Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var birtürlü diyete başlayamıyorum.sayfanızı birsüre takip ettim bana cesaret verdiniz ve bugün sizlere yazıp bende başlamaya karar verdim...
hg arkadasım...istediken sonra neden olmasun...
insallah sende basarırsın...
evet cecosun benm wc sorunum oldugu zaman diyetisyenim salatana yağ eklemeyi unutma demişti.
snra da yasamadım cok şükür.
darısı basına artık:)))

Ozka cnm sana zorla resimlerime baktircam.
ama biz de arkadasız ama ben seni göremıorum...
neden ki acaba
Ahan da bunlar elbiseler(

hayırlı olsun özlemcim...
üzerinde de görürüs insallah

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

ben yine her zamanki gibi yoğunum dün akşam yemeğe davetliydik ,bugünde apartmanda gün vardı derkeeeeeeeeeeeen benim yedim valla okuldada doğumgünü vardı ,bir arkadaşın stajı bitti o da tatlı getirmiş ve ben hepsinden yedim, resmen mide fesadı geçireceğim ya

bu arada şu nesfit ya da k flakes diyeti yapan var mı ben 14 gün deneyeyim diyorum faydası varsa tabi...

yarında nöbetçiyim tabi yine bana eziyet ya

2 dk geldim ne kadar derdim varsa anlattım rahatladım iyi ki varsınız fıstıklarrrrrrrr

cnm şimdi bak

Birde kızlar bu ara nedense yeşil çay içtiğimde midem bulanıyor :26: Sizlerden birine öyle birşey oldumu hiç :44:

Canım benim hep bulanır tadını hiç ama hiç sevmediğimden.:)

Hayırlı olsun tayin yeriniz..

Canım herşeyin hayırlısı inşallah herşey gönlüne göre olur ve hep mutlu ve huzurlu olan hayatın devam eder

Son düzenleme:
cnm dikkat et. Kendine
sabahdan beri benim derdimi okuyorlar azda sen yaz accik değişiklik olsun.

evet cnm iyiki kızlar var iyiki buraya üyeyim. Yoksa burda can sıkısıntisindan patlardim

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım..bende bayılırım karnıyarığa.:) aslında patlıcanın her türlüsünü çok severim.:)
geçen yıla kadar hep kızartarak yapardım. sonra bir arkadaşta közlenmiş şeklini yedim tadını daha çok sevdim..

artık bende öyle yapıyorum biliyorsundur belki ama yinede yazayım.:) patlıcanları alacalı soyup çatalla deliyorum bir kaç yerinden. sonra fırçayla yağlıyorum patlıcanları,onlar fırında közlenirken ben içini hazırlıyorum. sonrası bilinen usül..
son aşamada tekrar fırınlıyorum üzerine bir dilim domates ve biber ekleyerek..
İnan çok daha lezzetli ve hafif oluyor.en azından yağlı yemek sonrası oluşan ağırlık ve pişmanlık olmuyor.:))

Ne güzel tek başına dışarı çıkmışsın.bende sana özendim şimdi.:)

Evet kızım acaip düşünceli bu konuda.. canım benim o. Tabii eşimde bu konularda çok düşünceli ve önemsiyor..Biz çocuğumuz yokken bile anneler ve babalar gününde birbirimize hediye alır kutlardık o günü.:)sanırım anneyle alakalı bir durum kayınvaldem asla unutmaz özel günleri .eşimde annesinden etkilenmiştir muhtemelen..
Evlilik yıldönümlerimizde bile kayınvaldem hediye alarak kutlar gelemezse muhakak arar.:)
ŞAnslıyım o konuda.
Seninde prensesin büyüsün kesin oda organizasyonda başrol oynar..Şimdiden nasıl annesini düşünüyor,üzülmesine dayanamıyor..
Kız çocukları başka oluyor ya..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MUĞLAYA GİDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))))

Ohhh şükür rahatlamışsındır artık..
Çok sevindim nursenacığım herşeyin hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Bugün oğlumla dışarıda kaldık.:))
Bahçıvan geldi siteye çilek getirmiş. minicik reçellik çilek..
ben balkondan görünce kaçırmayayım diye parayı ve oğlanı kaptığım gibi fırladım dışarı ( boğaz derdine yine )
gidip aldım mis kokulu çileğimi.:) eve geldik oda ne.:) anahtar yok...OĞLum başladı ağlamaya ben evime girmek isiyoruuum diye..:)
artık çilingirciyi aradık komşudan..sonrası nihayet eve girebildik..
ha birde ocakta yemek vardı nohut pişiyordu.:)

Son düzenleme:
cnm dikkat et. Kendine
sabahdan beri benim derdimi okuyorlar azda sen yaz accik değişiklik olsun.

