Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dene asucuğum inan çok lezzetli oluyor..

Çilekler hakkaten harikaydı hemen reçel yaptım zaten çok az ayırdım yememiz için..

Kızlarrrrr Efsunlu ( Fisun ) ve TruelyScrumtios ( Funda ) çok uzun zamandır uğramıyorlar bilgisi olan varmı :44:
Ne zamandır merak ediyordum şimdi yine aklıma geldi bir sorayım dedim.

Füsunla epey oluyor görüşmüştük diyet yapamadığını o yüzden uğramak istemediğini yazmıştı.

Son düzenleme:
Beyzuşum döndünmü disco dan.:)
Şaka bir yana nasıl geçti yemek.? neler yedin diye soruyormuşum.:)

bende nohutu abarttım bu akşam 8 kaşık yemem gerekiyordu güya..

Mutlu sende uyuyamadınmı.?
nasılsın bu arada..

Mutlu sende uyuyamadınmı.?
nasılsın bu arada..

İyiiii okumaya calisirken uyua kaldim. Benim mayis ayim pek stresli gecer kendİmi bildim bileli (okul- final- spor karsilasmalri.vs.) hepsi bitti simdi annelr gunu ve dalkokayin dogum gunu ( gecen yil olanlari hatirliyorsunuz) organizasyonu sikintisi gerginligi var. Ailemle de bozugum( abimle. annem yanima geldi pzt hicc sesi cikmiyor) eyse Allah beterinden saklasin elbet. Baska yarmazlik yok. Sen de bir kapi macerasi yasamissin ben cocukken surekli anahtari evde unuturdum annem de bir guzel doverdi o geldi aklima simdi olunca cocukluk kabusum canlanir... Gecmis olsun

Beyzusum dogum gunun kutlu olsun nice nice mutlu huzurlu saglikli yillar dilerim elbette sevdiklerinle beraber... Gec oldu neyazikki opuyorum cok...

Son düzenleme:
Beyzus ablacik doom gununu ben de kutlarim.

Nursena, tayin hayirli olsun.

Mutlu benim diyet cok kotu, veremedikce sapittim yine, kilo aldim heralde... Terazi 3 assa bes yukari gidip geliyor... Cok da sinirliyim, inanilmaz tahammulsuzum...

Esim de cinnetin esiginde, dun geldi isi biakicam artik dayanamiycam diyor... İyi dedim ne diyim..

canım sağolasın çok şükür toparlanmaya başladım daha iyiym iiyiki varsınız hele zeynep ablamın hakkını asla ödeyemem yüreği güzel ablam benim onun sayesinde gerçekleri öğrendim hayatımı kurtardı diyebilirim
yenacım tarif için teşekkür karnıyarığı bende çok severim ama kızartma midemi rahatsız ediyor zaten midemden çekiyorum birde böyle deneyeyim bakalım

günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım

sabah 8:30

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek

diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride

önemli olanın diyetisyene gitmek değilde doğru diyetisyene gitmek olduğunu dün anladım 4 diyetisyene gittim daha önce böyle önemsemedi izmirdeyim ve yeşilyurtta endokrine gittim diyetisyene gönderdi ve çok önemsedi doktor çok ilgilendi diğerleri peynir demekle yetiniyordu bu doktorum bu ay çökelek veya lordan başkası yasak dedi mesala umarım listesine harfiyen uyabilirim 94.8 olarak tarttı çok utandım anlatamam

Günaydınlar bende komşuların süt geldi demesiyle uyanmak zorunda kaldım birazdan kahvaltımı yapıcam.İnşallah bugün az mamalı bol hareketli bir gün olsun hepimize.

Günaydınlar bende komşuların süt geldi demesiyle uyanmak zorunda kaldım birazdan kahvaltımı yapıcam.İnşallah bugün az mamalı bol hareketli bir gün olsun hepimize.

Gunaydin. Yavruslarim,
Kahvaltimi ettim. Simdi yuruyuse bugun oglani dr goturucem, 2 yas kontrolu yarin kreste kutlariz doum gununu kutlariz, pazar evde, bu hafta gecsin haftaya is basliyacak hayirlisi ile opuyorum herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…