Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar
online sudoku oynuyom beyni gelistirmek icin karsilikli oynam daha zevkli oluyor hep yenilsemde oyunu yavas yavas cozuyom artik bende oxuncu seciyorum turkler fazl yok ispanyali genelde oynuyorrr almanda fazla yok
technoloji ilerliyor millet okey pisti sudokuyu telden oynuyor ilerleyen zamanlarda neler cikcak merak ediyorum

kızlarr biz kocişle çayımızı , böreğimizi alıp ceyhan nehrinin gözüne kahvaltı yapmaya gidiyoozz

öpüyorumm herkesi
yidinnn rahatladın demmiiiiiiiii börcikleriii
ben spor olarak bu ara yapamasamda lasly yapıyorum 45 dk süper tavsiye ederim link atabilen arkadaşlar yardımcı olur sana istersen
bbize alaman çikolatasını koymayı unutmazsın valize demmiiiiiiiiiii:)))
genelde yurt dışından gelen akrabalar oldumu annem buzluğa saklar gıdım gıdım böler yedirir diiii alahım yaaa boğaz derdiiii
akllıa geldiii
bikeresindede yazın ananaemin yanına gittim tatile yurt dışından akrabalar likörlü çikolata getirmiş ananam yıkayıp yıkayıp yedirmiişti günah diye:)))) ziyan ollmasınnnnnnnnnnnn demi ammaa
böreklerden öncemi sonramı dediiii:)))))))))))))))
hoş geldin aynı derttenizzzz merak etme
günaydın güzel hatunlar...

çok yorucu bir haftasonundan sonra pazartesi sendromu...

fotoğraf yükledim en sonunda...bakın bakıyım böle tombul varmı
maşşallahh şekerim çok şıksınız

biz türkler olarak face laf sokmayı özlü söz paylaşmayı çok güzel beceriyoruz oyun moyun aşar biiiziiiii

şimdilik mutlu günler dileyerek kaçıyorum bu sabah 9 da miso haber verdi alel acele hamur mayaladım bide etimekli tatlı yaptım uyduruk napalım bu saate arayana anca hazır şeyler olur hamuru biberli eklmek yapıcam salata yok kafamda daha aman 3 çeşit yeter napalım uyduruk bi salata yapayım bariiii:)))

......

günaydın cicişler ben bugün niyetliyim bi on gün kadarda oruç tutmayı düşünüyorum inşallah kilo bakımından bana ters tepmez
dün gece bi kaç bişey okudum ve sizlerle paylaşmak istıyorum belki uygulamak isteyeniniz olurr:)

1) 'şayet recep ayında 5 gün,şaban ayında 10 gün oruç tutarsa,ramazanı şerifin ortasına geldiğimiz vakit,ALLAHÜ-TEALA üzerinizde hiçbir günah bırakmaz..'

2) 'kim recep ayında,perşembe,cuma ve cumartesi olmak üzere 3 gün oruç tutarsa, ALLAH ona dokuzyüz senelik ibadet sevabı yazar..'

3) 'kim recep ayında 7 gün oruç tutarsa ona cehennem kapıları kapanır..'

4)'bu ayda 10 gün oruç tutana ALLAH(c.c) her istediğini verir..'

5)'kim recep ayının 27.günü oruç tutarsa 60 AY oruç tutmuş gibi ecir alır. CEBRAİL(A.S)İN bana vahiy getirdiği gece o gecedir'..

BU GÜZELLİKLER SENEDE KAÇ KERE ELİMİZE GEÇİYOR FIRSATI OLAN MÜSAİT OLAN HERKES UYGULASINN İNŞALLAH..
BİRDE BU AYLARDA ÇEKİLEN TESPİHLER VAR ONLARIDA YAZIYIMi;

ALLAH rızası için önce 2 rekat namaz kılınır;
111 defa 'allahümme salli ala seyidina muhammed' diye efendimize salatü selam getirilir.
akabinde 1660 defa 'YA ALLAH' diye tespih çekilir.(bunlar sadece bir günlük)

recep ayının ilk gününden itibaren ramazanı şerifin sonuna kadar 3 aylar boyuınca şu tespihler abdestli abdessiz fark etmez (abdestli olması daha güzel tabiki)
hergün:1100 kere 'LA İLAHE İLLALLAH'
1OO KERE 'MUHAMMEDÜR RESÜLÜLLAH' diye devam edilir..

Bu hal üzerine 3 ayların sonuna 90bin kelimei tevhid tamamlanmış olur..
ALLAH KABUL ETSİİN İNŞALLAH:))

diyete karar verdiğim ilk gün kendime bi liste hazırlamıştım tam 8 hafta olmuş:))

TARİH / HEDEF KG / SONUÇ

6 NİSAN / 92.00

13NİSAN / 90.08 / 89.03

20NİSAN / 89.08 / 88.09

27NİSAN / 88.08 / 88.01

04MAYIS / 88.00 / 87.00

11MAYIS / 87.00 / 87.02

18MAYIS / 86.00 / 86.08

25 MAYIS / 85.00 / 86.02

SONUÇ HEDEFİMDEN 1 KG200 GR GERİDE KALMIŞLIMM((

Son düzenleme:
Günaydınlar arkadaşlar,

Bu aralar ne kadar ağır ilerliyor topiğimiz Geçmişi okudum, 5 dk. sürdü. Bu sabah kalktım, yürüyüşümü yaptım yağmura rağmen. Belki bu hafta fazla fırsat bulamam, bugün vaktim varken yürüyeyim diye. Günden güne eridiğimi hissediyorum arkadaşlar, çok güzel bir his. Geçen sezonki kıyafetlerin hatta yeni aldığım kotlar filan epey bol gelmeye başladı :)

