Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gece kızım ilk defa deliksiz uyudu eski duzenine döndü insallah oksijen de çok az veriyorlar insallah cigerlerimiz çabuk iyileşir dün 6da kalktım ve nerdeyse hep ayaktaydim yoğun bakım hemsireligi yaptim drlar ve hemşireler çalışmak ıstersen hemen aliriz seni diyorlar :)
sabah yine 6da uyandım 125başak merdivenden indim ama nasıl baldirlarim acıdı inerken daha çok acıdı çıkarken azdi acı
spor yapıyoruz diye saniyoruzki bütün kaslar çalışıyor calismiyormus
2fincan kahve
2dilim ekmek
Azcik yağ
peynir vardı ama paraylaymis yarın sabah parayla gitcem
minik papatyam uyumus yengesine anne diyormuş bende gece videolarina baktım

Beyzus ablacim iyiki dogdunnnnn hep mutlu guleryuzlu gecsin butun gunlerin

Toksincim cikarsiniz insallah biranonce hastaneden cnm acil sifa diliyorum size

GÜNAYDINNNNNNN
Beyzuş ablam iyiki doğmuşsun, sağlıklı, mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle...

Nursena tayininiz hayırlı olsun çok sevindim..

Bahar yeni işinde başarılar...

Ayşe ve Mutlu sizin neden canınız sıkkın bakıyımmmm

Merry geçmiş olsun tatlım..

Toksin çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin bende göremedim seni ama....

dünkü menüm

sabah
1 minik çavdar ekmekli domates ve peynirle yapılmış sandviç

ara
2 minik çikolata

öğle
etli patates yemeği 5 kaşık
domates salatalık söğüş bolca
1 dilim karpuz

ara
1 elma
1 kurabiye

akşam
1 kıymalı pidenin yarısı
200 ml ayran

ara
1 elma
3 lt su

akşam dışarda yemek zorunda kaldık evde bişi yoktu malum kaç gündür yokum...sporu baya astım artık tamam ramazana kadar 2 ayım var... memlekette görenler hepsi zayıflamışsın dediler motive oldum ama kaldığım 5 günde ne bulursam yedim akşamları hiç yemedim ama dengelemek adına. cumaya bakıcam ne kadar almışım...tartımın pili bitmiş yoksa çoktan tartılırımda

Son düzenleme:
günaydınnn

tostumu yedim bekliyorum...

beyzuş ablam iyi doğdun iyiki seni tanıdık doğumgünün kutlu olsunnn...

nursena canım tayin işiniz olmuş çok sevindim...

baharcım yeni işin hayırlı olsun...

toksincim Allah kolaylık versin acil şifalar dilerim...

ayşecim nerelerdesin...

hayırlı olsun nursena
çok güzel şehir valla ben dalamana gitmiştim çevresini de gezmiştik dönesim gelmedi valla

Canım hadi gözünüz aydın
İnşallah güzel bir yerinede düşerseniz çok daha mutlu olacağına eminim
Rabbim gönlünüze göre versin

süpppeeeerrrrrr yeni yeriniz de mutlu sağlıklı ve huzurlu gunler dilerimmmm

ooo hayırlı olsun arkadasım..çok sevindim

?

nursenaaaa hadi gözün aydınn hayırlı olsun inş yeni tayin yeriniz süpermişşş çokkkkkkkkkkk sevindim

Hayırlı olsun nursena çok sevindim adınıza inşallah gittiğiniz yerde mutlu ve sağlıklı olursunuz.

inşallah hayırlısı olur bizde il den daha çok ilçeler önemli hoş bu yaşadığım kabus gibi 2 yıldan daha iyi olacağına eminim sabrımın mükafatı allah utandırmasın
en çokta ot yiceme seviniyorum burda sebze falan bulmak zordu

bide börülceeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
BEYZUUSSS doğum günün kutlu olsunnnn

yağmur gözlüm döndün demek normal moda özlettin kendini

Son düzenleme:
ekledim cnm

BEYZUUSSS doğum günün kutlu olsunnnn

yağmur gözlüm döndün demek normal moda özlettin kendini

nursenacım bende sizleri çok özledim zaten burdaydım sadece okuyordum içimden yazmak gelmiyordu....artık normale
dönmeye çalışıyorum ama daha iyiym çok şükür rabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın yaşadığım son bir kaç ay ömrümden ömür aldı götürdü hemde hiçç mi hiç değmeyecek biri için

