merhabaaa... sonunda döndüm evime ...
çocukların yemeğini yedirdim...ve ilk işim topiğe bakmak oldu... gene neler neler olmuş....
şimdi valizi yerleştiririm yavaş yavaş...
sonra duş alıp yatarım...
yarın çok işim var evim 10 gündür temizlenmedi.. toz içinde...ııığğğğ....
ama asıl iş tartılmak....
çok korkuyorum. umarım kilo almamışımdır....
son iki günde öğlenleri hep dışarıda yedimmm...
Kizlar selam, okumayi bitiremedim gecmisi.
Kizimin haftasonu cok yogundu. Cumartesi sabah solfej dersine hocaya gitti, sonra bilsemde planetaryuma gitti, pesinden cambridge sinavi vardi oraya gitti, aksaminda Antalya'ya uctu, pazar butun gun kilic salladi ve p.tesi sabaha karsi 2 de eve geldi sabah 630 da okula gitti ve tabii beklenen olay, revirden aradilar, bitkin yatiyor diye. Ama sinavi vardi, aldim hastaneye gittik, rapor filan, eve geldik, yatirdim ... Bugun de gitti ama berbat geldi. Yine de konservatuara gittik. Haftaya sinavi var, final.. Eve geldik, oglanlar perisan, ikisi de hasta, pacalara yapistilar iki yandan..
Yarin gene kizin sinavi var, yolluycam ama gidip erken alicam, ogleden sonra yine konservatuar var ve bugun esim yine aniden baku'ye gitti, donusu belisrsik, kafayi yicem
Umutcum, telefonun parasini odememisim, kesmisler, mesajini aldim ama odemeye ancak aksam ustu cikabildim, o saatten sonra da arayamadim, eger ugrarsan uraya, yarin organikcpazar yine yalan oldu, kizi okuldan almaya gidicem, belki 11 gibi filan gidebiliriz. Ne dersin?
Yanlış hatırlamıyorsam Eskişehir-İstanbul dönüşümlü yaşıyordun sen değilmi.?
halen öylemi.?
hayır yenacım...
eskişehir-afyon dönüşümlü yaşıyordum..
istanbula kurslara gidiyordum..
7 ay önce eskişehire taşındım...
ve istanbula 9 aydır ilk defa gidiyorum..
Kizlar selam, okumayi bitiremedim gecmisi.
Kizimin haftasonu cok yogundu. Cumartesi sabah solfej dersine hocaya gitti, sonra bilsemde planetaryuma gitti, pesinden cambridge sinavi vardi oraya gitti, aksaminda Antalya'ya uctu, pazar butun gun kilic salladi ve p.tesi sabaha karsi 2 de eve geldi sabah 630 da okula gitti ve tabii beklenen olay, revirden aradilar, bitkin yatiyor diye. Ama sinavi vardi, aldim hastaneye gittik, rapor filan, eve geldik, yatirdim ... Bugun de gitti ama berbat geldi. Yine de konservatuara gittik. Haftaya sinavi var, final.. Eve geldik, oglanlar perisan, ikisi de hasta, pacalara yapistilar iki yandan..
Yarin gene kizin sinavi var, yolluycam ama gidip erken alicam, ogleden sonra yine konservatuar var ve bugun esim yine aniden baku'ye gitti, donusu belisrsik, kafayi yicem
Umutcum, telefonun parasini odememisim, kesmisler, mesajini aldim ama odemeye ancak aksam ustu cikabildim, o saatten sonra da arayamadim, eger ugrarsan uraya, yarin organikcpazar yine yalan oldu, kizi okuldan almaya gidicem, belki 11 gibi filan gidebiliriz. Ne dersin?
Benim gezmemden ne olacak canım ya, akşam vakti tek başıma ancak AVM'ye gittim. Bir arkadaşım telefon etti, anneler gününe özel bir indirimden bahsetti. Ben de kalktım gittim, yüz bulmuştum zaten :) O ürünü bulamadım ama mutfak tartısı aldım kendime, hem gramlı pastacılık tarifleri için hem de yediklerimi tartmak için istiyordum bir süredir. Araya bir de ufak anneler günü hediyesi sıkıştırdım ama asıl iyi gelen kendi başıma bir saat dolaşıp kafa dağıtmak oldu :)...
