Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftasonu diye kimsecikler yok buralardaa , kızzllaarrr nerelerdesiniz fıstıklaarrr

Canım bosver sen onları, geleceklerı zaman evde olmazsınız olur biter:)) Akbük var muglada denisi harika ötesi, ben böyle bir deniz görmedim turkuaz renginde, çok şanslısın yani, size artık hep tatil

Keyfodurağında kahvaltı yapın mutlaka

inşallah burda son 2 ayıızı atlatalım artık tavsiyelerinizi hayata geçiririim

diyetin dibine vurdum omuyo toparlanamıyorum akşam ollunca vijdan yapıp pişman oluyorum haziran 15 e kadarlım 7li rakamlara merhaba diyebilcekmiyim

Son düzenleme:

harikasınız kızlar maşalalh size...

CECOOOO kız başaracaksın valla inanıyorum sana ,benden sana kocamannnnnnn AFERİN canımmmm

buyurun şekerim size her zaman yer varr eee akrabadan öte oldukk burda nede olsa

aa ayıpsın canım benm ,sen çağırırsında ben gelmemmi hiç

evet yaa , hakkaten akrabadan öte olduk burda, ben akrabalarımla bile bu kadar sık görüşmüyom

Selam millet :122:
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar yaaa bu akşama kadar gayet iyi giden diyetimi kocam yüzünden azcık sekteye uğrattım taçı aldım ya bir taraflarım kalktı herhalde kendimi mankenmi sandım nee
Nerden aklına geldiyse tutturdu eşim bugün ille yoğurtlu kızartma yapsana canım çekti diye :26:
Bende hayır diyemedim o an tabi oturup yedimde sonra pişman oldum ama son pişmanlık neye yarar
Tek tesellim yemeği erken yemiştik ve sabahta öğlende baya az yemiştim belkide ondan hayır diyemedim ama yarın inşallah acısını cıkartırım
Eşim boşver hafta sonu perhize ara ver diyor ama işte iki günden birşey olmaz diyorum sonrada sinir oluyorum.
Regl oldum bu arada ve inanılmaz bel ağrısı çekiyorum yine :26:
Hiç böyle olmazdı ama 3 aydır süründürüyor her seferinde. Neyse belkide öyle olması daha iyi olur içim temizlensin

Bir an eskiden yayınlanan Yazlıkcılar dizisi geldi gözümün önüne
Kadın yaz gelince eşiyle yazlığa gidiyor ve gelen akrabaların ardı arkası kesilmiyor
Kadın topu topu 1 ay yazlıkta ama mutfaktan cıkıpta bronzlaşmaya fırsat bulamıyor en sonunda isyan ediyor ya onlar gidecek yada ben bir daha hiç birşeye elimi sürmeyeceğim diye

Haa bak bide Kantar ailesi geldi aklıma şimdi onlarda gelen akrabalar yüzünden evlerini terk ediyorlardı adam küfelerle alışveriş yapmaktan, kadında mutfakta yardımcısıyla bulaşık yıkamaktan bıkmıştı

Bu kadar korku yeter sana herhalde Şaka şaka okadar olmaz ama dediğin gibi akrabalar çoğalır birden aşkları depreşebilir
Olsun siz yerinizde mutlu huzurlu olunda gerisi ayrıntı

harikasınız kızlar maşalalh size...

CECOOOO kız başaracaksın valla inanıyorum sana ,benden sana kocamannnnnnn AFERİN canımmmm

Sağ ol canım yaa bende inanamadım hatta kilo almışımdır diye düşünyordum şok oldum
İnşallah daim olur taç almasamda eksilere gitmek istiyorum artık en azından annemler gelene kadar 99ü bir göreydim iyidi
Geçenlerde K flakes olayını demiştin ya bende okudum o topiği maşallah iyi vermişler gerçekten
Birde yemek düşünme derdi olmaması güzel bir tek öğün düşünülüyor.
Aldım bende geçen gün cıktığım bakalım yarın başlarım inşallah tabi aralarda da hafif birşeyler yeniyor sebze ve meyve olarak yoksa sağlıklı olmazdı zaten
Haftaya bakalım ne sonuç göreceğim birde spor yapabilsem tam süper olucak ama işte cadıyla her gün cıkmak zor oluyor. Okullar bir tatil olsun daha rahat olur inşallahda bende hazır anamda gelmişken ona cocuğu satar kendimi sokaklara atarım büyük kızımla oda eccük erisin benimle

