Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ederim canım iddiadaşım..Cecoşum 70li rakamlara insin die dua ederim hem de..
daha az demem..cılız kadınları sevmem ben

Evde dua kitaplarım vardı ama bu Kuran çok içime sindi..hem de ne okudugumu bilecegim..
türkçesini hep merak ederdim..
Allah ım herkesin duasını kabul etsin

hayırlı uğurlu olsun Meryemimm , Rabbim daim etsin inşAllahh

Allah razı olsun iddadaşım 70 neyime yetmiyecek valla eskiden yine 52 derdim ama artık okadar zayıflayamam bence sonuçta yaş faktörü doğum faktörü etkiler bence Eşimin halaları sen 85 bile olsan yeter diyor ama o bana yetmez en azınan dediğin gibi 70 en azından mağazalarda üzerime uygun birşeyler bulurum o kiloyla

Rabbim herkesin gönlünden geçenleri önüne sunar inşallah Aminnnnnnnnnnnnnnn

Canım çok sevindim kızının durumunun iyi olmasına , papatyanada geçmiş olsun canım....
Standart tatil yeri muhabbeti...

Benim tayinim denizliye çıktığı zaman görümcem neden denizi olan bir yere tayin istemediniz demişti...

beklentiye bakarmısın.....
Çok geçmiş olsun tatlım...

---------------------------------------------

eeee kızlar nasılsınız?

bende bir değişiklik yok

aynı devam ye iç işe git gel geri yat uyu

offfff rutin hayat pöfff

Çok geçmiş olsun tatlım...

---------------------------------------------

eeee kızlar nasılsınız?

bende bir değişiklik yok

aynı devam ye iç işe git gel geri yat uyu

offfff rutin hayat pöfff

Aynen bizimde öyle hep aynı şey..
hele hastalık olunca iyice bunalıma bağlıyorum..

Sişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsin.

Son düzenleme:
Aynen bizimde öyle hep aynı şey..
hele hastalık olunca iyice bunalıma bağlıyorum..

Allah tez zamanda şifa versin canım

çocuklar hasta olmasın ber olayım derim hep

hiç kıyamıyorum onlara.....

--------------------------------

Bunalıma bağlayıp dağıtmasak sorun yokta

dağttımı kötü oluyor

kaç gündür havalar kapalı benim enerji depoları boşaldı

sinirlerim bozuk hep bir can sıkıntısı.....

ama dün güzel geçti

kızlarım ve eşimle birlikte denizliye gittik

küçük kızımın dişçi randevusu vardı dişinde tel olduğu için

her ay gidiyoruz , şimdi yeniden ölçü alındı yeni aparey yapılacak

eşimde gecikmeli olarak doğm günü hediyemi aldı

tabi kendi hediyemi kendim seçtim

çünkü eşim beğenmeyeceğimden kortuğu için kendi kendine hediye almıyor artık

ben beğeniyorum o alıyor

o zamanda hediye gibi gelmiyor

neyse hediyem yeni bir alyans

bakalım beğenecekmisiniz?

Alemsin gece gece güldürdün beni.....

Çoook güzelmiş iyi günlerde tak alyansını..

Eşimede almamız lazım onun epey sıkıyor.Sıktığı için takamıyor..

benim kızda telli,bizde sık sık gidiyoruz kontrole artık son aşamada..Acaip sıkıldı kızım..
bir ara çıkaracağım artık istemiyorum deyip duruyordu hekim ikna etti bitsede rahatlasak o üzülünce bende çok üzülüyorum..

İlk takıldığında okulda problem olmuştu gidip idareyle konuşmuştum dalga geçen çocuğun velisini çağırtmıştım öylelilkle halletmiştim...
anne olmak=panter olmak..

________

Umuttçuğum annen ne güzel savunmuş seni pazarda öyle.. canım benim yaa..
Fakat cevabı pek yaratıcıymış:)
hürmetler annene..

