Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zafere daha ulaşamadım cnm ama çok yakınım

kızımla videolu görüştüm kız kuzeniyle oynuyor beni ozledinmi diyom özledim diyor oyuna devam en azından beni aramıyor içim rahat
Eee ne demişler aglarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar olan bana oluyor ciğerim sızlıyor

Selamm kızllaarrr

okuldan geldim , ama kapıda kaldım malesef , kapıyı açamadım bi türlü , eşim anahtarı kapının arkasında unuttu sandım , baya bi cebelleştikten sonra artık anahtarı kırmayı göze alıp , iteleye iteleye yuvasına yerleştirdimm

anahtar girdikten sonra , birde çıkarma faslı sürdü 5 dakka , neyse nihayetinde içerdeydim , bi baktım kapının arkasında anahtar yok

meğersem cumartesi günü komşunun 1.5 yaşındaki oğlu anahtarımı 5. kattan aşağıya atmıştı , anahtar yamulmuş , ve yaklaşık olarak kapıyla 15-20 dakka savaşmamın sebebi sadece buymuş

Selam kizlar bugunde pek giremedim
yemek felan iyi gidiyor düzgün yiyorum ama bugun kacirdigim bisküvili cikulatanin
(Pick-up) un selami var midemden

evet popoma popoma vurunnnnnnnnnn

olsun şekerimm olsun , canın sağolsunn

merhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var birtürlü diyete başlayamıyorum.sayfanızı birsüre takip ettim bana cesaret verdiniz ve bugün sizlere yazıp bende başlamaya karar verdim...

aramıza hoşgeldin canımm , sağlıklı bir şekilde ideal kilona ulaşman dileğiylee

senden bu konuda özel ders almam lazım...

geçmiş olsunnnn

BEYZUŞcuumm doğum günün kutlu olsun , nice sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllara inşAllahh

TOKSİNcim kızının bugün daha iyi olmasına çok sevindim , buarada fotolara baktım ,harika bir değişim olmuş ,tekrardan tebriklerr , darısı başımızaa

8 günlük diyet sanırım meyvelerini verdi. Göbişim eriyor herkes zayıflıyorsun diyor Çok mutluyum :))))

Cecocugum cnm geçmiş olsun
salatayi yağsız yemekle yanlış yapıyorsun gibi kabizliga yağ iyi gelir diye Biliyom ben

bende 35 dakkk yürüdüm markete kadar
öğlen yemeğimi yerken karşımda diyetsien vardı tabagindada sinitzel baktım bayan zayıf bişey demedim benim gittiğim yerdede yasakti şinitzel. Bana basaka tarif vermişti ünün yerine yada galeteununun yerine parmesan peynirini rendeleyip. Ona batırıp kizartici demişti. Ben şimdi fırına veriyom hepten yağsız oluyor

nursanacim güldürdün beni lafı sokup kaciyon

Ben geldim hanımlar.
Herkesler nasıllar bakalım( anlatım bozukluguna gell:)) )

Bugün diyetisyen kontrolümüz vardı. 1 aydır 77.9un altına düşememiştim. 76.2 cıktım dıyetısyende. Açıkcası ben 75 beklıyordum biraz canım sıkıldı. Neyse kendime bir iki elbise aldım eve geldim bi baktım 10 gün geciklemi adetim gelmiş. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim çünkü Temmuz 15de yani tam bu tarihte bodrumda olucaz

Vucut ne kadar ödem tuttu bılmıyorum ama kadın benım hasta oldugumu bılmedıgı ıcın( ben de bılmıyordum ) az kılo vermemden dolayı ıyıce kıstı yedıklerımı. Gene 3 gun et vardı ama bu sefer yanında bol salata var. Dıger gunler yıne et sebze donusumlu verdı. Ara ogunlerde de bıskuvıyı azalttı aksam sadece meyve var. Sınav stresı varken nasıl uyarım bılmıyorum ama denıycem. Hasta oldugum ıcın bugun ve yarın yuruyus yapamam zaten
.

