Ozka cnm sana zorla resimlerime baktircam.
Markete giderken yanımda yürüyen biri vardı alman telden konuşuyor karsidanda uzun zayıf bir bayan geliyor mini elbise rengide ten rengi giymiş ama cokmini kicini ancak kapamış kadın teldekine aman tanrim bu kadarda olmaz diyor bari çıplak gezzeydin diyorEvet anladım dedıgın elbıslerı. Coton'da denedım bı tane aldı uzun degıl ben kısa sevıyorum, ınce bellı olmadıgım ıcın hoş durmadı,Bir de belden çok buzgululer gögüsü ıyıce buyuk gosterıyo
Benım aldıklarımın belınde ınce buzgu var altı ve ustu dökümlü ama kısa yazlık elbıseler. Hatta fazla kısa mı dıye tereddut ettım ama sonucta bodrumda gıyıcem, oturup kalkarken dıkkat edersem sorun olmaz sanırım
Anaaa benim kabız olmam normaldirben her yemeğe 1 yk koyuyordum
Ya dışarda satılanlara ben pek güvenemiyorum ama işte hakikisinide her zaman bulamıyorum. Neyse artık hazırlardan bir tane ufak şişe alırım nasılsa akçaya gidiceğim ay başında o zaman oradan bulurum hakikisini
Peki geçenlerde Tvde bir doktor cıkmıştı Hakiki zeytinyağ kullanın yemeklere ama yemeği ateşten alacağınıza yakın Yağını dökün demişti o nasıl olucak :26: yani soğan nasıl kavrulacakki öyle bir durumda. Adam zeytinyağ fazla ısınırsa bütün besin değerini kaybeder demişti :44:
Cnm kabak yağı var ben hastanede kullaniyom çok güzel oluyor salatada siyah renkli hatta saglikliymis gelin diyordu almislarda iciyorlarmis
almancasi kernöl diye geçiyor arastir ıstersen
kız Ozka resimlerime bakmadin heralde hiç bişey yazmadin seni bekliyom senin yorumun önemli benim için cnm
canım valla en ıyı çözüm banıcaksın ekmegı sızma zeytınyagına sabah ve de kefir. bak ben sana dıyorum kefır kesın çözer. markette satılan hazır ıcecek olanlardan al. sevmem dıyosun ama ınsan alışıyo, ben şimdi ayrandan çok onu sevıyoru. sen onu 1 hafta iç düzelmezse kabızlığın beni gör
Ahan da bunlar elbiseler(
Anaaa Kernöl demek bakayım burada bulabilirmiyim olmazsa Kızkardeşim Temmuzda Almanyaya annemlerin yanına gidicek nasılsa Eşi 15 gün kalıp dönecek ona sipariş veririm birde Annemler gelirken getirirse ilaç niyetine az az kullanırım
Herhalde nar ekşisi tarzı birşeydir reng olarak
Bakayım burada ne diye geçiyor
Bir kere aldım ama küçücük şişeyi bitiremedim eşime kakaladım hatta
Maşallah adamda ne mide varsa Kımız bile içmişti
Eşimle pazarlik yapayım ben içemezsem sen iç diyebari ziyan olmasın alınca.
Elbiselerin gerçekten çok güzelmiş CanımBence fazla kısada değil sonuçta Bodrumda herkes minak giyiyor üstelik baya kiloda verdin eminim hoş durur oooofff offf inşallah bende o günleri görürüm seneye
yorumun için Tskler cnm pardusem 5cm falan bolAhan da bunlar elbiseler(
Hayır canım malesef o doktor dogru bılmıyor. Isıya en dayanıklı yag zeytınyagıdır. Egede kızartmayı bıle sızma ıle yaparlarmıs. Ben onu arastırdım yanlıs bılınıyor malesef. O doktor da yanlıs bılıyor.
