tam iki hafta önce yazdığım bu yazı ile diyete başlamıştım. bugün doktor günümdü ve ben 92 den 87 ye düştüm ve 5 kilo verdim :)))) ilk defa tartıda 90 lı bi sayı görmedim muhteşem bir duygu :)))))
Gecmis olsun canim. Ben de cok inaniyorum her şer in bir iyiligi olduguna. Simdi kendine yine fokuslan zayiflayacagiz saglikli olacagiz.Selamlaaarrr...
Nasılsınız bakalım fıstıklar? Ben daha iyiyim.Toparlandım hem psikolojik hem bedenen.iş başı yaptım.Kilo da aldım sanırım artılardayım.Gerek serumlar gerek psikolojik yeme isteği.Beyaz ekmeği abarttım.Çikolata falan filan işte.tam kilomu cuma bildiririm artık.Biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor.
Glukofen içmediğim için insülin direnci beni mahvediyor.Elim ayağım titriyor ve neye saldıracağımı şaşırıyorum yemek için.Karnım tok da olsa 2 saat sonra hiç birşey yememiş gibi hissediyorum.Başlasammı acaba tekrar ilaca.doktora da sormadım.Bi yan etkisi olur mu ki.1 hafta olacak kürtaj olalı.
Bunların dışında herşey yolunda hayat devam ediyor.Hepiniz iyisinizdir umarım.Güzel kilolar verilmiş cuma tablosuna baktım.Tebrik ederim kilo verip aylık ve haftalık dereceye girenleri...
Öpüldünüz...
Gecmis olsun canim. Ben de cok inaniyorum her şer in bir iyiligi olduguna. Simdi kendine yine fokuslan zayiflayacagiz saglikli olacagiz.
Bak az kalldi eylule. Benim en az 15-20 kilo atmam lazim bebislere yer acalim. Gelecek yaza bebislerimizi kucaklayacagiz insallah
yarın grev var arkadaşlar hastaneler okullar hizmet vermicek haberiniz olsun
okulda çocuğu olanlar arayıp bi sorun isterseniz
topik bayağı bi sessiz kaç gündür
herkesin sağlığı sıhhati keyfi yerindedir inşallah
tam iki hafta önce yazdığım bu yazı ile diyete başlamıştım. bugün doktor günümdü ve ben 92 den 87 ye düştüm ve 5 kilo verdim :)))) ilk defa tartıda 90 lı bi sayı görmedim muhteşem bir duygu :)))))
Sağolasın Mutlu.İyiyim çook şükür.Diyete odakalanamadım glukofen yüzünden ya.İnsülin direncim baskın çıkıyor.Boşluk oluyor bişeyler yeme hissi uyanıyor ister istemez.Atlatmaya çalışıyorum meyve yada meyve sularıyla.
Evet eylüle az kaldı zaten benim 3-4 ay korunmam gerekirmiş.Bende bu süre zarfında 15-20 kilo veririm heralde.Çift kişilik boşluk açsam da ikiz olsa bariYaz sonu bebiş çalışmaları başlıcak artık.Rabbim hayırlısını versin...
Gecmis olsun canim. Ben de cok inaniyorum her şer in bir iyiligi olduguna. Simdi kendine yine fokuslan zayiflayacagiz saglikli olacagiz.
Bak az kalldi eylule. Benim en az 15-20 kilo atmam lazim bebislere yer acalim. Gelecek yaza bebislerimizi kucaklayacagiz insallah
ayy sorma ya bende regle yakalandım napcazz şimddiiAnam biz böyle atıp tutuyoruz spor yapmamızda şart oldu yoksa valla sondan ilk 3e girersek kızların dillerine düşeriz
Benim reglde bitti artık bu gece duşumuda alıııırrrr tertemiz bir sayfa açarımbu hafta için inşallah artı falan olmazda biraz daha az cıkarım
Aslında benim küçük kız oynamaya bayılıyor bende oyun havası açıp kızla karşılıklı mı oynasamen eğlenceli spor
:Kızlaaarrrrr kapışmak mı istiyorsunuz????
beni de yazın listeye...
ben iki haftadır söylüyorum.....
