Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaa hayırlısıyla olur inşAllaahh, Rabbim herşeyin hayırlısını verir , sıkma canını , diliyorumki açıklanır tez zamanda

Baharcım iyi geceler canımm , iş temposuna kaptırdın gidiyorsun maşAllahh , Onura sıkma canını uzakta olunca yaşamıyor malesef böyle limoni durumlarr , herşey bi an önce düzelir inşAllaahh canım

Hayırlı geceler kizlarr saat 2.56 burda ve kızım oksijensiz Oleyyyyyyyy rabbime şükür
Yarın benim evlilik yıldönümüm ve eşime süpriz yapcaz biz gittiğimizde uyuyor olacak şu an fabrikada çalışıyor
boşuna 2gündür moralim bozdum rabbim ne eylerse güzel eylerrr allahamin sana binlerce şükürler olsun

Son düzenleme:

geçmiş olsun toksincim, evlilik yıldönumunuzu de kutluyorum.

toksincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah evlatlarınla hayırlı sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin canım

toksincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah evlatlarınla hayırlı sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin canım

rabbim cumlemizi Evlatlarimizla uzun mutlu sağlıklı yıllar nasip etsinnnn Aminnnnnn
Oleyyyyyyyy evime gitcem papatyamla gucuk gucuk yatcam. Tabi evde kızın tedavisi var. Çok iyi bakmam gerek sağlıklı beslemem gerek tr tatile kadar guclensin allahdan istahimiz açıldı

Kizlar gunaydinnn bugu is yok ama kizimi ln sayesinde 7 den beri ayaktayim dun ben listeye dahil olak icin tartilacatimel esim yanlis pil almis e birde bimden tartiyi da alamamis kalmamis sinir odum ya kismet pazatesiye artik

Herkes cok guzel kilo veriyo allah devamini getirsin bi kosedende bana tbi:)))

Biumut bebisin cok tatli ben diyorum serra bebek kimin kizidiye meger seninmiss cnm yeni aklma geldi kusira baka cnm uzunnn omurlu olsun bebisimiz guler yuzlu olsun hep mutlu olsn birde ipince annesi olsun

Toksinim gecmis olsun cnm hadi cikin hastneden ohh gez soyle birde evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm

Hafta sonu ve bayram sakinliği var topiğimizde :) Ben öğleden sonraya kadar evdeyim :)) Kızım yok, oğlumla sakin bir sabah geçirdim. Bayrağımızı astık beraber, Atatürk'ü anlattım, resimlerini göstererdim ona. Az sonra kızım da anneannesinden gelir, beraber oynarız. Akşam üzeri kızımın sınıf arkadaşının doğumgünü var. Çok şanslıyız, doğumgünü Suadiye'de bir mekanda 17.00-19.00 arasında olacakmış. Tam 19.00'da da Suadiye ışıklardan başlayan fener alayı ve yürüyüş düzenlenecekmiş :)) Bir taşla iki kuş olacak yani, doğum gününden sonra fener alayına da katılabileceğiz :)

Atatürk gençliğinin bayramlarını kutluyorum. Gençlik derken her yaştan gençlerin tabii :))

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum :)

Son düzenleme:
Senin spor branşların bizimkilerden daha eğlenceli görünüyor, ben de mi denesem ne? :) Pazarcı çocuk lafa metabolizma filan diye girmişti, annem de dayanamadı işte :) Çocuk da annemin söylediklerine gülmekten cevap veremedi zaten :)
Gözünüz aydın canım :) Çok sevindim. Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. Huzurlu, mutlu nice yıllar diliyorum.

günayydın kızlar kızım biraz düzeldi izler siliniyor yavaş yavaş
dün bütün gün eşya topladım bu günde devam off piskolojimzin en bozuk olduğu zaman dilimine giriyoruz ağustosa kadar ev yok bark yok çingene gibi orda burda dolancaz artık haziran 15 te ankaraya gidicem temmuz 1 gibi eşyalar gidcek temmuz 20 dede eşim gelecek 15 günde onla izin yapıp yeni yerimize baççlıcaz inşallah aman sıkıldım bi bakayım dedim inşallah toparlarım yoksa iştahım tavan yaptı bu ara sıkıntıdan yiiyorum habire

Selam kızlarrrrrrrr :122:

Sabah erkenden kalkıp kızımın 19 Mayıs Törenine katıldık ailecek
Saygı duruşu, istiklal marşı falan derken şiirler ve konuşmalar oldu ve çok eğlenceli geçti
Kızçemde Gitar korosunda çaldı okadar hoşuma gitti ki yaa ne ara bukadar büyüdü diye düşünürken buldum kendimi
Yarında bir Tören daha yapılacak bu seferde hem şarkı söyleyecek hemde tekrar gitar çalacak
Anne sesim güzel olduğu için Öğretmen bana söylemek istersen söyle demiş bizimkide utangaç olduğu halde nereden estiyse tamm şarkı söylerim demiş şükür ufak ufak açılmaya başlıyor galiba

