asumancım hoşbuldukelifim hoşgeldin canım ne güzel tepkiler almışsın maşallh sana tam gaz devam artık
sevdiceğinle de yeni kararlar almışınız hayırlı olsun canım
çokkkk ayıpp çokkkkkkkk dicem amma motive çoğunluta düştü havalar güzel olunca bi saldık ki sorma ablacımmmm yalnız deilsinnnnnnHerkese iyi bir hafta sonu diliyorum....
Ben bugün sosyal anlamda güzel,diyet anlamında kötü bir gün geçirdim.Öğle yemeğine bir arkadaşımıza davetliydik.Bahçesinde güzel bir masa hazırlamış,ayrıca mangalda yaptılar..
Yandım ben dostlar..Durum fenaydı yani...:18: :18:
Dövün beni desem ,yaşıma hürmeten yapmazsınız biliyorum.Kınam kınam kınayın;ayıplayın,yüzvermeyin......
maşşallahhh diyorummmmmmmmmmmmmmben de tan 152 paket margarini vücudumdan atmışım.diğer bir hesapla da iki adet 19 litrelik damacana
dün yediklerimi akşam yazamamıştım şimdi yazayım artık
sabah:1 bardak süt
öğle:fırında 6 adet mantar üstü beyaz peynirli (kaşar almıyorum artık eve malum)
ara öğün:3 adet kayısı
akşam:1 porsiyon tavuklu mantar sote
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik
tombulkelebekiimmm erzuruma kar yağmışşş bugünde burası soğudu heralde karın soğuğu yansıyo valla sanırım ben anca muğlada ısınıcam
resmen bu yıl güz gülleri gibiyiz hiç bahar yaşamadık:)))))
tüüüüü ne ayıp ne ayıpp hiç yakışıyormu sana:) bak bizlere hiç yapıyomuyuz öyle şeylerrHerkese iyi bir hafta sonu diliyorum....
Ben bugün sosyal anlamda güzel,diyet anlamında kötü bir gün geçirdim.Öğle yemeğine bir arkadaşımıza davetliydik.Bahçesinde güzel bir masa hazırlamış,ayrıca mangalda yaptılar..
Dövün beni desem ,yaşıma hürmeten yapmazsınız biliyorum.Kınam kınam kınayın;ayıplayın,yüzvermeyin......
4 kurabiyemiii???iyi akşamlar
çok sakinmiş bugün burası herkesler gezmelerde mi yoksa
ben de bugün kardeşimdeydim gece de sapıtmazsam bugünü zararsız atlattım sayılabilir gerçi kardeşimde 3 4 kurabiye yedim ama yemek yemedim pek akşam da geçiştirdim zaten
3 gündür yürüyemiyorum ondan dolayı huzursuzum ama
Benden de gecikmiş bir kutlamacanlarımmm herkese çoookkk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , hep beraber daha nice sağlıklı , mutlu ,huzurlu tabikide çıtırrrr zayııff yıllaaraaa
iyiki varsınız , hepinizi çook seviyorrumm
Tebrikler arkadaşlar, sizlere yetişmek mümkün deği yav. Ben bu hafta pek yürüyemedim, 120 dakikam vardı toplamda.HAFTANIN BİRİNCİSİ...................................FADİME02.............................650 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ....................................ASUMANZEYNEP......................400 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ................................ETERYA..................................240 DAK
Banucuğum aynı buradaki gibi çok samimi, çok tatlı, matrak bir kadınsın. Çok sevdim ben seni. Kızın da beni gülümsetti, nelere dikkat ediyor şu çocuklar ya. Ergenliğe girmek üzere olunca bu tip konularda daha hassas oluyorlar sanırım. Valla bazen şarjı olmuyor ya da evde unutuyorum ben de annemin verdiği bir telefonu kullanıyorum, o da takoz. İşimi de gayet güzel görüyor. Bir gün önce buluşsaydık o vardı yanımda örneğin :) O yüzden takoz makoz hiç önemli değil, ne demişler; takoz ile imanın kimde olacağı belli olmazSelam kızlarrrrrr :122: :122:
Maalesef artık kvye laptobunu teslim ettiğim için gündüz giremiyeceğim :26:
Ancak eşim akşamları laptobu getirdiğinde girebiliceğim çünkü evdeki bilgisayarında ekran kartı hala servisten gelmedi
Neyse bunada şükür
Dün buluşmamız gerçekten çok güzel geçti ve bir kez daha sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum.
