Ne güzel bir gün geçirmişsin iddadaşım
Rabbim ettiğin tüm duaları kabul etsin canımbenim içinde dua et şu tombiks arkadaşımda görsün artık şu 2li rakamları diye belki sen dua edersen kabul olur
Bende iki sene evvel kendime renkli bir kuran almıştım ama arapçatabiki kuran ayrımı olmaz ama onunla daha zevkle okuyorum ama yinede diğer evdeki kuranıda arada okuyorum ki açılmadan dolap beklemesin diye
bende bugün kocaeli kitap fuarına gittim kızlar..
heryer kitaptı..gözüm döndü resmen..güzel güzel kitaplar aldım.
Banu Avar ın söyleşisini dinledim..
birde hem türkçe anlamı hem de türkçe okunusu olan renkli bir Kuran-ı Kerim aldım.
öle heyecanlandım ki..bir an önce başlamak istiyorum
ederim canım iddiadaşım..Cecoşum 70li rakamlara insin die dua ederim hem de..
daha az demem..cılız kadınları sevmem ben
Evde dua kitaplarım vardı ama bu Kuran çok içime sindi..hem de ne okudugumu bilecegim..
türkçesini hep merak ederdim..
Allah ım herkesin duasını kabul etsin
Canım çok sevindim kızının durumunun iyi olmasına , papatyanada geçmiş olsun canım....Hayırlı geceler kizlarr saat 2.56 burda ve kızım oksijensiz Oleyyyyyyyy rabbime şükür
Yarın benim evlilik yıldönümüm ve eşime süpriz yapcaz biz gittiğimizde uyuyor olacak şu an fabrikadaçalışıyor
boşuna 2gündür moralim bozdum rabbim ne eylerse güzel eylerrr allahamin sana binlerce şükürler olsun
Standart tatil yeri muhabbeti...inşallahh artık muğlada sefamı sürerim hizmetçilikmi yaparım bilmeme
face yazdım muğlaya gidiyoruz diye eşimin benim ailemden meraba demeyenler insanlar yaza uğrarız yazmışlar
milli pyangoDAN BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKMIŞ GİBİ HİSSETTİM TANIMADIĞIM AKRABALAR ÇIKTI:))))))))))))))))
Çok geçmiş olsun tatlım...Cuma günü oğlum hasta diyordum akşam çok fenalaştı solunum sıkıntısı başladı yine acildeydik. sabaha karşı dörtte eve geldik.
O gün çok üzüldüm,çok üşüdüm sanırım. bende hastayım aşırı ağrı var vücudumda faranjitim aktif hale geçti yine cayır cayır yanıyor boğazım..
Kızımda grip belirtileri, eşim sağlam şükür.:)
Dün kayınvaldem kahvaltıya davet etti ordaydık.. öğleden sonra çıktık. eşim benle kızımı çarşıya bıraktı veda partisi için kıyfate baktık. onlar baba oğul eve geçti bizde kızımla 4-5 saat dolandık çok hoş bir elbise aldık nar çiçeği renginde sırada ayakkabı ve çantamsı bişey kaldı:)
sonra oturup yemek yedik ana kız :)
bugünde dökülüyorum resmen
Çok geçmiş olsun tatlım...
---------------------------------------------
eeee kızlar nasılsınız?
bende bir değişiklik yok
aynı devam ye iç işe git gel geri yat uyu
offfff rutin hayat pöfff
Aynen bizimde öyle hep aynı şey..
hele hastalık olunca iyice bunalıma bağlıyorum..
Sişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsin.
Allah tez zamanda şifa versin canım
çocuklar hasta olmasın ber olayım derim hep
hiç kıyamıyorum onlara.....
--------------------------------
Bunalıma bağlayıp dağıtmasak sorun yokta
dağttımı kötü oluyor
kaç gündür havalar kapalı benim enerji depoları boşaldı
sinirlerim bozuk hep bir can sıkıntısı.....
ama dün güzel geçti
kızlarım ve eşimle birlikte denizliye gittik
küçük kızımın dişçi randevusu vardı dişinde tel olduğu için
her ay gidiyoruz , şimdi yeniden ölçü alındı yeni aparey yapılacak
eşimde gecikmeli olarak doğm günü hediyemi aldı
tabi kendi hediyemi kendim seçtim
çünkü eşim beğenmeyeceğimden kortuğu için kendi kendine hediye almıyor artık
ben beğeniyorum o alıyor
o zamanda hediye gibi gelmiyor
neyse hediyem yeni bir alyans
bakalım beğenecekmisiniz?Eki Görüntüle 423192
Çoook güzelmişiyi günlerde tak alyansını..
Eşimede almamız lazım onun epey sıkıyor.Sıktığı için takamıyor..
benim kızda telli,bizde sık sık gidiyoruz kontrole artık son aşamada..Acaip sıkıldı kızım..
bir ara çıkaracağım artık istemiyorum deyip duruyordu hekim ikna etti bitsede rahatlasak o üzülünce bende çok üzülüyorum..
İlk takıldığına okulda problem olmuştu gidip idareyle konuşmuştum dalga geçen çocuğun velisini çağırtmıştım öylelilkle halletmiştim...
anne olmak=panter olmak..
________
Umuttçuğum annen ne güzel savunmuş seni pazarda öyle.. canım benim yaa..
Fakat cevabı pek yaratıcıymış:)
hürmetler annene..
Sişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsin.
Allah tez zamanda şifa versin canım
çocuklar hasta olmasın ber olayım derim hep
hiç kıyamıyorum onlara.....
--------------------------------
Bunalıma bağlayıp dağıtmasak sorun yokta
dağttımı kötü oluyor
kaç gündür havalar kapalı benim enerji depoları boşaldı
sinirlerim bozuk hep bir can sıkıntısı.....
ama dün güzel geçti
kızlarım ve eşimle birlikte denizliye gittik
küçük kızımın dişçi randevusu vardı dişinde tel olduğu için
her ay gidiyoruz , şimdi yeniden ölçü alındı yeni aparey yapılacak
eşimde gecikmeli olarak doğm günü hediyemi aldı
tabi kendi hediyemi kendim seçtim
çünkü eşim beğenmeyeceğimden kortuğu için kendi kendine hediye almıyor artık
ben beğeniyorum o alıyor
o zamanda hediye gibi gelmiyor
neyse hediyem yeni bir alyans
bakalım beğenecekmisiniz?Eki Görüntüle 423192
Günaydın kizlarrr
büyük kız Allahima sukurler olsun her istediği yemeği yapiyom yeterki yesin Topldin kendini
minik gece ateşlendi çocuk druna götüreyim çok oksuruyor bademciklere felan baksınlar açıyor diyor kulağını tutuyor. Damlayi verdimmi acimiyor diyor ışte bole hayat devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?