- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
slm kizlarr biz evimizdeyiz bu gece süper uyudu kızım oksijeni normale döndü kortizon tedavisi yapiyorlae antibiotikle insallah tatile kadar iyileşir tam tamina
Evlilik yildonumunu kutlayan arkaslar Tskler
cnm kizima kavuştum ozlem bitti evde yemwk yap topla büyük kıza yoğun bakimdaki gibi bakmam gerek saatli ilaçları var bussuru minik papatyam atesleniyor kulağım açıyor diyor dr aradim kulak ilacı verdi şu çiçeği kulağında çıkmıştır ondan aciyordur diyor. Yani rahat deilim esimde yardımcı olmadimi sinir oluyom ben dr. konusuyom
Ufaklık ağlıyor hiç kicini kaldiripda bakmıyor ne demişler aglarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
slm ben yeni geldim.bu günkü total;93,5 metabolik balans uyguluyorum.5 yıldır şişkoyum.
wallaa öleee bende kızıyom kendime ama her iş bana bakar adam lazım oldumu bulamam bulsam canım tez ona söyleyene kadar ohooo kkoca evi topladım adamın tırnağı değmedi artık beyaz eşyayıda kendi sarar heralde aman az saf ayana yatsak herşey üzerimize kalmaz
Ben geldimmm :122: :122:
Sabahtan beri koşuşturmadır gidiyor. Sabah kahvaltı yapıktan sonra kızın gösterisine gittik. Aslında dünki göstrinin aynısıydı ama ek olarak bir iki parça daha eklemişler
Öğleden sonrada eve geline öğlen yemeği yok temizlik derken şimdi yeni totoşum yer gördütabi şimdide eşim akşamlık birşey yokmu diyor
Neyse size yazdıktan sonra iki dakikada hemen bir salata yapıveririmbu saatten sonra fazla yemeyelim dimi ama
Umarım herkesin haftasonu fazla kaçamaklı geçmemiştir
Canım hadi gözün aydın ama dediğin gibi şimdi işin biraz daha zorAllah yardımcın olsun inşallah ufak papatyanda bir an önce iyileşir büyük papatyada inşallah bir daha o şekilde rahatsızlanmaz ... Aminnn
Eniştede çoğu erkek gibi PTT ci galibayani pijama terlik televizyon
Bazen benimkide aynı davranır ama ertesi gün pişman ederimtabi o anlamaz intikam aldığımı
Aramıza hoş geldin inşallah bir an önce sende hedefine ulaşırsın
Canım benimkide bazen öyle yapar hatta birde kıcıklığına bütün gün işin ne yapsaydın der ama bende intikamımı çaktırmadan alırım ilk fırsattaHemen en geç ertesi gün ''tansiyonum'' düşer kendimi iyi hissetmem ve bütün gün tansiyon düşüklüğünün tadını cıkartırım Ne tesadüftür ki işler bitince kendimi iyi hissederim yada ya biraz hava alsam kendime gelirim eve tıkıldım ya ondandır derim birde üstüne kendimi gezmeye götürtürüm ve kaç senedir hepte aynı numarayı yer
İlk zamanlar aman sen otur ben yaparım diye diye baktım adam paşa ilan ediyor kendiniBir gün gerçekten rahatsızlandığımda baktım rağbet iyi aman aşkım sana birşey olmasın sen dinlen hesabı bende bu çareyi buldum Çok sık olmasa bile arada bir yapmak lazım
Sultan42cnm senin yaş kaç
Cnm allah iyiliğini versin emi baslasim düşünmeye ne diyor diye okumaya devam edincw güldüm. Evet benimkideptt ci
ya aslında çok yardimda yapar ben hassas gunumdeyim oda hassas gününde heralde
:)))))
benimkine hasta numarası pek islemiyor dün ambulanlar beni tutuyor disariyi goremiyom diye acayip midem bulandı eve geldim ben yardım bekliyom o kahvalti bekliyor
ceco geçmiş olsun canım
bir hafta sonunu da bitirdik kızlar benim açımdan fena değildi kaçamak da yapmadım sayılır dondurma dışında bolbol da yürüdük eşimle temizlik işleride kaldı yine yağmurluydu hava
Çok sağ ol canım zaten ne çekiyorsam bu dişlerden çekiyorumama bu sefer yarım bırakmıyacağım her seferinde daha beter oluyor bari tatil öncesi yaptırayımda orada ağrı tutmasın
24 yasindayim canim
selam kizlaaar nasil gidiyor ?
ben iyim ama telasliyim yarin türkiyeye ucuyoruum,
3 hafta sonra görüsmek üzere :)
iyi kalori vermeler herkeseee
cnm kizima kavuştum ozlem bitti evde yemwk yap topla büyük kıza yoğun bakimdaki gibi bakmam gerek saatli ilaçları var bussuru minik papatyam atesleniyor kulağım açıyor diyor dr aradim kulak ilacı verdi şu çiçeği kulağında çıkmıştır ondan aciyordur diyor. Yani rahat deilim esimde yardımcı olmadimi sinir oluyom ben dr. konusuyom
Ufaklık ağlıyor hiç kicini kaldiripda bakmıyor ne demişler aglarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
wallaa öleee bende kızıyom kendime ama her iş bana bakar adam lazım oldumu bulamam bulsam canım tez ona söyleyene kadar ohooo kkoca evi topladım adamın tırnağı değmedi artık beyaz eşyayıda kendi sarar heralde aman az saf ayana yatsak herşey üzerimize kalmaz
24 yasindayim canim
selam kizlaaar nasil gidiyor ?
ben iyim ama telasliyim yarin türkiyeye ucuyoruum,
3 hafta sonra görüsmek üzere :)
iyi kalori vermeler herkeseee
Valla havalardanmıdır nedir bu ara benim hashas günüm hiç bitmiyor
Bugün dişim ağrıdı en sonunda 1 saat evvel dayanamadım dişçiye gidelim dedim beyfendi tvde film var diye kızını al git dedihiç ses etmedim o an ama inanılmaz bozuldum sonuçta eşlik edebilirdi zaten ağrım var birde arabayla dişçiye gittim
Geldikten sonra kızım söylemiş herhalde annem fena bozuldu diye şimdi deminden beri birşey yapabilirmiyim, buz getireyim mi falan diye ilgi patlaması yaşıyortabi film bittiya ondandır ama neyse ben nasılsa acısını çıkarırım
Geçmiş olsun dişzede ceco.:)
benimde cuma dolgu randevum var..
bütün gün nerelerdeydiniz???
kaç kere girdiysem kimsecikler yoktu...
b u gün bizde eşimle tiyatroya gittik...
memleketimden insan manzaraları- genco erkal
muhteşemdi...
akşam yemeğini de karpuz peynirle geçiştirdik:))
bu cumaya da gümbür gümbür geliyorum...
hadi kızlar DİYETE DEVAMMMMMMMM
oğlum istiyor laptopu şimdi
fırsatım olursa bir iki saat sonra yine girerim....
Haftasonu diye kimsecikler yok buralardaa , kızzllaarrr nerelerdesiniz fıstıklaarrr
bende bugün kocaeli kitap fuarına gittim kızlar..
heryer kitaptı..gözüm döndü resmen..güzel güzel kitaplar aldım.
Banu Avar ın söyleşisini dinledim..
birde hem türkçe anlamı hem de türkçe okunusu olan renkli bir Kuran-ı Kerim aldım.
öle heyecanlandım ki..bir an önce başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?