kızlar fx 15 diye bir zayıflama hapı va.aranızda kullananlar var mı merak ediyorum nasıl??
selam kızlar...hepinizi çok özledim...
Cuma günü akşam üzeri yağan yağmurda işyerimizi su bastı ama öyle böyle değildi kandil simidi yapılmıştı 600 kutu suya gömüldü depo heryer battı çamur doldu o akşam herkes saat 23:00 e kadar iş yerindeydik...
çok korktum anlatılmaz tam yağmuru izliyordum dolu yağıyor diye birden dev su birikti kapının önüne yöneldim ki dev kapı suyun basıncıyla açıldı suyun önünde ben üstüme dolaplar kutular geliyor çığlık çığlığayım... Su içinde kaldım dizlerimin üstüne kadar... Neyse canımıza bişey olmadı şükür...
Diyeti saldım zaten haftasonu regl olmak üzreyim çok ağrı çekicem bu ay suyun içinde kaldım çok üşüdüm...sabah tartıldım 1 kg artıdayım...bugün kaldığım yerden devam allahın izniyle...hepinizi öpüyorum
Günaydınn fıstıklarrr
bol eksili , enerji dolu , tartıda yüzümüzü güldüren bir hafta olsun inşAllahh
ahahaha çoook güldüm YENAcım , paylaşımın için teşekkürlerr
canım benim bayıldım alyansına , MaşAllahh zevkli hatunsun vesselam
Toksincim günaydın, geçmiş olsun canım , senin kızlar vardiyalı çalışıyor sanırım , aman dikkat edin tatil öncesinde :129::129:
benimde en sevdiğim üçlüdür ama pilav ve patates yememem lazım
diyetisyenim bu 2 hafta mümkün olduğunca akşam sebze ye eti öğlen ye dedi o yüzden köftede yemicem çok canım isterse 1 tane yerim , yok cnm ne marifeti buranın en marifetlisi kesinlikle umuttt
cnm benim allah korumuş ya ucuz atlatmışsınız gerçekten neyse size bişey olmamış mühim olan o
saol cnm benim tam bir ay ayrı olucaz ama ben şimdi bunu yazarken bile yüreğimdeki ağırlığı anlatamam ama sen annesin çok iyi anlarsın beni
emir seviyo orduya dedeme gidicem anneanneme gidicem dayıma gidicem babanneme gidicem diyip duruyo ztn
eşimde 1 ay gezer dolaşır çocuk diyo ne bilim öyle işte cuma günü aldık kreşten bakalım hayırlısı
Günaydın kizlarrr
büyük kız Allahima sukurler olsun her istediği yemeği yapiyom yeterki yesin Topldin kendini
minik gece ateşlendi çocuk druna götüreyim çok oksuruyor bademciklere felan baksınlar açıyor diyor kulağını tutuyor. Damlayi verdimmi acimiyor diyor ışte bole hayat devam ediyor
günaydınlar kızlar
herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, neşeli, dosta yakın düşamana uzak, az kalorili ve bol hareketli bir hafta diliyorum
umarım az hasarlı bir hafta sonu geçirmişsinizdir
ben eh işte diyelim
her sabah mail attığım için diyetisyene daha dikkatli idim
artık bir an önce 2li rakamlar görmek istiyorum çok sıkıldım 105e çakıldım kaldım resmen yaa
bende ev işlerimi bitirdim hemen sizlere geldim..
kv yarın bana gelicekmiş..pek gelmes kendisi böle arada gelir
biraz da resmi bir ilişkimiz vardır..
o zaman da beni bir ateş alır..ne yapsam nereyi daha da düzelsem gibi..
bakalım temizlik bitti..birde yarın ne pişirecegimi bulsam agır misafirime
Hem Beyza hem benim işler için Perşembe günü kilit gün :)) Perşembe'yi buluşma için ayırdık, farklı bir gelişme yok değil mi? Perşembe buluşuyoruz yani? Mutlu, Banu, Ayşe, Özlem (ve de diğer buluşmaya ses etmeyen diğer İstanbullu güzeller) kimler geliyor?
Canım ben senin yerinde olsam ana yemeği herkesin seveceği ve basit bir tarif seçerdim. Böylece ana yemekle fazla uğraşmadığın için en az 2-3 farklı salata-zeytinyağlı tipinde çeşit yapabilirsin, çok daha zengin görünür ve sen fazla yorulmazsın.
