Hani bazı filmlerde araçlar yarış öncesi aragazı verir vınnnn vınnnn diye durdukları yerde aynen öyle hissettim kendimi bir an bu gazla inşallah bu hafta fark yaratırız
valla kocişin doğru söylemiişş:)):
Ewlendikten sonra herkess cozutuyoo yaa
Süzül bebeaam yakışıırrrr
bu gidişle zaten ilk 3 biz olcaz gıbı gelen gıden yok aramızda şampiyonu seçer tebrıkler gönderırız artıkk:
ilk 3 belllliiiiiiiiiiiii , 4. neredeeee
Anam biz böyle atıp tutuyoruz spor yapmamızda şart oldu yoksa valla sondan ilk 3e girersek kızların dillerine düşeriz
Benim reglde bitti artık bu gece duşumuda alıııırrrr tertemiz bir sayfa açarımbu hafta için inşallah artı falan olmazda biraz daha az cıkarım
Aslında benim küçük kız oynamaya bayılıyor bende oyun havası açıp kızla karşılıklı mı oynasamen eğlenceli spor
TIRSTILAARR GALİBA BİZDEENN GİREN GERİ Kaçiiyyy arkasına bile bakmadan
ama benim dizim sakat yaaa , ağlamak istiyom, ahanda ağladım işte
bende geçen gün düğünde halay , çiftetelli derken iyi spor yaptım haaa
yok şekerim bende bu hafta + yok inşAllahh , ilerlemeye devam ediyorum sankimm
slm kızlar hafta sonu eşimin halasının koyune gıttık eğlenceliydi baya
manzara yeşillik tam pıknık havası çok güzeldi
bi kaç kare foto paylaştım bakarsıınızz:))
aynuurr kulun kölen köpeğğin oluymm kapış bennimle yaaa
hadi kılo veremıyorum onu geçtim bari verdıklerımı almıyımm kapıışş benımmleeee lütfeenn:)))
VARMI ULEENN BENİMLE KAPIŞANN BU HAFTANIN İLK ÜÇÜNE GİRMEZ İSEM SURATIMA TÜKÜRÜNN
Selam yavrullaarr
Pelincim tebrikler , bozmadan aynen devam
Nurgüülll ccıııss bebeeemm cııss , gece gece makarna yenirmi yavv , gündüz bile dikkat etmen lazımki heleki gece
Meryemim kolay gele bebeeem
hadi kapışalım şekerimm , ben varım
Banuu hadi senlede kapışalımm
yokmu başka kapışannn
Kızlaaarrrrr kapışmak mı istiyorsunuz????
beni de yazın listeye...
ben iki haftadır söylüyorum.....
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK diye
bu hafta da ilk üçteyim....
benimde en sevdiğim üçlüdür ama pilav ve patates yememem lazım
diyetisyenim bu 2 hafta mümkün olduğunca akşam sebze ye eti öğlen ye dedi o yüzden köftede yemicem çok canım isterse 1 tane yerim , yok cnm ne marifeti buranın en marifetlisi kesinlikle umuttt
...
saol cnm benim tam bir ay ayrı olucaz ama ben şimdi bunu yazarken bile yüreğimdeki ağırlığı anlatamam ama sen annesin çok iyi anlarsın beni
emir seviyo orduya dedeme gidicem anneanneme gidicem dayıma gidicem babanneme gidicem diyip duruyo ztn
eşimde 1 ay gezer dolaşır çocuk diyo ne bilim öyle işte cuma günü aldık kreşten bakalım hayırlısı
İstanbullu kızçelerPerşembe günü buluşacağız ya herkes Kandil olduğunun farkındamı umarım sorun olmaz
Banada eşim dedi Kandil günü herkes ayarlıyabilecekmi diyebenim açımdan sorun yok kendimi ayarlayıp buluşmadan sonra direk eşimin anannesine geçiceğim ordanda akşam yemeğine eşimin amcasına geçeriz eşim işten cıkınca yani öğlene doğru bir cıkarım yatmaya gelirim :122: :122: :122:
Canımcım, kendim ve Beyza hatta Özlem (özka) ve Mutlu adına da kandil günü buluşmanın başka bir gün buluşmaktan farklı olacağını sanmıyorum :)) Mübarek gün, şansımız daha yaver gider belki :) Daha önce geliriz diyen Mutlu ve Özlem vardı yanılmıyorsam, biri iş biri sınav yüzünden bu aralar pek giremiyorlar galiba. Buradan sesleneyim ben de hu huuuuu İstanbul'lu bayanlar, Forum İstanbul buluşmasına katılabilen başka yok mu?? Mutlu-Özlem bu hafta ayarlayabiliyorsunuz değil mi??
