Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin. Yavruslarim,
kahvaltimi ettim. Simdi yuruyuse bugun oglani dr goturucem, 2 yas kontrolu yarin kreste kutlariz doum gununu kutlariz, pazar evde, bu hafta gecsin haftaya is basliyacak hayirlisi ile opuyorum herkesi...

canım kolay gelsin sana fazla yürüme Bu hafta asumandan 1.ligi almayı planlıyorum Ogluşuna allah saglıklı yıllar nasip etsin inşallah

Canım benım aldıgım elbıseler belkı de bol kesımdır. Kot 40 elbıse 40 oluyo ama kalıpları genıs degılse 40 olmuyor. Bır de daha cok esnek kumasları tercıh edıyorum, benım ust beden buyuk oldugu ıcın kuması esnek olanlar daha ıyı oluyor. Benım annem 60 kılo ama 50 kılo gibi. Kemık yapısından dolayı bazen 40 bedne bıle gıydıgı oluyor. vucut yapısıyla alakalı sanırım. Bir de her markanın bedenlerı farklı canım. Sen benım aldıgım elbıselerın 38ını gıyersın:))

hosgeldin cnm doğru yerdesin eğer sen kafa koyduysan bu olay bitmiştir teyzesde
kalacak sen kilo verdikçe
herşey beyinde bitiyor
ben 6dan sonra yemek yemiyom artık alıştım cnm istemiyor karnım acikmiyor sende alisirsin cnm insallah hedefine ulasirsin ben eminim
sağlığımız çok önemli cnm

Bu sabah bir 21yaşında anne geldi yogunbakima çocuğu hayatdestek makinasinda türk. Çocuğuna enzym veriyorlarmis yaamini uzatmak için
bu gün tüm geçmişim gözümün önünden geçti kızın ilk cocuguymus hem dertlestik hem agladimmm zaten aglama modundayim çocuğu görünce içim sizladi buraya paylaşmak istedim halimize şükür edelim kız çok mutsuz üzgün masum duruyordu ben gebi delilige vurmuyor
ve ikinciye hamileymiş rabbim ona sağlıklı bir çocuk versin Aminnn Dedimki Daha erken çocuk için korkuyom kizima bişey olur diye. Anladım benden başka kim anlayabilirki

eterya geçen hafta verdigin kilolar nasıl duruyormu dahada indinmi ben senle kapışamıyorum kilolarım yapıştı kaldı

geçen hafta ödem atmışım herhalde..bu hafta gram oynamadım daha ...belki cumaya 3 kilo birden zayıflarım
Onun hayali içindeyim yoksa aynı kilodayız şuanda 97,5 kapışmaya devam yani moralini bozma...

rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah......

Ohh be nihayet toparlanabildin canım...
Bir daha asla bu tür üzücü durumların kııyısından bile geçmezsin inşallah...

bu sabah 103,5 ile diyetime başladım inşallah başarırım...

Hayırlı olsun, hoşgeldin.

Beterin beteri var değilmi toksin.?
Şükretmeyi çocuklar öğretiyor bize.

Özka, elbiselerini iyi günlerde kullan..

Son düzenleme:
kiptaşın mahalleye bakan en baştaki evin karşısında yuvarlak balkonlu evdeyim 3 kat balkonda siyah çamaşırlar var

canım ben top sahası dıyınce sıtenın ıcınden bahsedıyosun sandım. benım evın arkasında cem evi var hemen. ev sıtenın ıcıne bakıyo, mahalleyı goremıyorum ben. B1 blokdayım. Sen kıptas 5. etaba yakınım dememısmıydın ben mı yanlıs anladım. 4. etapta oturuyorum ben.

Haklısın cnm çocuğu en fazla 5yaşına gelebilirmis benim kız onun cocugunun yanında baya iyi.
Beni şok. Eden şey çocuk 2ay annesini emmis normal cocuk gibi sonradan çıkmış annesi öyle dedi ve hamileliginde çocuk karnında oynuyormuş benim kas kastasi. Çocuklarıim oynamadi ışte hayatın gerçek yüzü

Beyzuşum döndünmü disco dan.:)
Şaka bir yana nasıl geçti yemek.? neler yedin diye soruyormuşum.:)

bende nohutu abarttım bu akşam 8 kaşık yemem gerekiyordu güya..

Herkese iyi günler;sağlıklı beslenmeler diliyorum...

Ah Nilüferim ,hiç sorma yediklerimi.Zaten uzun süredir topiğin yüz karasıyım diyet açısından.Tatlı bile yedim;o kadar yani....

Teşekkürler güzeller,sağolun iyi dilekleriniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…