Diyetisyen Ekmeği Kesmen Lazım Dedi, 3 Aydır Keserek Yiyorum. Bi Tuhaflık Var Ama Dur Bakalım, Bi Bildiği Vardır Heralde :)

face de gördüm alıntı yaptım kimsecikler uğramıyo sayfaya renk gelsin bariiii

Son düzenleme:

herkes kocacığıyla romantik anlarmı yaşıyor nee
Haftasonu oldumu sakinleşiyor buraları
Bütün gün giremedim kim bilir ne geçmiş birikmiştir diye demin bir geldim anam topu topu bir sayfa dedim kızlar geziyor tabi havalarda ısındı

Bu arada sen yanılmıyorsam ekmeksiz yapamıyorsun inşallah kesince faydası daha güzel olur. Ben inan hiç yemesem aramam artık ekmeği ama eşime doktor ekmek yeme dese adam direk ölür ben engel olmasam makarnayla yada pilavla bile ekmek yiyecek ki bazen engel olamiyorum

Son düzenleme:

yok valla baya azaltmıştım taki eşim 1 aydır kepek ve mısır ekmeğine takana kadar taze taze yapıyolar adamda alıyo hemen her gün bide köylüden süt alıyo mayalamam için sonra vuruyo yoğurtla ekmein gözüne bende arada çok kaçırdım dlm olunca az yiyorum ekmek

Neyse bende yatayım ufaktan

Yarın okulda 2.ci 19 Mayıs gösterisi var ve bizim cadı yine gitar çalıcak hatta bu sefer şarkıda söyleyecek
Sabah yine erkenden kalkıp saçlarımı yap der
Kahvaltıyı yapıp ancak cıkarız nasılsa
Gelincede inşallah biraz regl ağrılarım hafiflemiş olurda evi toparlarım birde ütü yaparım yoksa pazartesi sendromu yaşarım bütün işler pazartesiye kalırsa

Hepinize hayırlı geceler
Allaha emanet olun
Yarına kadar kendinize iyi bakın ve az kaçamak yapın

Bazen bizimde öyle oluyor hele birde eşim fırından ekmek alırsa ama ben yinede dayanmaya çalışıyorum sonuçta zaten zor veriyorum bari kendi elimle baltalamıyayım kendimi

Bazen bizimde öyle oluyor hele birde eşim fırından ekmek alırsa ama ben yinede dayanmaya çalışıyorum sonuçta zaten zor veriyorum bari kendi elimle baltalamıyayım kendimi

slm kizlarr biz evimizdeyiz bu gece süper uyudu kızım oksijeni normale döndü kortizon tedavisi yapiyorlae antibiotikle insallah tatile kadar iyileşir tam tamina
Evlilik yildonumunu kutlayan arkaslar Tskler

günayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar kahvaltımı yaptım 1 dlm kepek ekmek 1 yuurta yeşil çayy

toksin rahatlamışındırr artık papayanın keyfine dicek yok desenne

günayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar kahvaltımı yaptım 1 dlm kepek ekmek 1 yuurta yeşil çayy

toksin rahatlamışındırr artık papayanın keyfine dicek yok desenne
cnm kizima kavuştum ozlem bitti evde yemwk yap topla büyük kıza yoğun bakimdaki gibi bakmam gerek saatli ilaçları var bussuru minik papatyam atesleniyor kulağım açıyor diyor dr aradim kulak ilacı verdi şu çiçeği kulağında çıkmıştır ondan aciyordur diyor. Yani rahat deilim esimde yardımcı olmadimi sinir oluyom ben dr. konusuyom
Ufaklık ağlıyor hiç kicini kaldiripda bakmıyor ne demişler aglarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

wallaa öleee bende kızıyom kendime ama her iş bana bakar adam lazım oldumu bulamam bulsam canım tez ona söyleyene kadar ohooo kkoca evi topladım adamın tırnağı değmedi artık beyaz eşyayıda kendi sarar heralde aman az saf ayana yatsak herşey üzerimize kalmaz

ohooo kimsecikler gelmemiş dökülün bakalımmmm hafta sonu neler kaçırdınız nası kalorler aldınızzzzz dinliyorummmmm

merhabalar ben geldim kimsecikler yok ama haftasonu herkes gezmelerde sanırım ben de atlattım sene sonumu inş biraz daha sakin takılırım bişiler daha var ama bu kadar beni sallamaz çok yoruldum çokkkkkkk güzel geçti buraya da gelemedim o kadar hızlı bir hafta geçirdim ki şimdi yorgunluk atıyorum diyette yapamadım bu hafta başlıyorum yine düzenime inş kilo aldım ama cumaya tartılacağım bakalım 1 ayda verdiğimi aldım 1 haftada ne kadar aldım göreceğiz tartılmaya vaktim bile olmadı neyse herkesi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…