Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldimmm :122: :122:

Sabahtan beri koşuşturmadır gidiyor. Sabah kahvaltı yapıktan sonra kızın gösterisine gittik. Aslında dünki göstrinin aynısıydı ama ek olarak bir iki parça daha eklemişler
Öğleden sonrada eve geline öğlen yemeği yok temizlik derken şimdi yeni totoşum yer gördü tabi şimdide eşim akşamlık birşey yokmu diyor
Neyse size yazdıktan sonra iki dakikada hemen bir salata yapıveririm bu saatten sonra fazla yemeyelim dimi ama

Umarım herkesin haftasonu fazla kaçamaklı geçmemiştir

slm kizlarr biz evimizdeyiz bu gece süper uyudu kızım oksijeni normale döndü kortizon tedavisi yapiyorlae antibiotikle insallah tatile kadar iyileşir tam tamina
Evlilik yildonumunu kutlayan arkaslar Tskler

Canım hadi gözün aydın ama dediğin gibi şimdi işin biraz daha zor Allah yardımcın olsun inşallah ufak papatyanda bir an önce iyileşir büyük papatyada inşallah bir daha o şekilde rahatsızlanmaz ... Aminnn
Eniştede çoğu erkek gibi PTT ci galiba yani pijama terlik televizyon
Bazen benimkide aynı davranır ama ertesi gün pişman ederim tabi o anlamaz intikam aldığımı

slm ben yeni geldim.bu günkü total;93,5 metabolik balans uyguluyorum.5 yıldır şişkoyum.

Aramıza hoş geldin inşallah bir an önce sende hedefine ulaşırsın

Canım benimkide bazen öyle yapar hatta birde kıcıklığına bütün gün işin ne yapsaydın der ama bende intikamımı çaktırmadan alırım ilk fırsatta Hemen en geç ertesi gün ''tansiyonum'' düşer kendimi iyi hissetmem ve bütün gün tansiyon düşüklüğünün tadını cıkartırım Ne tesadüftür ki işler bitince kendimi iyi hissederim yada ya biraz hava alsam kendime gelirim eve tıkıldım ya ondandır derim birde üstüne kendimi gezmeye götürtürüm ve kaç senedir hepte aynı numarayı yer

İlk zamanlar aman sen otur ben yaparım diye diye baktım adam paşa ilan ediyor kendini Bir gün gerçekten rahatsızlandığımda baktım rağbet iyi aman aşkım sana birşey olmasın sen dinlen hesabı bende bu çareyi buldum Çok sık olmasa bile arada bir yapmak lazım

Cnm allah iyiliğini versin emi baslasim düşünmeye ne diyor diye okumaya devam edincw güldüm. Evet benimkide ptt ci
ya aslında çok yardimda yapar ben hassas gunumdeyim oda hassas gününde heralde
:)))))
benimkine hasta numarası pek islemiyor dün ambulanlar beni tutuyor disariyi goremiyom diye acayip midem bulandı eve geldim ben yardım bekliyom o kahvalti bekliyor

Son düzenleme:

Valla havalardanmıdır nedir bu ara benim hashas günüm hiç bitmiyor
Bugün dişim ağrıdı en sonunda 1 saat evvel dayanamadım dişçiye gidelim dedim beyfendi tvde film var diye kızını al git dedi hiç ses etmedim o an ama inanılmaz bozuldum sonuçta eşlik edebilirdi zaten ağrım var birde arabayla dişçiye gittim
Geldikten sonra kızım söylemiş herhalde annem fena bozuldu diye şimdi deminden beri birşey yapabilirmiyim, buz getireyim mi falan diye ilgi patlaması yaşıyor tabi film bittiya ondandır ama neyse ben nasılsa acısını çıkarırım

ceco geçmiş olsun canım
bir hafta sonunu da bitirdik kızlar benim açımdan fena değildi kaçamak da yapmadım sayılır dondurma dışında bolbol da yürüdük eşimle temizlik işleride kaldı yine yağmurluydu hava

Çok sağ ol canım zaten ne çekiyorsam bu dişlerden çekiyorum ama bu sefer yarım bırakmıyacağım her seferinde daha beter oluyor bari tatil öncesi yaptırayımda orada ağrı tutmasın

Çok sağ ol canım zaten ne çekiyorsam bu dişlerden çekiyorum ama bu sefer yarım bırakmıyacağım her seferinde daha beter oluyor bari tatil öncesi yaptırayımda orada ağrı tutmasın

yaptır canım ihmal etme
ben geçen sene gitmiştim en son dişçiye yine gitmem lazım aslında

Selamm beybilerr

topici ilk kez bu kadar sakin,sessiz,başıboş gördüm

herkeslerde haftasonu yoğunluğu var sanırım , bende hala BEZGİN BEKİR SENDROMUna devam ediyom , geçerse normal hayat dönecem inşAllahh

24 yasindayim canim

selam kizlaaar nasil gidiyor ?
ben iyim ama telasliyim yarin türkiyeye ucuyoruum,
3 hafta sonra görüsmek üzere :)
iyi kalori vermeler herkeseee

Sultancım iyi yolculuklarr , Allaha emanet ol , dönüdüğünde görüşürüzz :129::129:

Toksinciğim geçmiş olsun iki yavrunada..