Ne güzel tek başına dışarı çıkmışsın.bende sana özendim şimdi.:)
Evet kızım acaip düşünceli bu konuda.. canım benim o. Tabii eşimde bu konularda çok düşünceli ve önemsiyor..Biz çocuğumuz yokken bile anneler ve babalar gününde birbirimize hediye alır kutlardık o günü.:)sanırım anneyle alakalı bir durum kayınvaldem asla unutmaz özel günleri .eşimde annesinden etkilenmiştir muhtemelen..
Evlilik yıldönümlerimizde bile kayınvaldem hediye alarak kutlar gelemezse muhakak arar.:)
ŞAnslıyım o konuda.
Seninde prensesin büyüsün kesin oda organizasyonda başrol oynar..Şimdiden nasıl annesini düşünüyor,üzülmesine dayanamıyor..
Kız çocukları başka oluyor ya..
...
BEYZUŞUMMM İYİ Kİ DOĞDUN ABLACIMAllahım nice sağlıklı güzel yaşlar versin seni seviyoruzzzzzz Eki Görüntüle 416186 Eki Görüntüle 416188 Eki Görüntüle 416189
Beyzuş ablacım iyiki doğdun nice güzel uzun yaşlar eşin ve sevdiklerinle keşke yakın olsaydık hep beraber kutlasaydık doğum gününü ...
Beyzuuuşşş, nerdesin doğum günü çocuğu, partidemisin.?..disco disco partizane..
slm kızlar
pekbi yoğunum bugnlerde gelen giden de oluyor benim gittiğimde.pek uğrayamadım kusura bakmayın...hsonu dağılan düzenimi dün itibariyle yola koymuşken bugün arkadaşı davet ettim ve öğlen kaçrsam da akşm dengelemeye çalıştım.2 gündür 60 dk yürüyorum hatta dün ek olarak 10 dk stepper ve 10 dk twist yaptım.
toksincim valla seni takip ediyorum sıkıntıdan en çok sen yazıp topiğimize renk getiriyorsun
asum bugün sabah kahvaltıya gittim sona öğln bi arkadaş bana geldi.dün de akşam 8 civarı merali de bebek arabasına koyup yürüyüşe çıktım ama çok yoruldum köşkün etrafını dolandım baya yokuşlu bi yer zaten bi de bebek arabasını itince eve geldiğimde halim kalmadı ihç nete giremedim.2 gündür yürüyüş yapıyom ama hamlamışım baya zorluyor
özka elbiseliern çok ciciler.ne güzel 40 bedenede giriyorsun artık maşallah sanabenim boyum uzunluğundanmıdır yoksa yapımdanmıdır elbise 42 ye giriyorum bmı 23,5 olduğu halde.altım üstüm 42 hala.normal markalarda.zaten lisedeykn sanırım 40 giyiyordum emin değilim
nursenaaa hadi hayırlı olsun.en çok yeşilliklere sevindein demek.ben ankarada güzel yeşillik bulunca kendimden geçiyorum.1 haftadır acı olmayan kahvaltılık biber buldum nasıl mutluyummmm arkadaşa da ikram ettim 1 tane yedi.ben bi sürü götürmüşüm
yağmurgözlümmm üzülme ne olur değmeyen biri için kendini ne kadar çok harap etmişsin.kıyamam sana.Rabbimin sevgili kulusunki sana erkenden gösterdi gerçk yüzünü(çok erekn değildi belki bağlandı tabi ama oğlun fln öğrenmemişti daha sanırım) ..göremesydin sonrasında çok daha fazla üzülecektin.yeni gelen günler daha iyi olur inşallah senin ve ailen için
beyza ablacım doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle bir ömür mulu ol inşallah:92:
Ben hep öyle yapıyorum canım, aynen Yena'nın anlattığı gibi, bir tek delmiyorum ben patlıcanları. Benim fırın zaten haşat ediyor onları :) Tavsie ederim, çok hafif ve güzel oluyor.yena aklıma geld közleyip yapmak ama daha önce hiç denemediğim için cesaret edemedim bir dahaki sefere en azından kendime o şekilde yaparım
mis kokulu çilekleri kıskandım ben mümin abi ve ineklerinden sonra bu 2 oldu ama
ben de az önce çilek yedim ama kocaman az tatlı ve az kokulu
ayrıca geçmiş olsun canım kapıda kalmışınız barışla o kötü olmuş işte
Canımın içi, mahvolmuşsun ya. Geçmiş olsun ve de kolay gelsin. Merak ettim ulaşamayınca, aklıma da geldi çocuklar hasta galiba yine diye. Ben Nazilli'den yüklü bir sipariş vermiştim, o yüzden yarın gider miyim emin değilim. Seni görmek ve ufak efek bir şeyler almak için gidebilirim ancak... Sen müsait olursanKizlar selam, okumayi bitiremedim gecmisi.