...
Kim var kim yok bu saatte bakmadım ama herkese iyi geceler dileyeyim öpüldünüz...
cnm cım geçmiş olsunCuma günü oğlum hasta diyordum akşam çok fenalaştı solunum sıkıntısı başladı yine acildeydik. sabaha karşı dörtte eve geldik.
O gün çok üzüldüm,çok üşüdüm sanırım. bende hastayım aşırı ağrı var vücudumda faranjitim aktif hale geçti yine cayır cayır yanıyor boğazım..
Kızımda grip belirtileri, eşim sağlam şükür.:)
Dün kayınvaldem kahvaltıya davet etti ordaydık.. öğleden sonra çıktık. eşim benle kızımı çarşıya bıraktı veda partisi için kıyfate baktık. onlar baba oğul eve geçti bizde kızımla 4-5 saat dolandık çok hoş bir elbise aldık nar çiçeği renginde sırada ayakkabı ve çantamsı bişey kaldı:)
sonra oturup yemek yedik ana kız :)
bugünde dökülüyorum resmen
Allahım kabul etsin şimdiden ne güzelllllbende bugün kocaeli kitap fuarına gittim kızlar..
heryer kitaptı..gözüm döndü resmen..güzel güzel kitaplar aldım.
Banu Avar ın söyleşisini dinledim..
birde hem türkçe anlamı hem de türkçe okunusu olan renkli bir Kuran-ı Kerim aldım.
öle heyecanlandım ki..bir an önce başlamak istiyorum
Sişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsin.
çok güzelmiş cnm güle güle kullannnnnAllah tez zamanda şifa versin canım
çocuklar hasta olmasın ber olayım derim hep
hiç kıyamıyorum onlara.....
--------------------------------
Bunalıma bağlayıp dağıtmasak sorun yokta
dağttımı kötü oluyor
kaç gündür havalar kapalı benim enerji depoları boşaldı
sinirlerim bozuk hep bir can sıkıntısı.....
ama dün güzel geçti
kızlarım ve eşimle birlikte denizliye gittik
küçük kızımın dişçi randevusu vardı dişinde tel olduğu için
her ay gidiyoruz , şimdi yeniden ölçü alındı yeni aparey yapılacak
eşimde gecikmeli olarak doğm günü hediyemi aldı
tabi kendi hediyemi kendim seçtim
çünkü eşim beğenmeyeceğimden kortuğu için kendi kendine hediye almıyor artık
ben beğeniyorum o alıyor
o zamanda hediye gibi gelmiyor
neyse hediyem yeni bir alyans
bakalım beğenecekmisiniz?Eki Görüntüle 423192
geçmiş olsun nevincimmmm cnm dikkat et şekerimmSelam kızlar...hepinizi çok özledim...
Cuma günü akşam üzeri yağan yağmurda işyerimizi su bastı ama öyle böyle değildi kandil simidi yapılmıştı 600 kutu suya gömüldü depo heryer battı çamur doldu o akşam herkes saat 23:00 e kadar iş yerindeydik...
çok korktum anlatılmaz tam yağmuru izliyordum dolu yağıyor diye birden dev su birikti kapının önüne yöneldim ki dev kapı suyun basıncıyla açıldı suyun önünde ben üstüme dolaplar kutular geliyor çığlık çığlığayım... Su içinde kaldım dizlerimin üstüne kadar... Neyse canımıza bişey olmadı şükür...