1 saat yürüdüm geldim
bugün hava güneşli çok terledim valla
yena mutlu umut ece ayşe ebru nevin bütün kızlar nerdesiniz be yaaaa

Bu gün giydiğim kiyafet le kendimi zayıf hissediyom tartildim kiyafetlerimle terlikle 67.6kg 3gün içinde kırmızı kart var gr gr vermişim heralde troid İlacimi kullanıyorum inaniyorumki ilaçları düzgün kullanirsam hedefime ulasicam
Dedimki büyük kıza zayıf gozukuyommu oda evet ben seni antramana getirdim diyor

Bazan çok uzuluyoruz zaman gectikden sonra boşuna olduğu anlıyoruz bunu çoğu şeyde yapıyoruz mesela ben bir şeye o kadar sinirleniyom biraz zaman gectimi boşuna olduğunu anliyom

Selam kızlar

Biraz daha iyiyim toparlandım şükür ama kanama devam ediyor.Yarın yada perşembe ultrasonda parça kalıp kalmadığına bakılacak.Kaldıysa kürtajdan kaçış yok dedi doktor.Ama düşüyor pelte pelte.Haziran 1 de de patoloji sonucu çıkcakmış.Umarım kromozomal bi bozukluk yoktur ve böyle kötü bi anı bir daha yaşamayız.Hayırlısı artık...

Hepiniz iyisinizdir umarım.Özledim muhabbeti şu koşturmacayı bi atlatayım daha aktif olcam inşallah.

YENA cım bu hafta da izin istiyorum bildirim için.Net belli değil kilom değişiyor hergün.Kanamalı olduğum için bakalım parça varsa kürtaj da olcam.Perşembe gidersem doktora cumada istirahatte olurum muhtemelen.Nasipse haftaya cuma bildiririm artık.

Şimdilik hoşçakalın kendinize dikkat edin...

merhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var birtürlü diyete başlayamıyorum.sayfanızı birsüre takip ettim bana cesaret verdiniz ve bugün sizlere yazıp bende başlamaya karar verdim...

merhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var birtürlü diyete başlayamıyorum.sayfanızı birsüre takip ettim bana cesaret verdiniz ve bugün sizlere yazıp bende başlamaya karar verdim...
cnm hosgeldin dogru yerdesin insallah hedefine ulasirsin

Son düzenleme:
hoşgeldin inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın bizlerle birlikte...

merhabalar ben de evden çkmadan size bakayım dedimm nasılsınız ben iyiyim diyet kötü cuma günü göreceğim rakamı hayal bile edemiyorum ama bu kadar koşturmacada yemek düzenimi takip edemiyorum kafam dolu dolu kii hem de nasıl sunucu bulamadım şole eli ayağı düzgün tabiki de diksiyonu düzgn bir hatun lazım ama elimin altında yok iyiy mi ben çok iyi beceririm ama hem sunuculuk hem koordine etmek çok zor hangi birine bakacam debeleniyorum oy oyyyy hadi biriniz gelin yütfennnnn:44::44::44::44: neyse gidiyim okuluma bakalımm hayır olsun ama tırnaklarımı yemeye az kaldı stres topu oldum resmennn herkesi öptm

Bazan çok uzuluyoruz zaman gectikden sonra boşuna olduğu anlıyoruz bunu çoğu şeyde yapıyoruz mesela ben bir şeye o kadar sinirleniyom biraz zaman gectimi boşuna olduğunu anliyom

bende çok sinirleni veriyorum olaylar karşısında mutsuz oluyorum sinirden kendimi yiyorum günlerce atamıyorum içiden bi bakıyorum ben hariç herkez mutlu sonra kendimi niye bukadar
üzdüm diye yanıyorum
şu 2 yıldır gülerek laf sokmayı öğrendim espiriye vuruyom dicem ne var sa söyleyi veriyom karşımdaki gülsemmi ağlasammı modunda burakıp uzaklaşıyorum ohhhh miis hem benim yağlarım eriyo hemde hatasını anlıyo

