Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi günler;sağlıklı beslenmeler diliyorum...

Ah Nilüferim ,hiç sorma yediklerimi.Zaten uzun süredir topiğin yüz karasıyım diyet açısından.Tatlı bile yedim;o kadar yani....
afiyet olsun ablacım senin hakkındı doğumgünündü yedin ama ben de yedim
asuuu yemeğin var mı alpiye uygun

var canım daha doğrusu yapıyorum özel istek var mı peki

merhabalarrr....
sabahtan beri evi toplamaya uğraşıyorum..işe yarın başlayacağım. evimi temizleyip iki günlük yapmam lazım...
bir de istanbulda cep telefonumu tuvalete düşürmüştüm....:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bu gün yeni bir telefon almalıyım...şöyle tuvalete düşünce falan üzülmeyeceğim bir telefon

bu sabah 103,5 ile diyetime başladım inşallah başarırım...

başarırsın ...... hep beraber başaracağız....

2 yumurta ve salata ile yaptım ben kahvaltımı....
arada kuru meyve yedim...
şşimdi de bir orta şekerli kahve içiyorum....

öğleye kabak yemeği yaptım... yoğurtla yerim...

sabah tartıldım...
cumaya listedeyim güzelleeeeerrr........

Bu günkü menum
sabah
2dilim t.tahil
2kahve
2ince dilim peynir
ara
1avuç
öğlen
avuç içiçe kadar balık
salata bol kabak yağlı
3kasık çorba
200Gr yoğurt meyva salatasinin yerine yoğurt yedim
2tane patates haşlanmış maydonozlu
ara
2nekrarin
akşam
Yumurtalı patatesli karışık koca bir tabak Salata
ekmek yemeyi düşünmuyorum

hemsireye sordum salatayi alıp yukarı getirmek selbesmi evwt deyince koştum 125 merdiven Aşağıya ve ciktim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Havalardan mıdır nedir bilmem, birkaç gündür benim de keyfim yok pek. Elim kolum kalkmıyor, içimden bir şey gelmiyor, ufak şeyleri kafama takıp duruyorum. Sağlık olsun diyelim...

Yarın kontrol randevum var, hafta sonu kaçamaklarından sonra yüz güldürücü bir sonuç alır mıyım bilmiyorum, dün ve bugün posa diyeti yapıyorum, hiç de dışına çıkmadım. Önceleri çok az geliyordu bana liste, bu kadar şeyle doyulur mu diyordum, şimdi gayet iyi doyuyorum. Ya genel bir steksizlik olduğu için iştahım yok ya da gerçekten mide küçülüyor.

Sabah yürüyüşümü yaptım, annemler pazara gidiyormuş beni de aldılar, organik pazara uğradım orada da yürüdüm 20 dk kadar. Tek falsom kahvaltı yapmadan apar topar gitmek oldu, ara öğünümü yedim kahvaltı yerine arabada giderken, kahvaltıyı da dönünce ettim. Ay böyle anlatınca fark ettim ne sıkıcı hayatım varmış benim, bir şeyler yazayım dedim, ancak bunlar çıktı :))

Beyzacığım, kolay gelsin diyeceğim ama demekle de olmuyor ki. Zor, gerçekten zor, tahammülsüz olmakta haklısın bence. Çok yoruluyorsun, bölünüyorsun, hep sen birilerine ihtimam gösteriyorsun oysa senin de ihtimama ihtiyacın var. Yavrular iyi olsun, sen bana 2 saatini ayır gidip güzel bir şey yapalım. Bakım yaptıralım mesela. Ama gözünü seveyim diyeti salma, saldık da ne oldu bu zaman kadar? Salmanın sonu yok, bir süre sonra "ah aptal kafam" diyerek başa dönüyoruz. Zararın neresinden dönersen kardır. Olmazsa diyetisyene mail at, "bunalıyorum bu aralar ona göre düzenleyin listemi" de, o sana alternatif sunsun...

kahvaltı 8:30

1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin

öğlen yemeğim fazla doyurucuydu

2 köfte büyüklüğünde kıyma kavrulmuş yağsız
1 minicik dilim ekmek kepekli
yağsız salata (3 salatalık 1 domates 1 soğan maydonoz )baya çok oldu annem yardım etti bitmsine
4 yemek kaşığı susuz bezelye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı

yemek ve pilav ikilisi bir minik tabak anca etti ama nasıl doydum

Bu gün kızımla videolu konuştuk yigenlerim okulda olunca konuştu benle ben Dedimki seni çok özledim hayatim odabana diyor aynisni yarın gelcekler eşimle kizimla
cumartesi herşey iyi olursa cikacakmisim insallah

