gunaydin. Yavruslarim,
kahvaltimi ettim. Simdi yuruyuse bugun oglani dr goturucem, 2 yas kontrolu yarin kreste kutlariz doum gununu kutlariz, pazar evde, bu hafta gecsin haftaya is basliyacak hayirlisi ile opuyorum herkesi...
slm kızlar
pekbi yoğunum bugnlerde gelen giden de oluyor benim gittiğimde.pek uğrayamadım kusura bakmayın...hsonu dağılan düzenimi dün itibariyle yola koymuşken bugün arkadaşı davet ettim ve öğlen kaçrsam da akşm dengelemeye çalıştım.2 gündür 60 dk yürüyorum hatta dün ek olarak 10 dk stepper ve 10 dk twist yaptım.
toksincim valla seni takip ediyorum sıkıntıdan en çok sen yazıp topiğimize renk getiriyorsun
asum bugün sabah kahvaltıya gittim sona öğln bi arkadaş bana geldi.dün de akşam 8 civarı merali de bebek arabasına koyup yürüyüşe çıktım ama çok yoruldum köşkün etrafını dolandım baya yokuşlu bi yer zaten bi de bebek arabasını itince eve geldiğimde halim kalmadı ihç nete giremedim.2 gündür yürüyüş yapıyom ama hamlamışım baya zorluyor
özka elbiseliern çok ciciler.ne güzel 40 bedenede giriyorsun artık maşallah sanabenim boyum uzunluğundanmıdır yoksa yapımdanmıdır elbise 42 ye giriyorum bmı 23,5 olduğu halde.altım üstüm 42 hala.normal markalarda.zaten lisedeykn sanırım 40 giyiyordum emin değilim
nursenaaa hadi hayırlı olsun.en çok yeşilliklere sevindein demek.ben ankarada güzel yeşillik bulunca kendimden geçiyorum.1 haftadır acı olmayan kahvaltılık biber buldum nasıl mutluyummmm arkadaşa da ikram ettim 1 tane yedi.ben bi sürü götürmüşüm
yağmurgözlümmm üzülme ne olur değmeyen biri için kendini ne kadar çok harap etmişsin.kıyamam sana.Rabbimin sevgili kulusunki sana erkenden gösterdi gerçk yüzünü(çok erekn değildi belki bağlandı tabi ama oğlun fln öğrenmemişti daha sanırım) ..göremesydin sonrasında çok daha fazla üzülecektin.yeni gelen günler daha iyi olur inşallah senin ve ailen için
beyza ablacım doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle bir ömür mulu ol inşallah:92:
Slm özka sizin evden sahanın içi görünüyormu pencereden bakınca
hosgeldin cnm doğru yerdesin eğer sen kafa koyduysan bu olay bitmiştir teyzesdegünaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım
sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride
evet canım görünüyor
şimdi evdemisin ozaman bizim evde görünüyordur
eterya geçen hafta verdigin kilolar nasıl duruyormu dahada indinmi ben senle kapışamıyorum kilolarım yapıştı kaldı
bu sabah bir 21yaşında anne geldi yogunbakima çocuğu hayatdestek makinasinda türk. çocuğuna enzym veriyorlarmis yaamini uzatmak için
bu gün tüm geçmişim gözümün önünden geçti kızın ilk cocuguymus hem dertlestik hem agladimmm zaten aglama modundayim çocuğu görünce içim sizladi buraya paylaşmak istedim halimize şükür edelim kız çok mutsuz üzgün masum duruyordu ben gebi delilige vurmuyor
ve ikinciye hamileymiş rabbim ona sağlıklı bir çocuk versin aminnn dedimki daha erken çocuk için korkuyom kizima bişey olur diye. Anladım benden başka kim anlayabilirki
sizin ev mi? Nerde tam olarak
canım sağolasın çok şükür toparlanmaya başladım daha iyiym iiyiki varsınız hele zeynep ablamın hakkını asla ödeyemem yüreği güzel ablam benim onun sayesinde gerçekleri öğrendim hayatımı kurtardı diyebilirim
yenacım tarif için teşekkür karnıyarığı bende çok severim ama kızartma midemi rahatsız ediyor zaten midemden çekiyorum birde böyle deneyeyim bakalım
bu sabah 103,5 ile diyetime başladım inşallah başarırım...
Bu sabah bir 21yaşında anne geldi yogunbakima çocuğu hayatdestek makinasinda türk. Çocuğuna enzym veriyorlarmis yaamini uzatmak için
bu gün tüm geçmişim gözümün önünden geçti kızın ilk cocuguymus hem dertlestik hem agladimmm zaten aglama modundayim çocuğu görünce içim sizladi buraya paylaşmak istedim halimize şükür edelim kız çok mutsuz üzgün masum duruyordu ben gebi delilige vurmuyor
ve ikinciye hamileymiş rabbim ona sağlıklı bir çocuk versin Aminnn Dedimki Daha erken çocuk için korkuyom kizima bişey olur diye. Anladım benden başka kim anlayabilirki
kiptaşın mahalleye bakan en baştaki evin karşısında yuvarlak balkonlu evdeyim 3 kat balkonda siyah çamaşırlar var
Ohh be nihayet toparlanabildin canım...
Bir daha asla bu tür üzücü durumların kııyısından bile geçmezsin inşallah...
Hayırlı olsun, hoşgeldin.
Beterin beteri var değilmi toksin.?
Şükretmeyi çocuklar öğretiyor bize.
Beyzuşum döndünmü disco dan.:)
Şaka bir yana nasıl geçti yemek.? neler yedin diye soruyormuşum.:)
bende nohutu abarttım bu akşam 8 kaşık yemem gerekiyordu güya..
İyiiii okumaya calisirken uyua kaldim. Benim mayis ayim pek stresli gecer kendİmi bildim bileli (okul- final- spor karsilasmalri.vs.) hepsi bitti simdi annelr gunu ve dalkokayin dogum gunu ( gecen yil olanlari hatirliyorsunuz) organizasyonu sikintisi gerginligi var. Ailemle de bozugum( abimle. annem yanima geldi pzt hicc sesi cikmiyor) eyse Allah beterinden saklasin elbet. Baska yarmazlik yok. Sen de bir kapi macerasi yasamissin ben cocukken surekli anahtari evde unuturdum annem de bir guzel doverdi o geldi aklima simdi olunca cocukluk kabusum canlanir... Gecmis olsun
Beyzusum dogum gunun kutlu olsun nice nice mutlu huzurlu saglikli yillar dilerim elbette sevdiklerinle beraber... Gec oldu neyazikki opuyorum cok...
Beyzus ablacik doom gununu ben de kutlarim.
Nursena, tayin hayirli olsun.
Mutlu benim diyet cok kotu, veremedikce sapittim yine, kilo aldim heralde... Terazi 3 assa bes yukari gidip geliyor... Cok da sinirliyim, inanilmaz tahammulsuzum...
Esim de cinnetin esiginde, dun geldi isi biakicam artik dayanamiycam diyor... İyi dedim ne diyim..
günaydınlar BEYZUŞ ABLA NİCE MUTLU YILLARA İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN SENİ SEVİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?