MAŞALLAH CANIM AZMİN ZAFERİ..
GELDİM GELDİMMMM... AYŞEYİ MERAKTAYIM HALEN NE OLDU DİYE...
CANIM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.İYİ OLACAK HERŞEY İNŞALLAH
SEMİRAN BEN SENİ GÖRMEYİ ÇOK İSTİYORDUM AMA ALEL ACELE SABAH 6 UÇAĞIYLA VARDIM ORDAN HAYDİ DİREK KÖYE GİTTİK CENAZE ORDAYDI VE DÖNÜŞ UÇAK SAATİME KADAR HİÇ ŞEHRE GİTMEDİM HEM TELAŞ VARDI HEMDE HAVA GÜZELDİ BOLL OKSİJENLİİİ YEMYEŞİLDİ HERYER...
GÖRÜŞMEK NASİB OLUR İNŞALLAH BİRGÜN..
Selam kizlar bugunde pek giremedim
yemek felan iyi gidiyor düzgün yiyorum ama bugun kacirdigim bisküvili cikulatanin
(Pick-up) un selami var midemden
evet popoma popoma vurunnnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var birtürlü diyete başlayamıyorum.sayfanızı birsüre takip ettim bana cesaret verdiniz ve bugün sizlere yazıp bende başlamaya karar verdim...
senden bu konuda özel ders almam lazım...bende çok sinirleni veriyorum olaylar karşısında mutsuz oluyorum sinirden kendimi yiyorum günlerce atamıyorum içiden bi bakıyorum ben hariç herkez mutlu sonra kendimi niye bukadar
üzdüm diye yanıyorum
şu 2 yıldır gülerek laf sokmayı öğrendim espiriye vuruyom dicem ne var sa söyleyi veriyom karşımdaki gülsemmi ağlasammı modunda burakıp uzaklaşıyorum ohhhh miis hem benim yağlarım eriyo hemde hatasını anlıyo
Selam kızlar
Biraz daha iyiyim toparlandım şükür ama kanama devam ediyor.Yarın yada perşembe ultrasonda parça kalıp kalmadığına bakılacak.Kaldıysa kürtajdan kaçış yok dedi doktor.Ama düşüyor pelte pelte.Haziran 1 de de patoloji sonucu çıkcakmış.Umarım kromozomal bi bozukluk yoktur ve böyle kötü bi anı bir daha yaşamayız.Hayırlısı artık...
Hepiniz iyisinizdir umarım.Özledim muhabbeti şu koşturmacayı bi atlatayım daha aktif olcam inşallah.
YENA cım bu hafta da izin istiyorum bildirim için.Net belli değil kilom değişiyor hergün.Kanamalı olduğum için bakalım parça varsa kürtaj da olcam.Perşembe gidersem doktora cumada istirahatte olurum muhtemelen.Nasipse haftaya cuma bildiririm artık.
Şimdilik hoşçakalın kendinize dikkat edin...
geçmiş olsun cnm kayın annene
nurgülcün annene ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
sagolun ciciim allah razı olsun:))
Nurgülcüümm geçmiş olsun , nesi var kaynananın , umarım ciddi bişey değildirr ...
8 günlük diyet sanırım meyvelerini verdi. Göbişim eriyor herkes zayıflıyorsun diyor Çok mutluyum :))))
Cecocugum cnm geçmiş olsun
salatayi yağsız yemekle yanlış yapıyorsun gibi kabizliga yağ iyi gelir diye Biliyom ben
H&m de ılk defa elbıse buldum kendıme. Yaz tatılı ıcın 2 tane 40 beden elbıse aldım. Aslında elbıse çok da ben ınce askılı gıyemedıgım ıcın( sutyen ve gıgus problemı) aradıgım tarzda bulmak zor oldu. Hani şu belden büzgülü üst dökümlü modeller var ya onlardan aldım 2 tane
Zaten yağsızda salata yenmiyor yaamidemi kaldırdı resmen.
Hakiki zeytinyağ almam lazım ilk fırsatta en azından sadece salatalara kullanırım çabuk bitmez
Bir kaç gündür kullandığım ilaçlar sayesinde biraz daha iyi bağırsak sorunu ama dediğin gibi az da olsa yağ kullanmam lazım anlaşılan
Cnm kabak yağı var ben hastanede kullaniyom çok güzel oluyor salatada siyah renkli hatta saglikliymis gelin diyordu almislarda iciyorlarmisZaten yağsızda salata yenmiyor yaamidemi kaldırdı resmen.
Hakiki zeytinyağ almam lazım ilk fırsatta en azından sadece salatalara kullanırım çabuk bitmez
Bir kaç gündür kullandığım ilaçlar sayesinde biraz daha iyi bağırsak sorunu ama dediğin gibi az da olsa yağ kullanmam lazım anlaşılan
Canım gülle gülle kullan yeni elbiselerinibende göğüs kısmı lastikli olan elbiselerden istiyorum hani göğüs altından itibaren bol uzun olan ama işte eccük daha vermem lazımki hoş dursun
Zaten yağsızda salata yenmiyor yaamidemi kaldırdı resmen.
Ben herseye sızma kullanıyorum hayatım. Soganı bıle onla kavuruyorum
Annecıgım saolsun kendıne alırken bana da aldı gönderdı hakiki ege sızması. Zaten her yemege 2 yk yag koyuyoruz böylece bitmiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?