Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

boyum 1.70, istanbuldan katılıyorum, aslında hızlı kilo werebiliyorum genç ve fazla kilolu olduğum için ama hareketsizlik problemim war, hiç hareket etmiyorum sürekli oturuyorum yatıyorum ve bunu bi, türlü değiştiremiyorum dedim ya çok çabuk pes ediyorum.. bi keresinde sırf günde bi saat dans ettim diye 13 günde 8 kilo wermişliğim var düşünün ama tabi katlayarak geri aldım o kiloları ama artık bişileri ddeğiştirmenin zamanıdır :)

slm kizlarrr
banu145145 gecmis olsun cnm diete devam etmene sevindim kendin icin bebis icin saglikli yasamak icin ve bebisin pesinde kosmak icin diete devam cnm

bende saglikli beslenmeye devam ediyom tatile kadar belkim 65.9gorurum
aklima gelmisken YENACIM cuma bildirim yapmassam izinli yazarsin cnm 3hafta rabbimin izniyle tr de olcaz
simdi kalkayim papatyam uyurken evi topliyam tatil icin yapilcak cok isim varrrrrrrr
hepinizi seviyom benim tatli arkadaslarim hakkinizi helal edin belki artik hazirliktan firsat bulamayabilirim

canım bundan sonra daha dikkatli olup , verirsin bütün kiloları inşAllah , hemde bir daha almamak kaydıyla :128::128:

bende sizlerle biraz muhabbete geldm ama kimseckler yok...
ayy yalnızlıktan da korkarım haa:18::18::18::18:

geçmişimi de okudum..içim rahatladı..
ödevleriini bitiren bir cocugun huzuru sardı birden

şimdi gdeyimde hazırlanayım bari 17.00de nikah var eşimin iş arkadaşı..oraya katılacagız

öpüyorummmm tatlılar

ohhh afiyet olsun Aynur ummmm..ama yaramasın

Sağolasın bebeeemm , arkadaşlarda ordaydı heepp beraber gayet güzel ,eğlenceli bi kahvaltı oldu

arkadaşımın annesi uzun zamandır görmüyordu beni "yaa Aynur sen ne kadar zayıflamışsın böyle ,ne güzel olmuşsun" diyor , ehehehe çok sevindirik oldum haaa

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin.ısrarla ve vazgeçmeden diyetine sadık olursan buradan kısa sürede ideal kilona ulaşıp gitmemen için hiç bi sebep yok.ben de 23 yaşındayım yaşlarımız ve boyumuz birbirine yakın.kilo çizelgemden de anlaşılacağı gibi tam 38 kilo verdim.diyete başlayalı 8 ay oldu yani ayda yaklaşık 5 kilo gibi bişey.yani öyle şok diyetlerle falan vermedim.zaten sen de bilirsin bizim yolumuz uzun gerçekten sağlıklı bir diyet yapmazsak uzun süre dayanamayız.o yüzden sana tavsiyem imkanın varsa bir diyetisyene gitmen yoksa sana çook önceleri gittiğim diyetisyenimin verdiği listeleri de yazabilirim.o zaman 15 kilo vermiştim sonra öss ve üniversite zamanı aldım.şimdiki diyetimde diyetisyene gitmedim.3 ay kadar spor salonuna gittim.şimdi üyeliğim bittiği için gidemiyorum ama 15 güne kalmaz yeniden başlayacağım.sen de spor salonuna yazılırsan ya da artık havalar düzeldi dışarda tempolu yürüyüş yaparsan günde en az 45 dk bence sonuca daha çabuk ulaşırsın

Biraz öyle oluyor, haklısın. Gerçi ben orada gezip dolaşmayı, girip çıkmayı seviyorum. Turistik bir değeri de var biliyorsun Hasırcılar'ın, Yeni Camii'nin, Mısır Çarşısı'nın hatta Mahmutpaşa'nın :) Eğer iyi gezersen, çok sorarsan kimsenin bilmediği hanlarda çok özel şeyler bulabiliyorsun. Hem marka olarak hem çeşit olarak. Bir de 2-3 parça bir şey almaya oraya gitmeye değmiyor, ben liste yapıyorum gitmeden, zaten o kadar çok işim oluyor ki ihtiyacım olmayan şeylere bakacak, dolaşacak lüksüm olmuyor :))