Cnm diyetsiyenmi bezelye verdi benim bildiğim bezelyede çok şeker varmış Hmm

Selam kızlarrrrr ben geldimmmm :122:

Aslında çok işim var ama bir geçmişide okuyup sizlere bakayım dedim
İki gündür dip köşe temizlik yapacağım hesapta ama hep ancak kaynananın gördüğü yerleri yapabiliyorum
Sağ olsun küçük cimcime sabahları üzerimden inmiyor yada oyun istiyor. Öğlende ablası gelince ona kakalar işimi yaparım diyorum ama oda sağ olsun yorgun gelip hemen uyuya kalıyor tabi sabahın 5inde kalkarsa normaldır
Kaç kere tembihledim uykundan olma diye ama işte ancak kendine geliyormuş hanım
Bugün sonunda uyuma yada uyursan kardeşinide yanına al birlikte uyuyun dedim şu anda ikiside bizim yatakta koyun koyuna uyuyorlar
Hazır ortalık sakinlemişken çamaşırlarımı asayım dedim. Tam astım diğer işlere giriştim bir baktım dışardan bir şarıltı sesi meğer yağmur başlamış hadiiii koştur koştur yine çamaşırları topladım
Şimdi iki dakika mola verip tekrar çamaşırları balkonun içine çamaşırlığa sericeğim ondan sonrada salon ve mutfağa girişeceğim
Offfffff valla şu işler nasıl gözümde büyüyor ama işte ben yapmazsam kim yapacak

Beslenme gayet güzel gidiyor kendimi biraz daha hafif hissediyorum ama inat ettim tartılmayacağım
İnşallah bu hafta artık eksilere giderim ve şu duraklama dönemi biter

Canım Allah onunda yardımcısı olsun
Dediğin gibi senden daha iyi kimse anlayamaz onu. İşide çok zor birde hamilelik işin içinde olunca. İnşallah sağlıklı bir bebeği olur ve ilk kuzusuda hayata sıkı sıkı tutunabilir

Herkese iyi günler;sağlıklı beslenmeler diliyorum...

Ah Nilüferim ,hiç sorma yediklerimi.Zaten uzun süredir topiğin yüz karasıyım diyet açısından.Tatlı bile yedim;o kadar yani....

Ablacığım üzülme emin ol benim kadar yüz karası olamazsın Bak kaç haftadır aşağı doğru hiç inmemiştim aksine okadar dikkat ettiğim halde artı bile çıkıyordum. İnşallah hep birlikte eksilere doğru ineceğiz
Ne demişler cıkmadık candan ümit kesilmez

Canım Telefonum tuvalete düştü demişsin Benimde telefonumu küçük cimcimem akvaryumun içine atmıştı. Şansa bir kaç gün öncesinde Alman kanalında bir programda izlemiştim Telefon suyla temas ettiği için çalışmıyorsa birkaç günlüğüne bildiğin Pirinçin içne parçaları ayırıp gömünce içindeki nemi çekiyormuş Ben o zaman Pirinç kapının içine telefonumu gömmüştüm ve inan düzeldi hatta hala kullanıyorum
İstersen yeni bir telefon almadan dene belki işe yarar bir kaç gün geçmiştir üzerinden ama denemekte fayda var
İnşallah seninde telefonun düzelir

Bu gün kızımla videolu konuştuk yigenlerim okulda olunca konuştu benle ben Dedimki seni çok özledim hayatim odabana diyor aynisni yarın gelcekler eşimle kizimla
cumartesi herşey iyi olursa cikacakmisim insallah

Hadi gözün aydın papatyanada kavuşacaksın, büyük Kızınlada evine döneceksin
Rabbim bir daha göstermesin ve tüm dualarını kabul etsin .... Amiiinnnnn

Kizlarrr merhabaaaa nasilsiniz iyimisiniz ben ii gibiyim regli oldum maalesef sinir harbi ve bel agrisi cekiyorum aman benonemli degilim kizimin da bogazlari sismis daha dogrusu kulaklarin alt.bolumu yarin dra goturryim diyorum yarina kadar ne yapsam ki

Dun aksam dolma sarmistim uzum yapragina ama azcik yeim baska birsey yapmamistim yanina bu aksam kv bulgur dolmasi istedi hic sebze yeegi sevmez ama ben kendime patlican kozlicem valla

Yarin a 101 e pedmetre geleckmis ondan.alcam gercekle yuzlesmem lazim bakalim kac adim atyorum gunde

uff nasıl yoğun bir gün yinede okumadan geçemiyorum sizleri...

bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmeği ile yapılmış tost
1 tk pekmez
1 çatal beyaz peynir
domates salatalık

ara
1 galeta
10 badem

öğle

çavdar ekmeği ile hazırldığım sandviç içini çıkardım salatalık domates ve 1,5 kk kadar peynir koydum şekersiz çay ile

( öğlen tavuk döner ve pilav vardı bu yüzden böyle yedim)

ara
yarım muz
1 bardak süt

akşam (planım)
5 kaşık taze fasulye
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt

gece yatmadan 1 elma belki...

