Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim devamı gelir inşallah 2 haftada 5 kilo çok güzel

Gecmis olsun canim. Ben de cok inaniyorum her şer in bir iyiligi olduguna. Simdi kendine yine fokuslan zayiflayacagiz saglikli olacagiz.
Bak az kalldi eylule. Benim en az 15-20 kilo atmam lazim bebislere yer acalim. Gelecek yaza bebislerimizi kucaklayacagiz insallah

Sağolasın Mutlu.İyiyim çook şükür.Diyete odakalanamadım glukofen yüzünden ya.İnsülin direncim baskın çıkıyor.Boşluk oluyor bişeyler yeme hissi uyanıyor ister istemez.Atlatmaya çalışıyorum meyve yada meyve sularıyla.

Evet eylüle az kaldı zaten benim 3-4 ay korunmam gerekirmiş.Bende bu süre zarfında 15-20 kilo veririm heralde.Çift kişilik boşluk açsam da ikiz olsa bari Yaz sonu bebiş çalışmaları başlıcak artık.Rabbim hayırlısını versin...

yarın grev var arkadaşlar hastaneler okullar hizmet vermicek haberiniz olsun
okulda çocuğu olanlar arayıp bi sorun isterseniz

evet Ayşecim bizdede var sanırım eylem ama daha net belli değil , herşey yarın açığa kavuşur sanırım

topik bayağı bi sessiz kaç gündür
herkesin sağlığı sıhhati keyfi yerindedir inşallah

topic çok sessiz hakkaten bu sıralar , havalardanmıdır bilmem

çookk iyi şekerimm ,tebriklerr

durmak yok aynen devam
:129::129::129:

Ebruu , Mutluuu hep beraber fit anne adayları olalımm , olleeeyyyy

aayyy bende çok yer açayımda ikiz olsun yaaa

selam beybilerrr , nasılsınızz ??

benden iyilikk , bugün öğlen arkadaşa gittim ve uzun süreden sonra makarna yedim , oohh misss gibiydi haaaa

2 gün forumda gördüğüm tarçın , zencefil , zerdeçal 3lüsünü yoğurtla karıştırdım , yedim , kabızlığıma çook iyi geldi ama acayip fena karın ağrısı yaptı

buarada yarın öğleden sonra öğrencilerimle pikniğimiz var , fazla kaçırmam diye umuyorumm

herkesleri öpüyorrumm

NOT : BUTTERFLYELF yani ELİFFFF nerelerdesin bebeeemmm ??? Elifimm İstanbulu meskenmi tuttuuunnn

ayy sorma ya bende regle yakalandım napcazz şimddii
Kızlaaarrrrr kapışmak mı istiyorsunuz????
beni de yazın listeye...
ben iki haftadır söylüyorum.....

EYLEMLERİM DEVAM EDECEK diye

bu hafta da ilk üçteyim....
:
hadii bebeaaam hoşgeldin aramıza ama ilk 3 dolu 4.lüğü sana yazalıımm olurmu

valla bravoo seni ayakta alkışlıyorum evet o mesajını çok ii hatırlıyorum tebrıklerr
2 haftada 5 kılo çok hızlı gitmiyonmu anaaam

hoşgeldiin babyy babyy yine kimsecikler yok benden başka yani mecbursun benle konuşmayaa
ayy yarın için kötü olacak birinciliği aklından çıkarma sakın şimdi veliler güzel güsell şeler yapıp gönderırler sakın aç gitmee:)

Son düzenleme:

oouuvv biz zaten çok fena organize olduk , herkesin ne getireceği şimdiden bellii

gelsin pastalar , gitsin börekler , gelsin dolmalar , gitsin sarmalarr , gelsin tatlılarr , gitsin kısırlarr ......
kocam canımı çook sıkıyor buaralarr , hırs yapıp yiyebilebiliriimm belkimm

kızllaaarr nerelerdesinizz yavv , geleydinizde iki lafın belini kıraydıkk

sınav hazırlamaktan ve okumaktan sıkıldımm , oyyhh fena oldum haaa

yeşil çay iç baride ödem lerin gider en azından
süpeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

koca lar zaten can sıkmak içindir takma adını koca koymuşlarki erkenden kocasın diye çok bilmiş eşleriinnn aynen böyle yapıcann

Merhaba arkadaşlar. Az önce eve geldim, deli gibi dolaştım bugün, çok yoruldum. Ama kızımın kıyafet işini hallettim. Tam istediğim gibi, şahane bir şey değil ama gene de güzel bir çocuk gelinliği buldum ona. Hem çocuk masumiyetine uygun ve sade hem de tüllü müllü kabarık bir şey. Ben şöyle düşünmüştüm, hem doğum gününde hem de amcasının düğününde bu elbiseyi giyer ben de bir taşla iki kuş vururum... Doğum günü haftaya, düğün Temmuz'da...Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Bu kıyafet doğum gününde giyilirse heba olur, zaten bahçede olacak doğum günümüz, kirlenmesi bir yana yırtılma vb. riski var Neyse bulacağım artık bir çözüm...

