Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun sana bişe olmasın kilo verilir regl olunca herkes artıda

Benim kızlar eşim beni cildirtmaya çalışıyorlar 24saat calisiyom eşim daha hizmet bekliyor aman sabah kaltim iş başı yaptim şimdi oturdum azcik kız uyanan kadar dinlenyim
kızı dr götürdüm kulağında azcik su varmış cigerleri iyiymiş bademciklerde iyiymiş biseyi yok ama atesleniyor büyük kızın öğretmeni belki disleri kulağa vuruyordur dedi belkide azı disimizin sonu cikiyordur baktirmiyorki evin eksiklerini de alıp eve geldim öğlen yemeği hazırla topla ben ne zaman tatile cikcam. Yani tatile cikcam ama tatildede caliscam yani aman annelik bu 24saat çalışmak hasta olsanda caliscan tatildede
eşime dedim ben tatildede. Yemek yapmicam lokantadan yicem gezcem sade yatmaya eve gelcez

cnm sen ayrilcam yazinca içim cız. Etti sayılı gün geçiyor zor geçiyor ama geçiyor rabbim sana sabır versin

nevzaman cnm geçmiş olsun

Selam kızlarrrr ben geldimmmm :122: :122:

Ya nasıl birşeyse bugün yine pazartesi sendromu mu yaşıyorum nedir yine halim yok :26:
Biraz etrafı toparlayıp sonra küçük kızımla oyun oynayıp öğlen uykusuna yatırdım
Kafayı biraz dinleyip biraz keyif yaptıp kendime geldim. Şimdi akşam yemeğine girişmeden sizlere bir bakayım dedim

Şükür haftasonu pek fazla abartan olmamış Umarım bundan sonrada olmaz

Çok geçmiş olsun canım inşallah biraz daha iyidir şu anda
Rabbim seninde yardımcın olsun işin gerçekten zor Aminnnnn

Al bendende okadar Şu 99u göreyim son ses müzik açıp göbek atıcağım
valla fenalık geldi ama işte gitmeyince gitmiyor ama çokta takılmıyorum bakalım nekadar inat edicek bu kilolar eninde sonunda gidecekler eminim seninkiler de gidecektir sıkma tatlı canını

Hamarat İddadaşım benim
Maşallah canım ne güzel temizlikte tamam
Valla yakın olsan gelirdim yardıma canım arkadaşım
Eminim sen herşeyin üstesinden gelirsin panik yapma hem KVde yabancı sayılmaz enişte bey olmadı bir iki hazır ilave yapsın boşver

Allah nasip kısmet ederse ben geliyorum :122: hatta eşim arabayı tamire götürecekti aman dedim perşembe işim var kızlarla görüşceğiz arkadaşına söyle bir an önce bitirsin dedim
Yarın sabah alıcak arkadaşı arabayı ve akşama kadar işi bitirecekmiş
Bu arada kaçta buluşacağız :44: Benim kız yarımda cıkıyor okuldan en geç 1de sizlere katılabilirim eğer biraz daha erken görüşeceğiz derseniz

Bak ne güzel iki dakikada menü hazırladın Meryeme
Bende genelde o şekilde yapıyorum hem zeytinyağlıları ve tatlıyı bir gece önceden yapınca misafirin geldiği gün en azında sadece 1 saatlik işim kalıyor ve rahat rahat sofrayla ilgilenebiliyorum

Çok geçmiş olsun canım hem ziyan hemde bir sürü iş cıkmış sizede :26:
Sanada çok gemiş olsun dikkat et iyice üşütme ayaklarını sıcak tut belki adet ağrıların en azından hafifler

Şimdiden Allah yardımcın olsun canım ama eminim sen herşeyin üstesinden gelirsin
Umarım çok güzel bir akşam olur hepinizi için
Fazlada stres yapma iddadaşım nasılsa enişte beyde yardımcı olur

Kızlar fx 15 diye bir zayıflama hapı va.aranızda kullananlar var mı merak ediyorum nasıl??

Bizim öyle kötü alışkanlıklarımız yok bence niyetin varsa sende vazgeç iyi birşey olsaydı doktorlar yazardı bizde boşu boşuna zayıflayacağız diye totomuzu yırtmazdık
Umarım sağlıklı yollardan sende hedefine ulaşırsın

bu günkü menüm sabah 1 bardak yeşil çay +1 bardak tarçınlı azıcık ballı sıcaga yakın su
spor
1 küçük şişe su
kahvaltı 2 d çavdar ekmegi 1 haşlanmış yumurta 2 k domates 1 b salatalık 2 kk peynir tuzsuzdu 1 kupa çaya 2 küp şeker
ara 1 ekşi elma
1 şişe su
ögle tavuk haşlama salata ayran
ara 3 k kayısı tarçınlı yeşil çay kendim demledim
1 şişe su
akşam 17 de yedim salata cacık kabak yemegi
1 şişe su
yeşil çay içiyorum şimdi
2 lt bitti sabah içtigim 2 bardagı sayarsam 2.5 olmuş daha 2 şişe içerim

