Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yanlış hatırlamıyorsam Eskişehir-İstanbul dönüşümlü yaşıyordun sen değilmi.?
halen öylemi.?

Kizlar selam, okumayi bitiremedim gecmisi.

Kizimin haftasonu cok yogundu. Cumartesi sabah solfej dersine hocaya gitti, sonra bilsemde planetaryuma gitti, pesinden cambridge sinavi vardi oraya gitti, aksaminda Antalya'ya uctu, pazar butun gun kilic salladi ve p.tesi sabaha karsi 2 de eve geldi sabah 630 da okula gitti ve tabii beklenen olay, revirden aradilar, bitkin yatiyor diye. Ama sinavi vardi, aldim hastaneye gittik, rapor filan, eve geldik, yatirdim ... Bugun de gitti ama berbat geldi. Yine de konservatuara gittik. Haftaya sinavi var, final.. Eve geldik, oglanlar perisan, ikisi de hasta, pacalara yapistilar iki yandan..

Yarin gene kizin sinavi var, yolluycam ama gidip erken alicam, ogleden sonra yine konservatuar var ve bugun esim yine aniden baku'ye gitti, donusu belisrsik, kafayi yicem

Umutcum, telefonun parasini odememisim, kesmisler, mesajini aldim ama odemeye ancak aksam ustu cikabildim, o saatten sonra da arayamadim, eger ugrarsan uraya, yarin organikcpazar yine yalan oldu, kizi okuldan almaya gidicem, belki 11 gibi filan gidebiliriz. Ne dersin?

çok geçmiş olsun tüm çocuklarına.sana da Allah güç versin,sabır versin,sağlık versin. eşin yokken herşey daha da zordur eminim.

Yanlış hatırlamıyorsam Eskişehir-İstanbul dönüşümlü yaşıyordun sen değilmi.?
halen öylemi.?

hayır yenacım...
eskişehir-afyon dönüşümlü yaşıyordum..
istanbula kurslara gidiyordum..
7 ay önce eskişehire taşındım...
ve istanbula 9 aydır ilk defa gidiyorum..

hayır yenacım...
eskişehir-afyon dönüşümlü yaşıyordum..
istanbula kurslara gidiyordum..
7 ay önce eskişehire taşındım...
ve istanbula 9 aydır ilk defa gidiyorum..

Yanlış hatırlamışım demekki ..
Eskişehir güzel bir şehir..
yeğenim üniversiteyi orda okudu o dönem 3 kez falan gittim çok beğenmiştim..

Anaaaaaa Allah yardımcın olsun canım ben okurken bile yoruldum
Gerçekten helal olsun okadar çok yoğunluk var ve hepsinin üstesinden tek başına geliyorsun

Kızlarrrrr Efsunlu ( Fisun ) ve TruelyScrumtios ( Funda ) çok uzun zamandır uğramıyorlar bilgisi olan varmı :44:
Ne zamandır merak ediyordum şimdi yine aklıma geldi bir sorayım dedim.

Selamlar bugünü kazasız atlattıp şükür kahvaltı günümüzdü ve ben hiçbişey yemedim oley diyorum.
Yediklerimide yazıyım
Sabah Yarım yumurta 1 dilim ekmek semizotu salatası az yağlı
Ara Çilek vişne
Öğlen Semizotu salatası 1 dilim ekmek
Ara Domates ve kurudut
Akşam Hindi 1 dilim ekmek salata
Ara çilek kavun ama kavun 2 küçük dilim

Leah cnm geçmiş olsun Çocuklar
yorumun içi. Tskler. Mecbur kollrami açmam gerektiki ne Ka büyük olduğunu görmeniz için
aslında çekerken 3cu biri olsaydı gorumcemle ikimiz giycektik pardusuyu
hepinize hayırlı gecelet sabah 6da iz başı Yapcam yogunbakim hemsireligine

Benim gezmemden ne olacak canım ya, akşam vakti tek başıma ancak AVM'ye gittim. Bir arkadaşım telefon etti, anneler gününe özel bir indirimden bahsetti. Ben de kalktım gittim, yüz bulmuştum zaten :) O ürünü bulamadım ama mutfak tartısı aldım kendime, hem gramlı pastacılık tarifleri için hem de yediklerimi tartmak için istiyordum bir süredir. Araya bir de ufak anneler günü hediyesi sıkıştırdım ama asıl iyi gelen kendi başıma bir saat dolaşıp kafa dağıtmak oldu :)

