Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gunaydın

haftada ancak bır defa yazabılyorum ama o kadar ıs yogunlugum var kı yınede hedeften sasmadım 2 haftada 3 kılo oldu 99 a dustum sonunda allah 89 ları 79 ları ve 69 larıda gösterırı ınsallah :) yanlız benımkı sanırım yogunluktan ve sıkıntıdan oldu cunku stresten yemek yıyemıyorum cok fazla hareket halındeyım ve gecelerı uyuyamıyorum. kedılerden cok korkarım her gece sankı yatagımda kedı varmıs gıbı hıssedıp sıcrıyorum. bunun sebebını cözemedım hala neyseee herseye ragmennn pazartesınız superrrrr gecsın ıyı haftalar hepınıze

herkeşleeree selamlarr
sonunda bılgısayarıma kavuştum yahu ne kotu oluyomuş sızlerler görüşememek:))
ya düğünler başaladı herkes zayıflamışsın dıyor ama tabıkı bununla yetınmıyorum daha cok vermem lazım ve ben butun azmımı kaybettım
ınanırmısınız dun saat 23.00de makarna yedım
morall sıfırr yaa(

bende ev işlerimi bitirdim hemen sizlere geldim..
kv yarın bana gelicekmiş..pek gelmes kendisi böle arada gelir
biraz da resmi bir ilişkimiz vardır..

o zaman da beni bir ateş alır..ne yapsam nereyi daha da düzelsem gibi..

bakalım temizlik bitti..birde yarın ne pişirecegimi bulsam agır misafirime

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahi sizlerden fikir alsam ne ii olur

bugün ne pişirdiniz hanımlar?ay hergün ne yapsam derdi bitmiyor...

buarada topicte benden baska kimse yok ama gelince yazsanızda olur

aynı dert bende de var cnm yaa
off offf
bu akşam köfte yapıcam büyük ihtimal eşim istiyodu çünkü
yanına pilav ve patates kızartması
patlıcan yemeği ve cacık
bide dün akşamdan kalma bezelye var
sanırım şehriye çorbası olur birde
ha ben ne yicem dersen patlıcan ve cacık ve salata

İyi haftalar arkadaşlar :) gece de yazılanları okudum ama cevap ayzmaya fırsatım olmadı. Şimdi etraf sakinken yazayım dedim. Bu sabah Beyza ile buluştum, yürüyüş+kahve keyfi yaptık :) Oturduğu sitede internet bağlantısında problem varmış, çözülene kadar giremeyecek. Kızının sınav haftası olduğundan Perşembe gününe kadar iptal zaten :) Bu hafta ben de bir sürü ıvır zıvırla uğraşacağım, ben de daha çok geceleri uğrarım sanırım.

Hem Beyza hem benim işler için Perşembe günü kilit gün :)) Perşembe'yi buluşma için ayırdık, farklı bir gelişme yok değil mi? Perşembe buluşuyoruz yani? Mutlu, Banu, Ayşe, Özlem (ve de diğer buluşmaya ses etmeyen diğer İstanbullu güzeller) kimler geliyor?

Geçmiş olsun Semirancığım, sevindim güzel geçmesine. Benim kızın da yılsonu gösterisi harikaydı. Sizler ne çok emek veriyorsunuz bu gösteriler için. Minikleri çalıştırmak ve iyi sonuç almak kolay değil :) Ellerine sağlık :)
Çok sağ ol canım zaten ne çekiyorsam bu dişlerden çekiyorum ama bu sefer yarım bırakmıyacağım her seferinde daha beter oluyor bari tatil öncesi yaptırayımda orada ağrı tutmasın
Geçmiş olsun. Kardeşim d ediş ağrısı çekti hafta sonu ne yaptıysak geçemdi, pek fena oluyor gerçekten
Çok geçmiş olsun canım Umarım bugün ikiniz de çok daha iyisinizdir. Bahar bitmedi diye bizim evde de allerji sıkıntısı var, çocuklarda az ama eşim çok rahatsız geceleri çok rahatsız uyuyor. Yaz gelse de hepimiz toptan rahatlasak...