Geçen gün Forum istanbulda gittiğimde küçük cimcimeye bir ayakkabı beğenmiştim ama bir an cimriliğim tutmuştu almamıştım. Kız kardeşimin oturduğu yerde 10 liraya daha basit birşey almıştım hani ev ayakkabısı hesabı bugün Törenlerden sonra tekrar Forum istanbula gittik ve gözlerime inanamadım o beğendiğim ayakkabıyı 15 liraya indirmişler resmen 100 % kar yaptım iki günle

Hadi gözünüz aydın Rabbim bir daha göstermesin
bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun Rabbim nice sağlıklı ve mutlu seneler nasip etsin ve huzurunuzu daim etsin

Son düzenleme:
hepinize teşekkürler kızlar:))
toksincim evlilik yıldönümün kutlu ve mutlu olsun:)
mutlucum senin engin tecrübelerine ihtiyacım var canım emzirirken nasıl kilo verdin bana yardımcı olurmusun bu konuda:)

Selam bebişlerr , herkesler için güzelll bir haftasonu olması dileğiylee

Toksincimm kızının daha iyi olmasına sevindim , evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım , mutluluklarr

Şekerim bende zevk aldım spor dallarımı uygularken , herkese tavsiye ederim

Nursenacım hayırlısı olsun canım , en azından tayininiz çıktı , birazcık sıkıntısını çekip sonrasında Muğlada süreceksin sefasını Allahın izniyle :129::129:

hepinize teşekkürler kızlar:))
toksincim evlilik yıldönümün kutlu ve mutlu olsun:)
mutlucum senin engin tecrübelerine ihtiyacım var canım emzirirken nasıl kilo verdin bana yardımcı olurmusun bu konuda:)

Canim ben 11. Aya kadar bekledim neredeyse sonra basladim, asiri yiyordum onu kestim meyvE sularini kolayi falan kestim ekmegi azalttim bol sebze yemeye bol su icmeye basladim nisanda diyete basladim 2 ay sonra gunde 1 saat hareket etmeye basladim. Cok zorlanmadan 5 ayda 25 kg verdim.

Ozetle herseyde az ve sik yiyerek kolayca kilo verirsin . Ama tatlidan uzak kalmaya calis cok canin isterse en masumlar sutlu tatlilar. Cok fazla gerilme nasil olsa vereceksin . Ben suan hamile kaldigim kilonun 10 kilo altiyim. Emzirmek cok muhim sutunu azaltan her diyet ve spor sana ve bebegine zarar. Sakn unutma her gr sut bir kalori yakmani saglar. Gunde fazladan 500 ila 750 kalori yakabilir vucut. Emzirmek icin herseye ihtiyacin var yag da dahil . Sut urunlerine de agirlik ver. Uykuna da mumkun oldugunca dikkat et.
Sansin varsa 2 yasa kadar da bebegni sutten kesme, (ben hala emziriyorum)

Yine yazarim biraz zamanim dar suan. Seni de guzel kizinida opuyorum

Günaydııınnnnn;
bu saatte ne kadar günaydın oluyorsa

dün gece nöbetteydim.. çok yorucu bir gece ardından eve gelip kahvaltımı yaptım ve yattım hemen.... yeni kalktım..
yani bana gün yeni başladı...

kilo veren veremeyen... listede olan olamayan.... zayıflamaya azmi olan herkesi kutlarım....

çok geçmiş olsun.... ve mutluluklar diliyorum....

EYLEMLERİM DEVAM EDECEK

[
[/FONT]

Nursenacım hayırlısı olsun canım , en azından tayininiz çıktı , birazcık sıkıntısını çekip sonrasında Muğlada süreceksin sefasını Allahın izniyle :129::129:

inşallahh artık muğlada sefamı sürerim hizmetçilikmi yaparım bilmeme
face yazdım muğlaya gidiyoruz diye eşimin benim ailemden meraba demeyenler insanlar yaza uğrarız yazmışlar

milli pyangoDAN BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKMIŞ GİBİ HİSSETTİM TANIMADIĞIM AKRABALAR ÇIKTI:))))))))))))))))

ahahahah komedi bu insanlar yaaa , valla ne desem yalan olur , sen merhaba demeyen akrabaları boşverde şekerim , yazın eşimle şööyylleee 1 haftalığına falan uğrarız

Cnm insallah almayız tatilde ne işleri var annenin babanın kirazmi toplicaksin yoksa benim anneminde kirazligi var insallah kiraz yemeye gitcem

yok canim doktor isleri var bende yanlarinda gidiyorum

selam kizlaar
ben cok kötüyüm ve cok stressliyim
Öncelikle efendime söyliyim dün geceden beri heryerim agriyor, boynum sirtimda cok fena,
uyku uyuyamadim düzgün
cok stressliyim cünkü asiri cok isim var
cok cok ders calismam ve yetistirmem lazim ama asiri cok calismam lazimm
üstüne üstelik sevgilimde morelimi bozuyor
yani hersey gayet kötü gidiyor
neyseki pazartesi türkiyeye gidiyorum, insallah biraz kafa dinlerim, artik gercekten canim hicbisey istemiyor, biktim ve burama kadar doluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…