canlarım... iddia devam ediyormu???
1 mayıs itibarı ile başladığım diyetin 25. gününde 5. kiloyu verdim....
bundan sonra hızı düşer ama diyet devam eder....
doğum günümde güzel bir kilo bildirimi yaomak isterdim ama kısmeettt değilmiş
ne vardı doğum günü iskontosu olsa 1 haftada 3-5 kilo birden gitse ne hoş olurdu
GEÇEN HAFTA : 87.0
BU HAFTA : 86.800
200 grama şükür eder hale geldim haa
canlarımmm herkese çoookkk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , hep beraber daha nice sağlıklı , mutlu ,huzurlu tabikide çıtırrrr zayııff yıllaaraaa
iyiki varsınız , hepinizi çook seviyorrumm
sende çok şey istiyon ama doğum günü bebesii bu kadarda olmaz yahu insan bır der iki der hadi senin için 3 olsun
ama 5diyo yahuu insafff
Aynur cum yeni gördüm canım işlerim yoğun pek takip edemiyorum yazılanları.
Doğum günün kutlu olsun... Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin canım...
merhaba kızzlarrr ve Aynurcummmmm dogum gününü kutluyorum..sağlıklı,huzurlu,incecik yıllar diliyorum sana
Yenacım -400 ve ben sevindim buna:119:
şu an kilom 101.700
merhaba kızzlarrr ve Aynurcummmmm dogum gününü kutluyorum..sağlıklı,huzurlu,incecik yıllar diliyorum sana
Yenacım -400 ve ben sevindim buna:119:
şu an kilom 101.700
HAFTANIN BİRİNCİSİ...................................FADİME02.............................650 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ....................................ASUMANZEYNEP......................400 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ................................ETERYA..................................240 DAK
mrb arkadaslar
kendi cabalarimla 111den 86 düsmüstüm bi sekilde iste yakla$ik 8kilo geri aldim
gelelim asil konuya... sabah giyicek bise bulamadim inanirmisiniz yok hicbise yok! almanyada yasiyorum burda hava berbat siack
nefes alamiyosunuz o yüzden giiym skntisi cekiyorum offffffffffff
anneme gidicektim alisveris yapip...
rezilligimi perisanligimi üzgünlügümü siz iyi anlarsiniz hatta öyle bi dua ettimki yada isyandi allahim bana hastalik
verde zayiflat diye biliyorum simdi herkes cok kizcak ama o an öyle hissettim
yasim 34
ve yillardir ugrasiyorum zehir ettim hayatimi ya baskalarina imrenmekden offfffffffffff delirmemek elde degil
dipteyim sondayim depresyondayim
3 yıl öncesine kadar 40 beden normal görünüşlü bir insandım ağır bir depresyon sonrası önünü alamadığım kilo artışım oldu sabah kıyafet denemeye bi başladım aman allahım dolaptaki hiç bişeyim olmuyor .yaklaşık 1 yıldır çıkmadığım tartıya korka korka çıkmak zorunda kaldım ve acı gerçekle yüzleştim 93 o ne ya . tam 25 kilo almışım sanırım 46 beden falanımdır şu anda . en son aldığım 44 beden pantalonum bile zorla kapandı ama düğme patlıcak gibi ve daha acısı üstünde kocaman bir göbek var . bu duruma acilen dur deme niyetindeyim. foruma yeni üye oldum eğer birileriyle paylaşırsam daha rahat kilo verebilirim diye. bugün diyete başlama kararı aldım yaptıklarımı size harfiyen yazcam sizde bana destek olursanız sevinirim
HAFTANIN BİRİNCİSİ...................................FADİME02.............................650 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ....................................ASUMANZEYNEP......................400 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ................................ETERYA..................................240 DAK
mrb arkadaslar
gelelim asil konuya... sabah giyicek bise bulamadim inanirmisiniz yok hicbise yok! almanyada yasiyorum burda hava berbat siack
rezilligimi perisanligimi üzgünlügümü siz iyi anlarsiniz hatta öyle bi dua ettimki yada isyandi allahim bana hastalik
yasim 34
ve yillardir ugrasiyorum zehir ettim hayatimi ya baskalarina imrenmekden offfffffffffff delirmemek elde degil
3 yıl öncesine kadar 40 beden normal görünüşlü bir insandım ağır bir depresyon sonrası önünü alamadığım kilo artışım oldu sabah kıyafet denemeye bi başladım aman allahım dolaptaki hiç bişeyim olmuyor .yaklaşık 1 yıldır çıkmadığım tartıya korka korka çıkmak zorunda kaldım ve acı gerçekle yüzleştim 93 o ne ya . tam 25 kilo almışım sanırım 46 beden falanımdır şu anda . en son aldığım 44 beden pantalonum bile zorla kapandı ama düğme patlıcak gibi ve daha acısı üstünde kocaman bir göbek var . bu duruma acilen dur deme niyetindeyim. foruma yeni üye oldum eğer birileriyle paylaşırsam daha rahat kilo verebilirim diye. bugün diyete başlama kararı aldım yaptıklarımı size harfiyen yazcam sizde bana destek olursanız sevinirim
mrb arkadaslar
yasim 34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?