Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
herkes uyuyor bende kendim sessiz rahatça kahvaltimi yaparken geçmişi okudum
ben bavul hazırlama başladım yavaştan haftaya ne olur ne olmaz daha çok stres heyacan olur heralde papatyaminda göz termini var salı günü cumada yola cikcaz 3gün var arabaya yerleşme faslı diceksiniz kolay normalde kolayda benim kirilcak makinam var kız yatması için yatak. ....... Bunları ayarlamak için pazartesi arabaya içeri alıp yerlestircem

Kızlaaarrrrr kapışmak mı istiyorsunuz????
beni de yazın listeye...
ben iki haftadır söylüyorum.....

EYLEMLERİM DEVAM EDECEK diye

bu hafta da ilk üçteyim....

canım sana msj yazamıyorum suan malesef.bana ankarada dıyetısyen onerın vardı kardesın gıdıyodu sanırım.bana burdan yazabılır mısın dıyetısyenın adını soyadını ya da atabılıosan ozelden sen bana atarmısın?yardımcı olursan sevınırım.

merhaba kızlar 3-4 gundur pek giremedim daha doğrusu okudum da yazamadım. çok yoğun geçti oğlanın kutlamaları, benim boğaz kudurmam, adet sancılarım... hala dinlenemedim. geçen ay ağrısız sızısız adet olunca çok sevinmiştim. ama 1 kerelikmiş heralde. hiç de yuruyemedim. canım istemiyor bu hafta hiçbişi yapmak. diyet derseniz oooo işim olmadı. pastalar kuruyemişler börek çörek havada uçuştu. en az 1 kg aldım tartıya çıkmaya korkuyorum. b..unu çıkardım yıne. bu sabah itibari ile toplanmak için çaba göstermeye başlayacağım da yuruyus zor çok ağrım var...

özetle böyle durumlar...

nasıl geçti dalokayın partileri umarım çok eğlenmişsizindir
emirde şimdi beni aradı
fış fış kayıkçıyı söyledi
annecım bana işte gelirken çikolata alırmısın diyo sıpam

Kizlar gunaydin nasilsiniz nasil gidiyor hyat benim bugun cnm sikkin gibi niye bilmiyom sanki bu hafta kilo almiş gibi hissediyorum kendimi gobegim bi sis duruyo sanki dogrdum doguracam:) bu aralar bel bacak agrlarim var yarin dra gitmeyi dusunuyorum fitik fln olmasa bari kocam olacsk adam yine pil almams gicik unuttum diyo ben bu oglen alayim otobusten inip hem yuruyus yapmis olurum:)))
Aysecim nasil dayanacaksn cnm ya emire gerci bir ay gecer hemen sen kendini uzme allah yarrdimciniz olsun cnm ben yine kizi neyapacagim diye yanmaya basladim cunku bbanne gidiyo cumartesi annem de gelemeyecek buyuk ihtimal cunkukardesim ise basladi istanbulda bide dedem cok hastymis kadina gelecekmisin dedigimde ne soruyosun ben isimi bitirince gelirim.bi bakalim fln diyo bende biktim artik millete gelecekmisiniz demekten hos annem gelmyi cok istiyo ama sorun cok istanbulda of offf b

slm kızlar bugün nasılsınız .bende oruç tutamıyorum regl yüzünden .bu sabah 2 saat yürüdüm inatla ayakabı parmagımı acıttı çıkardım elime aldım ama 2 saatimi bittirdim geldim eve kendimi zor attım kahvaltımı yeni yaptım .

eh güzel, çok anlamadı. benim dana ağır biraz.

maşallah emire şarkılar turkuler...Allah nazardan saklasın.

al benden de o kadar ole bir stresten sonra bir boşalma oldu ben de sanki boşluktayım ne yapacağımı bilemiyorum yine hoppp 91 leri gördüm nerdeyseee 2 kilo artıdayım toparlamaya çalışıyorum bakalım ne kadar becereceğim çok yorgunum parmağımı kaldırcak halim kalmadı biri beni dövsünnnnnn

Selamlaaarrr...

Nasılsınız bakalım fıstıklar? Ben daha iyiyim.Toparlandım hem psikolojik hem bedenen.iş başı yaptım.Kilo da aldım sanırım artılardayım.Gerek serumlar gerek psikolojik yeme isteği.Beyaz ekmeği abarttım.Çikolata falan filan işte.tam kilomu cuma bildiririm artık.Biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor.

Glukofen içmediğim için insülin direnci beni mahvediyor.Elim ayağım titriyor ve neye saldıracağımı şaşırıyorum yemek için.Karnım tok da olsa 2 saat sonra hiç birşey yememiş gibi hissediyorum.Başlasammı acaba tekrar ilaca.doktora da sormadım.Bi yan etkisi olur mu ki.1 hafta olacak kürtaj olalı.

Bunların dışında herşey yolunda hayat devam ediyor.Hepiniz iyisinizdir umarım.Güzel kilolar verilmiş cuma tablosuna baktım.Tebrik ederim kilo verip aylık ve haftalık dereceye girenleri...

Öpüldünüz...

uzun bir aradan sonra döndüm :) doktor kontrollerim bitince yeniden burada olacağım :) sevgiler.. Herkese başarılar

cnm yapacak bişeyimiz yok malesef dayanıcaz nasıl olucak bilmiyorum ama dayanıcaz

eh güzel, çok anlamadı. benim dana ağır biraz.

maşallah emire şarkılar turkuler...Allah nazardan saklasın.

sorma cnm şiir şarkı bıcır bıcır evde hiç susmuyo
aradığında yanımda bir arkadaş vardı onun oğluda 3 -3 bucuk yaşlarında diyoki sen bu çocuğun 2 yaşında olduğuna eminmisin :))
cnm sağlıkları yerinde olsun da konuşurlar
kreşe başladı ya daloki daha çok konuşur artık bak görüceksin

ebrucum kendini toparlayıp sağlıkla gelmişsin maşallah canım çok sevindim

Çok şükür toparladım Asuman abla.Her şeyde bir hayır vardır buna inancım tam olduğu için yıpranmadım çok.Allah a şükür iyiyim.Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi önemli olan bu.Eşime ve bana bişey olmasın bizim sağlığımız yerinde olsun yeter.Vakti zamanı vardır nasıl olsa bebeğin.Daha genciz.Allah can sağlığı versin.

Desteğinizi dualarınızı esirgemediniz biliyorum.İyi ki varsınız ablacım...

yarın grev var arkadaşlar hastaneler okullar hizmet vermicek haberiniz olsun
okulda çocuğu olanlar arayıp bi sorun isterseniz

tam iki hafta önce yazdığım bu yazı ile diyete başlamıştım. bugün doktor günümdü ve ben 92 den 87 ye düştüm ve 5 kilo verdim :)))) ilk defa tartıda 90 lı bi sayı görmedim muhteşem bir duygu :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…