Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaaaaaaa kızlar bilmiyorum size anlattım mı ama Almanyada benim tombikis bir arkadaşım vardı bildim bileli baya kilolu hatta boyuda var maşallah
Baya oluyor annem ona benim kilo vermek için çabaladığımı söylemiş oda birden rejim moduna girmişti
Hatta 1 ayda 10 kilo verdiğini söylemiş ama annem kilosu çok ya sanki çok hafif süzülmüş gibi geldi bana demişti.
Telefonda görüştüğümüzde başlangıç kilosunun 135 olduğunu söylemişti ki bekarken hayatta söylemezdi ama ben söyleyince oda kendiliğinden söylemişti.
Spor salonuna yazılmış hatta o ara ama nedense herkesten gizliyordu hani hesapta kendi çabalarımla spor yapmadan verdim demek için
Kız kardeşimle bile aramızdaki sohbetlerde diyordum valla eğer bu kız kilo verirde ben veremezsem anamın çenesinden çekeceğim var diye hani o verdi onun kadar olamadın hesabı aklı sıra gaz vericek öyle yaparak
Geçen gün nerden estiyse onu sordum içimdende anam zayıflasın ama benden çok daha çabuk kilo verirsede iyice krize girerim hesabı dedim.
Tabiki çok isterim onunda zayıflayıp sağlıklı yaşamasını ama onun gibi abur cubura düşkün birininde ben okadar sakınırken daha çabuk zayıflamasıda biraz sinir eder doğrusu Fesat ceco

Neyse anneme sordum ve duyguğum şey beni aslında çok üzdü. Ne güzel 10 kilo vermişti ama annemle sık sık görüşen Abisinin hanimi verdiği bütün kiloları yine geri aldığını söylemiş hemde fazlasıyla :26:
Tamam benden önce fıstık gibi olsaydı belki biraz kendime kızardım sonuçta gerçekten çok fazla abur cubur yiyordu ama diğer yandanda üzüldüm sonuçta sağlığı söz konusu ama yine amannn banane ben ömrümün sonuna kadar lezzetli olan şeyleri hayatımdan cıkartamam demiş :26:
İnşallah kafa yapısı değişirde o 5 yaşındaki oğlu için birşeyler yapar

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bizlere bir an önce hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin Aminnnnnnnnnnnn

selam fıstıklar nasılsınız bakalım?

beni hiç sormayın inanılmaz yoğunum ve yorgunum
son sınavlar yapılıyor ve tabi nete giriliyor, performanslardı proje değerlendirmeleri derken kendime bile fırsat bulamıyorum
neyse okulların kapanmasına az kaldı yoksa çıldıracağım

okulda plan programda hiç bitmiyor, yarın çocuklarla kitap fuarına gideceğiz bakalım orada neler olacak :)

ben hala 67.1 ile devam ediyor ve büyük bir azimle bu kiloyu sabitliyorum :) yahu bir insan ne zamandır kilo veremez mi yok yani olmuyor ,derhal nesfit programına giriyor ve ve 1 hafta yapmaya karar veriyorum yarın falan başlarım sanırım :)65i bari göreydim yahu tık yok hala...

merhaba ben de 100ün üzerindeyim.. mayısın 16sında k fleks ile diyete başladım. başlangıçta 105 kilo idim .bugün tartıldım 102 olmuşum. mutluyum. k fleksin yanında yediklerime de dikkat ediyorum.sağlıksız beslenmiyorum. ayrıca en az 2,5 litre su içiyorum. hedefim en fazla 80 en az 68 inşallah en yakın zamanda olur...

Aramıza hoşgeldin Sevil , umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın :129::129:

ama bu iş k flakes ile sürmez , bi diytisyene git bence , kendine uygun bi diyet programın olsun

önceden diyetisyene gitmiştim. liste bende gitmeye gerek yok diye düşündüm. k fleksin yanında diyetimi de yapıyorum. sağlığımdan ödün veremem.. sizde maşallah güzel gidiyorsunuz inşallah ben de 80leri görürüm diyetisyene mi gidiyorsunuz

hoşgeldin canıım inşallah 2013e 68kg ile girersinn bu da senın elınde tatlımm:))

canım ben diyetisyene 1 kere gidebildim malesef , bir ilçede yaşıyorum ve bulunduğum yerde diyetisyen imkanım yok . gittiğimde bana uygun bi liste vermişti doktor , onunla idare etmeye çalışıyorum 5.5 ay oldu kilo vermeye başlayalı , 15i devirdim , daha en azından bi 10 var gitmesi gereken , sende inşAllah sağlıklı bir şekilde bu yolda ilerlersin :128::128:

anaaaam maşallah kız 15i devirdin geçtin haa 5 ayda 15 kılo harıka valla

çok sağol.. inşallah dediğin gibi olur.. bebek istiyorum önce zayıflayıpta hamile kalmak isterim. onun için kilo vermeye ihtiyacım var. :)

Sevilcim topicimizde bi çok arkadaşımız (bende dahil) ,öncelikli olarak sağlığımız, sonrasındada bebek sahibi olmak için kilo veriyoruz , umarım hepimiz sağlıklı anne adayları olup, bebişlerimizide sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız Allahın izniyle

çok sağol.. inşallah dediğin gibi olur.. bebek istiyorum önce zayıflayıpta hamile kalmak isterim. onun için kilo vermeye ihtiyacım var. :)

Rabbim hepinize nasip eder inşallah tabi diğer isteyen Fıstıklara da

Sağol Nurgülümmm , darısı başına , biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim yardımcımız olsun guzuuumm

inşallah canım beniim
datluum fotolarına baktımm gelınlıkli daha kılolusun dimii baya yuzun falan süzülmüşş elbisende çok şık bence şık takılarla falan degerlendirmelisin

inşallah canım beniim
datluum fotolarına baktımm gelınlıkli daha kılolusun dimii baya yuzun falan süzülmüşş elbisende çok şık bence şık takılarla falan degerlendirmelisin

bebişimm ben emin olmamakla birlikte 95kg civarında gelin oldum , düğünden sonrada çoookk kilo aldım , ondan sonra kafama dank ettide başladım

ayy benim kocada "aşkım yüzün sabun çintiği kadar kaldı" diyo

elbisemi bende çookk beğeniyorum , güzel bi ayakkabı çanta ve takılarla kombinleyip , kaynımın kınasında süzülmeyi düşünüyom ortalıkta

kızlar ya yıne biz 3lü kaldık
topiği bizden başka rahatsız eden yokk:)
BANU
AY NUR
NURGÜL

Hani bazı filmlerde araçlar yarış öncesi aragazı verir vınnnn vınnnn diye durdukları yerde aynen öyle hissettim kendimi bir an bu gazla inşallah bu hafta fark yaratırız

valla kocişin doğru söylemiişş:)):
Ewlendikten sonra herkess cozutuyoo yaa
Süzül bebeaam yakışıırrrr

Hani bazı filmlerde araçlar yarış öncesi aragazı verir vınnnn vınnnn diye durdukları yerde Aynen öyle hissettim kendimi bir an Bu gazla inşallah bu hafta fark yaratırız

bu gidişle zaten ilk 3 biz olcaz gıbı gelen gıden yok aramızda şampiyonu seçer tebrıkler gönderırız artıkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…