- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
afiyet olsun ablacım senin hakkındı doğumgünündü yedin ama ben de yedimHerkese iyi günler;sağlıklı beslenmeler diliyorum...
Ah Nilüferim ,hiç sorma yediklerimi.Zaten uzun süredir topiğin yüz karasıyım diyet açısından.Tatlı bile yedim;o kadar yani....
asuuu yemeğin var mı alpiye uygun
afiyet olsun ablacım senin hakkındı doğumgünündü yedin ama ben de yedim
var canım daha doğrusu yapıyorum özel istek var mı peki
yok ozel bı ıstekolandan azcık alrıız o halde elıne saglık
ohh be nihayet toparlanabildin canım...
Bir daha asla bu tür üzücü durumların kııyısından bile geçmezsin inşallah...
bu sabah 103,5 ile diyetime başladım inşallah başarırım...
Beyzus ablacik doom gununu ben de kutlarim.
Nursena, tayin hayirli olsun.
Mutlu benim diyet cok kotu, veremedikce sapittim yine, kilo aldim heralde... Terazi 3 assa bes yukari gidip geliyor... Cok da sinirliyim, inanilmaz tahammulsuzum...
Esim de cinnetin esiginde, dun geldi isi biakicam artik dayanamiycam diyor... İyi dedim ne diyim..
kahvaltı 8:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
öğlen yemeğim fazla doyurucuydu
2 köfte büyüklüğünde kıyma kavrulmuş yağsız
1 minicik dilim ekmek kepekli
yağsız salata (3 salatalık 1 domates 1 soğan maydonoz )baya çok oldu annem yardım etti bitmsine
4 yemek kaşığı susuz bezelye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
yemek ve pilav ikilisi bir minik tabak anca etti ama nasıl doydum
Bu sabah bir 21yaşında anne geldi yogunbakima çocuğu hayatdestek makinasinda türk. Çocuğuna enzym veriyorlarmis yaamini uzatmak için
bu gün tüm geçmişim gözümün önünden geçti kızın ilk cocuguymus hem dertlestik hem agladimmm zaten aglama modundayim çocuğu görünce içim sizladi buraya paylaşmak istedim halimize şükür edelim kız çok mutsuz üzgün masum duruyordu ben gebi delilige vurmuyor
ve ikinciye hamileymiş rabbim ona sağlıklı bir çocuk versin Aminnn Dedimki Daha erken çocuk için korkuyom kizima bişey olur diye. Anladım benden başka kim anlayabilirki
Herkese iyi günler;sağlıklı beslenmeler diliyorum...
Ah Nilüferim ,hiç sorma yediklerimi.Zaten uzun süredir topiğin yüz karasıyım diyet açısından.Tatlı bile yedim;o kadar yani....
merhabalarrr....
sabahtan beri evi toplamaya uğraşıyorum..işe yarın başlayacağım. evimi temizleyip iki günlük yapmam lazım...
bir de istanbulda cep telefonumu tuvalete düşürmüştüm....:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bu gün yeni bir telefon almalıyım...şöyle tuvalete düşünce falan üzülmeyeceğim bir telefon
başarırsın ...... hep beraber başaracağız....
2 yumurta ve salata ile yaptım ben kahvaltımı....
arada kuru meyve yedim...
şşimdi de bir orta şekerli kahve içiyorum....
öğleye kabak yemeği yaptım... yoğurtla yerim...
sabah tartıldım...
cumaya listedeyim güzelleeeeerrr........
Bu gün kızımla videolu konuştuk yigenlerim okulda olunca konuştu benle ben Dedimki seni çok özledim hayatim odabana diyor aynisni yarın gelcekler eşimle kizimla
cumartesi herşey iyi olursa cikacakmisim insallah
Cnm diyetsiyenmi bezelye verdi benim bildiğim bezelyede çok şeker varmış Hmm
1 Sene oldu bezelye yemeyeli :26::26::26:
ben bezelye yemeyi özledimmmmm
Kizlarrr merhabaaaa nasilsiniz iyimisiniz ben ii gibiyim regli oldum maalesef sinir harbi ve bel agrisi cekiyorum aman benonemli degilim kizimin da bogazlari sismis daha dogrusu kulaklarin alt.bolumu yarin dra goturryim diyorum yarina kadar ne yapsam ki
Dun aksam dolma sarmistim uzum yapragina ama azcik yeim baska birsey yapmamistim yanina bu aksam kv bulgur dolmasi istedi hic sebze yeegi sevmez ama ben kendime patlican kozlicem valla
Yarin a 101 e pedmetre geleckmis ondan.alcam gercekle yuzlesmem lazim bakalim kac adim atyorum gunde
Sabah kizi almaya okula gittim... Yolda konservatuar hocasi aradi, oku
A gelemiycem, eve getirir misiniz diye... Tabi dedim ama kadin Polonezkoy'de oturuyor. Sarjim az, yollar acayip acayip. İpadden yol tarifi istedim ama acayipvorman yollari. İncin top oynuyor filan... Dedim sarjim bitse burda bizi kimse bulamaz... Neyse o ara Mutlu aradi.. Konusamadik.
Bir bakima iyi oldu, kadin o kadar yol gittik diye heralde 1,5 saat ders yapti ve super iyi davrandi. Onun davranisindan anladim ki biz bu seneyi gectik, artik puruz kalmadi. İcim biraz rahat ama tabi onumuzde 2 koskoca final sinavi var...
Bu arada etrafimdaki herkes, cocugu perisan ediyorsun modunda...durmadan bana laf cakiyor.. Canlari sagolsun...
Cnm ben 4gün kalcam bir kere yerim heralde ama sen 3hafta ordasin coooook dikkat etmelisin nefsine
aaaaa nurnbergtemisin. Eşimin 2kuzeni orda ziyaret etmek istiyom bir ara.
Aksehirde yıldırım ilkokulunda okudum ben 4.sinafa kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?