olsun nursena
çok güzel şehir valla ben dalamana gitmiştim çevresini de gezmiştik dönesim gelmedi valla
Canım hadi gözünüz aydın
İnşallah güzel bir yerinede düşerseniz çok daha mutlu olacağına eminim
Rabbim gönlünüze göre versin
süpppeeeerrrrrr yeni yeriniz de mutlu sağlıklı ve huzurlu gunler dilerimmmm
ooo hayırlı olsun arkadasım..çok sevindim
?
nursenaaaa hadi gözün aydınn hayırlı olsun inş yeni tayin yeriniz süpermişşş çokkkkkkkkkkk sevindim
Hayırlı olsun nursena çok sevindim adınıza inşallah gittiğiniz yerde mutlu ve sağlıklı olursunuz.
ekledim cnmGÜNAYDINNNNNNN
Beyzuş ablam iyiki doğmuşsun, sağlıklı, mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle...
Nursena tayininiz hayırlı olsun çok sevindim..
Bahar yeni işinde başarılar...
Ayşe ve Mutlu sizin neden canınız sıkkın bakıyımmmm
Merry geçmiş olsun tatlım..
Toksin çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin bende göremedim seni ama....
dünkü menüm
sabah
1 minik çavdar ekmekli domates ve peynirle yapılmış sandviç
ara
2 minik çikolata
öğle
etli patates yemeği 5 kaşık
domates salatalık söğüş bolca
1 dilim karpuz
ara
1 elma
1 kurabiye
akşam
1 kıymalı pidenin yarısı
200 ml ayran
ara
1 elma
3 lt su
akşam dışarda yemek zorunda kaldık evde bişi yoktu malum kaç gündür yokum...sporu baya astım artık tamam ramazana kadar 2 ayım var... memlekette görenler hepsi zayıflamışsın dediler motive oldum ama kaldığım 5 günde ne bulursam yedim akşamları hiç yemedim ama dengelemek adına. cumaya bakıcam ne kadar almışım...tartımın pili bitmiş yoksa çoktan tartılırımda
BEYZUUSSS doğum günün kutlu olsunnnn
yağmur gözlüm döndün demek normal moda özlettin kendini
Bazan çok uzuluyoruz zaman gectikden sonra boşuna olduğu anlıyoruz bunu çoğu şeyde yapıyoruz mesela ben bir şeye o kadar sinirleniyom biraz zaman gectimi boşuna olduğunu anliyomnursenacım bende sizleri çok özledim zaten burdaydım sadece okuyordum içimden yazmak gelmiyordu....artık normale
dönmeye çalışıyorum ama daha iyiym çok şükür rabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın yaşadığım son bir kaç ay ömrümden ömür aldı götürdü hemde hiçç mi hiç değmeyecek biri için
cnm hosgeldin dogru yerdesin insallah hedefine ulasirsinmerhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var birtürlü diyete başlayamıyorum.sayfanızı birsüre takip ettim bana cesaret verdiniz ve bugün sizlere yazıp bende başlamaya karar verdim...
hoşgeldin inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın bizlerle birlikte...merhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var birtürlü diyete başlayamıyorum.sayfanızı birsüre takip ettim bana cesaret verdiniz ve bugün sizlere yazıp bende başlamaya karar verdim...
