Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hatun kısmısı :)

Tomurcuk,hoşgeldin canım iyi olmana çok sevindim...

Yağmurgözlü ve nursena çok hoş ve zarifsiniz ikinizde.ayrıca zayıfsınız..Bir tek ben şişkoyum bu topikte diyet falan yapmayın siz.:))

yena nerelerdesin bakıyım sen
anne oğul nasılsınız iyileştiniz mi

Tam iyileşemedik asucum..Dün barış ı kontrole götürdüm antibiyotik başladık..
Bende fenayım..kızım iyileşiyor en azından..
Bugünde hastanedeydim..Tövbe yarabbi hergün hastane, doktor..Allah eksikliğini göstermesin ama bunaldım inan...

Bu arada sen çok vefakar bir insansın biliyormusun,keşke seninle aynı şehirde olsaydık..
Herkesi önemsiyorsun,merak ediyorsun,halini hatırıı soruyorsun..
Özetle iyi insansın..Arkadaşların,ailen çok şanslı..

estağfirullah canım insan sevdiklerini önemser tabii ki
ben de çok isterdim aynı şehirde olmayı ama en azından yüzyüze görüşeceğimize inancım tam er ya da geç
hastane işleri zor gerçekten Allah ne düşürsün ne eksik etsin der annem hep
bu arada yarın hastanelerde grev olacakmış aklında olsun

Semiran'cığım kendini hiiç üzme senin nasıl yorulduğunu,çabaladığını biz biliyoruz..Heyecanını hepimiz hissettik..
İnsanları memnun etmek çok zor zaten..
Muhahak bişey bulurlar..Kızım ana sınıfındayken yıl sonu gösterisinde sınıfımzda 3 kız vardı tiyatro gösterisi yapılıcaktı..tiyatro eğitmeni Benim kıza pamuk prenses rolü verdiği için, velinin biri yapmadığını bırakmadı..Çok iğrenç bir duruma sokmuştu kadın kendini..
herkes kınamıştı onu..Sonra 1.sınıfta okuma bayramında yine aynı şeyi yapmış duyduğumuza göre. yani bir kişi çıkıyor huzuru bozuyor..

Ben yıllardır sınıf annesiyim, geçen yıldan beri okul aile birliğindeyim feci kaprisli insanlar var biliyorum...

Öyleymiş Ayşe nin mesajında gördüm..

yena ne zordur sınıf anneliği ben de büyük kızımın sınıf annesiydim uzunca bir süre
okul aile birliği de var bir de maşallah iyi uğraşıyorsun sürekli

Bahaaar,
nasıl gidiyor iş.? Alıştın umarım..

yena diyetisyene hangi gün gidecektin listene uyuyormusun ve de sonuç alıyomusun

Yarın gideceğim, evde hiiç tartılmıyorum..Sonuç iyi gibi ,malum dönemimin gecikmesinden dolayı aşırı iştah patlaması yaşamıştım..Şimdilik onları veriyorum..
Düzenli uyduğumu söyleyemem araları arada pas geçiyorum..
Fakat daha iyiyim, umarım disipline girerim bir şekilde..Birde kadını çok sevdim,psikolog gibi.Çok alçak gönüllü,çok güler yüzlü..
Fiat çok iyi...Şimdilik sürekli giderim diye düşünüyorum..

ne güzel hem memnunsun hem fiyat uygun istediğin sonucu da alırsın inşallah
yarın güzel haberlerle döneceksin eminim

ne güzel hem memnunsun hem fiyat uygun istediğin sonucu da alırsın inşallah
yarın güzel haberlerle döneceksin eminim

İnşallah asucum..artık görüntüyü geçtim inan sağlığım söz konusu...
Örneğin 3 kere gittim şimdiye kadar.ilk 30 lira verdim o kadar..diğerlerini kontrol saydı..
yarın iyice öğreneceğim durumu..Sanırım bir kontrol bir muayene oluyor..

Son düzenleme:
aman zayıfım 81 kilo ağlanacak halimize gülüyoruz işte millet hamileliğinde oluyo 80 ler gözleri pötlüyo bense seviniyorum
ikinizde arkadaşlığa çok önem veriyosunuz iyiki tanımışım sizi
yena ne zordur sınıf anneliği ben de büyük kızımın sınıf annesiydim uzunca bir süre
okul aile birliği de var bir de maşallah iyi uğraşıyorsun sürekli
bizim hatunlar ananemin bilafı vardır ''elli ayaklı'' maşşallah

benimde diyetisyene gitme zamanım geldi derhal gitmem lazım amma burda normal dr yokki allah izin verirse 1 ay sonra bende bi endamımı göstereyim diyetisyene

iii akşamlar güzelleerr:)))

bende usmanı izliyorumm yeşil çayımı aldım bi taraftan size yazıyorumm

niye üzmüş beniim bebeaaamıı yahuuu??
salla gitsin canım biz kadınlar zaten ona üzül buna üzül kendimizi yemeğe vere vere ne hale geldikk

haklısın nursena 80 olduk diye seviniyoruz ama öncemizi düşünürsek haklıyız sevinmekte
bugün eski resimlerime baktım gözlerim pörtledi resmen eşimde şimdi anladım seni gören herkesin neden bu kadar şaşırdığını diyor
diyetisyene ben de niyetlenmiştim bir ara biliyorsun ama artık vazgeçtim hem iyi hem uygun bir yer bulamadım
eski resimlerden atabilirsem atayım albüme

amaaannn bizim kaderimiz bu bebeeemm yaaa , dediğin gibi kız , sinirlen sonra ye

olacağımız bu maleseff !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…