Kızlaaarrrrr kapışmak mı istiyorsunuz????
beni de yazın listeye...
ben iki haftadır söylüyorum.....
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK diye
bu hafta da ilk üçteyim....
merhaba kızlar 3-4 gundur pek giremedim daha doğrusu okudum da yazamadım. çok yoğun geçti oğlanın kutlamaları, benim boğaz kudurmam, adet sancılarım... hala dinlenemedim. geçen ay ağrısız sızısız adet olunca çok sevinmiştim. ama 1 kerelikmiş heralde. hiç de yuruyemedim. canım istemiyor bu hafta hiçbişi yapmak. diyet derseniz oooo işim olmadı. pastalar kuruyemişler börek çörek havada uçuştu. en az 1 kg aldım tartıya çıkmaya korkuyorum. b..unu çıkardım yıne. bu sabah itibari ile toplanmak için çaba göstermeye başlayacağım da yuruyus zor çok ağrım var...
özetle böyle durumlar...
nasıl geçti dalokayın partileri umarım çok eğlenmişsizindir
emirde şimdi beni aradı
fış fış kayıkçıyı söyledi
annecım bana işte gelirken çikolata alırmısın diyo sıpam
merhaba kızlar 3-4 gundur pek giremedim daha doğrusu okudum da yazamadım. çok yoğun geçti oğlanın kutlamaları, benim boğaz kudurmam, adet sancılarım... hala dinlenemedim. geçen ay ağrısız sızısız adet olunca çok sevinmiştim. ama 1 kerelikmiş heralde. hiç de yuruyemedim. canım istemiyor bu hafta hiçbişi yapmak. diyet derseniz oooo işim olmadı. pastalar kuruyemişler börek çörek havada uçuştu. en az 1 kg aldım tartıya çıkmaya korkuyorum. b..unu çıkardım yıne. bu sabah itibari ile toplanmak için çaba göstermeye başlayacağım da yuruyus zor çok ağrım var...
özetle böyle durumlar...
Kizlar gunaydin nasilsiniz nasil gidiyor hyat benim bugun cnm sikkin gibi niye bilmiyom sanki bu hafta kilo almiş gibi hissediyorum kendimi gobegim bi sis duruyo sanki dogrdum doguracam:) bu aralar bel bacak agrlarim var yarin dra gitmeyi dusunuyorum fitik fln olmasa bari kocam olacsk adam yine pil almams gicik unuttum diyo ben bu oglen alayim otobusten inip hem yuruyus yapmis olurum:)))
Aysecim nasil dayanacaksn cnm ya emire gerci bir ay gecer hemen sen kendini uzme allah yarrdimciniz olsun cnm ben yine kizi neyapacagim diye yanmaya basladim cunku bbanne gidiyo cumartesi annem de gelemeyecek buyuk ihtimal cunkukardesim ise basladi istanbulda bide dedem cok hastymis kadina gelecekmisin dedigimde ne soruyosun ben isimi bitirince gelirim.bi bakalim fln diyo bende biktim artik millete gelecekmisiniz demekten hos annem gelmyi cok istiyo ama sorun cok istanbulda of offf b
eh güzel, çok anlamadı. benim dana ağır biraz.
maşallah emire şarkılar turkuler...Allah nazardan saklasın.
ebrucum kendini toparlayıp sağlıkla gelmişsin maşallah canım çok sevindim
h.b cnm, durumum vahim 92 kg ağırlığında bi insan olarak yaşamaya çalışıyorum :) dahada vahimi 102 kg idimşimdi zayıflıyorum, spor ve sıkı bir diyet 12 gün sonra 4,5 kilo daha vermiş olcam :) diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum. Burdaki önerileride dikkate alarak eylül ayına fit girmeye çalışıcam, yalnız değilim biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?