sadece ben değilim galiba keyifsiz olan topikte bayağı sessiz
mutlu diyetisyene gidiyomusun hala mera ettim
sağolun güzellerim..Yenacığım barışa geçmiş olsun.havalardaki istikrarsızlıktan olsa da sen tedbirini alırsı
burda bir japon komşum var incecik.hergün bende.çatpat ing.konuşuyoruz.dün ona çiğ börek yaptım.rsimlerini çekip face ve
kendi wep sayfasına koymuş.o da bana suşı yaptı ;ama ton balıklı ve sebzeli.fena değildi.
birkaç damla yağ ve tuzsuz yemeklerle tabii ince kalırlar.birgün evvel de mercimekli köfte yapmıştım.
sanırım türk eşi bayram yapmıştır..
haftaya sarma ve kısır yapacağım.bir nevi turizme hizmet.o da tariferi alıyor resim çekiyor.ama altına adımı yazmasını istiyeceğim.dün ona ''ben yapacağım,
sen kızartacaksın dedim..karşılığı 8 börek.çok sevindi..''ne kadar ekmek,o kadar köfte dedim''ingilizceye çevirene kadar canım çıktı..ama anladı..
nasıl millet bunlar??40 yaşında ama görünüşü 25..ondan öğreneceğim çok şey var..öğreteceğim de...
tammmm
89,9
olmuşummmm....
spormu?????
ütü spordan sayılıyomuydu????
eylemlerim devam edecek....
Haftanın Birincisi........................................FADİME02...........................740 DAK
Haftanın İkincisi........................................ASUMANZEYNEP....................400 DAK
Haftanın Üçüncüsü....................................DERMANABLA_7.....................300 DAK
sabah tam 9 tane aldık bizde herkes aldı çalıştığım yerde
kimi yazlığına bile aldı yani
benim evde var koşu bandına bitişik bende aldım o yüzden tv izlerken falan yaparım en azında taşınır bşey olması iyi o yüzden
eliptik bisiklette vardı 130 liraya
Kizlar beni 3 hafta izinli yazmayi unutmayin tamammiben 3 hafta türkiyedeyim internete giremicem
Yena cım benm kilom yine aynı..
bu 102 bandında neden bukadar takıldım anlamıyorum..
listemi yeniledik bakalım,yeni durumuma uyumlu bir hal aldı gibi..
amannnn napıyım smdi buna üzülecek halim yok
zaten bu aralar pişmiş kelle gbiyim herseye gülüom
Harikasın gerçekten, resmlere de yazdım. Basen-kalça filan yok ne güzelresimlerimi hazırlayıp koyimmm. geçen sene de koymuştum bakarsınız ama bir 10 dk var.
Çok yakışmış elbiseler. Yalnız sonradan çok güldüm sna ada Mutlu'ya da topuklu ayakkabı uyarısı yaptım, kendimi ayak polisi gibi hissediyorum :))2 resımde ben ekledım. Geçen gun aldıgım elbıselerı gıyıp resım cekmıstım kardesıme göndermek ısın, hazır cekmısken albume de eklıyeyım dedim. Yoksa mutluyu kıskandıgım için değil yani
Merhaba, Ayşeciğim merak ettik seni... Boşladın buralarıgünaydınlar herkese
kilo bildirimi 105,2
spor 90 dakika
Haftanın Birincisi........................................FADİME02...........................740 DAK
Haftanın İkincisi........................................ASUMANZEYNEP....................400 DAK
Haftanın Üçüncüsü....................................DERMANABLA_7.....................300 DAK
Kizlar beni 3 hafta izinli yazmayi unutmayin tamammiben 3 hafta türkiyedeyim internete giremicem
Canım iddadaşım boşver bende aynı yerdeyim nasılsa
Sen hep gül emi canım benimRabbim herkesin yüzünü güldürsün
azmine nefsine hakim olamayan hırsla cabalayıp 23 kilo verip 3 ayda 13ünü tekrar alan bi sisman olarak aranizdayimm :2:
Sana şimdiden iyi tatiller
Sağlıcakla git gel ve çooooooooooooooook eğlen ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç kilo alma
artık tek rakibim asuman hadi kapışalım bakalımhaftaya kim 1 .olucak
keşke kilo vermede 1 . olsaydım
umutçum buralardayım ama keyfim yerinde değil pek dün yine diyesityendeydim
geçen hafta verdiğim 2.100 kg ı bu hafta 2,200 kg olarak geri aldım
canım ztn sıkkın eşimin işleri çok kötü işsiz gibi hatta ne bilim uğraşıyoruz işte
Günaydınnn cici kızlar.
Tartıya çıktığınızda yüzünüze komacan gülümse yayılsın.gülümseme yerini, zıplayarak işte bu beee diye nidaya bıraksın.:)
Not: tartının üstünde zıplamayın:)
-----
aslında pek keyfim yok bugün. bir iki gündür oğlum burun akıntısı keyifsizlik yaşıyor dün gecedene beri öksürüğü epey arttı..
Çok hırıltılı nefesi, doktora götüreceğim sanırım
hayırlı cumalar sevgili dostlarım,
tekrar aranızda olmaktan mutluyum..çok sık olmazsada yanınızdayım.
Yenacığım 98.2 ile döndüm.vatana millete hayırlı olsun!!
Coook sagol canim benim ya ben pek tatil yapabilecekmiyim bilmiyorum, annemle babamin islerine kosturcaz
ama olsun bir iki alisveris yapabilirsem o bile yeter bana, e birazda kafa dinlemek tabi..
insallah hicbirimiz kilo almayiz yuppi
selam kızlar pek giremiyorum malum çocuktan:))resimlerimizi paylaşmk istedim sizlerle
Eki Görüntüle 421649 bu dünki halimiz uyusammııı uyumasammı diye düşünüyo kuzum.44 günlüğüz
Eki Görüntüle 421648 35 günlük halimiz buda
Eki Görüntüle 421647 burdada kırkımızı uçurmuştuk:))
selam kızlar pek giremiyorum malum çocuktan:))resimlerimizi paylaşmk istedim sizlerle
Eki Görüntüle 421649 bu dünki halimiz uyusammııı uyumasammı diye düşünüyo kuzum.44 günlüğüz
Eki Görüntüle 421648 35 günlük halimiz buda
Eki Görüntüle 421647 burdada kırkımızı uçurmuştuk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?