senden bu konuda özel ders almam lazım...
geçmiş olsunnnn
Cnm asucum sen şimdi kilo almassin böyle devam edersen aynı kiloda olsan bile yağların siser kendini azcik topla
baklava yemissin. Hemide 2 dene şimdi cnm daha çok tatlı istemicekmi benimki istiyor fazlasıni bende onun için hiç tatlı yemiyorum beyaz unlu mamullerde yağları sisirir bana kızma cnm ne zorluklarla verdin gr gr seni sevdigimden yazdım ha
şimdi yine yürüyüş yapcam kız kovdu japon dizisi seyrediyor alt yazılı ben arada bişey sordummu hanimin konsentrasi bozuluyormusgene maşşallahh yürüyo vallaa hiç burakmıyooo oofff bende başlaya bilsem spora ama nerdeeeeeeeeeeeeee
lasly de yalan olllduuu
Cnm asucum sen şimdi kilo almassin böyle devam edersen aynı kiloda olsan bile yağların siser kendini azcik topla
baklava yemissin. Hemide 2 dene şimdi cnm daha çok tatlı istemicekmi benimki istiyor fazlasıni bende onun için hiç tatlı yemiyorum beyaz unlu mamullerde yağları sisirir bana kızma cnm ne zorluklarla verdin gr gr seni sevdigimden yazdım ha
dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.inşallah kilo veririm ümitli olduğumu söyleyemem...
hoşgeldin canım sen kaç kilosun
asuman bişe sorucaktım sana çok spor yapınca hiç kilo aldınmı
Cnm konyanin icindenmisin benim anamda aksehirli ben gidersem etli ekmek yiyecem adapazarinda eşim adapazarli bulamam. Gidersem kebapda yiyecem öğlen yemeği olarak ayrı ayrı günlerde akşama ayran felan içerim ama adapazarinda kendimi tutmaya caliscam sen şu an almanyadamisin ben avusturyadayimSelam kizlaaar,
bu aralar günlerim yogun geciyor bu yüzden pek giremiyorum,
yemeklerim iyi gidiyor cok sükür düzenli ve az yiyorum, öglen yemeyi bile yiyorum artik corba ictim mesela bi kase bugun,
kacamaklarim oluyor bu hafta malesef ama bugun tartildim henüz almamisim insallahda almam kilo
simdilik cok kacirmiyorum cok sükür ama türkiyeye gidince asil ozaman napcam bilmiyorum
konyaya gitcez malum memlekete, etli ekmekler filan yaptirilir artik
bu hafta kilo bildirimi yapcam insallah
ondan sonra beni 3 hafta izinli yazabilirmisinizzzzzzz3 hafta türkiyedeyim ve hic internete giremicem
ama cook dikkat etmeye caliscam, hatta burdan benim yedigim kara kuru ekmekten bile götürüyorum
herseyden az az tadicam düzenli yicem insallah, asla geri alamam verdiklerimiii
Cnm konyanin icindenmisin benim anamda aksehirli ben gidersem etli ekmek yiyecem adapazarinda eşim adapazarli bulamam. Gidersem kebapda yiyecem öğlen yemeği olarak ayrı ayrı günlerde akşama ayran felan içerim ama adapazarinda kendimi tutmaya caliscam sen şu an almanyadamisin ben avusturyadayim
Aha biraz gayret etsek akraba cikacaz hi hi biz haziranın 1de cikcaz yola adapazarinda kalcaz sonra yalovada kalcaz 3 gece sonra belki babamın sehrine afyon sultandağına gitcez rabbim izniyle insallah kiraz yemeye aksehirde 15 dakkk. Aksehirde lezzetten etli ekmek yemeden geri gelirsek yada kebap ayıp oluranam vay bende aksehirliyim
babam aksehirli, annem ereglili, yani bende hem aksehir hem eregliliyim :) konya eregli bu arada
almanyadayim ben, haftaya pazartesi ucuyorum iste aksehirde kalcaz yaklasik 3 hafta
Selam kizlaaar,
bu aralar günlerim yogun geciyor bu yüzden pek giremiyorum,
yemeklerim iyi gidiyor cok sükür düzenli ve az yiyorum, öglen yemeyi bile yiyorum artik corba ictim mesela bi kase bugun,
kacamaklarim oluyor bu hafta malesef ama bugun tartildim henüz almamisim insallahda almam kilo
simdilik cok kacirmiyorum cok sükür ama türkiyeye gidince asil ozaman napcam bilmiyorum
konyaya gitcez malum memlekete, etli ekmekler filan yaptirilir artik
bu hafta kilo bildirimi yapcam insallah
ondan sonra beni 3 hafta izinli yazabilirmisinizzzzzzz3 hafta türkiyedeyim ve hic internete giremicem
ama cook dikkat etmeye caliscam, hatta burdan benim yedigim kara kuru ekmekten bile götürüyorum
herseyden az az tadicam düzenli yicem insallah, asla geri alamam verdiklerimiii
Yan odada türk çocuğu var ağlıyor anne anneeee diye içim kıyıldı çocuk almanca bilmiyorsa yabancı yerde. Uffff Uffff gidince kizima yavasdan almanca öğretmeye baslicam.
Büyüğü almanca biliyor onada ufakken baslamistik zaten devamlı hastanedeydik
gittim hemsireye dedim turkse ben konuşayım çocukla. irakliymis
Canım aklına kötü şeyler getirmeMadem kısa süreli bir tatil sende sırf huzurun için Kvyle iyi geçinmeye bak ve tatilin tadını cıkar. Her an bir huzursuzluk yaşacağınla ilgili gerilirsen bu onlara karşı tavrınıda etkiler bu sefer huzursuzluk cıkmasa bile sen gergin bir tatil geçirmiş olucaksın
Şimdi onlar Torunla vakit geçirirken pek sana sardırmazlar bence
He Çocuk yetiştirmeyle ilgilide dayanamaz sana laf söylersede gülümse ve geçHatta Anneciğim sen daha iyi bilirsin bunu nasıl yapalım diye ver çoşkuyu bak ondan sonra ne kadar güzel bir tatil geçiriyorsunuz
İnşallah gönlüne göre güzel bir tatil olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?