Kayınvaliden çok tatlıymış, bence kesinlikle haklısın, aileden geliyor böyle incelikler. Kayınvalidemden yana hiçbir şikayetim yoktur ama böylesine ince düşünceli olduğunu da söyleyemeyeceğim. Asıl olarak kayınpederin tavırlarından kaynaklanıyor ama bence. Evleneli 12 senemiz bitiyor, kayınpederin bir gün eşine bir gül aldığını, bir jest yaptığını, tatlı tatlı kutladığını görmedim. Öyle maço biri filan değildir, ailesine düşkün, iyi biridir de ama bu konularda duyarsız mı desem, ilgisiz mi desem... Gerçi ben de abartıyorum gerçekten, sabah ihtimam görmedim diye bütün günü burunlarından getirdim :)

Bayılıyorum ben de kız çocuklarına, nasıl içli oluyorlar, gerçekten bambaşka kız evlat. Ne demişler, "erkek evlat evlenene kadar, kız evlat ölene kadar" :) Oğlu olanlar ciddiye alıp darılmasınlar tabii, işin şakası bu

Son düzenleme:
BEYZUŞUMMM İYİ Kİ DOĞDUN ABLACIM Allahım nice sağlıklı güzel yaşlar versin seni seviyoruzzzzzzEki Görüntüle 416186 Eki Görüntüle 416188 Eki Görüntüle 416189

Beyzuş ablacım iyiki doğdun nice güzel uzun yaşlar eşin ve sevdiklerinle keşke yakın olsaydık hep beraber kutlasaydık doğum gününü ...

Beyzuuuşşş, nerdesin doğum günü çocuğu, partidemisin.?..disco disco partizane..

Aynen öyle canım..Discolar benden sorulur biliyorsun...Klasik doğum günü yemeğine gittik.Güzeldi.Yedim,yedim,yedim.....

HEPİNİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER CANLARIM.....BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ.HEPİNİZ ÇOOOKKKK MUTLU OLUN.SEVİYORUM SİZLERİ....

Alıntı yaparken yanlışlıkla atladığım varsa beni af etsin.....

beyzuş ablacım sen ne tatlı bir insansın hepimize tek tek kalpler yollamışsın çok duygulandım

Son düzenleme:
Ben hep öyle yapıyorum canım, aynen Yena'nın anlattığı gibi, bir tek delmiyorum ben patlıcanları. Benim fırın zaten haşat ediyor onları :) Tavsie ederim, çok hafif ve güzel oluyor.
Canımın içi, mahvolmuşsun ya. Geçmiş olsun ve de kolay gelsin. Merak ettim ulaşamayınca, aklıma da geldi çocuklar hasta galiba yine diye. Ben Nazilli'den yüklü bir sipariş vermiştim, o yüzden yarın gider miyim emin değilim. Seni görmek ve ufak efek bir şeyler almak için gidebilirim ancak... Sen müsait olursan
haberleşiriz...

sultandagi yakin ya aksehire ugramadan olmaz tabi, ay gidilirde etli ekmek yada kebab yenmezmi dimi :) valla ben cok özledim, bide kasarlisini cok seviyom ben pidenin, öylede yaptiriyoz hep, ama dikkat etmeliyim cok yemicem

sagol canim coook tsk ederim, nürnbergte oturuyorum ben

hemseri sayiliriz benimde annem ereglili :) hic gittinmi eregliye??

canim nekadar az yiyorsun ? yani benim gözüme bayagi az geldi doyuyorsan süpermis ya

Son düzenleme:
oğlanları uyutayım derken herkes kaybolmuş ortadan....

Yanlış hatırlamışım demekki ..
Eskişehir güzel bir şehir..
yeğenim üniversiteyi orda okudu o dönem 3 kez falan gittim çok beğenmiştim..

eşkişehir gerçekten çok güzel... çocukluğum izmirde geçti.... izmirden sonra 20 yıl afyon çekilir dert değildi gerçekten...
eskişehirde büyük şehir imkanları, küçük şehir rahatlığı var...
her yer genç.... cıvıl cıvıl...
işim ve evin iki ayrı tarafında... ama tramvay ile sadece 15 dakika...
çok rahat sakin güzel bir kent...

Anaaa kızı yıkayıp geldim kimsecikler kalmamış

Neyse yerleri sildim, tozu aldım ve anahtarı paspasın altına bıraktım
Nöbetci olanlar artık bir zahmet dağıtmadan otursunlar topikimizde

Bende yatmadan evvel ufak bir işimide halledeyimde çok geç olmadan uyuyayım
Yarın görüşmek üzere sonradan gelenlere Hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…