Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doğum günümde güzel bir kilo bildirimi yaomak isterdim ama kısmeettt değilmiş
ne vardı doğum günü iskontosu olsa 1 haftada 3-5 kilo birden gitse ne hoş olurdu

GEÇEN HAFTA : 87.0

BU HAFTA : 86.800

200 grama şükür eder hale geldim haa

canlarım... iddia devam ediyormu???
1 mayıs itibarı ile başladığım diyetin 25. gününde 5. kiloyu verdim....
bundan sonra hızı düşer ama diyet devam eder....

devaaam datlluum dewaam maşallah ne güzel allah bozmasın...
bu gıdışle ayda 6 kg gitmiş olcakk vay be gözüm korktu şimdii
regle yakalandım tadını çıkar güzeliiim:)))haftaya görüşürükk..

sende çok şey istiyon ama doğum günü bebesii bu kadarda olmaz yahu insan bır der iki der hadi senin için 3 olsun
ama 5 diyo yahuu insafff

Aynur cum yeni gördüm canım işlerim yoğun pek takip edemiyorum yazılanları.

Doğum günün kutlu olsun... Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin canım...

Aynur cum yeni gördüm canım işlerim yoğun pek takip edemiyorum yazılanları.

Doğum günün kutlu olsun... Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin canım...

Ebrucumm çookk teşekkürler canımm , bugünkü dileklerimin içinde "hepimiz için hayırlı,sağlıklı bebişler " dileyecemm inşAllaahh

merhaba kızzlarrr ve Aynurcummmmm dogum gününü kutluyorum..sağlıklı,huzurlu,incecik yıllar diliyorum sana

Yenacım -400 ve ben sevindim buna:119:

şu an kilom 101.700

merhaba kızzlarrr ve Aynurcummmmm dogum gününü kutluyorum..sağlıklı,huzurlu,incecik yıllar diliyorum sana

şu an kilom 101.700

Meryemimm sağol bebeeemm , hepimiz için incecikk yıllar olsun inşAllaaahh

aynen bende -200 e sevinir oldum yaa , neyse yavrukuşumm durmak yok yola devamm , olaaaccaaakkk bu iş olaaccaaakk

şu an kilom 101.700

tebrik ederim meryycim

sen spor yapmıyomusun şu aralar

malum sınava az kaldı hep masa basında otur otur duba gıbı olucaz yaa, yemesem bile şiş hissediyorum ben

HAFTANIN SPORCULARI

YENA.................................175 DAK

ASUMANZEYNEP...................400 DAK

ETERYA..............................240 DAK

FADİME02...........................650 DAK

AYŞE_C52...........................120 DAK

DALOKAYSMOM......................60 DAK

ECE78..................................60 DAK

DERMANABLA_7......................60 DAK

TOKSİN.................................60 DAK

EGEDENİZ03...........................60 DAK

HAFTANIN BİRİNCİSİ...................................FADİME02.............................650 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ....................................ASUMANZEYNEP......................400 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ................................ETERYA..................................240 DAK

Tebriklerrr... Darısı başımıza :)

mrb arkadaslar

kendi cabalarimla 111den 86 düsmüstüm bi sekilde iste yakla$ik 8kilo geri aldim
gelelim asil konuya... sabah giyicek bise bulamadim inanirmisiniz yok hicbise yok! almanyada yasiyorum burda hava berbat siack
nefes alamiyosunuz o yüzden giiym skntisi cekiyorum offffffffffff

anneme gidicektim alisveris yapip...
rezilligimi perisanligimi üzgünlügümü siz iyi anlarsiniz hatta öyle bi dua ettimki yada isyandi allahim bana hastalik
verde zayiflat diye biliyorum simdi herkes cok kizcak ama o an öyle hissettim

yasim 34
ve yillardir ugrasiyorum zehir ettim hayatimi ya baskalarina imrenmekden offfffffffffff delirmemek elde degil

dipteyim sondayim depresyondayim

3 yıl öncesine kadar 40 beden normal görünüşlü bir insandım ağır bir depresyon sonrası önünü alamadığım kilo artışım oldu sabah kıyafet denemeye bi başladım aman allahım dolaptaki hiç bişeyim olmuyor .yaklaşık 1 yıldır çıkmadığım tartıya korka korka çıkmak zorunda kaldım ve acı gerçekle yüzleştim 93 o ne ya . tam 25 kilo almışım sanırım 46 beden falanımdır şu anda . en son aldığım 44 beden pantalonum bile zorla kapandı ama düğme patlıcak gibi ve daha acısı üstünde kocaman bir göbek var . bu duruma acilen dur deme niyetindeyim. foruma yeni üye oldum eğer birileriyle paylaşırsam daha rahat kilo verebilirim diye. bugün diyete başlama kararı aldım yaptıklarımı size harfiyen yazcam sizde bana destek olursanız sevinirim

hoşgeldiniz ikinizde....

burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz...
hepimiz birbirimizi anlıyoruz...

ve burada hepimiz güzel güzel veriyoruz kilocukları....

hiç üzülmeyin....

topiğe devam edin paylaşın rahatlayın.... önerileri dikkate alın...

azmedince oluyor....

eline sağlık canım....

hepinizi kutluyorum güzeller...
ben de girdim ya listeye devamı gelir elbet....

Hoşgeldin canım.Hastalanıp zayıflamak değil de asıl zayıflamazsak hastalıklar baş gösteriyor.Örneğin bel ağrıları insülin direnci pko vardı bende.103 kilodan 85 lere indim pko bitti hamile bile kaldım ama düşük oldu Bel ağrılarım kalmadı insülinim de normal seviyelerde gibi.Yani allah can sağlığı ve sıhhat versin gerisi gelir inşallah...Tekrar hoşgeldin başarılar...

Sende hoşgeldin canım.İnşallah kilolarını verirsin ve bollaştığını görürsün kıyafetlerinin.Yeni ciciler alırsın kendine.Allah yardımcımız olsun...

hayırrrr ne diyorsun...
ben de tam senin gibi 34 yaşındayım, 111 kilodan 86 indim 10 kilo aldım sonra ama tekrar sıktım dişimi 10 kg gitti, çok aptallık ettim şimdi 7 leri ortalardım alıp vermeseydim ama herşeyde hayır var . Allah korusun hastalık vermesin kimselere. sıkıcaz dişimizi vericeğiz. veren nasıl veriyor bak kendin nasıl verdin 25 kg verdin... hep bearaber vereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…