Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gene maşşallahh yürüyo vallaa hiç burakmıyooo oofff bende başlaya bilsem spora ama nerdeeeeeeeeeeeeee
lasly de yalan olllduuu

sağol canım haklısın ama mevlüt işte yemesem olmazdı ha 1 tane yiyebilirdim ama 2sini de yedim işte sabah ve akşamı dengeliyorum işte bir şekilde bir de yürüyerek dengeliyorum her zaman olmaz canım sağol uyarın için

Yürüdüm geldim 35 dakkk dağ tepe çıktım çok yoruldum bu gün sabah 6da uyandım
2kez 125basamiyom inip çıktım 2kezde 100 basamak inerken baldirlarim hala açıyor.

Kızlar Selam :) Bir saattir sinir oldum, okudum alıntılar yaptım, hooop benim laptop kendiliğinden kapandı. Tekrar girdim gene aynı aynı şey oldu ya Gidip diğer laptop'u aldım, çocuklar bunu mahvetmesinler bari diye saklıyordum dolapta Diğeri sizlere ömür oldu galiba, bir ton da önemli belgem var kurtarmam gereken.

Neyse alıntılar gitti sonuçta, herkes iyidir umarım. Ben İstanbul'da fırtınaya yakalandım bugün, ne yağmur yağdı ne yağmur yağdı anlatamam. Yol kenarında, bir yere sığınamayacağım durumdaydım 5 dakikada üzerime kova kova su dökülmüş gibi ıslandım. Yürüyüşümü de yapamadım bu yüzden Bu hafta yürüyüşler epey aksadı zaten.

Beyza'yı merak ettim, sabah mesaj atmıştım cevap gelmedi, telefonla aradım ulaşamadım. Burada zaten yok 1-2 gündür. Umarım misafir vb. bir meşguliyeti vardır.

....
Alıntılarım arasında topiğimizin güneşi Beyzuş için yazdığım doğum günü mesajı da vardı. En çok ona üzüldüm, pek şairane, güzel bir mesaj yazmıştım ama gitti Onun yerine içtenlikle kutlasam, derin sevgilerimi yollasam olur değil mi :)

Bir de buket ekleyeyim dedim ama bir buket yetmez herkesin ablasına. :) Sana çiçek bahçesi yolluyorum doğum günün için. Dilerim yeni yaşında her günün bu bahçenin kıyısında mutlulukla geçer.

Merhabalar kızlar

2 gündür sabahın 6sında kalkıp 7de yollara düşüyorum eğitim aldığımız yer Ilıcada yani ilçeye çok yakın ve otobüs çok kalabalık oluyor akşam 9-10 gibi uyuyorum. 2 gündür yediklerime dikkat edemiyorum ortalama 1 saat yürüdüm ama o da yeterli değil yarın yediklerime dikkat etmeye çalışıcam 2-3 gün ara vermiş oldum rejime tamda kilo vermeye başlamışken neyse hayırlısı olsun ne diyim ama artık tavuklu salata falan götürücem öğleyin millet yemeğe inince ben eğitim odasında yerim ara öğün içinde sütle meyve götürürüm diyet bisküvi falan 15:30 gibi evde oluyorum zaten 1 ara öğünüm ve 1 ana öğünüm eğitimde geçiyor onlarıda hallederim akşamlarıda yürüyüşe gittimmmi tamamdır şu havalar düzelse yağmurlar kesilse

Nursenaaaa muğlaya gidiyormuşsunuz çok sevindim

Miraaaaaaaaay napıyosunnnn bensiz yürüyomusun bacım

Selam kizlaaar,
bu aralar günlerim yogun geciyor bu yüzden pek giremiyorum,
yemeklerim iyi gidiyor cok sükür düzenli ve az yiyorum, öglen yemeyi bile yiyorum artik corba ictim mesela bi kase bugun,
kacamaklarim oluyor bu hafta malesef ama bugun tartildim henüz almamisim insallahda almam kilo
simdilik cok kacirmiyorum cok sükür ama türkiyeye gidince asil ozaman napcam bilmiyorum
konyaya gitcez malum memlekete, etli ekmekler filan yaptirilir artik
bu hafta kilo bildirimi yapcam insallah
ondan sonra beni 3 hafta izinli yazabilirmisinizzzzzzz 3 hafta türkiyedeyim ve hic internete giremicem

ama cook dikkat etmeye caliscam, hatta burdan benim yedigim kara kuru ekmekten bile götürüyorum
herseyden az az tadicam düzenli yicem insallah, asla geri alamam verdiklerimiii