Canım sana birkaç sene önce bir Kimyager arkadaşımın önerdiği bir tarif vereyim
Koca karı ilaçı misali
Benim bademciklerim çok şiştiği bir gün ağrılar artık kulağımın altına kadar vurduğunda dayanamadığım anda bana önermişti ve inan çok iyi geldi Çokta basit bir şey
Bildiğin elmayı bütünken halka halka doğrayıp kabuğuyla birlikte suda haşlıyorsun ama çok fazla yumuşamayacak
İyice soğmadan ıllıkken bir tülbente diz ve boğazına bağla
Bunu 1 saat arayla tekrarlarsan inan 3.cüde ağrı çok çok azalıyor
Ben yapmaya başlamadan önce yutkunurken ağlayacak hale gelmiştim aradan 2 saat geçtiğinde inanılmaz fark vardı

Umarım kuzucuğunda bir an önce iyileşir
Çok geçmiş olsun

Bu arada Pedometre gelicek demişsin A101e kaça satılacakmış ? Benimde vardı bir tane ama büyük kız nasıl becerdiyse kırmıştı bende alayım olmazsa

Sabırsız ben baktım netten 7.50 tl diyor alayım bende bari

Son düzenleme:
Sabah kizi almaya okula gittim... Yolda konservatuar hocasi aradi, oku
A gelemiycem, eve getirir misiniz diye... Tabi dedim ama kadin Polonezkoy'de oturuyor. Sarjim az, yollar acayip acayip. İpadden yol tarifi istedim ama acayipvorman yollari. İncin top oynuyor filan... Dedim sarjim bitse burda bizi kimse bulamaz... Neyse o ara Mutlu aradi.. Konusamadik.

Bir bakima iyi oldu, kadin o kadar yol gittik diye heralde 1,5 saat ders yapti ve super iyi davrandi. Onun davranisindan anladim ki biz bu seneyi gectik, artik puruz kalmadi. İcim biraz rahat ama tabi onumuzde 2 koskoca final sinavi var...

Bu arada etrafimdaki herkes, cocugu perisan ediyorsun modunda...durmadan bana laf cakiyor.. Canlari sagolsun...

Canım boşver milleti her kafadan bir ses cıkar bilip bilmeden Sonuçta kızın zevk alıyorsa ve yeteneğide varsa tabiki destekleyeceksin
Üstelik okullarda bile çocuklara kısa sürede çok daha fazla bilgi yüklemeye calışıyorlar. Bizim Öğretmenimiz resmen diyor maalesef öyle bir sistem varki verdikleri Ders Programını yetiştirebilmek adına çok hızlı davranmak zorundayız. Sistem öyle bir sistem ve baştan buna alışırlarsa ileride o sinav streslerini biraz daha rahat atlatırlar diye Hoşumuza gitsin veya gitmesin sonuçta Gelecekleri söz konusu ve biz elimizden geldiğince onları yönlendirmek ve destek olmak zorundayız
Sonuçta sen çocuğunu onun isteği dışında zorla o derslere götürmüyorsun ki Hem sende kendine vakit ayırabilecekken o süre içinde çocukların için çabalıyorsun ve o boş konuşan insanların yaptığı gibi umursamadan totonu yaymıyorsun

Kızlarrrrrrrr ayın 18inde Bime Digital Tartı geliyormuş 19,90 TLye

Özelliklerinide yazayım

Vücut Analiz Baskülü

Hassas sensör sistemi
Geniş cam yüzey
180 kg tartma kapasitesi
Otomatik çalışma
Vücut yağı ve vücut sıvısı ölçümü

Cnm ben 4gün kalcam bir kere yerim heralde ama sen 3hafta ordasin coooook dikkat etmelisin nefsine

aaaaa nurnbergtemisin. Eşimin 2kuzeni orda ziyaret etmek istiyom bir ara.
Aksehirde yıldırım ilkokulunda okudum ben 4.sinafa kadar

kiz inan köylü felan cikacaz simdi

selam kizlaaar napiyosunuz ben iyim bugun tartiya ciktim gram eksilmeler görüyorum, valla ben artik gramlara bile mutlu oluyoruuum naapiim
birazdan chili con carne pisircem, ama az yerim herhalde, yanina bulgur pilavi yaptiydi annem, bir iki kasik yerim sanirsam,
aksama tabi..

öglen brokoli corbasi iccem birazdan yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…