Aynen ben de senin gibiyim. Bu hafta her hün bir iş var. Benim işler daha ıvır zıvıra yönelik. Her iki miniğimin doğumgünü hazırlıkları bastırdı. Oğlanınki haftaya yuvada yapacağız ama kızınki evde bahçedeki cafe'de olacak. Misafir sayısı da 30 civarı olur sanıyorum. Bu hafta kızıma kıyafet bakılacak, alınacak (hem doğumgününde hem düğünde giysin istiyorum), oğlumun pastasını ben yapacağım, Eminönü'ne gidip hem pasta süsleme malzemesi hem parti malzemesi (kağıt süsler, konfeti, çocuklara minik hediyeler vb.) almam lazım. Temmuzdaki düğün için organizasyon şirketi ve mekan ile görüşüp menü seçimine gitmem lazım (rica ettiler). Organik pazara gitmem lazım, o gün ölü gün zaten. Bir gün de buluşma yapacağız inşallah. Haftanın her günüm doldu işte :)

..

Annem çok alemdir gerçekten. Çocuk tam o sırada metabolizma hızından filan bahsediyordu bizimkine de malzeme çıktı işte :)) Zaten pek çekinmesi yoktur annemin, kendini çok rahat ifade eder. Örneğin pazarda beğendiği bir gecelik falan olduğunda çekinmeden geçirir elbisesinin üzerine, bakar oluyor mu olmuyor mu diye.

Çarşıda, dolmuşta vb. hoşuna gitmeyen bir şey gördüğü zaman anında müdahale eder. Hatta bazen azarlar. Geçende sokağa tüküren birini azarladı mesela. Azarlarken de önce sesleniyor yalnız: "hişşşt evladım bakar mısın" diye. Dönüp bakınca saydı döktü. "Çevreyi kirletmen filan ayrı tarafa da, ben mecbur muyum senin leş gibi balgamını görmeye" diyor Ben kızdım biraz, "sanki sen uyarınca pişman oldu, bir daha yapmayacak? Ne gerek var" diye. Annem de "olsun ben söyledim rahatladım ya" diyor :))

Anlatmakla da bitmez. Kardeşim üniversitede müzikle uğraşıyordu, yıllar önce Taksim-Tünel'de müzik ekipmanı satan bir dükkanın önünden geçerken kardeşim bir gitarı beğenmiş, "keşke böyle bir şey alabilsem" demişti. Annem de 5 mt ötede, dükkanın önünde duran, saçları beline kadar uzun, rock'çı havada süper havalı bir çocuğa seslenip "hey evladım, baksana şu gitarlar kaça" diye bağırmış ve bizi yerin dibine sokmuştu. Sanırsın pazarda fasulye soruyor :)) O zaman ben de 20-21 yaşında filandım, kardeşimle gülmekten yerlere yatmıştık. Hala aramızda espri konusudur, evladım, şu gitarlar kaça diye :))

ohhh köfte pilav patetes üçlüsü mü
bence muhteşem 3lü die buna denir

patlıcan yemegi,bezelye,sehriye corbası..ohh ohh aysecim ne hamarat hatunsun..
hem de çalısıyorsun..
bukadar ceşidi varya ben anca 1 haftada pişiririm
ama bezelye ii fikir hem de tazesi çıktı..onu fırında yapabilirim

umutçum gelmeyi çok istiyorum ama imkansız gibi
annem geldi çünkü c.tesi günü memleketten emiri kreşten aldık o bakıyo şuanda
kontrolü var 3 haziranda izin alıcam şimdi izin istemem sıkıntı yaratır o yüzden
ama sizleri özledim gerçekten hem şu sıkıntılı zamanda da ilaç gibi gelirdi güler yüzünüz güzel sohbetiniz bi dahaki sefere artık
haziranın 5inde emir annem ile orduya gidecek
6 temmuzdada ben gidecem
2 aylığına aldık emiri kreşten o arada belli olacak eşimin işleri bakalım
daha şimdiden emirden ayrı kalacağım 1 ayın stresi bastı, ağlamaya şimdiden başladım
rabbim kısa sürede olsa kimseyi evladından ayırmasın inşallah

Canım ben senin yerinde olsam ana yemeği herkesin seveceği ve basit bir tarif seçerdim. Böylece ana yemekle fazla uğraşmadığın için en az 2-3 farklı salata-zeytinyağlı tipinde çeşit yapabilirsin, çok daha zengin görünür ve sen fazla yorulmazsın.

