Kızlar size bugün pazarda olan bir diyaloğu da aktarayım; ayda 3 kg diye yazınca aklıma geldi. Bir bluz değiştirmeye gittim annem de vardı yanımda. Kıyafetlerin hepsine baktık -zaten katlanmış duruyordu- ama kalıplar dar. Bir bluz seçtim sonuçta, anneme de "önümüzdeki ay 3 kg verirsem bu bana olur" filan diyorum. Çocuk bana "ayda 3 kilo mu veriyorsun abla, çok az?? Bir ayda çok daha fazlasnı vermen lazım" dedi. İlk söylediğind eduymazdan geldim, tekrar etti. Ben de "kaç yaşındasın sen canım?" diye sordum. "23" dedi "hıı" dedim "ben 37 yaşındayım, benim yaşıma geldiğin zaman 'ooo ayda 3 kilo mu süper' dersin" dedim.
Çocuk itiraz etti, hararetle savunuyor, yok haftada bile 3 kg gidermiş, yok kilo fazlayken rahatlıkla ayda 5 kg verilirmiş. Ben tam cevap yapıştıracakken annem bombayı patlattı: "Pazarcılık yüksek okulunda metabolizma dersleri de mi veriyorlardı size çocuuuum" diye
Kızlar size bugün pazarda olan bir diyaloğu da aktarayım; ayda 3 kg diye yazınca aklıma geldi. Bir bluz değiştirmeye gittim annem de vardı yanımda. Kıyafetlerin hepsine baktık -zaten katlanmış duruyordu- ama kalıplar dar. Bir bluz seçtim sonuçta, anneme de "önümüzdeki ay 3 kg verirsem bu bana olur" filan diyorum. Çocuk bana "ayda 3 kilo mu veriyorsun abla, çok az?? Bir ayda çok daha fazlasnı vermen lazım" dedi. İlk söylediğind eduymazdan geldim, tekrar etti. Ben de "kaç yaşındasın sen canım?" diye sordum. "23" dedi "hıı" dedim "ben 37 yaşındayım, benim yaşıma geldiğin zaman 'ooo ayda 3 kilo mu süper' dersin" dedim.
Çocuk itiraz etti, hararetle savunuyor, yok haftada bile 3 kg gidermiş, yok kilo fazlayken rahatlıkla ayda 5 kg verilirmiş. Ben tam cevap yapıştıracakken annem bombayı patlattı: "Pazarcılık yüksek okulunda metabolizma dersleri de mi veriyorlardı size çocuuuum" diye
Kizlarrr siz listede dördüncü haftayi goruyonuzmu benmi telden goremiyom
hepiniz teşekkürler canlarım..serra hanım ellerinizden öper..
şimdiii gelelim bana.nasıl bir yol izlemeliyim.emzirirken azda olsa nasıl kilo verebilirim.daha önce emzirerek kilo veren birileri varsa bana yardımcı olsun zira doğumdan sonra giden 13 kiloyu geri almak istemiyorum çünkü nedense devamlı karnım aç doyana kadar yemiyorum korkumdan ama hep gözüm aklım mutfakta .tecrübelerinizle yardımcı olun bana
Canım benim hatırladığım ece77 vardı hatta mutluda yanılmıyorsam emzirmeye devam ettiği süre içinde kilo vermeye başlamıştı
Bence sık sık az az beslenirsen sütünü etkilemezkiloda almazsın diye düşünüyorum ama sen yinede tecrübelilere sor
Umarım gidenler geri gelmez hatta inanıyorum sen birkaç ay sonra o gidenlere biraz daha giden eklersin
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Nerde Nerde Nerdesin Dost
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Ararım İzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm
Kurban Olam Yürüdüğün Yollara
Kara Peçe Yakışmıyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan
Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Ararım İzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm
Kurban Olam Yürüdüğün Yollara
Kara Peçe Yakışmıyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan
Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Umutcumm anneye bayıldım , oohh ne güzel yapıştırmış lafı , tütütütü maşAlllaahhSağol canımBu akşam güzelce eğlen bizim yerimize de Şu çırı resimlerindne koysan da biz de görsek :)
...
Önceki mesajımda yazacaktım, resimler gitmiş. Benim bilgisayar; "çok uzun yazıyon zaten, resimleri uçuruyorum gitsin" filan yapıyor galiba bazen :)) Neye alıntısız yazayım; Serra bebek çok tatlı gerçekten.Mis gibi de kokuyordur o şimdi. Sağlıkla büyüsün :)
merhabalar aranıza yeni katıldım.87 kiloyum ve acilen kilo vermem lazım biraz gaza ihtiyacım var.veeeeeeeeeee etrafımda 55 kilo da olup diyette olanlar var neymiş göbeği çıkmış.uyuz oluyorum.((((
iyi geceler kızlar nasılsınız?
ben stresli bir haftadan sonra + ile bugünü kapattım offfff pufffff
iyi geceler kızlar nasılsınız?
ben stresli bir haftadan sonra + ile bugünü kapattım offfff pufffff
hayırdır , canını sıkan stres yaptıran nedir tatlımm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?