ahahahah komedi bu insanlar yaaa , valla ne desem yalan olur , sen merhaba demeyen akrabaları boşverde şekerim , yazın eşimle şööyylleee 1 haftalığına falan uğrarız
inşallahh artık muğlada sefamı sürerim hizmetçilikmi yaparım bilmeme
face yazdım muğlaya gidiyoruz diye eşimin benim ailemden meraba demeyenler insanlar yaza uğrarız yazmışlar
milli pyangoDAN BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKMIŞ GİBİ HİSSETTİM TANIMADIĞIM AKRABALAR ÇIKTI:))))))))))))))))
Canım bosver sen onları, geleceklerı zaman evde olmazsınız olur biter:)) Akbük var muglada denisi harika ötesi, ben böyle bir deniz görmedim turkuaz renginde, çok şanslısın yani, size artık hep tatil
Keyfodurağında kahvaltı yapın mutlaka
HAFANIN 1.si __________ - 2,1 kg. ___________________________ egedeniz03
HAFANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _____________________________ ceco34:118: :81:
HAFANIN 3.leri _________ - 1 kg. _____ dalokaysmom,yağmurgözlü,Derin:119: :122:
buyurun şekerim size her zaman yer varr eee akrabadan öte oldukk burda nede olsa
inşallahh artık muğlada sefamı sürerim hizmetçilikmi yaparım bilmeme
face yazdım muğlaya gidiyoruz diye eşimin benim ailemden meraba demeyenler insanlar yaza uğrarız yazmışlar
milli pyangoDAN BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKMIŞ GİBİ HİSSETTİM TANIMADIĞIM AKRABALAR ÇIKTI:))))))))))))))))
harikasınız kızlar maşalalh size...
CECOOOO kız başaracaksın valla inanıyorum sana ,benden sana kocamannnnnnn AFERİN canımmmm
Eki Görüntüle 422755
Diyetisyen Ekmeği Kesmen Lazım Dedi, 3 Aydır Keserek Yiyorum. Bi Tuhaflık Var Ama Dur Bakalım, Bi Bildiği Vardır Heralde :)
face de gördüm alıntı yaptım kimsecikler uğramıyo sayfaya renk gelsin bariiii
herkes kocacığıyla romantik anlarmı yaşıyor nee
Haftasonu oldumu sakinleşiyor buraları
Bütün gün giremedim kim bilir ne geçmiş birikmiştir diye demin bir geldim anam topu topu bir sayfadedim kızlar geziyor tabi havalarda ısındı
Bu arada sen yanılmıyorsam ekmeksiz yapamıyorsuninşallah kesince faydası daha güzel olur. Ben inan hiç yemesem aramam artık ekmeği ama eşime doktor ekmek yeme dese adam direk ölür ben engel olmasam makarnayla yada pilavla bile ekmek yiyecek ki bazen engel olamiyorum
yok valla baya azaltmıştım taki eşim 1 aydır kepek ve mısır ekmeğine takana kadar taze taze yapıyolar adamda alıyo hemen her gün bide köylüden süt alıyo mayalamam için sonra vuruyo yoğurtla ekmein gözüne bende arada çok kaçırdım dlm olunca az yiyorum ekmek
Bazen bizimde öyle oluyor hele birde eşim fırından ekmek alırsa ama ben yinede dayanmaya çalışıyorum sonuçta zaten zor veriyorum bari kendi elimle baltalamıyayım kendimi
cnm kizima kavuştum ozlem bitti evde yemwk yap topla büyük kıza yoğun bakimdaki gibi bakmam gerek saatli ilaçları var bussuru minik papatyam atesleniyor kulağım açıyor diyor dr aradim kulak ilacı verdi şu çiçeği kulağında çıkmıştır ondan aciyordur diyor. Yani rahat deilim esimde yardımcı olmadimi sinir oluyom ben dr. konusuyomgünayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar kahvaltımı yaptım 1 dlm kepek ekmek 1 yuurta yeşil çayy
toksin rahatlamışındırr artık papayanın keyfine dicek yok desenne
cnm kizima kavuştum ozlem bitti evde yemwk yap topla büyük kıza yoğun bakimdaki gibi bakmam gerek saatli ilaçları var bussuru minik papatyam atesleniyor kulağım açıyor diyor dr aradim kulak ilacı verdi şu çiçeği kulağında çıkmıştır ondan aciyordur diyor. Yani rahat deilim esimde yardımcı olmadimi sinir oluyom ben dr. konusuyom
Ufaklık ağlıyor hiç kicini kaldiripda bakmıyor ne demişler aglarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?