Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

azmine nefsine hakim olamayan hırsla cabalayıp 23 kilo verip 3 ayda 13ünü tekrar alan bi sisman olarak aranizdayimm :2:

Son düzenleme:
Yena cım benm kilom yine aynı..

bu 102 bandında neden bukadar takıldım anlamıyorum..
listemi yeniledik bakalım,yeni durumuma uyumlu bir hal aldı gibi..

amannnn napıyım smdi buna üzülecek halim yok
zaten bu aralar pişmiş kelle gbiyim herseye gülüom

Merhaba Arkadaşlar, henüz geçmişe bakamadım,umarım liste çıkmadna yetişmişimdir Çok da bildirecek bir durumum yok aslında :))

Geçen hafta 77.3
Bu hafta 77

Zaten dün diyetisyende aynı gelmiştim, yağdan gitmiş kastan almıştım, evdeki tartı da -300 gösterdi :) Yağcıklarım gitsin de varsın kilom çok oynamasın. Dün bana diyetisyen, "siz 72'ye düşersiniz ama yağlarınız aynı kalır; bu hiç istemediğimiz bir durumdur, o yüzden kiloya değil yağlara odaklanalım" dedi. Ama "istediğimiz yağ kaybını yakalayalım kiloyu aşağı çekmek için ayrı listeler düzenleyeceğim" dedi. Ne demekse...

Yürüyüşümü de gene 200 dakikaya tamamladım, bu sabahın köründe 50 dk yürüyünce eksik kalmadım yani :)

Umarım bereketli bir hafta olmuştur, yani herkes bol kilo vermiştir

Şİmdi geçmişe döneyim, sevgiler...

Ablacığımmmm aramıza tekrar hoşgeldin
Ne güzel Komşun sayesinde sen yakında Japonca bile öğrenirsin Ben Japonlara oldum olası hayranımdır hatta benimde komşu ablamın gelinini tanıdıktan sonra hayranlığım çok daha fazla arttı
Bu kadar dürüst, saygılı ve bilgili bir millet daha varmıdır acaba.
Sağlık konusunda gerçekten çok hashaslar. Güzel anlaşabildiğin birinin yanında olması ne güzel Öğren öğren ablacığım bizede tüyoları iletirsin

tammmm

89,9

olmuşummmm....

spormu?????
ütü spordan sayılıyomuydu????

eylemlerim devam edecek....

anammmm Maşallah ne güzel gitmiş kilocuklar
Bu işinin sırrını benim gibi yolu uzun olan tombikise de versene sevaptır kııııızzz
Darısı hepimizin başına

Harikasınız kızlar yaaa
Darısı bizlerinde başına
Beyzus abla seninde ellerine ve emeğine sağlık

Ben koşu bandımı aldığımda bana yanında hediye etmişlerdi hatta bir ara benim büyük kız onun üzerine oturup dönüyordu
Bende en iyisi ortaya cıkartayımda dediğin gibi tv izlerken yapayım yada bulaşık yıkarken

Kizlar beni 3 hafta izinli yazmayi unutmayin tamammi ben 3 hafta türkiyedeyim internete giremicem

Sana şimdiden iyi tatiller
Sağlıcakla git gel ve çooooooooooooooook eğlen ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç kilo alma

Canım iddadaşım boşver bende aynı yerdeyim nasılsa
Sen hep gül emi canım benim Rabbim herkesin yüzünü güldürsün

resimlerimi hazırlayıp koyimmm. geçen sene de koymuştum bakarsınız ama bir 10 dk var.
Harikasın gerçekten, resmlere de yazdım. Basen-kalça filan yok ne güzel ben hiç incelmemişim gibi geliyor, üst bacakların ve kalçanın genişliğinden Senin gibi "idare edemem anneeee" diye bağursım var :))))
Çok yakışmış elbiseler. Yalnız sonradan çok güldüm sna ada Mutlu'ya da topuklu ayakkabı uyarısı yaptım, kendimi ayak polisi gibi hissediyorum :))
günaydınlar herkese
kilo bildirimi 105,2
spor 90 dakika
Merhaba, Ayşeciğim merak ettik seni... Boşladın buraları

Kizlar beni 3 hafta izinli yazmayi unutmayin tamammi ben 3 hafta türkiyedeyim internete giremicem