Hep diyorum "bir gün sırf keyfim için gezmeye geleceğim" diye ama fırsatım olmuyor ya da kırk yılda bir fırsat yaratırsam keyfim olmuyor, kalabalıktan sıkılıp yarıda kesip dönüyorum. :))

İyi yolculuklar canım, güle güle git güle güle gel :)

Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:

İki gündür giremiyorum ama aklım hep sizde
Dün gece geç saate kadar Amcamlardaydık geldiğimizdede hiç halim yoktu.
Bugünde sabah kahvaltıdan sonra eve bir giriştim cam, tül, perde ve odalar derken daha yeni oturabildim ama şükür bitti ve evim mis gibi oldu
Şimdide eşimle netten film seyredeceğiz geçte olsa gelirim yine geçmişi okumak ve sizlere bakmak için

Hepinizi çooook özledim ve kocaman öpüyorum

ya biz bu margarinleri paraya çevirsek süper olur zengin oluruz valla
evett süpperr her ay 5kg veriyoruz her kutlamda 2 kg geri alıyoruzz
o arkadaşının annesi bilmiyoki bu aynurcum nehire takıla takıla kilocukları geri alıyoorr

ciddiimii harika ya bi gecede zayıflayasım geldi

Son düzenleme:

Canım RAbbim sağ sağlım küçük prensesi kuçağına almayı nasip eder inşallah... Aminnnn
Aldığın kilolarıda merak etme prensesi emzirirken onların hepsi gidecektir inşallah ve sende tekrar ufak ufak beslenmene dikkat ederek kilo vermeye kaldığın yerden devam edersin

Herkeslere kocaman bir merhaba kaçak geldi ama gelmediğim süre içinde dietime uydum şükür tabi herzamanki gibi yine grip oldum evdeyim yatıyorum ama yemiyorum.İnşallah hepinizin keyfi yerindedir.

Canım çok geçmiş olsun
Bağışıklık Sistemin çok zayıf herhalde sık sık rahatsızlanıyorsun ama inşallah en kısa zamanda şifa verir Allah ... Aminnn

Bende Eminönü aşıklarındanım
Eşim çok kalabalık diye pek sevmez ama ben bayılırım orada dükkanları gezmeyi genelde bende eminönüne inmeye niyetlendiğimde tüm günümü oraya ayırıyorum ancak doyabiliyorum
Birde her Eminönüne gittiğimde Mısır çarşının oradaki Petshoplarıda gezerim ille
Her seferinde de kızım belki bu sefer ikna ederim diye yalvarır anne ne olur köpek alalım diye
Dediğin gibi inanılmaz fiyatlarda fark var ve bazen çok daha güzel çeşitlerde oluyor mağazalara nazaran

Canım benim inan bende sizleri çok sevdim ve iyiki tanımışım diyorum
Cuma günü bile bütün gün Komşu ablama sizlerden bahsettim
Tanımak isterdim bende dedi Mutluyla zaten tanışmıştı.
Ben çok yoğun olduğu için ona eşlik edermisin diye sormamıştım sabahhında da söyleyince son anda işlerini ayarlayamadı ama inşallah bir sonraki buluşmada onuda sizlerle tanıştırmak isterim
Malum hala ekleyemediğim bir denecik Resim vardı bende onu gösterdim ve hepinizin çok cana yakın ve iyi bayanlara benzediğinizi söyledi ki onun insan tecrübelerine çok güvenirim çünkü şimdiye kadar hiiiiç yanılmamıştır

Dediğin gibi takozla imanın kimde olduğu belli olmaz
Çocuklar bizimde hep dediğimiz gibi doyumsuz oluyorlar her dedikleri oluyor genelde diye
Cadının dediğiyle gitsem beni batırır zaten
İş görsün yeter dediğin gibi Beni iyi kötü tanımıştır buradakilerde ben cem yılmaz gibi tamamen duygusal olamıyorum
Sizin gibi güzel dostlarım olsun daha ne isterim

Canım iddadaşım her nekadar bizim idda işi yatmış gibi görünsede seninle sohbet etmeyi özledim yaa
İyi olduğunu görmek bile beni sevindiriyor
Umarım güzel geçmiştir nikah ve herkes senin kilo verdiğini fark etmiştir
Ben hep içimde bir çocuğun yaşadığını söylerim ve buna gerçektende inanırım hatta belki bir çoğunuza tuhaf gelecektir ama onunla bazen konuşurum bazende bana kaprisli bir çocuk gibi küser
Her insanın içinde bir çocuk olduğunu düşünenlerdenim sende ödevini bitiren çocuk huzuru diyince o geldi aklıma