Son düzenleme:
Lunazull yeni alyanslarınızı güle güle kullanın gerçekten bayıldım

Yena gece gece güldürdün ya bizi Allahta hep yüzünü güldürsün

Neyse kızlar bana müsaade yarın görüşürüz inşallah
Cadı kızım bensiz uyumamaya diretiyor bu saat oldu hala ayakta
Bugün Trtdeki süper dadıyı izledim de ne çocuklar var benimki yanlarıda melek ama işte diri cadı
Rabbim sağlık versinde uyku düzeni oluşur inşallah
Gündüz mutlaka 2 saat uyuyor acaba ondanmıdır. Millet 8 dedimi çocuğu uyutabiliyor ( eşimin şirketten arkadaşının kızı bizden 4 gün ufak ama maşallah gündüzde uyuyor akşamda 8den sonra iki çocukta uyuyor karı koca kendilerine zaman ayırıyorlar
Biz anasını satam çocuklar uyusun yeter kös kös otursakta olur modundayız
Neyse çenem düştü ben kaçtım

Eşim yüzük takmayı sevmez ve takmazda

bende kilo alınca takmayı bırakmıştım yaklaşık 8 senedir takmıyordum ama 10. yılı devirdik 10. yıl hatırası alyans almak istedim

-------------------------

benim büyük kızımda parmak emdiği için damak sorunu olduğundan

damağa oturan bir aparey taktı onun işi çok zor oldu parmak emmesin diye damağından aşayıa parmaklık gibi teller iniyordu

şükürler olsun hem parmak emmeyi bıratı hemde dişleri çok güzel oldu....

ufak kızımdada burunda sorun olduğu için damağın yapısı bozulmuş

otomatik olarak deşlerde bozuk olacağı için o da damaklı tel kullanıyor

ve baya düzeldi dişleri ama iki tane yan kesici dişi sorunlu onlar için daha sonra braket takması gerekecekmiş

benim kızlarda ilk başlarda damaklı aparey kullandıkları için konuşmada sorun yaşadılar ama Allahtan okulda bir sorun çıkmadı

yaşları küçük olduğu için öğretmenleri sınıf arkadaşlarını uyardı en baştan sorun yaşamadık...

evet anne olmak çok ilginç

o kadar farklı ruh hallerine bürünebiliyor ki insan

Benimde çıkmam gerek..Ütülemem gereken bir iki parça var yarına lazım..

Uykum yok. bugün iyi uyudum. eşim sağolsun beni epey şımarttı bugün :)
gelirde sizi göremezsem iyi uykular diliyorum efem..

Mutlu,huzurlu ve güzel bir hafta olsun inşallah....

Sabah kahvaltı yapmak için yumurta haşlayamadım bende bir tane poğaca yedim ...sanırım bahane arıyodum poğaça yemeye...

Hafta boyunca başka kaçamağım olmaz inşallah da arttık yavaş yavaş 9 lu rakamları devirmek istiyorum

çok şeymi istiyorum acaba....

Günaydın kizlarrr
büyük kız Allahima sukurler olsun her istediği yemeği yapiyom yeterki yesin Topldin kendini
minik gece ateşlendi çocuk druna götüreyim çok oksuruyor bademciklere felan baksınlar açıyor diyor kulağını tutuyor. Damlayi verdimmi acimiyor diyor ışte bole hayat devam ediyor

günaydınlar kızlar
herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, neşeli, dosta yakın düşamana uzak, az kalorili ve bol hareketli bir hafta diliyorum
umarım az hasarlı bir hafta sonu geçirmişsinizdir
ben eh işte diyelim
her sabah mail attığım için diyetisyene daha dikkatli idim
artık bir an önce 2li rakamlar görmek istiyorum çok sıkıldım 105e çakıldım kaldım resmen yaa

Yenacim barisa geçmiş olsun.
Lunazaal cnm evliklik yildonumunun kutlu olsun nice sağlıklı mutlu kavgasiz yıllara
Sultan42 cnm gule gule git benden slm sole aksehire okuluma )

günaydııınnnn güzeller...
bu gün evdeyim...
temizliğimi yaparken sizleri bekliyorum....

sabah kahvaltısında koca bir kase az şekerli sütlaç yedim

Kizlar gunaydin iyi hafta.baslari diliyorum herkese.bugun basladim diyete haydin hayirli ola:))) aslinda haftaya da diyrtisyene gidesim var bakalim hala daha tartilmadim yarin insallah herifcegizim pil alin bakalim sizler nasilsiniz nasil gidiyooo

herkese mutlu haftalar dilerim
hafta sonu rehaveti devam ediyor galiba sessiz yine topiğimiz
yenacım sana da barışa da çok geçmiş olsun canım

Günaydınn fıstıklarrr

bol eksili , enerji dolu , tartıda yüzümüzü güldüren bir hafta olsun inşAllahh

ahahaha çoook güldüm YENAcım , paylaşımın için teşekkürlerr

canım benim bayıldım alyansına , MaşAllahh zevkli hatunsun vesselam

Toksincim günaydın, geçmiş olsun canım , senin kızlar vardiyalı çalışıyor sanırım , aman dikkat edin tatil öncesinde :129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…