- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
merhaba ben de 100ün üzerindeyim.. mayısın 16sında k fleks ile diyete başladım. başlangıçta 105 kilo idim .bugün tartıldım 102 olmuşum. mutluyum. k fleksin yanında yediklerime de dikkat ediyorum.sağlıksız beslenmiyorum. ayrıca en az 2,5 litre su içiyorum. hedefim en fazla 80 en az 68 inşallah en yakın zamanda olur...
merhaba ben de 100ün üzerindeyim.. mayısın 16sında k fleks ile diyete başladım. başlangıçta 105 kilo idim .bugün tartıldım 102 olmuşum. mutluyum. k fleksin yanında yediklerime de dikkat ediyorum.sağlıksız beslenmiyorum. ayrıca en az 2,5 litre su içiyorum. hedefim en fazla 80 en az 68 inşallah en yakın zamanda olur...
önceden diyetisyene gitmiştim. liste bende gitmeye gerek yok diye düşündüm. k fleksin yanında diyetimi de yapıyorum. sağlığımdan ödün veremem.. sizde maşallah güzel gidiyorsunuz inşallah ben de 80leri görürüm diyetisyene mi gidiyorsunuz
hoşgeldin canıım inşallah 2013e 68kg ile girersinn bu da senın elınde tatlımm:))
canım ben diyetisyene 1 kere gidebildim malesef , bir ilçede yaşıyorum ve bulunduğum yerde diyetisyen imkanım yok . gittiğimde bana uygun bi liste vermişti doktor , onunla idare etmeye çalışıyorum5.5 ay oldu kilo vermeye başlayalı , 15i devirdim , daha en azından bi 10 var gitmesi gereken , sende inşAllah sağlıklı bir şekilde bu yolda ilerlersin :128::128:
çok sağol.. inşallah dediğin gibi olur.. bebek istiyorum önce zayıflayıpta hamile kalmak isterim. onun için kilo vermeye ihtiyacım var. :)
anaaaam maşallah kız 15i devirdin geçtin haa 5 ayda 15 kılo harıka valla
çok sağol.. inşallah dediğin gibi olur.. bebek istiyorum önce zayıflayıpta hamile kalmak isterim. onun için kilo vermeye ihtiyacım var. :)
Sevilcim topicimizde bi çok arkadaşımız (bende dahil) ,öncelikli olarak sağlığımız, sonrasındada bebek sahibi olmak için kilo veriyoruz , umarım hepimiz sağlıklı anne adayları olup, bebişlerimizide sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız Allahın izniyle
Sağol Nurgülümmm , darısı başına , biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim yardımcımız olsun guzuuumm
inşallah canım beniim
datluum fotolarına baktımm gelınlıkli daha kılolusun dimii baya yuzun falan süzülmüşş elbisende çok şık bence şık takılarla falan degerlendirmelisin
kızlar ya yıne biz 3lü kaldık
topiği bizden başka rahatsız eden yokk:)
BANU
AY NUR
NURGÜL
[sıze=3]bebişimm ben emin olmamakla birlikte 95kg civarında gelin oldum , düğünden sonrada çoookk kilo aldım , ondan sonra kafama dank ettide başladım
Ayy benim kocada "aşkım yüzün sabun çintiği kadar kaldı" diyo
Elbisemi bende çookk beğeniyorum , güzel bi ayakkabı çanta ve takılarla kombinleyip , kaynımın kınasında süzülmeyi düşünüyom ortalıkta
[/sıze]
Hani bazı filmlerde araçlar yarış öncesi aragazı verir vınnnn vınnnn diye durdukları yerde Aynen öyle hissettim kendimi bir an Bu gazla inşallah bu hafta fark yaratırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?