İnşallah bir sonraki buluşmada ben eccük daha kilo vermiş olurumve çok daha uzun uzun sohbet etme fırsatımız olur
Bende buluşmadan sadece bir tane fotograf var onuda inşallah eklerim ilerleyen saatlerde
Büyük kızım bile çok güzel buldu buluşmayıki kolay kolay memnun olmaz aksine sıkıldım diye tuturacak sandım
Şimdiki çocuklarda olduğu gibi teknoloji delisi. Eve giderken anne ne diye cebini ( aslında onunkiydi benimki bozulunca onunkini elinden almak zorundaydık) masaya koyuyorsun dedi okadar güzel telefonları vardı bütün Ablaların seninki takoz gibi kaldı demezmi ay ne güldüm o an
Dedim işimi görüyorya gerisi boş
.....
Tebrikler arkadaşlar. Darısı başımıza :) Geçen ayki hevesimi kaybettim gibi ben, ucundan tavsatıyorum listemi de. Şöyle 1 kg civarında verebilsem ben de, ne güzel motivasyon olurdu.HAFTANIN 1.si ________ - 1.8 kg. _________ egedeniz03:119: :81:
HAFTANIN 2.si ________ - 1.7 kg. ____________ ejje89
HAFTANIN 3.sü _______ - 1 kg. ______________ toksin:124:
Ayıplamak söz konusu olamaz elbet ama merak ediyorum, seyahatler mi bozdu düzeni? Öyle disiplinli gidiyordun ki hayran oluyordum ben. Gösterdiğin çabaya, iradeye vücudun da güzel cevap veriyordu. Gene mangal sefaları olsun, davetler olsun; o zaman da oluyodu ama hep dengelemeyi başarıyordun. Ennnn kısa zamanda eski Beyzuş'a kavuşalım.Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum....
Merhaba Banu, geçmiş olsun canım..Herkeslere kocaman bir merhaba kaçak geldi ama gelmediğim süre içinde dietime uydum şükür tabi herzamanki gibi yine grip oldum evdeyim yatıyorum ama yemiyorum.İnşallah hepinizin keyfi yerindedir.
yozgatta aynı anacuuuum totomuz donuya valla kışlık cicilerimizi yeniden çıkardıkk((
Dün hemen hiç giremedim, birikmiştir diyordum ama pek sakinmiş buralar. Yağmur dinlemedim, şimşek dinlemedim Cuma günü Eminönü'ne gittim. Sabah 10'a on kala çıktım evden, akşam 8'e çyrek kala geldimNet 10 saat gezdim yani. Ama ne gezmek, en az 90 dükkana çıktım, yüzlerce ürünün fiyatını sordum. Baktım Mısır Çarşısı-Hasırcılar civarında fiyatlar normal AVM'lerden yüksek, Mercan tarafına uzandım, ne kadar izbe han varsa girdim çıktım. İnanılmaz fiyat farkları ile karşılaşıp dumurdan dumura koştum :)
Parti malzemeleri, ıvır zıvırlar, çocuklara doğum günü hediyeleri, aksesuarlar, sınıf arkadaşlarına dağıtılacak hediyeler filan böyle şeyler aldım işte. Örneğin oğlumun sınıf arkadaşlarına dağıtmak için çim adam aldım 10 adet, tanesi 1.5 lira idi. Aynısı iskele tarafında 5 TL'ye satılıyordu. Oğluma doğum günü hediyesi kumandalı şimşek mcqueen araba aldım; oyuncakçıda 40, iskele tarafında 35 TL idi aynısı ben 18 liraya aldım. Lafı şuraya getireceğim arkadaşlar; çok pis kazıklanıyoruz :))
Benden de gecikmiş bir kutlamaHer dileğinin gerçek olduğu, şanslı ve sağlıklı bir yeni yaş olur inşallah :)) Geçmiş doğum günün kutlu olsun.
Tebrikler arkadaşlar, sizlere yetişmek mümkün deği yav. Ben bu hafta pek yürüyemedim, 120 dakikam vardı toplamda.
