hg arkadasım...istediken sonra neden olmasun...merhaba arkadaşlar benim de kilo problemim var birtürlü diyete başlayamıyorum.sayfanızı birsüre takip ettim bana cesaret verdiniz ve bugün sizlere yazıp bende başlamaya karar verdim...
evet cecosun benm wc sorunum oldugu zaman diyetisyenim salatana yağ eklemeyi unutma demişti.Zaten yağsızda salata yenmiyor yaamidemi kaldırdı resmen.
Hakiki zeytinyağ almam lazım ilk fırsatta en azından sadece salatalara kullanırım çabuk bitmez
Bir kaç gündür kullandığım ilaçlar sayesinde biraz daha iyi bağırsak sorunu ama dediğin gibi az da olsa yağ kullanmam lazım anlaşılan
ama biz de arkadasız ama ben seni göremıorum...Ozka cnm sana zorla resimlerime baktircam.
Ahan da bunlar elbiseler(
hg arkadasım...istediken sonra neden olmasun...
insallah sende basarırsın...
evet cecosun benm wc sorunum oldugu zaman diyetisyenim salatana yağ eklemeyi unutma demişti.
snra da yasamadım cok şükür.
darısı basına artık:)))
ama biz de arkadasız ama ben seni göremıorum...
neden ki acaba
hayırlı olsun özlemcim...
üzerinde de görürüs insallah
Birde kızlar bu ara nedense yeşil çay içtiğimde midem bulanıyor :26: Sizlerden birine öyle birşey oldumu hiç :44:
burda paylaşma fırsatım olmadı sanırım. eşimin kayseriye tayini çıktı. ama burdakiler bir imza atamadılar sinir olduk. sadece düğün için olsa çok sorun etmem zaten. düğün koşturmacasına kim kime dum duma hesabı. kalıcı gitme durumumuz var.
burda paylaşma fırsatım olmadı sanırım. eşimin kayseriye tayini çıktı. ama burdakiler bir imza atamadılar sinir olduk. sadece düğün için olsa çok sorun etmem zaten. düğün koşturmacasına kim kime dum duma hesabı. kalıcı gitme durumumuz var.
evet cecosun benm wc sorunum oldugu zaman diyetisyenim salatana yağ eklemeyi unutma demişti.
snra da yasamadım cok şükür.
darısı basına artık:))Sorma iddadaşım yaa herşeyin cılkını çıkarmazsam olmaz sanki
Sanki o 1 kaşık yağı eklemeyince bir ay içinde Cindy Crawford da dönebilecekmişim
Kar ettiğimi düşünürken aslında zarar ediyormuşumneyse artık kesin kullanıcağım az da olsa Zeytinyağ
cnm dikkat et. Kendinemerhaba kızlar nasılsınız bakalım?
ben yine her zamanki gibi yoğunumdün akşam yemeğe davetliydik ,bugünde apartmanda gün vardı derkeeeeeeeeeeeen benim yedim valla okuldada doğumgünü vardı ,bir arkadaşın stajı bitti o da tatlı getirmiş ve ben hepsinden yedim, resmen mide fesadı geçireceğim ya
bu arada şu nesfit ya da k flakes diyeti yapan var mı ben 14 gün deneyeyim diyorum faydası varsa tabi...
yarında nöbetçiyim tabi yine bana eziyet ya
2 dk geldim ne kadar derdim varsa anlattım rahatladım iyi ki varsınız fıstıklarrrrrrrr
cnm şimdi bak
ben de baktım ben oturunca işleri yapan yok kalktım bari yemek işini halledeyim dedim karnıyarık yaptım hem de yağda kızarttımbir tane minik yerim cacık ve salatayla bulgur pilavı da yapacam ama yemem herhalde inşallah
Ne tatlılarmış, üzüldüm sürprizinin bozulmasına. Gene de o halleri, düşünmeleri, uğraşmaları yeter. Benimkiler minik olduğu için pek anlamıyorlar böyle şeylerden. Eşimin de pek umrunda olmuyor ne yazık kiO yüzden dün çok keyfim yoktu.
Aslında eşim de oldukça düşünceli ve duygusal bir insandır ama doğum günüm dışındaki özel günlere fazla önem vermez. "Abartıyorsun" diyor bana da. Benim beklediğim abartılı bir şey değil ki, ne hediye ne göklere çıkarılmak, sıcak güzel bir kutlama olsa, biraz özel muamele olsa (mesela sabah ben yatarken kahvaltım hazırlansa) yeter. Doğum günümle anneler günü çok yakın olduğu için her sene bu geliyor başıma, "e daha 3-5 gün önce kutladık ya" havası oluyor herkeste. Kızım büyürse bu açığı kapatır ama sanıyorum. Eşim gürültü yapıp onu uyandırdık diye bizi haşladı, ben de bütük gün bozuk attım. Yüzümün asık olduğunu fark eden kızım "üzülme anne ben sana çok güzel bir sürpriz yapıcam" dedi. Sonra gidip resim yapmış benim için :) Onda da potansiyel var yani :)
Eşim de yemeğe çıkardı, gezdirdi filan sonra ama ben kaprise devam ettim. Akşam da çocukları ona bırakıp gezmeye gittim oh oldu :))
.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MUĞLAYA GİDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))))
cnm dikkat et. Kendine
sabahdan beri benim derdimi okuyorlar azda sen yaz accik değişiklik olsun.
evet cnm iyiki kızlar var iyiki buraya üyeyim. Yoksa burda can sıkısıntisindan patlardim
Ahan da bunlar elbiseler(
anam vay bende aksehirliyim
babam aksehirli, annem ereglili, yani bende hem aksehir hem eregliliyim :) konya eregli bu arada
almanyadayim ben, haftaya pazartesi ucuyorum iste aksehirde kalcaz yaklasik 3 hafta
Kizimin cigerleri iltihaplanmis evden 2saat uzaktaki hastanedeyiz papatyam yanımda yok. .........senin ne derdin var canım ya inşallah önemli birşey yoktur okuyamadım malesef geçmişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?