Tebrikler arkadaşlar, Beyzuş teşekkür ederiz. Ben geç kalmışım, özür

Canım iddadaşım boşver bende aynı yerdeyim nasılsa
Sen hep gül emi canım benim Rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Aminnnn..Aminn canım..
Allah ım derdi olanlara derman,hastalara şifa versin insalllah

aaa bu arada bim deki tartıdan aldım sabah kalkınca...henüz sadece kilomu gösterdi..
yag su olayına giremedik henüz..
ayarlayamadım..anlamadım..
aksam kociş gelsin halleder sanırım..oldum olası beceremem öle şeleri

azmine nefsine hakim olamayan hırsla cabalayıp 23 kilo verip 3 ayda 13ünü tekrar alan bi sisman olarak aranizdayimm :2:

Tekrar hoş geldın o zaman

3 ayda 13 kılo mu aldın?? Benın merak ettıgım şu, bu 23 kıloyu verırsen nasıl bi dıyet uyguladın. 3 ayda 12 kılo çok cıddı bır rakam, eger yaptırmadıysan endokrınolojıde tahlılerını yaptırmanı tavsıye ederım, bu sefer bu işi uzun bir sürece yay ki yeme alıskanlıgın değişmiş olsun

umutçum buralardayım ama keyfim yerinde değil pek dün yine diyesityendeydim
geçen hafta verdiğim 2.100 kg ı bu hafta 2,200 kg olarak geri aldım
canım ztn sıkkın eşimin işleri çok kötü işsiz gibi hatta ne bilim uğraşıyoruz işte

Sana şimdiden iyi tatiller
Sağlıcakla git gel ve çooooooooooooooook eğlen ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç kilo alma

Coook sagol canim benim ya ben pek tatil yapabilecekmiyim bilmiyorum, annemle babamin islerine kosturcaz
ama olsun bir iki alisveris yapabilirsem o bile yeter bana, e birazda kafa dinlemek tabi..

insallah hicbirimiz kilo almayiz yuppi

Sıkma canını güzelim Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah

Cnm geçmiş olsun barisa
liste içinde ellerine sağlık cnm. Bizim için ugrasiyon yorgun olsanda çocuğun hasta olsada. .........
hayırlı cumalar sevgili dostlarım,
tekrar aranızda olmaktan mutluyum..çok sık olmazsada yanınızdayım.
Yenacığım 98.2 ile döndüm.vatana millete hayırlı olsun!!

Zeynep ablacim hosgeldin

canım sıkkın geceleri kizimin oksijeni düşüyor bu gecede düşerse. Yarın eve gitmiyoruz insallah düşmez

öğlen yemekte dietlik bişey yoktu bende salatayla 2dilim ekmek yedim tam tahil. Akasamasa koca 1 tabak salata yicem ekmek 1dilim yerim yarım kilo çilek yedim. Yediklerim çok ama yağ şişıren yok
30dakkk spor tempolu yürüdüm
yurudugum yer bayır iniş iyiden çıkış zorluyor azcik dün eşim diyor nefes nefese kaldım diyor eee dedim patates cuvalini sirtindan indirirsen rahatlarsin eşim 115 kg 180 boy

selam kızlar pek giremiyorum malum çocuktan:))resimlerimizi paylaşmk istedim sizlerle

bu dünki halimiz uyusammııı uyumasammı diye düşünüyo kuzum.44 günlüğüz

35 günlük halimiz buda

burdada kırkımızı uçurmuştuk:))

Coook sagol canim benim ya ben pek tatil yapabilecekmiyim bilmiyorum, annemle babamin islerine kosturcaz
ama olsun bir iki alisveris yapabilirsem o bile yeter bana, e birazda kafa dinlemek tabi..

insallah hicbirimiz kilo almayiz yuppi

Cnm insallah almayız tatilde ne işleri var annenin babanın kirazmi toplicaksin yoksa benim anneminde kirazligi var insallah kiraz yemeye gitcem

Rabbim nazarlardan saklasın kuzucuğunu
Dünya güzeli bu yaaa yerim ben onu

Canım inşallah yüzü kadar bahtıda güzel olur ve sağlıklı mutlu seneler geçirirsiniz birlikte
Bakarsın bir kaç sene sonra kardeş bile gelir ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…