Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım,
hayırlı mutlu cumalar dilerim herkese.

dun akşam resmen eşim kıskançlık yaptı. yahu diyor sen bu kk da yazmak yerine bir yerlerde maaşla yazsan para kazanırdın.... yok olmadı sonra o klasik cumle yazacağınıza hareket etseniz zayıflardınız. ben de zayıflıyorum ya dedim ağır ağır, geri almış olduğum kiloyu vermemi de sayarsan toplamda -90 artı gurbuyla- 35-36 kg verdim daha ne dedim... komik adam...

neyse bildirimimi de yapayım.

öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.

geçen hafta 86.500
bu hafta 85.500

1 kg. ohhh daha ne olsun.

spor 240 dk(bu hafta pek nanemollaydım)

şimdiden ellerinize sağlık guzel arkadaşlarım.

Merhabalar guzel hatunlar ben bikac hafta annemlerde kalcam beni izinli sayin yenosun simdide telden yaziyorum olsada net malesef tarti yok eve donunce kilo bildirimlerime devam etcem sekerler optum iyi hafyadonlari ve kilo vermeler.bu arada beyzus aplllllaaaaaaammmmmm gecmis olsada dogumgunun kutlu olsun biraz gec oldu ama seviym seni aplamm kusura bakma bebeeeemmmm

merhaba arkadaşlar nasılsınız bir selam vermek istedim,umarım beni hatırlıyosunuzdur.forumdayım sürekli ama uzun süredir buraya uğramamıştım.bebek için uğraşıyordum ama kilo vermeden çok zor olduğunu anladım.ve yine kilolarla savaşıma başladım kilom 92-93 arasında oynuyo burda 87leri görmüştüm bırakınca 1 kilo fazlası ile birlikte geri aldım.cuma bildirimleriniz devam ediyorsa yine listeye girmeyi isterim.
başlangıç kilom: 92.4
spor:yok

oh beyaa 86larıda gordum ya gam yemem artıkınn
geçen hafta :87.200
bu hafta :86.800
gıden kg :400gr
spor :sıfıııırr((

hayırlı cumalar ablacım seni görmek çok güzel

hoş geldin zeynep ablacım nasılsın

sağolun güzellerim..Yenacığım barışa geçmiş olsun.havalardaki istikrarsızlıktan olsa da sen tedbirini alırsı
burda bir japon komşum var incecik.hergün bende.çatpat ing.konuşuyoruz.dün ona çiğ börek yaptım.rsimlerini çekip face ve
kendi wep sayfasına koymuş.o da bana suşı yaptı ;ama ton balıklı ve sebzeli.fena değildi.
birkaç damla yağ ve tuzsuz yemeklerle tabii ince kalırlar.birgün evvel de mercimekli köfte yapmıştım.
sanırım türk eşi bayram yapmıştır..
haftaya sarma ve kısır yapacağım.bir nevi turizme hizmet.o da tariferi alıyor resim çekiyor.ama altına adımı yazmasını istiyeceğim.dün ona ''ben yapacağım,
sen kızartacaksın dedim..karşılığı 8 börek.çok sevindi..''ne kadar ekmek,o kadar köfte dedim''ingilizceye çevirene kadar canım çıktı..ama anladı..
nasıl millet bunlar??40 yaşında ama görünüşü 25..ondan öğreneceğim çok şey var..öğreteceğim de...

günaydııııııınnnnnn

kilo bildirimimi yapıyorum... Dikkkaaaaaattttttt.....

geçen hafta 92 olarak bildirmiştim.....

bu gün

evet bu güüüünnnnnnnn

KIzlaaaaaaaaaaar hemen kilo bildirimi yapip kacmam lazim, kilom ayni bi degisiklik yokkk malesef
bu hafta asiri kacamaklar yaptim ondandiR dünyayi yedim beeeeeeeen

SPORCULARIMIZ

YENA.................................160 DAK

TOKSİN..............................200 DAK

AYSE_C52............................90 DAK

DERMANABLA_7....................300 DAK

ETERYA..............................240 DAK

ASUMANZEYNEP...................400 DAK

EJJE89..................................90 DAK

FADİME02............................740 DAK

MARYPORKER........................180 DAK

YENA...................................160 DAK

DALOKAYSMOM......................240 DAK

ECE78..................................170 DAK

Haftanın Birincisi........................................FADİME02...........................740 DAK

Haftanın İkincisi........................................ASUMANZEYNEP....................400 DAK

Haftanın Üçüncüsü....................................DERMANABLA_7.....................300 DAK

ayşe twister aldım sen söyledikten sonra gittim hemen aldım sagol canım

sabah tam 9 tane aldık bizde herkes aldı çalıştığım yerde
kimi yazlığına bile aldı yani
benim evde var koşu bandına bitişik bende aldım o yüzden tv izlerken falan yaparım en azında taşınır bşey olması iyi o yüzden
eliptik bisiklette vardı 130 liraya

sabah 2 b sıcaga yakın su 3k kayısı bagırsak sorunum var
kahvaltı 1 simit peynir domates salatalık çay 2 şekerliydi
öglen kıymalı yeşil fasülye yedim yanında k kase yogurt sonra 1 çay içtim sonra 3 erik yedim saat 3 de fitness e gitcem

akşam yine kıymalı kabak yogurt yerim
2 lt su bitti sabah 90 dakika yürüyüş + 45 dakika fitness
bunlar 1 günlük yaptıgım
akşam çok acıkırsam salatalık yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…