yidinnn rahatladın demmiiiiiiiii börcikleriiikızlarr biz kocişle çayımızı , böreğimizi alıp ceyhan nehrinin gözüne kahvaltı yapmaya gidiyoozz
öpüyorumm herkesi
ben spor olarak bu ara yapamasamda lasly yapıyorum 45 dk süper tavsiye ederim link atabilen arkadaşlar yardımcı olur sana istersenboyum 1.70, istanbuldan katılıyorum, aslında hızlı kilo werebiliyorum genç ve fazla kilolu olduğum için ama hareketsizlik problemim war, hiç hareket etmiyorum sürekli oturuyorum yatıyorum ve bunu bi, türlü değiştiremiyorum dedim ya çok çabuk pes ediyorum.. bi keresinde sırf günde bi saat dans ettim diye 13 günde 8 kilo wermişliğim var düşünün ama tabi katlayarak geri aldım o kilolarıama artık bişileri ddeğiştirmenin zamanıdır :)
bbize alaman çikolatasını koymayı unutmazsın valize demmiiiiiiiiiii:)))slm kizlarrr
banu145145 gecmis olsun cnm diete devam etmene sevindim kendin icin bebis icin saglikli yasamak icin ve bebisin pesinde kosmak icin diete devam cnm
bende saglikli beslenmeye devam ediyom tatile kadar belkim 65.9gorurum
aklima gelmisken YENACIM cuma bildirim yapmassam izinli yazarsin cnm 3hafta rabbimin izniyle tr de olcaz
simdi kalkayim papatyam uyurken evi topliyam tatil icin yapilcak cok isim varrrrrrrr
hepinizi seviyom benim tatli arkadaslarim hakkinizi helal edin belki artik hazirliktan firsat bulamayabilirim
böreklerden öncemi sonramı dediiii:)))))))))))))))Sağolasın bebeeemm , arkadaşlarda ordaydı heepp beraber gayet güzel ,eğlenceli bi kahvaltı oldu
arkadaşımın annesi uzun zamandır görmüyordu beni "yaa Aynur sen ne kadar zayıflamışsın böyle ,ne güzel olmuşsun" diyor , ehehehe çok sevindirik oldum haaa
hoş geldin aynı derttenizzzz merak etmeMerhaba arkadaşlar bende kilolarım yüzünden çocukluğumu ve genç kızlığımı yarım yaşamış sürekli dalga geçilmiş birisiyim.Belki geç oldu ama artık bu kabustan kurtulmak istiyorum .Girdiğim her ortamda kilolarımla karşılanmaktan bıktım artık.İnsanlardan nefret eder hale geldim.Eminim aynı duyguları paylaşan arkadaşlar vardır.Yardımınıza ihtiyacım var.Yaşamak bir işkence artık
maşşallahh şekerim çok şıksınızgünaydın güzel hatunlar...
çok yorucu bir haftasonundan sonra pazartesi sendromu...
fotoğraf yükledim en sonunda...bakın bakıyım böle tombul varmı
gunaydin kizlar
online sudoku oynuyom beyni gelistirmek icin karsilikli oynam daha zevkli oluyor hep yenilsemde oyunu yavas yavas cozuyom artik bende oxuncu seciyorum turkler fazl yok ispanyali genelde oynuyorrr almanda fazla yok
technoloji ilerliyor millet okey pisti sudokuyu telden oynuyor ilerleyen zamanlarda neler cikcak merak ediyorum
bbize alaman çikolatasını koymayı unutmazsın valize demmiiiiiiiiiii:)))
genelde yurt dışından gelen akrabalar oldumu annem buzluğa saklar gıdım gıdım böler yedirir diiii alahım yaaa boğaz derdiiii
akllıa geldiii
bikeresindede yazın ananaemin yanına gittim tatile yurt dışından akrabalar likörlü çikolata getirmiş ananam yıkayıp yıkayıp yedirmiişti günah diye:)))) ziyan ollmasınnnnnnnnnnnn demi ammaa
Banucuğum çok tatlısın, sabah sabah gülümsettin beni yine :) Komşu ablana da selam söyle bizden......
Bende Eminönü aşıklarındanım
Eşim çok kalabalık diye pek sevmez ama ben bayılırım orada dükkanları gezmeyigenelde bende eminönüne inmeye niyetlendiğimde tüm günümü oraya ayırıyorum ancak doyabiliyorum
Birde her Eminönüne gittiğimde Mısır çarşının oradaki Petshoplarıda gezerim ille
Her seferinde de kızım belki bu sefer ikna ederim diye yalvarır anne ne olur köpek alalım diye
Dediğin gibi inanılmaz fiyatlarda fark var ve bazen çok daha güzel çeşitlerde oluyor mağazalara nazaran
Canım benim inan bende sizleri çok sevdim ve iyiki tanımışım diyorum
Cuma günü bile bütün gün Komşu ablama sizlerden bahsettim
Tanımak isterdim bende dediMutluyla zaten tanışmıştı.