Hepimizin içindeki çocuk inşallah hep çooooooooooooooooook mutlu olur ve hep sesini duyarız inşallah... Aminnnnnnnnnnnn

Neyse çok geç oldu yarın akşama kadar sonradan gelen arkadaşlara hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrr

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Merhaba arkadaşlar bende kilolarım yüzünden çocukluğumu ve genç kızlığımı yarım yaşamış sürekli dalga geçilmiş birisiyim.Belki geç oldu ama artık bu kabustan kurtulmak istiyorum .Girdiğim her ortamda kilolarımla karşılanmaktan bıktım artık.İnsanlardan nefret eder hale geldim.Eminim aynı duyguları paylaşan arkadaşlar vardır.Yardımınıza ihtiyacım var.Yaşamak bir işkence artık

aramıza hoşgeldin bebeaaaam
yaş ve kilo kaç acabba?? bu arada düşüncene katılmıyorum yaşamak neden işkence olsun
herşey senin elinde;bugunki verdiğin bu kararla artık kilolarla değill 'aaaaa ne kadar da zayıflamışsın, incelmişsin, sanki bi güzülleşmişsin ' şeklinde karşılancaksın..
sadece azim sabır ve gerçekten inanmak sonra mutlu sonu göreceksin ben bu topiği neden önceden farketmemişim diye kafanı duvarlara vuracaksın
şimdi durmak yok ,pes etmek yok,burdan bizlerden ayrılmak asla yok, hep beraber yola devaaaam datluumm

canım benim hoş geldin...
Durumun ne kadar kötü bilmiyorum ,boyun kilon ve yaşın kaç?
Ama ne kadar kötü olursa olsun yemek yemenin sonu olmadığını düşün.ben öyle yaptım ocak 2012 de hiç ılaşmadığım kiloya ulaştım ve mide fesatı geçiriyodum nerdeyse...sürekli yemek yemek istiyordum ve doymuyordum ama midem ağzımda geziyodum hep..sonra bunun sonu yok daha ne kadar fazla yiyebilirsin dedim kendi kendime ve 16 ocakta diyete başladım.evet başkaları çok kilo verdiğimi düşünmeyebilir ama ben 3 sene önceki kıyafetlerime girmeye başladım...sadece kendini düşün ve artık yemeye dur de =)))

başarılar diliyorum sana benimde daha çok yolum var ama acelem yok vericem inşallah yavaş yavaş..

Günaydınn gençlik,
Hafif ve hareketli bir hafta olması dileğiyle..

Dün gece yediğim iki tabak kıymalı makarnanın ağırlığı,pişmanlığı ve bedbahtlığı içindeyim.

Akşam saat yedi gibi balık yaptık. miss gibi salata ve ezme yaptım..Sofraya oturduk ama balıkta bir tuhaflık vardı, içimize sinmedi bir türlü..pişirirkende kokusu çok ağırdı..Masada birbirimize bakışarak sessizce verdiğimiz ortak karar yememekti.:)
Onca emek boşa gitti...Balığı pek sevmeyen, öncesinde kıymalı makarna isteyen kızım bu duruma çok sevindi ama belli etmedi..OĞlumun önünden zorla aldık. oda balığı çok seviyor. sonrada yarım saat ağladı önünden balığını aldık diye:)

Velhasıl kelam. sonra haydiiii makarna hazırla,sosunu hazırla bir baktım ikinci tabağım bitmek üzere hhiç farkında değilim..
Mutfaktan çıkmam onikiyi buldu. buzdolabını sildim özellikle iş çıkardım kendime..

Son düzenleme:
toksin, iyi yolculuklar,iyi tatiller diliyorum sana..

factör,demek prensesimiz olacak,sağlıkla dünyaya gelsin annesi. bizlerde teyzeleri olarak onun gelmesini dörtgözle bekliyoruz..

Banucuğum
geçmiş olsun. bu mevsimde grip bayağı süründürüyor. bizde tam olarak iyileşmedik hala...

günaydın güzel hatunlar...

çok yorucu bir haftasonundan sonra pazartesi sendromu...

fotoğraf yükledim en sonunda...bakın bakıyım böle tombul varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…