Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum....

Ben bugün sosyal anlamda güzel,diyet anlamında kötü bir gün geçirdim.Öğle yemeğine bir arkadaşımıza davetliydik.Bahçesinde güzel bir masa hazırlamış,ayrıca mangalda yaptılar..

Yandım ben dostlar..Durum fenaydı yani...:18::18:

Dövün beni desem ,yaşıma hürmeten yapmazsınız biliyorum.Kınam kınam kınayın;ayıplayın,yüzvermeyin......

Herkeslere kocaman bir merhaba kaçak geldi ama gelmediğim süre içinde dietime uydum şükür tabi herzamanki gibi yine grip oldum evdeyim yatıyorum ama yemiyorum.İnşallah hepinizin keyfi yerindedir.

çokkkk ayıpp çokkkkkkkk dicem amma motive çoğunluta düştü havalar güzel olunca bi saldık ki sorma ablacımmmm yalnız deilsinnnnnn
ben de tan 152 paket margarini vücudumdan atmışım.diğer bir hesapla da iki adet 19 litrelik damacana
maşşallahhh diyorummmmmmmmmmmmmm

yyaaa çokk azzzz ben hayatta yapamam nası dayanıyosun maşşallahhhhhh

tombulkelebekiimmm erzuruma kar yağmışşş bugünde burası soğudu heralde karın soğuğu yansıyo valla sanırım ben anca muğlada ısınıcam

resmen bu yıl güz gülleri gibiyiz hiç bahar yaşamadık:)))))

Son düzenleme:
bugün yediklerim:
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 badem
öğle:yok (dışardaydım yiyecek zamanım olmadı)
ara öğün:1 bardak light ayran
akşam:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:5 adet erik
10 adet kiraz

iyi akşamlar
çok sakinmiş bugün burası herkesler gezmelerde mi yoksa
ben de bugün kardeşimdeydim gece de sapıtmazsam bugünü zararsız atlattım sayılabilir gerçi kardeşimde 3 4 kurabiye yedim ama yemek yemedim pek akşam da geçiştirdim zaten
3 gündür yürüyemiyorum ondan dolayı huzursuzum ama

yozgatta aynı anacuuuum totomuz donuya valla kışlık cicilerimizi yeniden çıkardıkk((

tüüüüü ne ayıp ne ayıpp hiç yakışıyormu sana:) bak bizlere hiç yapıyomuyuz öyle şeylerr
ye datluum ye can boğazdan gelir (dermişiiimm)
4 kurabiyemiii???

Dün hemen hiç giremedim, birikmiştir diyordum ama pek sakinmiş buralar. Yağmur dinlemedim, şimşek dinlemedim Cuma günü Eminönü'ne gittim. Sabah 10'a on kala çıktım evden, akşam 8'e çyrek kala geldim Net 10 saat gezdim yani. Ama ne gezmek, en az 90 dükkana çıktım, yüzlerce ürünün fiyatını sordum. Baktım Mısır Çarşısı-Hasırcılar civarında fiyatlar normal AVM'lerden yüksek, Mercan tarafına uzandım, ne kadar izbe han varsa girdim çıktım. İnanılmaz fiyat farkları ile karşılaşıp dumurdan dumura koştum :)

Parti malzemeleri, ıvır zıvırlar, çocuklara doğum günü hediyeleri, aksesuarlar, sınıf arkadaşlarına dağıtılacak hediyeler filan böyle şeyler aldım işte. Örneğin oğlumun sınıf arkadaşlarına dağıtmak için çim adam aldım 10 adet, tanesi 1.5 lira idi. Aynısı iskele tarafında 5 TL'ye satılıyordu. Oğluma doğum günü hediyesi kumandalı şimşek mcqueen araba aldım; oyuncakçıda 40, iskele tarafında 35 TL idi aynısı ben 18 liraya aldım. Lafı şuraya getireceğim arkadaşlar; çok pis kazıklanıyoruz :))

Benden de gecikmiş bir kutlama Her dileğinin gerçek olduğu, şanslı ve sağlıklı bir yeni yaş olur inşallah :)) Geçmiş doğum günün kutlu olsun.

Tebrikler arkadaşlar, sizlere yetişmek mümkün deği yav. Ben bu hafta pek yürüyemedim, 120 dakikam vardı toplamda.
Beyzuş liste için teşekkür ederiz :))
Banucuğum aynı buradaki gibi çok samimi, çok tatlı, matrak bir kadınsın. Çok sevdim ben seni. Kızın da beni gülümsetti, nelere dikkat ediyor şu çocuklar ya. Ergenliğe girmek üzere olunca bu tip konularda daha hassas oluyorlar sanırım. Valla bazen şarjı olmuyor ya da evde unutuyorum ben de annemin verdiği bir telefonu kullanıyorum, o da takoz. İşimi de gayet güzel görüyor. Bir gün önce buluşsaydık o vardı yanımda örneğin :) O yüzden takoz makoz hiç önemli değil, ne demişler; takoz ile imanın kimde olacağı belli olmaz
HAFTANIN 1.si ________ - 1.8 kg. _________ egedeniz03 :119: :81:

HAFTANIN 2.si ________ - 1.7 kg. ____________ ejje89

HAFTANIN 3.sü _______ - 1 kg. ______________ toksin :124:
Tebrikler arkadaşlar. Darısı başımıza :) Geçen ayki hevesimi kaybettim gibi ben, ucundan tavsatıyorum listemi de. Şöyle 1 kg civarında verebilsem ben de, ne güzel motivasyon olurdu.
Yenacığım liste için teşekkür ederiz :)
Ayıplamak söz konusu olamaz elbet ama merak ediyorum, seyahatler mi bozdu düzeni? Öyle disiplinli gidiyordun ki hayran oluyordum ben. Gösterdiğin çabaya, iradeye vücudun da güzel cevap veriyordu. Gene mangal sefaları olsun, davetler olsun; o zaman da oluyodu ama hep dengelemeyi başarıyordun. Ennnn kısa zamanda eski Beyzuş'a kavuşalım.
Herkeslere kocaman bir merhaba kaçak geldi ama gelmediğim süre içinde dietime uydum şükür tabi herzamanki gibi yine grip oldum evdeyim yatıyorum ama yemiyorum.İnşallah hepinizin keyfi yerindedir.
Merhaba Banu, geçmiş olsun canım..