1 saat yürüdüm geldim
bugün hava güneşli çok terledim valla
yena mutlu umut ece ayşe ebru nevin bütün kızlar nerdesiniz be yaaaa
nursenacım bende sizleri çok özledim zaten burdaydım sadece okuyordum içimden yazmak gelmiyordu....artık normale
dönmeye çalışıyorum ama daha iyiym çok şükür rabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın yaşadığım son bir kaç ay ömrümden ömür aldı götürdü hemde hiçç mi hiç değmeyecek biri için
Bazan çok uzuluyoruz zaman gectikden sonra boşuna olduğu anlıyoruz bunu çoğu şeyde yapıyoruz mesela ben bir şeye o kadar sinirleniyom biraz zaman gectimi boşuna olduğunu anliyom
ekledim cnm
GELDİM GELDİMMMM... AYŞEYİ MERAKTAYIM HALEN NE OLDU DİYE...1 saat yürüdüm geldim
bugün hava güneşli çok terledim valla
yena mutlu umut ece ayşe ebru nevin bütün kızlar nerdesiniz be yaaaa
CANIM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.İYİ OLACAK HERŞEY İNŞALLAHSelam kızlar
Biraz daha iyiyim toparlandım şükür ama kanama devam ediyor.Yarın yada perşembe ultrasonda parça kalıp kalmadığına bakılacak.Kaldıysa kürtajdan kaçış yok dedi doktor.Ama düşüyor pelte pelte.Haziran 1 de de patoloji sonucu çıkcakmış.Umarım kromozomal bi bozukluk yoktur ve böyle kötü bi anı bir daha yaşamayız.Hayırlısı artık...
Hepiniz iyisinizdir umarım.Özledim muhabbeti şu koşturmacayı bi atlatayım daha aktif olcam inşallah.
YENA cım bu hafta da izin istiyorum bildirim için.Net belli değil kilom değişiyor hergün.Kanamalı olduğum için bakalım parça varsa kürtaj da olcam.Perşembe gidersem doktora cumada istirahatte olurum muhtemelen.Nasipse haftaya cuma bildiririm artık.
Şimdilik hoşçakalın kendinize dikkat edin...
merhabalar ben de evden çkmadan size bakayım dedimm nasılsınız ben iyiyim diyet kötü cuma günü göreceğim rakamı hayal bile edemiyorum ama bu kadar koşturmacada yemek düzenimi takip edemiyorum kafam dolu dolu kii hem de nasıl sunucu bulamadım şole eli ayağı düzgün tabiki de diksiyonu düzgn bir hatun lazım ama elimin altında yok iyiy mi ben çok iyi beceririm ama hem sunuculuk hem koordine etmek çok zor hangi birine bakacam debeleniyorum oy oyyyy hadi biriniz gelin yütfennnnn:44::44::44::44: neyse gidiyim okuluma bakalımm hayır olsun ama tırnaklarımı yemeye az kaldı stres topu oldum resmennn herkesi öptm
merhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var birtürlü diyete başlayamıyorum.sayfanızı birsüre takip ettim bana cesaret verdiniz ve bugün sizlere yazıp bende başlamaya karar verdim...
Herkese ginaydin cankuslarim nasilsiniz ben uykusuz bir sekilde ayakta uyuyup otel prasi vermeyenlerdenim valla kizim sagolsun sbaaha kadar meme de hele bugunlerde son dislerni cikariyo bi ysndan huysuz bi yandan memeye duskun oldu yine dun meme istiyo anneccim memecimm diyo dusunun artk
Yok umutcum odun heryerde odun ben hep diyorum hepsi ayni marka ormandan halka odun diye demeki dogru diyomusum:) gonlumu almak yerine bi de o bana trip atiyo konusmuyorum diye neymis ne yapmismis kolumu bacagimi.mi kirmis zaten bi tane vursaymi ben dunyayi yikarmisim cok yiktim ya birde diyo hep bizimkler gelince sen surat yapiyorsun huzirsuz ediyorsun benim ailemi uzuyorsun ama kendi ailenin yaninda onlar uzulmesin diye bisey yapmiyosun diyo yalana bak ya of dedim yine sustum ama.ben bile korkuyorum bu suskunlugumdan kizim.evde olmasa yikarim heryeri de kizim korkar diye yapniyorum
BU ARADA SEVGİLİ KOCAM ANNECİGİNE YARİM ALTİN ALDİ VERDİ BANA Mİ KOCA BİR HİCCCC İSTE DEGERİM AMA TAKMİYORUM HERSEY OLACAGİNA VARİR
DUN AKSAM SADCE TAZE FASULYR YEDİM BİRAZ DA SALATA PİLAV VARDİ YEMEDİM HAYRET YANİ: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?