Bak sımdı google'a zeytınyagı ıle kızartma yapılır mı yaz, uzman t de bı adam cıkıyo. mehmet can aytekın dıye bı adam
artık hastanede herkese laf atiyom can sıkıntisindan az önce dr geldi yeni bişey varmı dedi bana viziteden bende bizde yok sizde varmı dedim adam kahkahayı patlatti kızım diyorki anne ismimizi duydularmi bidakine almicaklar bizi yogunbakima diyor taramali tüfek gibisin diyor
kuzum ben senin yoğun olduğunu ve her zaman gelemediğini biliyorum ya ondan sormamıştımbeni sormamışsınnn
kolay gelsin canım ben geleyimmi sana asistan olurummerhabalar ben de evden çkmadan size bakayım dedimm nasılsınız ben iyiyim diyet kötü cuma günü göreceğim rakamı hayal bile edemiyorum ama bu kadar koşturmacada yemek düzenimi takip edemiyorum kafam dolu dolu kii hem de nasıl sunucu bulamadım şole eli ayağı düzgün tabiki de diksiyonu düzgn bir hatun lazım ama elimin altında yok iyiy mi ben çok iyi beceririm ama hem sunuculuk hem koordine etmek çok zor hangi birine bakacam debeleniyorum oy oyyyy hadi biriniz gelin yütfennnnn:44::44::44::44: neyse gidiyim okuluma bakalımm hayır olsun ama tırnaklarımı yemeye az kaldı stres topu oldum resmennn herkesi öptm
Ahan da bunlar elbiseler(
yorumun için Tskler cnm pardusem 5cm falan bol
cnm elbiselerin çok güzel gule gule giy seninkinler. Uzun çok mini deil
artık hastanede herkese laf atiyom can sıkıntisindan az önce dr geldi yeni bişey varmı dedi bana viziteden bende bizde yok sizde varmı dedim adam kahkahayı patlatti kızım diyorki anne ismimizi duydularmi bidakine almicaklar bizi yogunbakima diyor taramali tüfek gibisin diyor
kuzum ben senin yoğun olduğunu ve her zaman gelemediğini biliyorum ya ondan sormamıştım
kolay gelsin canım ben geleyimmi sana asistan olurum
güle güle kullan elbiselerini canım giyip de foto koysan daha bi güzel olur
Cnm benim dediğim kabak yağı. Keten tohum yagida faydalı
Willkommen bei Wallner - Kernöl - Kürbiskerne - Kürbiskernöl - Bauernprodukte
Benim yattığım hastanede salatanın yanında 1surahi yağ var isteyen salatasina katiyor. Coguda kullanıyor tadı çok güzel
dr dediki 1 hafta ilaç alınmadı gerekmiş kizimin yani haftaya pazartesine kadar kalcam gibi gözüküyor hayirlisi olsun kızım iyilessinde tatilde problem olmasinda ben dururum gonlumun papatyasi olmadan
Desene her doktorum diyene güvenemiyeceğiz
Zaten bende düşünüyordum eğer indirilmeye yakın dökersem yemeğe lezzeti değişirmi yada istediğim gibi olurmu diye.
Anaaa şeytan bak işte ne getirdi aklımaKV nasılsa evinde kalmıyor gelsede yemek yapma şansı yok dairenin su borusu patladığı için komple sularını vanadan kesmişti eşim onun evinde de koca bir şişe hakiki zeytinyağ vardı
Ben eşime gaz vereyimde Anasının evini soysun
Yemeyenın malını yerler canım:))
Boş boş duracagına mıdenıze ınsın. Sen bu aralar yagı bıraz arttır. Bir de zeytınyaglı pırasa calıstırıyo bagırsakları dıye bılıyorum
sabah kalkınca 1 elam 3 ceviz yedim 1saat yürüdüm eve gelince mukavva bisküvilerden yarım paket azcık lor ve domatesle ayaküstü atıştırdım
küçük kızın toplantısı vardı okula gittim ordan arkadaşa kahveye
kahveyi içtim mevlüt vardı orada da 1 pide 2dilim baklava ve ayran yedim sonra büyük kızımla kızılayda buluştuk ona ebru boyaları aldık onu dolmuşa bindirdim ben yürüyerek eve döndüm yarım saat daha yürüdüm dönüşte markete uğradım eve zor attım kendimi
şimdi de eşimi ayartsam da yürüsek diyorum ama zor görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?