aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahi sizlerden fikir alsam ne ii olur
bugün ne pişirdiniz hanımlar?ay hergün ne yapsam derdi bitmiyor...
buarada topicte benden baska kimse yok ama gelince yazsanızda olur
Geçmiş olsun Semirancığım, sevindim güzel geçmesine. Benim kızın da yılsonu gösterisi harikaydı. Sizler ne çok emek veriyorsunuz bu gösteriler için. Minikleri çalıştırmak ve iyi sonuç almak kolay değil :) Ellerine sağlık :)merhabalar ben geldim kimsecikler yok ama haftasonu herkes gezmelerde sanırım ben de atlattım sene sonumu inş biraz daha sakin takılırım bişiler daha var ama bu kadar beni sallamaz çok yoruldum çokkkkkkk güzel geçti buraya da gelemedim o kadar hızlı bir hafta geçirdim ki şimdi yorgunluk atıyorum diyette yapamadım bu hafta başlıyorum yine düzenime inş kilo aldım ama cumaya tartılacağım bakalım 1 ayda verdiğimi aldım 1 haftada ne kadar aldım göreceğiz tartılmaya vaktim bile olmadıneyse herkesi öpüyorummm
Geçmiş olsun. Kardeşim d ediş ağrısı çekti hafta sonu ne yaptıysak geçemdi, pek fena oluyor gerçektenÇok sağ ol canım zaten ne çekiyorsam bu dişlerden çekiyorumama bu sefer yarım bırakmıyacağım her seferinde daha beter oluyor bari tatil öncesi yaptırayımda orada ağrı tutmasın
Çok geçmiş olsun canımCuma günü oğlum hasta diyordum akşam çok fenalaştı solunum sıkıntısı başladı yine acildeydik. sabaha karşı dörtte eve geldik.
O gün çok üzüldüm,çok üşüdüm sanırım. bende hastayım aşırı ağrı var vücudumda faranjitim aktif hale geçti yine cayır cayır yanıyor boğazım..
Kızımda grip belirtileri, eşim sağlam şükür.:)
Bu hafta o kadar doluyumki..
Pazartesi temizlik günüm,salı hastaneye iki kez gideceğim sabah kan verip öğleden sonra sonucu alıp doktora göstereceğim.
ÇArşamba günü diyetisyen randevum,sonra kızımın kursu vb. yoksa ayakkabı bakalım diye düşünüyorum..PErşembe eşimin yurt dışından yeğeni geldi yemeğe davet edeceğim.cuma günü diş randevum, böyle işte..________
Umuttçuğum annen ne güzel savunmuş seni pazarda öyle.. canım benim yaa..
Fakat cevabı pek yaratıcıymış:)
hürmetler annene..
aynı dert bende de var cnm yaa
off offf
bu akşam köfte yapıcam büyük ihtimal eşim istiyodu çünkü
yanına pilav ve patates kızartması
patlıcan yemeği ve cacık
bide dün akşamdan kalma bezelye var
sanırım şehriye çorbası olur birde
ha ben ne yicem dersen patlıcan ve cacık ve salata
bende ev işlerimi bitirdim hemen sizlere geldim..
kv yarın bana gelicekmiş..pek gelmes kendisi böle arada gelir
biraz da resmi bir ilişkimiz vardır..
o zaman da beni bir ateş alır..ne yapsam nereyi daha da düzelsem gibi..
bakalım temizlik bitti..birde yarın ne pişirecegimi bulsam agır misafirime
umutçum gelmeyi çok istiyorum ama imkansız gibi
annem geldi çünkü c.tesi günü memleketten emiri kreşten aldık o bakıyo şuanda
kontrolü var 3 haziranda izin alıcam şimdi izin istemem sıkıntı yaratır o yüzden
ama sizleri özledim gerçekten hem şu sıkıntılı zamanda da ilaç gibi gelirdi güler yüzünüz güzel sohbetiniz bi dahaki sefere artık
haziranın 5inde emir annem ile orduya gidecek
6 temmuzdada ben gidecem
2 aylığına aldık emiri kreşten o arada belli olacak eşimin işleri bakalım
daha şimdiden emirden ayrı kalacağım 1 ayın stresi bastı, ağlamaya şimdiden başladım
rabbim kısa sürede olsa kimseyi evladından ayırmasın inşallah
teşekkür ederim umutcum..güzel fikirler verdin bana..Canım ben senin yerinde olsam ana yemeği herkesin seveceği ve basit bir tarif seçerdim. Böylece ana yemekle fazla uğraşmadığın için en az 2-3 farklı salata-zeytinyağlı tipinde çeşit yapabilirsin, çok daha zengin görünür ve sen fazla yorulmazsın.