Merhabalar umutcum en güzelini yapmışsın eminönüne giderek cidden güzel ve uygun ürünler bulunuyor ama ordada alıcamızdan çok şey alıp farklı yöne kendimizi kazıklıyoruz gene ben öyleyim yani ::)))

iyi akşamlar güzeller....
gerçi kimseler görünmüyor ortalıkta ama...

5 kilocuk verince bir dostum kutlamaya çağırdı......
pek de güzel bir sofra hazırlamış sağolsun....
üç günlük yemek yedim sanırım....gerçi böyle bir davette normalde daha çok yerdim....
karnım şişti....kendimi çok kötü hissettim....
diyete bir hafta ara vereyim diyordum..
yarın korka korka çıkacağım tartıya..
sanırım sonra da sıkı bir diyete başlayacağım.....

Selam ! ben 20 yaşındayım ve 100 kiloyum.Bu grubun bana göre olabileceğini düşündüm , hepiniz gibi benimde motivasyona ihtiyacım var.. Kendimi bildim bileli tombik bi kızım ama artık limiti bayaa bi aştığımı düşünüyorum.Bu geç kalınmış bir karar bile olsa zayıflamak istiyorum hemde çok ama çok kolay pes eden biriyim,yani hiç bir konuda hırslı olduğum söylenemez.Daha önce defalarca yaptığım gibi zayıflamaya karar werdim ve hepinizden destek bekliorum bende elimden geleni yapıcam ,madem hepimizin ortak bir derdi var , neden bi aile gibi hareket etmeyelim dimi :) şimdiden teşekkr ediorum..

Ne zaman bitiyor eğitimin.?
Sen yinede dikkat et beslenmene, biliyorsun nasıl zorlanıyoruz..

Miray da bildirmedi kilosunu..

Biliyorum Yenacım bilmezmiyim şu 2 haftada yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Ama ilçede olan eğitimimiz bitti bundan sonra merkezde eğitime devam edicez ve daha kısa eğitim saatleri onun için sabahları yürüyemiycem ama akşamları mutlaka yürüycem.

Duymuşsunuzdur haberlerde burada son 10 gündür havalar çok yağmurlu ve kar yağdı bütün dağlar kar şuanda. Ama bugün açar inşallah yaz gelirde üşüme yağmur derdim olmadan yürürüm. Yediklerimide düzene soktummu tamamdır inşallah...

Mirayında izmirden ailesi geldi başı kalabalık olduğu için unutmuş olabilir belki bildirimi :26:

aaaa nee güzel harikasıın yemeğe devam 3 günlük az 5 günlük ye bence
hatta bugunde bana gel 5 kilocuğunu kutlaylım (rakipsin nede olmasaa)

hoşgeldin canım başaracağına inanıyorum bende aynı senin gibiydim zayıfklamak hep lafta kalıyodu ama burayı keşfedince birde baktımki kilocuklar tıkır tıkır gidiyoor(tıkır tıkırmı)pek tıkır değil ama gidiyor bi şekilde

Son düzenleme:

hoşgeldin biz burda kocaman bii aileyiz zaten aramıza hoş geldin sende
yaşın genç olduğu için çok çabuk verirsin
ama pes etmek yokkkkkkk
2 hafta düzenli paylaşımlarda bulun listeye giriyosun cumaları bildirim yapıyoruz
nerden katılıyosun boyunn kaç ki?
kolay gelsin

günaydınn fıstıkkllaaarr , yine kapalı bir havanın baskın oldupu bir pazar gününden merhabaaa

Umutcumm çookk teşekkürler canımm

oouuvv bizler böyleyiz işte ,aynen bende kilo verince yemekli kutlama yapma ihtiyacı duyuyoruuzz

hoşgeldin canımm , ne güzel bi karar vermişsin , yaşında çok genç , geç olmadan sağlıklı bir şekilde kurtulacaksın inşAllah fazlalıklardann :129::129::129:

kızlarr biz kocişle çayımızı , böreğimizi alıp ceyhan nehrinin gözüne kahvaltı yapmaya gidiyoozz

öpüyorumm herkesi

hoşgeldin... burada hep birlikte veriyoruz kilocukları.... hatta yeni trend margarin hesabı yapıyoruz(250gr=1 margarin... ben 20 margarin verdim.. 72 margarin sırada)...önce kaç margarin ölçüsünde fazlan var onu hesapla verdikçe şaşıracak sevinecek veeeeeee
en güzeli vermeye devam edeceksin...

hiç heveslenme... metabolizmamı şaşırttım ben dün gece...
şaşkınlıktan düşüp bayılacak... az daha gidecek kilocuklardaaaannnnnnn

arada bir kutlama lazımdı... bir de 10. koiloda yapıcam bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…