Beyzuş liste için teşekkür ederiz :))
Banucuğum aynı buradaki gibi çok samimi, çok tatlı, matrak bir kadınsın. Çok sevdim ben seni. Kızın da beni gülümsetti, nelere dikkat ediyor şu çocuklar ya. Ergenliğe girmek üzere olunca bu tip konularda daha hassas oluyorlar sanırım. Valla bazen şarjı olmuyor ya da evde unutuyorum ben de annemin verdiği bir telefonu kullanıyorum, o da takoz. İşimi de gayet güzel görüyor. Bir gün önce buluşsaydık o vardı yanımda örneğin :) O yüzden takoz makoz hiç önemli değil, ne demişler; takoz ile imanın kimde olacağı belli olmaz
Tebrikler arkadaşlar. Darısı başımıza :) Geçen ayki hevesimi kaybettim gibi ben, ucundan tavsatıyorum listemi de. Şöyle 1 kg civarında verebilsem ben de, ne güzel motivasyon olurdu.
Yenacığım liste için teşekkür ederiz :)
Ayıplamak söz konusu olamaz elbet ama merak ediyorum, seyahatler mi bozdu düzeni? Öyle disiplinli gidiyordun ki hayran oluyordum ben. Gösterdiğin çabaya, iradeye vücudun da güzel cevap veriyordu. Gene mangal sefaları olsun, davetler olsun; o zaman da oluyodu ama hep dengelemeyi başarıyordun. Ennnn kısa zamanda eski Beyzuş'a kavuşalım.
Merhaba Banu, geçmiş olsun canım..
Ne zaman bitiyor eğitimin.?
Sen yinede dikkat et beslenmene, biliyorsun nasıl zorlanıyoruz..
Miray da bildirmedi kilosunu..
aaaa nee güzel harikasıın yemeğe devam 3 günlük az 5 günlük ye benceiyi akşamlar güzeller....
gerçi kimseler görünmüyor ortalıkta ama...
5 kilocuk verince bir dostum kutlamaya çağırdı......
pek de güzel bir sofra hazırlamış sağolsun....
üç günlük yemek yedim sanırım....gerçi böyle bir davette normalde daha çok yerdim....
karnım şişti....kendimi çok kötü hissettim....
diyete bir hafta ara vereyim diyordum..
yarın korka korka çıkacağım tartıya..
sanırım sonra da sıkı bir diyete başlayacağım.....
Selam ! ben 20 yaşındayım ve 100 kiloyum.Bu grubun bana göre olabileceğini düşündüm , hepiniz gibi benimde motivasyona ihtiyacım var.. Kendimi bildim bileli tombik bi kızım ama artık limiti bayaa bi aştığımı düşünüyorum.Bu geç kalınmış bir karar bile olsa zayıflamak istiyorum hemde çok ama çok kolay pes eden biriyim,yani hiç bir konuda hırslı olduğum söylenemez.Daha önce defalarca yaptığım gibi zayıflamaya karar werdim ve hepinizden destek bekliorum bende elimden geleni yapıcam ,madem hepimizin ortak bir derdi var , neden bi aile gibi hareket etmeyelim dimi :) şimdiden teşekkr ediorum..
Selam ! ben 20 yaşındayım ve 100 kiloyum.Bu grubun bana göre olabileceğini düşündüm , hepiniz gibi benimde motivasyona ihtiyacım var.. Kendimi bildim bileli tombik bi kızım ama artık limiti bayaa bi aştığımı düşünüyorum.Bu geç kalınmış bir karar bile olsa zayıflamak istiyorum hemde çok ama çok kolay pes eden biriyim,yani hiç bir konuda hırslı olduğum söylenemez.Daha önce defalarca yaptığım gibi zayıflamaya karar werdim ve hepinizden destek bekliorum bende elimden geleni yapıcam ,madem hepimizin ortak bir derdi var , neden bi aile gibi hareket etmeyelim dimi :) şimdiden teşekkr ediorum..
