beyzuş ablacım sen ne tatlı bir insansın hepimize tek tek kalpler yollamışsın çok duygulandım
yena aklıma geld közleyip yapmak ama daha önce hiç denemediğim için cesaret edemedim bir dahaki sefere en azından kendime o şekilde yaparım
mis kokulu çilekleri kıskandım ben mümin abi ve ineklerinden sonra bu 2 oldu ama
ben de az önce çilek yedim ama kocaman az tatlı ve az kokulu
ayrıca geçmiş olsun canım kapıda kalmışınız barışla o kötü olmuş işte
Kızlarrrrr Efsunlu ( Fisun ) ve TruelyScrumtios ( Funda ) çok uzun zamandır uğramıyorlar bilgisi olan varmı :44:
Ne zamandır merak ediyordum şimdi yine aklıma geldi bir sorayım dedim.
Mutlu sende uyuyamadınmı.?
nasılsın bu arada..
sultandagi yakin ya aksehire ugramadan olmaz tabi, ay gidilirde etli ekmek yada kebab yenmezmi dimi :) valla ben cok özledim, bide kasarlisini cok seviyom ben pidenin, öylede yaptiriyoz hep, ama dikkat etmeliyim cok yemicem
Cnm ben 4gün kalcam bir kere yerim heralde ama sen 3hafta ordasin coooook dikkat etmelisin nefsine
aaaaa nurnbergtemisin. Eşimin 2kuzeni orda ziyaret etmek istiyom bir ara.
Aksehirde yıldırım ilkokulunda okudum ben 4.sinafa kadar
Günaydın Kizlarrr
Kahvalti saatini bekliyom
asumancim erkencisin nbr
canım sağolasın çok şükür toparlanmaya başladım daha iyiym iiyiki varsınız hele zeynep ablamın hakkını asla ödeyemem yüreği güzel ablam benim onun sayesinde gerçekleri öğrendim hayatımı kurtardı diyebilirimslm kızlar
pekbi yoğunum bugnlerde gelen giden de oluyor benim gittiğimde.pek uğrayamadım kusura bakmayın...hsonu dağılan düzenimi dün itibariyle yola koymuşken bugün arkadaşı davet ettim ve öğlen kaçrsam da akşm dengelemeye çalıştım.2 gündür 60 dk yürüyorum hatta dün ek olarak 10 dk stepper ve 10 dk twist yaptım.
toksincim valla seni takip ediyorum sıkıntıdan en çok sen yazıp topiğimize renk getiriyorsun
asum bugün sabah kahvaltıya gittim sona öğln bi arkadaş bana geldi.dün de akşam 8 civarı merali de bebek arabasına koyup yürüyüşe çıktım ama çok yoruldum köşkün etrafını dolandım baya yokuşlu bi yer zaten bi de bebek arabasını itince eve geldiğimde halim kalmadı ihç nete giremedim.2 gündür yürüyüş yapıyom ama hamlamışım baya zorluyor
özka elbiseliern çok ciciler.ne güzel 40 bedenede giriyorsun artık maşallah sanabenim boyum uzunluğundanmıdır yoksa yapımdanmıdır elbise 42 ye giriyorum bmı 23,5 olduğu halde.altım üstüm 42 hala.normal markalarda.zaten lisedeykn sanırım 40 giyiyordum emin değilim
nursenaaa hadi hayırlı olsun.en çok yeşilliklere sevindein demek.ben ankarada güzel yeşillik bulunca kendimden geçiyorum.1 haftadır acı olmayan kahvaltılık biber buldum nasıl mutluyummmm arkadaşa da ikram ettim 1 tane yedi.ben bi sürü götürmüşüm
yağmurgözlümmm üzülme ne olur değmeyen biri için kendini ne kadar çok harap etmişsin.kıyamam sana.Rabbimin sevgili kulusunki sana erkenden gösterdi gerçk yüzünü(çok erekn değildi belki bağlandı tabi ama oğlun fln öğrenmemişti daha sanırım) ..göremesydin sonrasında çok daha fazla üzülecektin.yeni gelen günler daha iyi olur inşallah senin ve ailen için
beyza ablacım doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle bir ömür mulu ol inşallah:92:
yenacım tarif için teşekkür karnıyarığı bende çok severim ama kızartma midemi rahatsız ediyor zaten midemden çekiyorum birde böyle deneyeyim bakalımAfiyet olsun canım..bende bayılırım karnıyarığa.:) aslında patlıcanın her türlüsünü çok severim.:)
geçen yıla kadar hep kızartarak yapardım. sonra bir arkadaşta közlenmiş şeklini yedim tadını daha çok sevdim..
artık bende öyle yapıyorum biliyorsundur belki ama yinede yazayım.:) patlıcanları alacalı soyup çatalla deliyorum bir kaç yerinden. sonra fırçayla yağlıyorum patlıcanları,onlar fırında közlenirken ben içini hazırlıyorum. sonrası bilinen usül..
son aşamada tekrar fırınlıyorum üzerine bir dilim domates ve biber ekleyerek..
İnan çok daha lezzetli ve hafif oluyor.en azından yağlı yemek sonrası oluşan ağırlık ve pişmanlık olmuyor.:))
Ne güzel tek başına dışarı çıkmışsın.bende sana özendim şimdi.:)
Evet kızım acaip düşünceli bu konuda.. canım benim o. Tabii eşimde bu konularda çok düşünceli ve önemsiyor..Biz çocuğumuz yokken bile anneler ve babalar gününde birbirimize hediye alır kutlardık o günü.:)sanırım anneyle alakalı bir durum kayınvaldem asla unutmaz özel günleri .eşimde annesinden etkilenmiştir muhtemelen..
Evlilik yıldönümlerimizde bile kayınvaldem hediye alarak kutlar gelemezse muhakak arar.:)
ŞAnslıyım o konuda.
Seninde prensesin büyüsün kesin oda organizasyonda başrol oynar..Şimdiden nasıl annesini düşünüyor,üzülmesine dayanamıyor..
Kız çocukları başka oluyor ya..
Ohhh şükür rahatlamışsındır artık..
Çok sevindim nursenacığım herşeyin hayırlısı olsun...
Kizimin cigerleri iltihaplanmis evden 2saat uzaktaki hastanedeyiz papatyam yanımda yok. .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?