evet cnm iyiki kızlar var iyiki buraya üyeyim. Yoksa burda can sıkısıntisindan patlardim

senin ne derdin var canım ya inşallah önemli birşey yoktur okuyamadım malesef geçmişi...

yena aklıma geld közleyip yapmak ama daha önce hiç denemediğim için cesaret edemedim bir dahaki sefere en azından kendime o şekilde yaparım
mis kokulu çilekleri kıskandım ben mümin abi ve ineklerinden sonra bu 2 oldu ama
ben de az önce çilek yedim ama kocaman az tatlı ve az kokulu
ayrıca geçmiş olsun canım kapıda kalmışınız barışla o kötü olmuş işte

Son düzenleme:
Selam bebişlerr , keyifler nasıl bakayımm

bende düzen aynı okul-ev arasında devam , bitsede tatil başlasa diye bekliyorum

akşam yemeğinden sonra eşimle , maaşları çekmeye çıktık , borçları dağıttık derken yaklaşık olarak 2 saat yürüdükk

napayım spor yapamasamda en azından böyle biraz hareket ettiğime seviniyorum

Ahan da bunlar elbiseler(

Özlemcim hayırlı uğurlu olsun canım benimm , gayet güzeller elbiselerin , fıstık olcan fıstıkk

anam vay bende aksehirliyim
babam aksehirli, annem ereglili, yani bende hem aksehir hem eregliliyim :) konya eregli bu arada

almanyadayim ben, haftaya pazartesi ucuyorum iste aksehirde kalcaz yaklasik 3 hafta

ben Mersinliyim ama babamın soyu konya/ereğlinin yörüklerinden geliyor

slm gece kuşları nasılsınız kilo veren bütün arkaşlar tebrikler darısı başıma

Beyzuuuşşş, nerdesin doğum günü çocuğu, partidemisin.?..disco disco partizane..

slm kızlar
pekbi yoğunum bugnlerde gelen giden de oluyor benim gittiğimde.pek uğrayamadım kusura bakmayın...hsonu dağılan düzenimi dün itibariyle yola koymuşken bugün arkadaşı davet ettim ve öğlen kaçrsam da akşm dengelemeye çalıştım.2 gündür 60 dk yürüyorum hatta dün ek olarak 10 dk stepper ve 10 dk twist yaptım.
toksincim valla seni takip ediyorum sıkıntıdan en çok sen yazıp topiğimize renk getiriyorsun

asum bugün sabah kahvaltıya gittim sona öğln bi arkadaş bana geldi.dün de akşam 8 civarı merali de bebek arabasına koyup yürüyüşe çıktım ama çok yoruldum köşkün etrafını dolandım baya yokuşlu bi yer zaten bi de bebek arabasını itince eve geldiğimde halim kalmadı ihç nete giremedim.2 gündür yürüyüş yapıyom ama hamlamışım baya zorluyor
özka elbiseliern çok ciciler.ne güzel 40 bedenede giriyorsun artık maşallah sanabenim boyum uzunluğundanmıdır yoksa yapımdanmıdır elbise 42 ye giriyorum bmı 23,5 olduğu halde.altım üstüm 42 hala.normal markalarda.zaten lisedeykn sanırım 40 giyiyordum emin değilim
nursenaaa hadi hayırlı olsun.en çok yeşilliklere sevindein demek.ben ankarada güzel yeşillik bulunca kendimden geçiyorum.1 haftadır acı olmayan kahvaltılık biber buldum nasıl mutluyummmm arkadaşa da ikram ettim 1 tane yedi.ben bi sürü götürmüşüm
yağmurgözlümmm üzülme ne olur değmeyen biri için kendini ne kadar çok harap etmişsin.kıyamam sana.Rabbimin sevgili kulusunki sana erkenden gösterdi gerçk yüzünü(çok erekn değildi belki bağlandı tabi ama oğlun fln öğrenmemişti daha sanırım) ..göremesydin sonrasında çok daha fazla üzülecektin.yeni gelen günler daha iyi olur inşallah senin ve ailen için

beyza ablacım doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle bir ömür mulu ol inşallah:92:

merhabaaa... sonunda döndüm evime ...
çocukların yemeğini yedirdim...ve ilk işim topiğe bakmak oldu... gene neler neler olmuş....
şimdi valizi yerleştiririm yavaş yavaş...
sonra duş alıp yatarım...
yarın çok işim var evim 10 gündür temizlenmedi.. toz içinde...ııığğğğ....
ama asıl iş tartılmak....
çok korkuyorum. umarım kilo almamışımdır....
son iki günde öğlenleri hep dışarıda yedimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…