Dün hemen hiç giremedim, birikmiştir diyordum ama pek sakinmiş buralar. Yağmur dinlemedim, şimşek dinlemedim Cuma günü Eminönü'ne gittim. Sabah 10'a on kala çıktım evden, akşam 8'e çyrek kala geldimNet 10 saat gezdim yani. Ama ne gezmek, en az 90 dükkana çıktım, yüzlerce ürünün fiyatını sordum. Baktım Mısır Çarşısı-Hasırcılar civarında fiyatlar normal AVM'lerden yüksek, Mercan tarafına uzandım, ne kadar izbe han varsa girdim çıktım. İnanılmaz fiyat farkları ile karşılaşıp dumurdan dumura koştum :)
Parti malzemeleri, ıvır zıvırlar, çocuklara doğum günü hediyeleri, aksesuarlar, sınıf arkadaşlarına dağıtılacak hediyeler filan böyle şeyler aldım işte. Örneğin oğlumun sınıf arkadaşlarına dağıtmak için çim adam aldım 10 adet, tanesi 1.5 lira idi. Aynısı iskele tarafında 5 TL'ye satılıyordu. Oğluma doğum günü hediyesi kumandalı şimşek mcqueen araba aldım; oyuncakçıda 40, iskele tarafında 35 TL idi aynısı ben 18 liraya aldım. Lafı şuraya getireceğim arkadaşlar; çok pis kazıklanıyoruz :))
Benden de gecikmiş bir kutlamaHer dileğinin gerçek olduğu, şanslı ve sağlıklı bir yeni yaş olur inşallah :)) Geçmiş doğum günün kutlu olsun.
Tebrikler arkadaşlar, sizlere yetişmek mümkün deği yav. Ben bu hafta pek yürüyemedim, 120 dakikam vardı toplamda.
Beyzuş liste için teşekkür ederiz :))
Banucuğum aynı buradaki gibi çok samimi, çok tatlı, matrak bir kadınsın. Çok sevdim ben seni. Kızın da beni gülümsetti, nelere dikkat ediyor şu çocuklar ya. Ergenliğe girmek üzere olunca bu tip konularda daha hassas oluyorlar sanırım. Valla bazen şarjı olmuyor ya da evde unutuyorum ben de annemin verdiği bir telefonu kullanıyorum, o da takoz. İşimi de gayet güzel görüyor. Bir gün önce buluşsaydık o vardı yanımda örneğin :) O yüzden takoz makoz hiç önemli değil, ne demişler; takoz ile imanın kimde olacağı belli olmaz
Tebrikler arkadaşlar. Darısı başımıza :) Geçen ayki hevesimi kaybettim gibi ben, ucundan tavsatıyorum listemi de. Şöyle 1 kg civarında verebilsem ben de, ne güzel motivasyon olurdu.
Yenacığım liste için teşekkür ederiz :)
Ayıplamak söz konusu olamaz elbet ama merak ediyorum, seyahatler mi bozdu düzeni? Öyle disiplinli gidiyordun ki hayran oluyordum ben. Gösterdiğin çabaya, iradeye vücudun da güzel cevap veriyordu. Gene mangal sefaları olsun, davetler olsun; o zaman da oluyodu ama hep dengelemeyi başarıyordun. Ennnn kısa zamanda eski Beyzuş'a kavuşalım.
Merhaba Banu, geçmiş olsun canım..
iyi akşamlar güzeller....
gerçi kimseler görünmüyor ortalıkta ama...
5 kilocuk verince bir dostum kutlamaya çağırdı......
pek de güzel bir sofra hazırlamış sağolsun....
üç günlük yemek yedim sanırım....gerçi böyle bir davette normalde daha çok yerdim....
karnım şişti....kendimi çok kötü hissettim....
diyete bir hafta ara vereyim diyordum..
yarın korka korka çıkacağım tartıya..
sanırım sonra da sıkı bir diyete başlayacağım.....
aaaa nee güzel harikasıın yemeğe devam 3 günlük az 5 günlük ye bence
hatta bugunde bana gel 5 kilocuğunu kutlaylım (rakipsin nede olmasaa)
hoşgeldin canım başaracağına inanıyorum bende aynı senin gibiydim zayıfklamak hep lafta kalıyodu ama burayı keşfedince birde baktımki kilocuklar tıkır tıkır gidiyoor(tıkır tıkırmı )pek tıkır değil ama gidiyor bi şekilde
günaydınn fıstıkkllaaarr , yine kapalı bir havanın baskın oldupu bir pazar gününden merhabaaa
Umutcumm çookk teşekkürler canımm
oouuvv bizler böyleyiz işte ,aynen bende kilo verince yemekli kutlama yapma ihtiyacı duyuyoruuzz
hoşgeldin canımm , ne güzel bi karar vermişsin , yaşında çok genç , geç olmadan sağlıklı bir şekilde kurtulacaksın inşAllah fazlalıklardann :129::129::129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?