Aha biraz gayret etsek akraba cikacaz hi hi biz haziranın 1de cikcaz yola adapazarinda kalcaz sonra yalovada kalcaz 3 gece sonra belki babamın sehrine afyon sultandağına gitcez rabbim izniyle insallah kiraz yemeye aksehirde 15 dakkk. Aksehirde lezzetten etli ekmek yemeden geri gelirsek yada kebap ayıp olur
Selam kızlar ben döndümmm :122: :122:
Eşime telden sipariş vereceğime birlikte cıkalımda eve eksikleride alayım dedim
Yarım saat kadar yürüdük ondan sonra eksikleride alıp evimize döndük. İyikide dönmüşüz zaten tam kapı önüne yaklaştık yağmur yağmaya başladı
Hazır aklımdayken Pırasamıda aldım yarın mis gibi yaparım
Maalesef bu akşam kesin tavuk haşlama ve salata yalan oldueşim ille çok uzun zamandır yemedik az ciğköfte alayım dedi bende dayanamadım ama bol marul yedim
Neyse tavuğuda yarın öğlende yerim artık ne yapayım
Bol bol suyumuda içiyorum çok şükür
Birde kızlar bu ara nedense yeşil çay içtiğimde midem bulanıyor :26: Sizlerden birine öyle birşey oldumu hiç :44:
Canım size şimdiden iyi TatillerUmarım güzel vakit geçirir ailenle hasret giderirsiniz
Bu arada sen almanyanın neresindesin?
Rabbim onunda şifasını verir inşallah.... Aminnnn
Selam bebişlerr , keyifler nasıl bakayımm
bende düzen aynı okul-ev arasında devam , bitsede tatil başlasa diye bekliyorum
akşam yemeğinden sonra eşimle , maaşları çekmeye çıktık , borçları dağıttık derken yaklaşık olarak 2 saat yürüdükk
napayım spor yapamasamda en azından böyle biraz hareket ettiğime seviniyorum
Özlemcim hayırlı uğurlu olsun canım benimm , gayet güzeller elbiselerin , fıstık olcan fıstıkk
ben Mersinliyim ama babamın soyu konya/ereğlinin yörüklerinden geliyor
Selamlar bugünü kazasız atlattıp şükür kahvaltı günümüzdü ve ben hiçbişey yemedim oley diyorum.
Yediklerimide yazıyım
Sabah Yarım yumurta 1 dilim ekmek semizotu salatası az yağlı
Ara Çilek vişne
Öğlen Semizotu salatası 1 dilim ekmek
Ara Domates ve kurudut
Akşam Hindi 1 dilim ekmek salata
Ara çilek kavun ama kavun 2 küçük dilim
Yanlış hatırlamışım demekki ..
Eskişehir güzel bir şehir..
yeğenim üniversiteyi orda okudu o dönem 3 kez falan gittim çok beğenmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?