Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anneye bayıldım yaa. Lafı yapıstırmıs. Aslında ayda 10 kilo da verilirde ben tenezzül etmiyorum deseydin

Dukan amcanın doktorluk lisansı iptal edilmiş fıransada. Kendisi söyle bir şey savunuyormuş, lise sonrası sınavlarda öğrencilerş üniversiteye alırken vucut kitle indeksi noral olanlara ek puan verilmeliymiş:)) Faşist doktor diye buna denir işte,

Annene bayıldımmmmmmm gerçektende lafı tam 90dan koymuş
Bazı insanlar kendilerini gerçekten herşeyi biliyor sanıyor ya sinir olurum öylelerine. Farz et senin bir hormonel durumun var ne diye hemen aman gırtlağını tutamazsan tabiki 3 kiloda kalırsın havası yaratırlar ki.
Bir iki kere banada böyle ukalalık yapanlar cıktı tabi bekar ve benden ufak anında kızım sen benim yaşıma gel 2 tane çocuk doğur ondan sonra birde pko ve insülin direnciyle uğraş o zaman görürüm seni diyorum eğer çok kabaysa anam sen daha kocayı bulamadan şişmişsin ( eğer az fazlası varsa ) ben kocayı buldum adam kuş gibi besliyor ben ne yapam diyorum yalannnnnnnnnnnnnnn

Kizlarrr siz listede dördüncü haftayi goruyonuzmu benmi telden goremiyom

Canım herhalde senin telden bende sorunsuz görünüyor

hepiniz teşekkürler canlarım..serra hanım ellerinizden öper..

şimdiii gelelim bana.nasıl bir yol izlemeliyim.emzirirken azda olsa nasıl kilo verebilirim.daha önce emzirerek kilo veren birileri varsa bana yardımcı olsun zira doğumdan sonra giden 13 kiloyu geri almak istemiyorum çünkü nedense devamlı karnım aç doyana kadar yemiyorum korkumdan ama hep gözüm aklım mutfakta .tecrübelerinizle yardımcı olun bana

Canım benim hatırladığım ece77 vardı hatta mutluda yanılmıyorsam emzirmeye devam ettiği süre içinde kilo vermeye başlamıştı
Bence sık sık az az beslenirsen sütünü etkilemez kiloda almazsın diye düşünüyorum ama sen yinede tecrübelilere sor
Umarım gidenler geri gelmez hatta inanıyorum sen birkaç ay sonra o gidenlere biraz daha giden eklersin

inş dediğin gibi olur canm yaa.aynaya bakmıyorum sinirimden.bu koca göbeği görmemek için

herkese iyi geceler kızlar yenacım ben bugün kilo bildirimim yapamadım canım bir fırsat bulup kusura bakma işler o kadar yoğunki ev iş çocuk derken bir koşuşturmaca doru düzgün giremiyorum dahi zaten bu hafta diyet felanda yapamadım aksine maalesef yedim ve bu bana artı olarak geri döndü 72 kiloydum sabah ama bildiremedim sana inşallah bu hafta toplucam hafta sonuda hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum şu yetmişlerden kurtulmam lazım artık

merhabalar aranıza yeni katıldım.87 kiloyum ve acilen kilo vermem lazım biraz gaza ihtiyacım var.veeeeeeeeeee etrafımda 55 kilo da olup diyette olanlar var neymiş göbeği çıkmış.uyuz oluyorum. ((((

Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Nerde Nerde Nerdesin Dost
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ararım İzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm

Kurban Olam Yürüdüğün Yollara
Kara Peçe Yakışmıyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan
Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Gece gece gizli gizli bir köşeden gözetlerken bu marşı görünce kocaman bir gülümsemeyle giriş yapmış bulunuyorum
Ellerineeeeeeeeeeee sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gece gece harikasın valla yaa heyyyt be helalllllllllllllllllllll :122: :122: :122: :122: :122: :122:

Gece gece gizli gizli bir köşeden gözetlerken bu marşı görünce kocaman bir gülümsemeyle giriş yapmış bulunuyorum
Ellerineeeeeeeeeeee sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gece gece harikasın valla yaa heyyyt be helalllllllllllllllllllll :122: :122: :122: :122: :122: :122:

Umutcumm anneye bayıldım , oohh ne güzel yapıştırmış lafı , tütütütü maşAlllaahh

düğüne gittim , kız buralı hemşire oğlan ıspartalı polis , anaammm kimsecikler yok , bi iki gelen var onlarda sap sap oturyorlar , bu hafta spor olarak şunları yazacam ;

- 1 saat tempolu halay
- yarım saat orta tempolu çiftetelli
- 15 dakika ısınma hareketi olarak dans dans dans

merhabalar aranıza yeni katıldım.87 kiloyum ve acilen kilo vermem lazım biraz gaza ihtiyacım var.veeeeeeeeeee etrafımda 55 kilo da olup diyette olanlar var neymiş göbeği çıkmış.uyuz oluyorum. ((((

hoşgeldin canımm , ayy o dediklerinden heryerde var sen kafanı yorma , biz o ekipten değiliz , öncelikli olarak "ah bir 3 hanelerden kurtulsak ,80leri görsek , 70leri görsek , 60ları....." falan filan diyoruz

hadi bakalım kolay gelsin şekerimm :129::129::129:

Son düzenleme:
ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ HEPİMİZE KUTLU ve MUTLU OLSUN

Eklentiler

• $atatürk.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
hayırdır , canını sıkan stres yaptıran nedir tatlımm ??

bağlı bulunduğum kurummmmmm

hala tayinleri açıklamadılar gerim gerim gerildim....

bugün açıklanmasını bekliyordum ama olmadı.....

tayinim çıkmaması ihtimaline karşı il merkezine gitmek için müdüre görüşe gitmem gerekicek hafta içi ki hiç istemiyorum gitmeyi

açıklansa idi ne güzel olacaktı....

İyi geceler Kızlar

Öncelikle 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI KUTLUYORUM.

Ardından doğumgünü olan ve geçen herkesin yeni yaşını kutluyorum

Ardından Kilo veren herkesi kutluyorum

Son 1 haftadır giremiyorum eğitimden ötürü sabah 6da kalkınca akşam 9-10 gibi uyuyorum annem ve erkek kardeşim memlekete gittiği için ev işleride bana bakıyor Onurla aramız limoni onun stresi var regl oldum bugün ondan tartılmadım son 1 haftadırda yiyorum zaten haftasonu ipleri dizginleyip haftaiçi tekrar rejime ve spora başlamam şart

Benden şimdilik bu kadar haberler... Görüşürüz İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…