Diyeti saldım zaten haftasonu regl olmak üzreyim çok ağrı çekicem bu ay suyun içinde kaldım çok üşüdüm...sabah tartıldım 1 kg artıdayım...bugün kaldığım yerden devam allahın izniyle...hepinizi öpüyorum
merhabalar ben geldim yeni haftaya baaşladık yine bir hızla bakalım bu sene çok yoruldum ben çok yoğun geçiyor insanlarla uğraşmk hakkatten zor zanaat sene sonu diye beni sıkıştırdılarr o kadar emek verdim uğraştım çocukları çalıştırdım mükafatımı aldım oturdumm .... üstünee neymiş efendim birisi der neden benim çocuğum hep arkalarda oynadı neymiş efendim neden herkesin çocuğuna görev vermişim onunkine vermemişim ki bu çocuk 5 oyunda oynadı birisi de hele o kadar iğrençti ki dermiş benim aylarca uğraştığım emeğime ğirençti demiş 2 saate yakın çocuklar gösteri yaptı bu arada of çok kızgınım kırgınım moralsizim bir de derlermiş ki anasınıfı öğretmenleri bir şey yapmıyor diye bir daha neden yapayım ki oturmak varkennn çok üzgün ve kırgınımmm çok
İyi gecelerrrr. Nihayet yazacak fırsat bulabildim :)) Çocuklar inanılmaz mızmızdı bu akşam. Dolunay olsa "kurt çocuk" oldular diyeceğim yaniİlimiği ümüğümü sömürdüler canavalar. Neyse şimdi evde herkes uykuda da kafamı dinleyebiliyorum.
Ayşeciğim iltifatın için sağol , beni mahçup ettinAma benimki marifetten çok merak, ilgi aslında. Sen de pek çok arkadaşım da gerçekten çok marifetlisiniz. Bu genç yaşında mutfakta böyle beceriklisin, ev çekip çeviriyorsun, annelik yapıyorsun, kolay mı? Hele birkaç kişi var ki, kendilerini bilirler, gerçekten hem becerikli hem elleri çok lezzetli. Tatmadan da anlarım ben Verdikleri tariflerden belli. Bir de damak tadı iyi olan, iyi yemekten anlayan ve kötü yemek yapan görmedim ben bugüne kadar :)) Topikçe marifetliyiz biz, cüsselerden belli
...
Bir ay bir yandan çok kısa diğer yandan çok uzun zaman. Seni elbette anlıyorum, yeri geliyor birkaç saatte bile özlüyoruz. Genç anneyken daha da zordur bu ayrılıklar. Gerçi hep zor ama daha duygusal oluyor insan o zamanlarda. Zamanla onun mutluluğuyla teselli olmayı öğreniyorsun sonra. Kendi rahatsa, mutluysa, keyfi yerindeyse sen de dişini sıkarsın mecburen. Temiz havada koşturması, sevdiklerinin yanında olması, rahat rahat bahçede oyun oynaması ne güzel. Şimdiden üzülmek yerine beraber olduğunuz zamanın tadını çıkarmaya çalışın. Öyle dışarıdan konuşması kolay, yaşaması zor biliyorum ama sen üzülürsen o da üzülür annesi.
Canımcım, kendim ve Beyza hatta Özlem (özka) ve Mutlu adına da kandil günü buluşmanın başka bir gün buluşmaktan farklı olacağını sanmıyorum :)) Mübarek gün, şansımız daha yaver gider belki :) Daha önce geliriz diyen Mutlu ve Özlem vardı yanılmıyorsam, biri iş biri sınav yüzünden bu aralar pek giremiyorlar galiba. Buradan sesleneyim ben de hu huuuuu İstanbul'lu bayanlar, Forum İstanbul buluşmasına katılabilen başka yok mu?? Mutlu-Özlem bu hafta ayarlayabiliyorsunuz değil mi??
...
Kim var kim yok bu saatte bakmadım ama herkese iyi geceler dileyeyim öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?