Örneğin ana yemek için bütün piliç alıp fırında pişirirsen, yanında pilav ile ya da rosto-pilav (benim kurtarıcımdır bu yemek) yapsan ana yemek tamam işte. Önden çorba verirsin. Sofraya da serpme olarak haydari, zeytinyağlı taze fasulye, semizotu salatası, zeytin piyazı, patates salatası, fasulye piyazı gibi kolay çeşitlerden seçtiğin 3 tanesini koyarsın al sana güzel bir menü. Buğday salatası ya da yeşil mercimek salatası gibi farklı bir çeşit de deneyebilirsin. Et yaparsan yanına püre verip zeytinyağlı biber dolma yapabilirsin. Alternatif çok işte :) Tatlı olarak da sütlü bir çabuk tatlı ya da kolay tiramisu gibi bir şey seni kurtarır
Selam kızlar...hepinizi çok özledim...
Cuma günü akşam üzeri yağan yağmurda işyerimizi su bastı ama öyle böyle değildi kandil simidi yapılmıştı 600 kutu suya gömüldü depo heryer battı çamur doldu o akşam herkes saat 23:00 e kadar iş yerindeydik...
çok korktum anlatılmaz tam yağmuru izliyordum dolu yağıyor diye birden dev su birikti kapının önüne yöneldim ki dev kapı suyun basıncıyla açıldı suyun önünde ben üstüme dolaplar kutular geliyor çığlık çığlığayım... Su içinde kaldım dizlerimin üstüne kadar... Neyse canımıza bişey olmadı şükür...
Diyeti saldım zaten haftasonu regl olmak üzreyim çok ağrı çekicem bu ay suyun içinde kaldım çok üşüdüm...sabah tartıldım 1 kg artıdayım...bugün kaldığım yerden devam allahın izniyle...hepinizi öpüyorum
teşekkür ederim umutcum..güzel fikirler verdin bana..
ahh kendikendimeyken bazen canm ister birsürü sey cıkartırım ama misafir zamanı elim ayagım dolaşıyor stresten..
senn menülerini cok begendim..zeytinyaglılarla falan hem hafif hem leziz bir sofra olur.
gecmiş olsun canm..ah evet cuma burada da öle cok yagmur vardı..
sizlere birsey olmamasına sevindim çok..bende seni öpüorum
Kızlar fx 15 diye bir zayıflama hapı va.aranızda kullananlar var mı merak ediyorum nasıl??
slm kızlar hafta sonu eşimin halasının koyune gıttık eğlenceliydi baya
manzara yeşillik tam pıknık havası çok güzeldi
bi kaç kare foto paylaştım bakarsıınızz:))
aynuurr kulun kölen köpeğğin oluymm kapış bennimle yaaa
hadi kılo veremıyorum onu geçtim bari verdıklerımı almıyımm kapıışş benımmleeee lütfeenn:)))
VARMI ULEENN BENİMLE KAPIŞANN BU HAFTANIN İLK ÜÇÜNE GİRMEZ İSEM SURATIMA TÜKÜRÜNN
kızlar gunaydın
haftada ancak bır defa yazabılyorum ama o kadar ıs yogunlugum var kıyınede hedeften sasmadım 2 haftada 3 kılo oldu 99 a dustum sonunda allah 89 ları 79 ları ve 69 larıda gösterırı ınsallah :) yanlız benımkı sanırım yogunluktan ve sıkıntıdan oldu cunku stresten yemek yıyemıyorum cok fazla hareket halındeyım ve gecelerı uyuyamıyorum. kedılerden cok korkarım her gece sankı yatagımda kedı varmıs gıbı hıssedıp sıcrıyorum. bunun sebebını cözemedım hala neyseee herseye ragmennn pazartesınız superrrrr gecsın ıyı haftalar hepınıze
herkeşleeree selamlarr
sonunda bılgısayarıma kavuştum yahu ne kotu oluyomuş sızlerler görüşememek:))
ya düğünler başaladı herkes zayıflamışsın dıyor ama tabıkı bununla yetınmıyorum daha cok vermem lazım ve ben butun azmımı kaybettım
ınanırmısınız dun saat 23.00de makarna yedım
morall sıfırr yaa(
bende ev işlerimi bitirdim hemen sizlere geldim..
kv yarın bana gelicekmiş..pek gelmes kendisi böle arada gelir
biraz da resmi bir ilişkimiz vardır..
o zaman da beni bir ateş alır..ne yapsam nereyi daha da düzelsem gibi..