Ben çok yoğun olduğu için ona eşlik edermisin diye sormamıştım sabahhında da söyleyince son anda işlerini ayarlayamadı ama inşallah bir sonraki buluşmada onuda sizlerle tanıştırmak isterim
Malum hala ekleyemediğim bir denecik Resim vardı bende onu gösterdim ve hepinizin çok cana yakın ve iyi bayanlara benzediğinizi söylediki onun insan tecrübelerine çok güvenirim çünkü şimdiye kadar hiiiiç yanılmamıştır
Dediğin gibi takozla imanın kimde olduğu belli olmaz
Çocuklar bizimde hep dediğimiz gibi doyumsuz oluyorlar her dedikleri oluyor genelde diye
Cadının dediğiyle gitsem beni batırır zaten
İş görsün yeter dediğin gibiBeni iyi kötü tanımıştır buradakilerde ben cem yılmaz gibi tamamen duygusal olamıyorum
Sizin gibi güzel dostlarım olsun daha ne isterim
....
Nevinciğim çok iyi görünüyorsun canım, az gayretle çok az bile versen çok far edecek sende eminim. Şöyle 4 kilo versen 1 beden incelirsin ve fıstık olursun. Hem sana motivasyon olur, kalanları yavaş yavaş vermeye devam edersin. Yüzün çok güzel çünkügünaydın güzel hatunlar...
çok yorucu bir haftasonundan sonra pazartesi sendromu...
fotoğraf yükledim en sonunda...bakın bakıyım böle tombul varmı
Ama diğer yandan diyet ve liste işi beni sıkmaya başladıÇoğu günler listeye uymamaya başladım. Kaçamak gibi değilse de kafama göre değiştiriyorum. Hafta sonları fazla gidiyor zaten. Bu kadar ilerlemişken az daha sabretsem de şu işin sonunu getirsem... Diyetisyen de bunu fark etti galiba, geçen hafta o kadar az bir liste verdi ki, "3 gün filan uysa o bile yeter" diye düşündü herhalde garibim :)) Neyse bugün uymaya çalışacağım en azından :)
Yarın oğluşumun doğum günü az sonra ona pasta yapacağım, dün gece yarısına kadar şeker hamuru yapmakla uğraştım :) Kıvamı fena olmadı, bakalım güzel açılacak mı...Hepimize az kalorili güzel bir hafta diliyorum :)
Günaydınlar arkadaşlar,
Bu aralar ne kadar ağır ilerliyor topiğimizGeçmişi okudum, 5 dk. sürdü. Bu sabah kalktım, yürüyüşümü yaptım yağmura rağmen. Belki bu hafta fazla fırsat bulamam, bugün vaktim varken yürüyeyim diye. Günden güne eridiğimi hissediyorum arkadaşlar, çok güzel bir his. Geçen sezonki kıyafetlerin hatta yeni aldığım kotlar filan epey bol gelmeye başladı :)
Ama diğer yandan diyet ve liste işi beni sıkmaya başladıÇoğu günler listeye uymamaya başladım. Kaçamak gibi değilse de kafama göre değiştiriyorum. Hafta sonları fazla gidiyor zaten. Bu kadar ilerlemişken az daha sabretsem de şu işin sonunu getirsem... Diyetisyen de bunu fark etti galiba, geçen hafta o kadar az bir liste verdi ki, "3 gün filan uysa o bile yeter" diye düşündü herhalde garibim :)) Neyse bugün uymaya çalışacağım en azından :)
Yarın oğluşumun doğum günü az sonra ona pasta yapacağım, dün gece yarısına kadar şeker hamuru yapmakla uğraştım :) Kıvamı fena olmadı, bakalım güzel açılacak mı...Hepimize az kalorili güzel bir hafta diliyorum :)................
oğluşuna allah sağlık sıhat versin inşallah nice yıllarra annanemin dediği gibi ''damatta olur'' inşallahh:)
foto bekliyoruzz :)
kafama bi taş geldi sankiiyi günler fıstıklaaaarrrrrr.....
iki günlük yemeğimi hazırladım...nirazdan bir de lorlu kurabiye yapacağım oğlanlara... sonra da işe gidicem....
hafta sonu kaçamağıma sevinen dostlara sesleniyorum...
asla erkenden SEVİNMEYİİİİİNNNNNNNN..............
yok yok kaya gibiydi
ayy gözün aydınmı desek ne desek bilmemkiselam beybilerr , nassınıızz ??
benden iyilik okula gitcem şimcik , dün akşam kaynanamla kayınbabam geldi , takılıyoruz hep beraber , buaralar griemessem merak etmeyin şekerler , hepinizi özliceeemm anaccıımmmm
öpüyorumm
seni çok ii anlıyorum anacuuummkolay geleee ii gelinlik yap:))
Selam canlar...
Dün evlilik yıldönümümdü.Hedefim 75 olmaktı ama maalesef +10 la girdim 5. seneme.Gelinliğimi giymek istiyordum ama sadece düğünde giydiğim ayakkabılarımı giyebildimbi tek onlar oldu çünkü düğün zamanından kalan :)
Evdeydik eşimle.Sevdiğimiz yemekleri yaptım.Pasta pek sevmez bende elmalı kurabiye yaptım.Telefonların sesini kıstık,başbaşa yemek yedik film izledik puzzle yaptık.Tam gün birbirimize ayırabildik çok şükür pazar gününe denk geldiği için.Dışarıda biyerlerde geçirmekten daha güzeldi...
Hepiniz iyisinizdir inşallah.Fazla aktif olamıyorum işlerim çok yoğun ama az da olsa okuma fırsatı bulabiliyorum yazdıklarınızı
tüüttüüü maşallahh hep öyle olun inşallah yüzünüzden gülücükler eksik olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?