slm kızlar hafta sonu eşimin halasının koyune gıttık eğlenceliydi baya
manzara yeşillik tam pıknık havası çok güzeldi

bi kaç kare foto paylaştım bakarsıınızz:))

aynuurr kulun kölen köpeğğin oluymm kapış bennimle yaaa
hadi kılo veremıyorum onu geçtim bari verdıklerımı almıyımm kapıışş benımmleeee lütfeenn:)))
VARMI ULEENN BENİMLE KAPIŞANN BU HAFTANIN İLK ÜÇÜNE GİRMEZ İSEM SURATIMA TÜKÜRÜNN

Bennnnnnnnnnnnnn
Valla bende artık bıktım sabit kalmaktan yada aldığımı vermekten İnşallah bu hafta artık başlarım eksilere gitmeye
Şu spor işini bir düzenli yapabilsem olucakta bir türlü yapamıyorummmmmm
Belki birileriyle kapışmak gaz verir ne dersin

Bu arada senin neren tontiş kız maşallahın var çok hoş cıkmışsın resimlerinde

Son düzenleme:
herkese selam.bugün öğlen gözüm döndü direk daldım mutfağa ne kurabiye kaldı ne antep fıstığı.yedikten sonra çok pişman oldum ama ne fayda sonra baktım ki bunlar da çok kalorili değilmiş ooo yeniden mutlu oldum.bugünü de 610 kalori ile kapatıyorum üstelik böyle kaçamak yaparak
sabah:yarım simit
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
öğle:3 un kurabiyesi
17 adet antep fıstığı
3 adet fındık
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün:1 küçük kase çilek

Selam yavrullaarr

Pelincim tebrikler , bozmadan aynen devam

Nurgüülll ccıııss bebeeemm cııss , gece gece makarna yenirmi yavv , gündüz bile dikkat etmen lazımki heleki gece

Meryemim kolay gele bebeeem

hadi kapışalım şekerimm , ben varım

Banuu hadi senlede kapışalımm

yokmu başka kapışannn

varıım vallaa hatta kendı kendıme bı karar aldım bu haftanın değil bu ayın bırıncisi olucam:))
agustosta amca kızının dugunu var idealime kavuşmam lazıım
şimdiye kadar verdıgım kılo pekte onemlı değil ama benı çok mutlu edıyor cicilerin bol gelmesi motıve oluyormm..
Fotolara gelınce boy var camınım ya o yuzden pek bellı etmıyorum yoksa kılo fazlasıyla var yani

Evet 3 kişi, olduk çok iddalı hatunları beklıyoruuzz
Yokmu attıraannn

1 BANU
2 NURGÜL
3 AYNUR

Son düzenleme:

canım ya çok az değilmi yediklerin :26: şimdi belki kilo verebiliyorsundur ama ilerde ne kadar kısabilirsin ki daha fazla kilo vermek için Allah korusun metabolizman yavaşlamasın :44:
Sakın yanlış anlama ama halsiz düşmeni istemem

Hadi bakalım biraz rekabet yaratalımda belki bende gaza gelir spor yaparım
Valla artık şu 3lü sayılardan bıktım az da olsa kendimi toplamam lazım ki artık tartıda bıkmıştır hep aynı rakamı göstermekten

verıcez inşallah canısı valla ben 1 haftayı geçkin falan duzunlı gıremedım butun azimim kaçtı ya
en azından burda takılıp dıkkat etmekte onemlıı
hepinizi sevıyorumm:))

Başka bı topikten arkadaşım var hemde akrabam olur kendısı:)
geçenlerde bızım topiği dolaşmış arkaşlığınıza hayran kaldım çok güzel çok samımı dedi
Kendısıde başka yerlere takılıyor siz farklısınız ya dedi
bende bizz öyleyızdırr
Hepsi birbirinden iyi onlar beniim meleklerriiimm dediimm

Bende bazen öyle bir diğer topiklere göz atıyorum ama dediğin gibi buradaki energi hiç bir yerde yok
Birde başka yerlere dadanmayı aklımdan geçirmek bile bana kocayi aldatıyormuş gibi geliyor bana
İhanet edememmmmmmmmmmmmmm

evet yaa tütütütü MaşAllaahh hakkaten topicimizin samimiyeti arkadaşlığı çoookk güzel , bende şöyle bi göz gezdiriyom diğer başlıklara , yok anam bizim gibileri yoookk oralarda

iştee ya OLAY BUDURR bu kadar güzül anlatılırrr
Koptum gülmekteenn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…