MAŞALLAH CANIM AZMİN ZAFERİ..
1 saat yürüdüm geldim
bugün hava güneşli çok terledim valla
yena mutlu umut ece ayşe ebru nevin bütün kızlar nerdesiniz be yaaaa
GELDİM GELDİMMMM... AYŞEYİ MERAKTAYIM HALEN NE OLDU DİYE...
CANIM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.İYİ OLACAK HERŞEY İNŞALLAH

SEMİRAN BEN SENİ GÖRMEYİ ÇOK İSTİYORDUM AMA ALEL ACELE SABAH 6 UÇAĞIYLA VARDIM ORDAN HAYDİ DİREK KÖYE GİTTİK CENAZE ORDAYDI VE DÖNÜŞ UÇAK SAATİME KADAR HİÇ ŞEHRE GİTMEDİM HEM TELAŞ VARDI HEMDE HAVA GÜZELDİ BOLL OKSİJENLİİİ YEMYEŞİLDİ HERYER...
GÖRÜŞMEK NASİB OLUR İNŞALLAH BİRGÜN..

Selam kızlarrrrrrrrrrr :122: :122:

Gece erkenden yattığım için okadar dinç kalktım ki uzun bir süreden sonra ben bile kendime şaşırdım
Aslında dün tansiyonum yerlerdeydi galiba ( tansiyon aletimi komşuya vermiştim yoktu evde geri alamadım )
Bütün gün biraz daha bağırsaklarımı hareketlendirmek için sırf yağsız salata yedim akıllı ben
Bir gün öncesinde de çok hafif ve erken yemiştim yemeğimi ordanda zaten bir halsizlik vardı ve neticeden en sonunda dün akşam üzere tansiyonum yerlere düştü eşim geldiğinde ben yatıyordum hatta ateşim bile cıkmış :26:
Adamcağızdan ufakta bir fırça yedim Eşşek seni bütün gün sırf salatamı yenir başlarım senin bağırsağına kendini hasta ediceksin diye Hatta geçenlerde Dukanın hala elime alamadığım kitapını satın aldığımı bildiği için onu uguluyorum sanmiş ve Dukanına başlatma bundan sonra detoksmuş dukanmış hiç birini yapmıyacaksın kırarım kafanı diye kızdı bana
Tansiyonum çıksın diye tuz yalatacaktı ama benim asla sırf tuz yalamıyacağımı bildiği için otur bari domates tuzla ye dedi
Çok şükür biraz daha iyi hissettim ondan sonra kendimi ama akşam yemeğinde eşimin denetimi vardı
Ama sizlerinde hep dediğiniz gibi aç kalalarak ne bağırsak çalışır nede kilo gider o yüzden bundan sonra daha dikkatli olucağım

Dur bari aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah:
1.5 Dilim ekmek
1/2 Domates
1 Salatalık
1/2 Kırmızı Biber
30 gr Beyaz Peynir
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 Tane Elma

Öğlen: ( birazdan yiyeceğim inşallah )
1 Kase Kırmızı Mercimek Çorbası
1 Kase karışık Salata
1/2 Kase yoğurt

Ara
Henüz karar veremedim ama olmadı yine Elma

Akşam: ( Daha çok var ama menü belli )
1 Tavuk budu haşlama
1 Büyük kase Salata
1 kase yoğurt
1/2 Dilim Tam tahıllı ekmek ( dilim baya büyük )

Sizce nasıl :26: eksik yada fazla varsa söyleyin öğlenlik daha hazırlıyorum nasılsa mideye gitmeden engellerim yada az gelirse eklerim

Aramıza hoşgeldin İnşallah sende en kısa zamanda hedefine ulaşacağın yolda eksilere doğru ilerlersin

Canım sen kafana takma Rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın
Sadece Taze Fasulye az gelmedimi miktarını yazmamışsın ama yoğurt falanda yeseydin hem tok tutar hemde malum bağırsak düzeni

Efferim Pilavı yememişsin Valla ben uzun zamandır yapmıyorum bile Allahtan evdekilerde sevmiyor bulgur pilavını tercih ediyoruz genelde İlerde bizlerde az da olsa yeriz ama ben kendi adıma söylüyorum uzun bir süre pilav yemeyi düşünmüyorum he çok canım isterse yada bir yerde yemeğe davetliysekte ancak 2 yemek kaşığı kadar
Hadi bakalım bu hafta inşallah herkes güzel sonuçlar görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…