selam kızlar pek giremiyorum malum çocuktan:))resimlerimizi paylaşmk istedim sizlerle
Eki Görüntüle 421649 bu dünki halimiz uyusammııı uyumasammı diye düşünüyo kuzum.44 günlüğüz
Eki Görüntüle 421648 35 günlük halimiz buda
Eki Görüntüle 421647 burdada kırkımızı uçurmuştuk:))
Harikasın gerçekten, resmlere de yazdım. Basen-kalça filan yok ne güzelben hiç incelmemişim gibi geliyor, üst bacakların ve kalçanın genişliğinden Senin gibi "idare edemem anneeee" diye bağursım var :))))
Çok yakışmış elbiseler. Yalnız sonradan çok güldüm sna ada Mutlu'ya da topuklu ayakkabı uyarısı yaptım, kendimi ayak polisi gibi hissediyorum :))
:
selam kızlar pek giremiyorum malum çocuktan:))resimlerimizi paylaşmk istedim sizlerle
Eki Görüntüle 421649 bu dünki halimiz uyusammııı uyumasammı diye düşünüyo kuzum.44 günlüğüz
Eki Görüntüle 421648 35 günlük halimiz buda
Eki Görüntüle 421647 burdada kırkımızı uçurmuştuk:))
HAFANIN 1.si __________ - 2,1 kg. ___________________________ egedeniz03
HAFANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _____________________________ ceco34:118: :81:
HAFANIN 3.leri _________ - 1 kg. _____ dalokaysmom,yağmurgözlü,Derin:119: :122:
HAFANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _____________________________ ceco34:118: :81:
AYIN 1.si ___________ - 3,2 kg. ________ Dalokaysmom
AYIN 2 .si ___________ - 2,7 kg. _____________ Umuttt
AYIN 3.sü ___________ - 2,6 kg. ___________Maryporker
yaşasınnnnnn ilk üçteyim. eline sağlık yena...
derecedeki herkesi kutluyorum maşallah bize
KIzlaaaaaaaaaaar hemen kilo bildirimi yapip kacmam lazim, kilom ayni bi degisiklik yokkk malesef
bu hafta asiri kacamaklar yaptim ondandiRdünyayi yedim beeeeeeeen
Gün doğmadan neler doğar demişler Ayşeciğim, sıkmamaya çalış kendini. Ordu'dan olumlu haberler alırsınız inşallah en kısa zamanda. Orada hem maddi hem manevi daha rahat olursunuz gibi. Aileleriniz de orada, oğluşa destek verirler. İleride herşeyi yoluna koyarsanız ikinci bir bebek de düşünürsünüz orada olsanız? Çok gençsin, güzel günler var önünde... Böyle konuşunca öğüt veren teyzlere benzedim ama içten gelerek söylüyorum, güzel günler var önünüzde. :))umutçum buralardayım ama keyfim yerinde değil pek dün yine diyesityendeydim
geçen hafta verdiğim 2.100 kg ı bu hafta 2,200 kg olarak geri aldım
canım ztn sıkkın eşimin işleri çok kötü işsiz gibi hatta ne bilim uğraşıyoruz işte
Ben anladım eskisi gibi olmayacak vücut, iyice incelmem için 60-62 filan olmalıyım herhalde, onu da pek gözüm kesmiyor. Neyse önce sağlıklı kiloya ineyim (benim için 69 idi galiba, yağdan 8 kg yani) sonra estetik için debelenmeye devam ederim. Sağlık için 10, estetik için 15 demişti diyetisyen bana :)çok tesekkür ederim, idare etmemeden senin biran önce(kendi çapımızda) 6 ları benim 7 leri görmemiz şarrrtttt
...
canım ben de basen problemi yok da kalın bacak, annemin demesi ile "koca bacak durumu" var kendimi bildim bileli 60 kg bile olsam bacaklarım incelmez 8-25 yaş aeası yoğun spor yaptım onun hatırası kaldı... amannn 7 ler gelsin fıstukuz ötesi olacam inşallah bacaklar kalın da olsa.bir de göbişim bayaaa bayaaa bağımsızlık ilan edecek, top gibi önumde belirginleşmeye başladı...
Tebrik ederim arkadaşlar, devamını dilerim :) Yenacığım teşekkürlerHAFANIN 1.si __________ - 2,1 kg. ___________________________ egedeniz03
A-haaaaa sessiz ve derinden giderek ayın ilk üçüne bile girmişimAYIN 1.si ___________ - 3,2 kg. ________ Dalokaysmom
Önceki mesajımda nasıl olduysa yazdıklarım kaymış :) İyi yolculuklar canım, iyi tatiller.
Gün doğmadan neler doğar demişler Ayşeciğim, sıkmamaya çalış kendini. Ordu'dan olumlu haberler alırsınız inşallah en kısa zamanda. Orada hem maddi hem manevi daha rahat olursunuz gibi. Aileleriniz de orada, oğluşa destek verirler. İleride herşeyi yoluna koyarsanız ikinci bir bebek de düşünürsünüz orada olsanız? Çok gençsin, güzel günler var önünde... Böyle konuşunca öğüt veren teyzlere benzedim ama içten gelerek söylüyorum, güzel günler var önünüzde. :))
Ben anladım eskisi gibi olmayacak vücut, iyice incelmem için 60-62 filan olmalıyım herhalde, onu da pek gözüm kesmiyor. Neyse önce sağlıklı kiloya ineyim (benim için 69 idi galiba, yağdan 8 kg yani) sonra estetik için debelenmeye devam ederim. Sağlık için 10, estetik için 15 demişti diyetisyen bana :)
Artık kalçam, bacağım, göbeğim gene olacak ama ona göre kıyafetler seçerim ben de. Giydiğim yakışır en azından :)
Resimdeki kıyafette hiç göbek möbek yoktu valla..
Tebrik ederim arkadaşlar, devamını dilerim :) Yenacığım teşekkürler
A-haaaaa sessiz ve derinden giderek ayın ilk üçüne bile girmişimMutlucum, bak ayağını sürüyerek gidiyorsun :) Bizim de kısmetimiz açıldı :) Ayda 3 kg hedefime oldukça yaklaşmışım, çok sevindim.
UMUTcumm tebrikler bebişimm
Kızlar size bugün pazarda olan bir diyaloğu da aktarayım; ayda 3 kg diye yazınca aklıma geldi. Bir bluz değiştirmeye gittim annem de vardı yanımda. Kıyafetlerin hepsine baktık -zaten katlanmış duruyordu- ama kalıplar dar. Bir bluz seçtim sonuçta, anneme de "önümüzdeki ay 3 kg verirsem bu bana olur" filan diyorum. Çocuk bana "ayda 3 kilo mu veriyorsun abla, çok az?? Bir ayda çok daha fazlasnı vermen lazım" dedi. İlk söylediğind eduymazdan geldim, tekrar etti. Ben de "kaç yaşındasın sen canım?" diye sordum. "23" dedi "hıı" dedim "ben 37 yaşındayım, benim yaşıma geldiğin zaman 'ooo ayda 3 kilo mu süper' dersin" dedim.
Çocuk itiraz etti, hararetle savunuyor, yok haftada bile 3 kg gidermiş, yok kilo fazlayken rahatlıkla ayda 5 kg verilirmiş. Ben tam cevap yapıştıracakken annem bombayı patlattı: "Pazarcılık yüksek okulunda metabolizma dersleri de mi veriyorlardı size çocuuuum" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?