Cnm konyanin icindenmisin benim anamda aksehirli ben gidersem etli ekmek yiyecem adapazarinda eşim adapazarli bulamam. Gidersem kebapda yiyecem öğlen yemeği olarak ayrı ayrı günlerde akşama ayran felan içerim ama adapazarinda kendimi tutmaya caliscam sen şu an almanyadamisin ben avusturyadayim

merhaba kızlar kusura bakmayın yaklaşık 10 gündür yazamıyorum çok yoğundum.misafirlerin biri gitti diğeri geldi,eksik olmasınlar...birde oğluşumun yılsonu gecesi vardı onu provalara götür getir zamanım olmadı...ama çok güzeldi oğluşumu ağlamaktan izleyemedim neredeyse...süper bir duyguymuş...ben nezaman büyüdüm çocuğum oldu ve gösterisini izliyorum dedim kendi kendime...Allahım ömürlerine ömür katsın inşallah...evlendiklerini ve evlat sahibi olduklarınıda görelim Allahın izniyle...tabii bu aralar bayağı savsakladım diyeti su felan içemedi dışarda olduğum için diyet yapamadım tartılmaya korkuyorum reglimde yaklaştı tartılmaya hiç cesaret edemiyorum...ama toparlanmam lazım biran önce....neyse kızlar fazla uzatmayayım kendinize çok iyi bakın Allah emanet olun...görüşürüz....

anam vay bende aksehirliyim
babam aksehirli, annem ereglili, yani bende hem aksehir hem eregliliyim :) konya eregli bu arada

almanyadayim ben, haftaya pazartesi ucuyorum iste aksehirde kalcaz yaklasik 3 hafta

anam vay bende aksehirliyim
babam aksehirli, annem ereglili, yani bende hem aksehir hem eregliliyim :) konya eregli bu arada

almanyadayim ben, haftaya pazartesi ucuyorum iste aksehirde kalcaz yaklasik 3 hafta
Aha biraz gayret etsek akraba cikacaz hi hi biz haziranın 1de cikcaz yola adapazarinda kalcaz sonra yalovada kalcaz 3 gece sonra belki babamın sehrine afyon sultandağına gitcez rabbim izniyle insallah kiraz yemeye aksehirde 15 dakkk. Aksehirde lezzetten etli ekmek yemeden geri gelirsek yada kebap ayıp olur

Yan odada türk çocuğu var ağlıyor anne anneeee diye içim kıyıldı çocuk almanca bilmiyorsa yabancı yerde. Uffff Uffff gidince kizima yavasdan almanca öğretmeye baslicam.
Büyüğü almanca biliyor onada ufakken baslamistik zaten devamlı hastanedeydik

gittim hemsireye dedim turkse ben konuşayım çocukla. irakliymis

Son düzenleme:
Selam kızlar ben döndümmm :122: :122:

Eşime telden sipariş vereceğime birlikte cıkalımda eve eksikleride alayım dedim
Yarım saat kadar yürüdük ondan sonra eksikleride alıp evimize döndük. İyikide dönmüşüz zaten tam kapı önüne yaklaştık yağmur yağmaya başladı
Hazır aklımdayken Pırasamıda aldım yarın mis gibi yaparım
Maalesef bu akşam kesin tavuk haşlama ve salata yalan oldu eşim ille çok uzun zamandır yemedik az ciğköfte alayım dedi bende dayanamadım ama bol marul yedim
Neyse tavuğuda yarın öğlende yerim artık ne yapayım
Bol bol suyumuda içiyorum çok şükür

Birde kızlar bu ara nedense yeşil çay içtiğimde midem bulanıyor :26: Sizlerden birine öyle birşey oldumu hiç :44:

Canım size şimdiden iyi Tatiller Umarım güzel vakit geçirir ailenle hasret giderirsiniz
Bu arada sen almanyanın neresindesin?

Rabbim onunda şifasını verir inşallah.... Aminnnn

burda paylaşma fırsatım olmadı sanırım. eşimin kayseriye tayini çıktı. ama burdakiler bir imza atamadılar sinir olduk. sadece düğün için olsa çok sorun etmem zaten. düğün koşturmacasına kim kime dum duma hesabı. kalıcı gitme durumumuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…