bağlı bulunduğum kurummmmmm
hala tayinleri açıklamadılar gerim gerim gerildim....
bugün açıklanmasını bekliyordum ama olmadı.....
tayinim çıkmaması ihtimaline karşı il merkezine gitmek için müdüre görüşe gitmem gerekicek hafta içi ki hiç istemiyorum gitmeyi
açıklansa idi ne güzel olacaktı....
İyi geceler Kızlar
Öncelikle 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI KUTLUYORUM.
Ardından doğumgünü olan ve geçen herkesin yeni yaşını kutluyorum
Ardından Kilo veren herkesi kutluyorum
Son 1 haftadır giremiyorum eğitimden ötürü sabah 6da kalkınca akşam 9-10 gibi uyuyorum annem ve erkek kardeşim memlekete gittiği için ev işleride bana bakıyorOnurla aramız limoni onun stresi var regl oldum bugün ondan tartılmadım son 1 haftadırda yiyorum zaten haftasonu ipleri dizginleyip haftaiçi tekrar rejime ve spora başlamam şart
Benden şimdilik bu kadar haberler... Görüşürüz İyi geceler
canım yaa hayırlısıyla olur inşAllaahh, Rabbim herşeyin hayırlısını verir , sıkma canını , diliyorumki açıklanır tez zamanda
Hayırlı geceler kizlarr saat 2.56 burda ve kızım oksijensiz Oleyyyyyyyy rabbime şükür
Yarın benim evlilik yıldönümüm ve eşime süpriz yapcaz biz gittiğimizde uyuyor olacak şu an fabrikadaçalışıyor
boşuna 2gündür moralim bozdum rabbim ne eylerse güzel eylerrr allahamin sana binlerce şükürler olsun
toksincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah evlatlarınla hayırlı sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin canım
Senin spor branşların bizimkilerden daha eğlenceli görünüyor, ben de mi denesem ne? :) Pazarcı çocuk lafa metabolizma filan diye girmişti, annem de dayanamadı işte :) Çocuk da annemin söylediklerine gülmekten cevap veremedi zaten :)Umutcumm anneye bayıldım , oohh ne güzel yapıştırmış lafı , tütütütü maşAlllaahh
düğüne gittim , kız buralı hemşire oğlan ıspartalı polis , anaammm kimsecikler yok , bi iki gelen var onlarda sap sap oturyorlar , bu hafta spor olarak şunları yazacam ;
- 1 saat tempolu halay
- yarım saat orta tempolu çiftetelli
- 15 dakika ısınma hareketi olarak dans dans dans
Gözünüz aydın canım :) Çok sevindim. Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. Huzurlu, mutlu nice yıllar diliyorum.Hayırlı geceler kizlarr saat 2.56 burda ve kızım oksijensiz Oleyyyyyyyy rabbime şükür
Yarın benim evlilik yıldönümüm ve eşime süpriz yapcaz biz gittiğimizde uyuyor olacak şu an fabrikadaçalışıyor
boşuna 2gündür moralim bozdum rabbim ne eylerse güzel eylerrr allahamin sana binlerce şükürler olsun
Hayırlı geceler kizlarr saat 2.56 burda ve kızım oksijensiz Oleyyyyyyyy rabbime şükür
Senin spor branşların bizimkilerden daha eğlenceli görünüyor, ben de mi denesem ne? :) Pazarcı çocuk lafa metabolizma filan diye girmişti, annem de dayanamadı işte :) Çocuk da annemin söylediklerine gülmekten cevap veremedi zaten :)
Gözünüz aydın canım :) Çok sevindim. Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. Huzurlu, mutlu nice yıllar diliyorum.
günayydın kızlar kızım biraz düzeldi izler siliniyor yavaş yavaş
dün bütün gün eşya topladım bu günde devam off piskolojimzin en bozuk olduğu zaman dilimine giriyoruz ağustosa kadar ev yok bark yok çingene gibi orda burda dolancaz artık haziran 15 te ankaraya gidicem temmuz 1 gibi eşyalar gidcek temmuz 20 dede eşim gelecek 15 günde onla izin yapıp yeni yerimize baççlıcaz inşallah aman sıkıldım bi bakayım dedim inşallah toparlarım yoksa iştahım tavan yaptı bu ara sıkıntıdan yiiyorum habire
hepinize teşekkürler kızlar:))
toksincim evlilik yıldönümün kutlu ve mutlu olsun:)
mutlucum senin engin tecrübelerine ihtiyacım var canım emzirirken nasıl kilo verdin bana yardımcı olurmusun bu konuda:)
HAFANIN 1.si __________ - 2,1 kg. ___________________________ egedeniz03
YENA ve BEYZUŞ elinize emeğinize sağlık...
umarım bir kaç ay içinde spor listelerine de girmeye başlarım
HAFANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _____________________________ ceco34:118: :81:
HAFANIN 3.leri _________ - 1 kg. _____ dalokaysmom,yağmurgözlü,Derin:119: :122:
[
[/FONT]
Nursenacım hayırlısı olsun canım , en azından tayininiz çıktı , birazcık sıkıntısını çekip sonrasında Muğlada süreceksin sefasını Allahın izniyle :129::129:
inşallahh artık muğlada sefamı sürerim hizmetçilikmi yaparım bilmeme
face yazdım muğlaya gidiyoruz diye eşimin benim ailemden meraba demeyenler insanlar yaza uğrarız yazmışlar
milli pyangoDAN BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKMIŞ GİBİ HİSSETTİM TANIMADIĞIM AKRABALAR ÇIKTI:))))))))))))))))
Cnm insallah almayız tatilde ne işleri var annenin babanın kirazmi toplicaksin yoksa benim anneminde kirazligi var insallah kiraz yemeye gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?