bakalım temizlik bitti..birde yarın ne pişirecegimi bulsam agır misafirime
slm kızlar hafta sonu eşimin halasının koyune gıttık eğlenceliydi baya
manzara yeşillik tam pıknık havası çok güzeldi
bi kaç kare foto paylaştım bakarsıınızz:))
aynuurr kulun kölen köpeğğin oluymm kapış bennimle yaaa
hadi kılo veremıyorum onu geçtim bari verdıklerımı almıyımm kapıışş benımmleeee lütfeenn:)))
VARMI ULEENN BENİMLE KAPIŞANN BU HAFTANIN İLK ÜÇÜNE GİRMEZ İSEM SURATIMA TÜKÜRÜNN
Bennnnnnnnnnnnnn
Valla bende artık bıktım sabit kalmaktan yada aldığımı vermektenİnşallah bu hafta artık başlarım eksilere gitmeye
Şu spor işini bir düzenli yapabilsem olucakta bir türlü yapamıyorummmmmm
Belki birileriyle kapışmak gaz verirne dersin
Bu arada senin neren tontiş kızmaşallahın var çok hoş cıkmışsın resimlerinde
bennnnnnnnnnnnnn
Valla bende artık bıktım sabit kalmaktan yada aldığımı vermektenInşallah bu hafta artık başlarım eksilere gitmeye
şu spor işini bir düzenli yapabilsem olucakta bir türlü yapamıyorummmmmm
Belki birileriyle kapışmak gaz verirNe dersin
Bu arada senin neren tontiş kızMaşallahın var çok hoş cıkmışsın resimlerinde
herkese selam.bugün öğlen gözüm döndü direk daldım mutfağa ne kurabiye kaldı ne antep fıstığı.yedikten sonra çok pişman oldum ama ne fayda sonra baktım ki bunlar da çok kalorili değilmiş ooo yeniden mutlu oldum.bugünü de 610 kalori ile kapatıyorum üstelik böyle kaçamak yaparak
sabah:yarım simit
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
öğle:3 un kurabiyesi
17 adet antep fıstığı
3 adet fındık
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün:1 küçük kase çilek
Selam yavrullaarr
Pelincim tebrikler , bozmadan aynen devam
Nurgüülll ccıııss bebeeemm cııss , gece gece makarna yenirmi yavv , gündüz bile dikkat etmen lazımki heleki gece
Meryemim kolay gele bebeeem
hadi kapışalım şekerimm , ben varım
Banuu hadi senlede kapışalımm
yokmu başka kapışannn
varıım vallaa hatta kendı kendıme bı karar aldım bu haftanın değil bu ayın bırıncisi olucam:))
agustosta amca kızının dugunu var idealime kavuşmam lazıım
şimdiye kadar verdıgım kılo pekte onemlı değil ama benı çok mutlu edıyor cicilerin bol gelmesi motıve oluyormm..
Fotolara gelınce boy var camınım ya o yuzden pek bellı etmıyorum yoksa kılo fazlasıyla var yani
canım ya çok az değilmi yediklerin :26: şimdi belki kilo verebiliyorsundur ama ilerde ne kadar kısabilirsin ki daha fazla kilo vermek için allah korusun metabolizman yavaşlamasın :44:
Sakın yanlış anlama ama halsiz düşmeni istemem
Hadi bakalım biraz rekabet yaratalımda belki bende gaza gelir spor yaparım
Valla artık şu 3lü sayılardan bıktım az da olsa kendimi toplamam lazım ki artık tartıda bıkmıştır hep aynı rakamı göstermekten
Başka bı topikten arkadaşım var hemde akrabam olur kendısı:)
geçenlerde bızım topiği dolaşmış arkaşlığınıza hayran kaldım çok güzel çok samımı dedi
Kendısıde başka yerlere takılıyor siz farklısınız ya dedi
bende bizz öyleyızdırr
Hepsi birbirinden iyi onlar beniim meleklerriiimm dediimm
Başka bı topikten arkadaşım var hemde akrabam olur kendısı:)
geçenlerde bızım topiği dolaşmış arkaşlığınıza hayran kaldım çok güzel çok samımı dedi
Kendısıde başka yerlere takılıyor siz farklısınız ya dedi
bende bizz öyleyızdırr
Hepsi birbirinden iyi onlar beniim meleklerriiimm dediimm
Bende bazen öyle bir diğer topiklere göz atıyorum ama dediğin gibi buradaki energi hiç bir yerde yok
Birde başka yerlere dadanmayı aklımdan geçirmek bile bana kocayi aldatıyormuş gibi geliyor bana
İhanet edememmmmmmmmmmmmmm
bende bazen öyle bir diğer topiklere göz atıyorum ama dediğin gibi buradaki energi hiç bir yerde yok
Birde başka yerlere dadanmayı aklımdan geçirmek bile bana kocayi aldatıyormuş gibi geliyor bana
Ihanet edememmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?