Örneğin ana yemek için bütün piliç alıp fırında pişirirsen, yanında pilav ile ya da rosto-pilav (benim kurtarıcımdır bu yemek) yapsan ana yemek tamam işte. Önden çorba verirsin. Sofraya da serpme olarak haydari, zeytinyağlı taze fasulye, semizotu salatası, zeytin piyazı, patates salatası, fasulye piyazı gibi kolay çeşitlerden seçtiğin 3 tanesini koyarsın al sana güzel bir menü. Buğday salatası ya da yeşil mercimek salatası gibi farklı bir çeşit de deneyebilirsin. Et yaparsan yanına püre verip zeytinyağlı biber dolma yapabilirsin. Alternatif çok işte :) Tatlı olarak da sütlü bir çabuk tatlı ya da kolay tiramisu gibi bir şey seni kurtarır

Selam kızlar...hepinizi çok özledim...
Cuma günü akşam üzeri yağan yağmurda işyerimizi su bastı ama öyle böyle değildi kandil simidi yapılmıştı 600 kutu suya gömüldü depo heryer battı çamur doldu o akşam herkes saat 23:00 e kadar iş yerindeydik...
çok korktum anlatılmaz tam yağmuru izliyordum dolu yağıyor diye birden dev su birikti kapının önüne yöneldim ki dev kapı suyun basıncıyla açıldı suyun önünde ben üstüme dolaplar kutular geliyor çığlık çığlığayım... Su içinde kaldım dizlerimin üstüne kadar... Neyse canımıza bişey olmadı şükür...

Diyeti saldım zaten haftasonu regl olmak üzreyim çok ağrı çekicem bu ay suyun içinde kaldım çok üşüdüm...sabah tartıldım 1 kg artıdayım...bugün kaldığım yerden devam allahın izniyle...hepinizi öpüyorum

Sağlık olsun Ayşeciğim, sizin işler rast gitsin de. sne gitmedne yeniden görüşürüz inşallah....

Emir ile fazla uzun ayrı kalmayacaksınız bu sefer, üzme o yüzdne kendini, o da tatil yapar orada güzel vakit geçirir annennlerle. Hem annen burada kalıp giderken götüreceği için varlığına iyice alışmış olur, seve isteye gider bence. Biliyorum söylemesi kolay ama siz üzülmeyin ki o da üzülmesin giderken.

teşekkür ederim umutcum..güzel fikirler verdin bana..
ahh kendikendimeyken bazen canm ister birsürü sey cıkartırım ama misafir zamanı elim ayagım dolaşıyor stresten..
senn menülerini cok begendim..zeytinyaglılarla falan hem hafif hem leziz bir sofra olur.

gecmiş olsun canm..ah evet cuma burada da öle cok yagmur vardı..

sizlere birsey olmamasına sevindim çok..bende seni öpüorum

benimde en sevdiğim üçlüdür ama pilav ve patates yememem lazım
diyetisyenim bu 2 hafta mümkün olduğunca akşam sebze ye eti öğlen ye dedi o yüzden köftede yemicem çok canım isterse 1 tane yerim , yok cnm ne marifeti buranın en marifetlisi kesinlikle umuttt

cnm benim allah korumuş ya ucuz atlatmışsınız gerçekten neyse size bişey olmamış mühim olan o

saol cnm benim tam bir ay ayrı olucaz ama ben şimdi bunu yazarken bile yüreğimdeki ağırlığı anlatamam ama sen annesin çok iyi anlarsın beni
emir seviyo orduya dedeme gidicem anneanneme gidicem dayıma gidicem babanneme gidicem diyip duruyo ztn
eşimde 1 ay gezer dolaşır çocuk diyo ne bilim öyle işte cuma günü aldık kreşten bakalım hayırlısı

Ucuz atlatmışsınız Nevinciğim, çok geçmiş olsun...

ben bu gün iç baklalı enginar tarhana çorbası yaptım öğlene..
akşama köfte ve semizotu salatası var yoğurtlu

çok geçmiş olsun... çamur temizlemek zordur... yllar önce benzer bi şey gelmişti başımıza... bilirim...

Canım çoook geçmiş olsun..
Allah beterinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…