Yarın evle ilgili işlerim var, Perşembe buluşmamız olacak inşallah, Cuma da Eminönü'ne gidip "hunharca" gezmeyi düşünüyorum. Hem oğlumun hem kızımın doğum günleri için parti malzemeleri, hediyelikler vb. alacağım :) Oğlumun doğum günü Salı günü kreşte olacak, ufak çaplı bir kutlama :) Kızımınki beni epey uğraştıracak sanırım. 3 Haziran'da yapacağım. Artık bu organizasyonlar geçene kadar başka gündemim olmaz benim :))

Önceki günler yaptığım alıntılar çıkmamış nedense, ben de ortaya karışık cevaplar yazım :))

Lunaazul; alyanslarınız çok güzel gerçekten. Güle güle kullanın, mutlu ve güzel günlerde :)

Yağmurgözlü, resimlerine baktım çok beğendim :) Kesinlikle kilonu göstermiyorsun. Klişe oldu bu söz ama samimi söylüyorum göstermiyorsun :)

Semiran, hiç sıkma sen canını. Miniklere 2 saat gösteri yaptırmak kolay şey mi? O yaş grubundan beklenti ne olabilir ki? Anlayamıyorum insanları herkes en önde olamaz ki, her rolü yapamaz ki... İnsan istedikten sonra herşeye 40 tane kulp takar, sen o kadar uğraştın ve başarıyla yaptın gösterini. Önemli olan bu bence.

Mutlu, aman diyeyim arkadaşım bu işler çorap söküğü gibi oluyor biliyorsun bir ucu kaçtı mı, "battı balık yan gider" havasına bürünüyoruz. O çok tehlikeli. Hepimizin böyle atakları oluyor, olsun varsın. Yeter ki hemen çark edip doğru yola dönelim. Sen de hemen eski tempona kavuş tamam mı :)))

Tomurcukk Ebru :) Tekrar geçmiş olsun. İyi olmana sevindim, verdiğin her kilo seni bebeğine bir adım daha yakaştıracak. Hadi yolun açık olsun :))

Özlem (özka) nerlerdesin, ders mi çalışıyorsun hep? Perşembe geliyorsun değil mi

Son düzenleme:
senn beniii begenmiyomusunnnnnnnnnnnnnnn:

aaa seni beğenmez olurmuyum şekerimm ayıpsınn , sana bayıliyiruummmm

yaaa hakkaten erkenden kocatacak bu herif beni yaa , aramızda bi sıkıntı yok ama malesef abisinin kendince yaptığı planlara benimkinide dahil etmesi ve benimkininde buna sessiz kalıp uymaya çaılşması beni sıktııı ,patlama derecesine geldi maleseff

bizimkide öyleydi valla ne zaman evlilkte 10 yıla yaklaştık çocuk oldu adam akıllanmaya başladı yakın uzak fark etmiyo yeten aloyla bile yetiyoo malesef aman umursama ceco gibi aradan ardan laf sokmaya devam et direk sçyledinmi pek bi alıngan oluyolar malesef kükreyi veriyolar

evet canım dediğin gibi yeten telefondanda yetiyor malesefff , yaa benimki aklı başında bi adam ama abisiyle çook tezat kişilikler , normalde arkadaş bile olamayacağı bi tip aslında abisi ama malesef insan kardeşinin seçemiyo işte

eşime söylüyorum bana hak veriyor ama bazen abisine ayak uydurmaktanda geri kalmıyor maleseff

iyi akşamlar
çok durgun gerçekten topik bu aralar
inşallah diyetler aksamamıştır da yoğunluktan fırsat olmuyordur
ben iyi gidiyorum bakalım bu
nursena resim yok albümde canım

valla bravoo seni ayakta alkışlıyorum evet o mesajını çok ii hatırlıyorum tebrıklerr
2 haftada 5 kılo çok hızlı gitmiyonmu anaaam

Öncelikle teşekkür ederim :)çok hızlı deil az bile oldu 3 gün yağıştan dolayı çıkamadım spora 6 kilo bile verebilirdim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…