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK diye
bu hafta da ilk üçteyim....
selam beybilerrr , nasılsınızz ??
benden iyilikk , bugün öğlen arkadaşa gittim ve uzun süreden sonra makarna yedim , oohh misss gibiydi haaaa
2 gün forumda gördüğüm tarçın , zencefil , zerdeçal 3lüsünü yoğurtla karıştırdım , yedim , kabızlığıma çook iyi geldi ama acayip fena karın ağrısı yaptı
buarada yarın öğleden sonra öğrencilerimle pikniğimiz var , fazla kaçırmam diye umuyorumm
herkesleri öpüyorrumm
NOT : BUTTERFLYELF yani ELİFFFF nerelerdesin bebeeemmm ??? Elifimm İstanbulu meskenmi tuttuuunnn
hoşgeldiin babyy babyy yine kimsecikler yok benden başka yani mecbursun benle konuşmayaa
ayy yarın için kötü olacak birinciliği aklından çıkarma sakın şimdi veliler güzel güsell şeler yapıp gönderırler sakın aç gitmee:)
yeşil çay iç baride ödem lerin gider en azındangünaydın kızlar...
regl sancısı ile uyandım moralim bozukkkk yedim yedim artıdayım sanırım haftasonu düğünde aldığım elbiseye sığmayacağım...
buluşmaya gelmeyi çok isterdim kızlar malum baya uzağım ve de hafta içi olması ters. sağlık olsun bol bol foto çekin de görelim sizleri...
süpeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtam iki hafta önce yazdığım bu yazı ile diyete başlamıştım. bugün doktor günümdü ve ben 92 den 87 ye düştüm ve 5 kilo verdim :)))) ilk defa tartıda 90 lı bi sayı görmedim muhteşem bir duygu :)))))
oouuvv biz zaten çok fena organize olduk , herkesin ne getireceği şimdiden bellii
gelsin pastalar , gitsin börekler , gelsin dolmalar , gitsin sarmalarr , gelsin tatlılarr , gitsin kısırlarr ......
kocam canımı çook sıkıyor buaralarr , hırs yapıp yiyebilebiliriimm belkimm
kızllaaarr nerelerdesinizz yavv , geleydinizde iki lafın belini kıraydıkk
sınav hazırlamaktan ve okumaktan sıkıldımm , oyyhh fena oldum haaa
senn beniii begenmiyomusunnnnnnnnnnnnnnn:
yeşil çay iç baride ödem lerin gider en azından
süpeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
koca lar zaten can sıkmak içindir takma adını koca koymuşlarki erkenden kocasın diye çok bilmiş eşleriinnn aynenböyle yapıcann
bizimkide öyleydi valla ne zaman evlilkte 10 yıla yaklaştık çocuk oldu adam akıllanmaya başladı yakın uzak fark etmiyo yeten aloyla bile yetiyoo malesef aman umursama ceco gibi aradan ardan laf sokmaya devam et direk sçyledinmi pek bi alıngan oluyolar malesef kükreyi veriyolaraaa seni beğenmez olurmuyum şekerimm ayıpsınn , sana bayıliyiruummmm
yaaa hakkaten erkenden kocatacak bu herif beni yaa , aramızda bi sıkıntı yok ama malesef abisinin kendince yaptığı planlara benimkinide dahil etmesi ve benimkininde buna sessiz kalıp uymaya çaılşması beni sıktııı ,patlama derecesine geldi maleseff
bizimkide öyleydi valla ne zaman evlilkte 10 yıla yaklaştık çocuk oldu adam akıllanmaya başladı yakın uzak fark etmiyo yeten aloyla bile yetiyoo malesef aman umursama ceco gibi aradan ardan laf sokmaya devam et direk sçyledinmi pek bi alıngan oluyolar malesef kükreyi veriyolar
iyi akşamlar
çok durgun gerçekten topik bu aralar
inşallah diyetler aksamamıştır da yoğunluktan fırsat olmuyordur
ben iyi gidiyorum bakalım bu
nursena resim yok albümde canım
ilk defa yüklüyorum yA acemlik şimdi oldu sanırım
valla bravoo seni ayakta alkışlıyorum evet o mesajını çok ii hatırlıyorum tebrıklerr
2 haftada 5 kılo çok hızlı gitmiyonmu anaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?