Örneğin ana yemek için bütün piliç alıp fırında pişirirsen, yanında pilav ile ya da rosto-pilav (benim kurtarıcımdır bu yemek) yapsan ana yemek tamam işte. Önden çorba verirsin. Sofraya da serpme olarak haydari, zeytinyağlı taze fasulye, semizotu salatası, zeytin piyazı, patates salatası, fasulye piyazı gibi kolay çeşitlerden seçtiğin 3 tanesini koyarsın al sana güzel bir menü. Buğday salatası ya da yeşil mercimek salatası gibi farklı bir çeşit de deneyebilirsin. Et yaparsan yanına püre verip zeytinyağlı biber dolma yapabilirsin. Alternatif çok işte :) Tatlı olarak da sütlü bir çabuk tatlı ya da kolay tiramisu gibi bir şey seni kurtarır
Selam kızlar...hepinizi çok özledim...
Cuma günü akşam üzeri yağan yağmurda işyerimizi su bastı ama öyle böyle değildi kandil simidi yapılmıştı 600 kutu suya gömüldü depo heryer battı çamur doldu o akşam herkes saat 23:00 e kadar iş yerindeydik...
çok korktum anlatılmaz tam yağmuru izliyordum dolu yağıyor diye birden dev su birikti kapının önüne yöneldim ki dev kapı suyun basıncıyla açıldı suyun önünde ben üstüme dolaplar kutular geliyor çığlık çığlığayım... Su içinde kaldım dizlerimin üstüne kadar... Neyse canımıza bişey olmadı şükür...
Diyeti saldım zaten haftasonu regl olmak üzreyim çok ağrı çekicem bu ay suyun içinde kaldım çok üşüdüm...sabah tartıldım 1 kg artıdayım...bugün kaldığım yerden devam allahın izniyle...hepinizi öpüyorum
ohhh köfte pilav patetes üçlüsü mü
bence muhteşem 3lü die buna denir
patlıcan yemegi,bezelye,sehriye corbası..ohh ohh aysecim ne hamarat hatunsun..
hem de çalısıyorsun..
bukadar ceşidi varya ben anca 1 haftada pişiririm
ama bezelye ii fikir hem de tazesi çıktı..onu fırında yapabilirim
Cuma günü akşam üzeri yağan yağmurda işyerimizi su bastı ama öyle böyle değildi kandil simidi yapılmıştı 600 kutu suya gömüldü depo heryer battı çamur doldu o akşam herkes saat 23:00 e kadar iş yerindeydik...
çok korktum anlatılmaz tam yağmuru izliyordum dolu yağıyor diye birden dev su birikti kapının önüne yöneldim ki dev kapı suyun basıncıyla açıldı suyun önünde ben üstüme dolaplar kutular geliyor çığlık çığlığayım... Su içinde kaldım dizlerimin üstüne kadar... Neyse canımıza bişey olmadı şükür...
Diyeti saldım zaten haftasonu regl olmak üzreyim çok ağrı çekicem bu ay suyun içinde kaldım çok üşüdüm...sabah tartıldım 1 kg artıdayım...bugün kaldığım yerden devam allahın izniyle...hepinizi öpüyorum
saol cnm benim tam bir ay ayrı olucaz ama ben şimdi bunu yazarken bile yüreğimdeki ağırlığı anlatamam ama sen annesin çok iyi anlarsın beniSağlık olsun Ayşeciğim, sizin işler rast gitsin de. sne gitmedne yeniden görüşürüz inşallah....
Emir ile fazla uzun ayrı kalmayacaksınız bu sefer, üzme o yüzdne kendini, o da tatil yapar orada güzel vakit geçirir annennlerle. Hem annen burada kalıp giderken götüreceği için varlığına iyice alışmış olur, seve isteye gider bence. Biliyorum söylemesi kolay ama siz üzülmeyin ki o da üzülmesin giderken.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahi sizlerden fikir alsam ne ii olur
bugün ne pişirdiniz hanımlar?ay hergün ne yapsam derdi bitmiyor...
buarada topicte benden baska kimse yok ama gelince yazsanızda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?