H&m de ılk defa elbıse buldum kendıme. Yaz tatılı ıcın 2 tane 40 beden elbıse aldım. Aslında elbıse çok da ben ınce askılı gıyemedıgım ıcın( sutyen ve gıgus problemı) aradıgım tarzda bulmak zor oldu. Hani şu belden büzgülü üst dökümlü modeller var ya onlardan aldım 2 tane

Son düzenleme:
Cecocugum cnm geçmiş olsun
salatayi yağsız yemekle yanlış yapıyorsun gibi kabizliga yağ iyi gelir diye Biliyom ben

Zaten yağsızda salata yenmiyor yaa midemi kaldırdı resmen.
Hakiki zeytinyağ almam lazım ilk fırsatta en azından sadece salatalara kullanırım çabuk bitmez
Bir kaç gündür kullandığım ilaçlar sayesinde biraz daha iyi bağırsak sorunu ama dediğin gibi az da olsa yağ kullanmam lazım anlaşılan

Canım gülle gülle kullan yeni elbiselerini bende göğüs kısmı lastikli olan elbiselerden istiyorum hani göğüs altından itibaren bol uzun olan ama işte eccük daha vermem lazımki hoş dursun

Ben herseye sızma kullanıyorum hayatım. Soganı bıle onla kavuruyorum

Annecıgım saolsun kendıne alırken bana da aldı gönderdı hakiki ege sızması. Zaten her yemege 2 yk yag koyuyoruz böylece bitmiyor:))

Cnm kabak yağı var ben hastanede kullaniyom çok güzel oluyor salatada siyah renkli hatta saglikliymis gelin diyordu almislarda iciyorlarmis
almancasi kernöl diye geçiyor arastir ıstersen

kız Ozka resimlerime bakmadin heralde hiç bişey yazmadin seni bekliyom senin yorumun önemli benim için cnm

Son düzenleme:
Canım gülle gülle kullan yeni elbiselerini bende göğüs kısmı lastikli olan elbiselerden istiyorum hani göğüs altından itibaren bol uzun olan ama işte eccük daha vermem lazımki hoş dursun

Evet anladım dedıgın elbıslerı. Coton'da denedım bı tane aldı uzun degıl ben kısa sevıyorum, ınce bellı olmadıgım ıcın hoş durmadı,Bir de belden çok buzgululer gögüsü ıyıce buyuk gosterıyo

Benım aldıklarımın belınde ınce buzgu var altı ve ustu dökümlü ama kısa yazlık elbıseler. Hatta fazla kısa mı dıye tereddut ettım ama sonucta bodrumda gıyıcem, oturup kalkarken dıkkat edersem sorun olmaz sanırım

canım valla en ıyı çözüm banıcaksın ekmegı sızma zeytınyagına sabah ve de kefir. bak ben sana dıyorum kefır kesın çözer. markette satılan hazır ıcecek olanlardan al. sevmem dıyosun ama ınsan alışıyo, ben şimdi ayrandan çok onu sevıyoru. sen onu 1 hafta iç düzelmezse kabızlığın beni gör

Ben herseye sızma kullanıyorum hayatım. Soganı bıle onla kavuruyorum

Annecıgım saolsun kendıne alırken bana da aldı gönderdı hakiki ege sızması. Zaten her yemege 2 yk yag koyuyoruz böylece bitmiyor:))

Anaaa benim kabız olmam normaldir ben her yemeğe 1 yk koyuyordum
Ya dışarda satılanlara ben pek güvenemiyorum ama işte hakikisinide her zaman bulamıyorum. Neyse artık hazırlardan bir tane ufak şişe alırım nasılsa akçaya gidiceğim ay başında o zaman oradan bulurum hakikisini

Peki geçenlerde Tvde bir doktor cıkmıştı Hakiki zeytinyağ kullanın yemeklere ama yemeği ateşten alacağınıza yakın Yağını dökün demişti o nasıl olucak :26: yani soğan nasıl kavrulacakki öyle bir durumda. Adam zeytinyağ fazla ısınırsa bütün besin değerini kaybeder demişti :44:

Ahan da bunlar elbiseler(

Eklentiler

• $Esenyurt-20120515-00333.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…