Ama diğer yandan diyet ve liste işi beni sıkmaya başladı Çoğu günler listeye uymamaya başladım. Kaçamak gibi değilse de kafama göre değiştiriyorum. Hafta sonları fazla gidiyor zaten. Bu kadar ilerlemişken az daha sabretsem de şu işin sonunu getirsem... Diyetisyen de bunu fark etti galiba, geçen hafta o kadar az bir liste verdi ki, "3 gün filan uysa o bile yeter" diye düşündü herhalde garibim :)) Neyse bugün uymaya çalışacağım en azından :)

Yarın oğluşumun doğum günü az sonra ona pasta yapacağım, dün gece yarısına kadar şeker hamuru yapmakla uğraştım :) Kıvamı fena olmadı, bakalım güzel açılacak mı...Hepimize az kalorili güzel bir hafta diliyorum :)

Banucuğum çok tatlısın, sabah sabah gülümsettin beni yine :) Komşu ablana da selam söyle bizden...
günaydın güzel hatunlar...

çok yorucu bir haftasonundan sonra pazartesi sendromu...

fotoğraf yükledim en sonunda...bakın bakıyım böle tombul varmı
Nevinciğim çok iyi görünüyorsun canım, az gayretle çok az bile versen çok far edecek sende eminim. Şöyle 4 kilo versen 1 beden incelirsin ve fıstık olursun. Hem sana motivasyon olur, kalanları yavaş yavaş vermeye devam edersin. Yüzün çok güzel çünkü

MAşallah diyerek çok iyi gidiyorsun umutttçuğum..Geçen ay her hafta kilo verdin bu ayda öyle olur umarım...
Bende çok sıkılıyorum listeden,birde bir sürü yemek var benimkinde :)

OĞluşun doğum günü kutlu olsun..sağlıkla büyüsün..Ailecek saadet içinde yaşayın.:)

Son düzenleme:
merhabalar herkese güzel sağlıklı huzurlu sıcacık bir hafta diliyorum enerji doluyum bakalım hafta başı bole sonu nasıl gelecek devamını diliyorum herkesi kocaman öpüyorum giremedim yine 3 gündür kaçtı da kaçtı diyet 2 haftadır yoktu umarım bu hafta toparlanmayla başladım devamı gelsinnnnnnnnnnnnn okula gidiyorumm girebilirsem görüşürüz byeeee

iyi günler fıstıklaaaarrrrrr.....
iki günlük yemeğimi hazırladım...nirazdan bir de lorlu kurabiye yapacağım oğlanlara... sonra da işe gidicem....
hafta sonu kaçamağıma sevinen dostlara sesleniyorum...
asla erkenden SEVİNMEYİİİİİNNNNNNNN..............

selam beybilerr , nassınıızz ??

benden iyilik okula gitcem şimcik , dün akşam kaynanamla kayınbabam geldi , takılıyoruz hep beraber , buaralar griemessem merak etmeyin şekerler , hepinizi özliceeemm anaccıımmmm

öpüyorumm

Selam canlar...

Dün evlilik yıldönümümdü.Hedefim 75 olmaktı ama maalesef +10 la girdim 5. seneme.Gelinliğimi giymek istiyordum ama sadece düğünde giydiğim ayakkabılarımı giyebildim bi tek onlar oldu çünkü düğün zamanından kalan :)

Evdeydik eşimle.Sevdiğimiz yemekleri yaptım.Pasta pek sevmez bende elmalı kurabiye yaptım.Telefonların sesini kıstık,başbaşa yemek yedik film izledik puzzle yaptık.Tam gün birbirimize ayırabildik çok şükür pazar gününe denk geldiği için.Dışarıda biyerlerde geçirmekten daha güzeldi...

Hepiniz iyisinizdir inşallah.Fazla aktif olamıyorum işlerim çok yoğun ama az da olsa okuma fırsatı bulabiliyorum yazdıklarınızı

herkese merhaba.ne güzel cuma ve cumartesi günü toplamda 600 gram vermiştim.ama dün sabah kahvaltıya gittim orda baya bi yedim.öyle bi şiştim ki bu sabaha kadar ağzıma bir lokma girmedi sadece su içip durdum ama yine de verdiğim o 600 gramı geri aldım.dolayısıyla bugün de çok az yiyip yeniden eksilere geçmem gerekiyo.bunun için de sabah sadece 1 bardak süt içtim.

Son düzenleme:
Selsm kizceler nasilsiniz by haftasonu giremedim malum kv gonderdik bende izin aldim isten 5 gun kizi kresealistirmak icin malum burda bakici aradik bulamadik herkes evine bekliyo artik hic bi carem kalmadi haftada 2 veya 3 gun kres diyet de iyu gidiyo gibi yarinda detoks yapayim diyorum
Sizler nasilsiniz

Selsm kizceler nasilsiniz by haftasonu giremedim malum kv gonderdik bende izin aldim isten 5 gun kizi kresealistirmak icin malum burda bakici aradik bulamadik herkes evine bekliyo artik hic bi carem kalmadi haftada 2 veya 3 gun kres diyet de iyu gidiyo gibi yarinda detoks yapayim diyorum
Sizler nasilsiniz

herkese merhabalar
güzel enerjik bir hafta olur inşallah
topiğimiz de canlansın artık bak kızacağım heee sonra gelip aman artıya geçtim kilo aldım derseniz hepinize gösterecem sopamı
benim hafta sonu iyiydi diyete uymayan mamalar yesem de dengelemeye çalıştım bir şekilde dün artıda değildim bugün tartıladım sabah kızlardan artan tostu yedim diye dün yürüdük eşimle 2 saat bugün de yürüyeceğim inşallah
umutcum oğlunun doğumgünü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlar görsün inşallah pastanın da resmini görebiliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…