Benim tanıdığm iki hatun var salak ayağına yatan. hemde ev hanımı ikiside..
hele biri pazara bile gitmez şaşıyorum pazar manyağı olduğum için nasıl gitmez diye..

Hiç birşey bilmezler,hiçbirşey yapmazlar faturalardan bihaber kısacası bitki gibi yaşamak ne kazandırıyor bilmiyorum..
Fakat şu bir gerçek daha kıymetliler hem eşler hemde eşinin ailesi tarafından..

24 yasindayim canim

selam kizlaaar nasil gidiyor ?
ben iyim ama telasliyim yarin türkiyeye ucuyoruum,
3 hafta sonra görüsmek üzere :)
iyi kalori vermeler herkeseee

İyi yolculuklar sultan...

Geçmiş olsun dişzede ceco.:)
benimde cuma dolgu randevum var..

Cuma günü oğlum hasta diyordum akşam çok fenalaştı solunum sıkıntısı başladı yine acildeydik. sabaha karşı dörtte eve geldik.
O gün çok üzüldüm,çok üşüdüm sanırım. bende hastayım aşırı ağrı var vücudumda faranjitim aktif hale geçti yine cayır cayır yanıyor boğazım..
Kızımda grip belirtileri, eşim sağlam şükür.:)

Dün kayınvaldem kahvaltıya davet etti ordaydık.. öğleden sonra çıktık. eşim benle kızımı çarşıya bıraktı veda partisi için kıyfate baktık. onlar baba oğul eve geçti bizde kızımla 4-5 saat dolandık çok hoş bir elbise aldık nar çiçeği renginde sırada ayakkabı ve çantamsı bişey kaldı:)
sonra oturup yemek yedik ana kız :)
bugünde dökülüyorum resmen

bütün gün nerelerdeydiniz???
kaç kere girdiysem kimsecikler yoktu...
b u gün bizde eşimle tiyatroya gittik...

memleketimden insan manzaraları- genco erkal
muhteşemdi...

akşam yemeğini de karpuz peynirle geçiştirdik:))

bu cumaya da gümbür gümbür geliyorum...

hadi kızlar DİYETE DEVAMMMMMMMM

oğlum istiyor laptopu şimdi

fırsatım olursa bir iki saat sonra yine girerim....

Geçmiş olsun dişzede ceco.:)
benimde cuma dolgu randevum var..

Çok sağ ol İhmal ediyorum işte ondan sonra sürünüyorum
Bende 1 hafta antibiyotik kullanıcağım bir sonraki salı gel dedi inşallah tatile kadar yetiştirecek bari bu kırılmasın
Diğerini salladım durdum parasını verdiğim halde yarım bıraktım diş kırıldı

Bende izlemiştim onu,bornova'ya gelmişlerdi.
Sesine bayılıyorum genco abinin hele nazım ustanın şiirlerini dinlerken mest oluyorum ..

Bu hafta o kadar doluyumki..
Pazartesi temizlik günüm,salı hastaneye iki kez gideceğim sabah kan verip öğleden sonra sonucu alıp doktora göstereceğim.
ÇArşamba günü diyetisyen randevum,sonra kızımın kursu vb. yoksa ayakkabı bakalım diye düşünüyorum..PErşembe eşimin yurt dışından yeğeni geldi yemeğe davet edeceğim.cuma günü diş randevum, böyle işte..

mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
bende bugün kocaeli kitap fuarına gittim kızlar..
heryer kitaptı..gözüm döndü resmen..güzel güzel kitaplar aldım.

Banu Avar ın söyleşisini dinledim..

birde hem türkçe anlamı hem de türkçe okunusu olan renkli bir Kuran-ı Kerim aldım.
öle heyecanlandım ki..bir an önce başlamak istiyorum

Ne güzel bir gün geçirmişsin iddadaşım
Rabbim ettiğin tüm duaları kabul etsin canım benim içinde dua et şu tombiks arkadaşımda görsün artık şu 2li rakamları diye belki sen dua edersen kabul olur

Bende iki sene evvel kendime renkli bir kuran almıştım ama arapça tabiki kuran ayrımı olmaz ama onunla daha zevkle okuyorum ama yinede diğer evdeki kuranıda arada okuyorum ki açılmadan dolap beklemesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…