Kızlar ben de bugün itibariyle sizinle bildirim yapabilir miyim acaba? Bakalım haftaya cumaya kadar ne kadar kilo vereceğim?
Bugün benim kilo 97.9. Beni de aranıza alın lütfen lütfen :)
Eki Görüntüle 427557
ben de dün tartıldım tam 2.7 kg gitmiş.ben akupunktura başladım geçen hafta. doktor ilk hafta giden genelde su olur demişti. dün 80 li bi sayı görünce bugün korktum tartıya çıkmaya.hayal miydi diyorum ama eşim de gördü :44:muhemelen haftaya ya hiç gitmicek yada biraz alcam gibi görünüyo.haftaya kadar tartılmıcam bakalım
sonuç olarak bugünkü kilo bildirimim: 89.8
mrb arkadaslar
kendi cabalarimla 111den 86 düsmüstüm bi sekilde iste yakla$ik 8kilo geri aldim
gelelim asil konuya... sabah giyicek bise bulamadim inanirmisiniz yok hicbise yok! almanyada yasiyorum burda hava berbat siack
nefes alamiyosunuz o yüzden giiym skntisi cekiyorum offffffffffff
anneme gidicektim alisveris yapip...
rezilligimi perisanligimi üzgünlügümü siz iyi anlarsiniz hatta öyle bi dua ettimki yada isyandi allahim bana hastalik
verde zayiflat diye biliyorum simdi herkes cok kizcak ama o an öyle hissettim
yasim 34
ve yillardir ugrasiyorum zehir ettim hayatimi ya baskalarina imrenmekden offfffffffffff delirmemek elde degil
dipteyim sondayim depresyondayim
3 yıl öncesine kadar 40 beden normal görünüşlü bir insandım ağır bir depresyon sonrası önünü alamadığım kilo artışım oldu sabah kıyafet denemeye bi başladım aman allahım dolaptaki hiç bişeyim olmuyor .yaklaşık 1 yıldır çıkmadığım tartıya korka korka çıkmak zorunda kaldım ve acı gerçekle yüzleştim 93 o ne ya . tam 25 kilo almışım sanırım 46 beden falanımdır şu anda . en son aldığım 44 beden pantalonum bile zorla kapandı ama düğme patlıcak gibi ve daha acısı üstünde kocaman bir göbek var . bu duruma acilen dur deme niyetindeyim. foruma yeni üye oldum eğer birileriyle paylaşırsam daha rahat kilo verebilirim diye. bugün diyete başlama kararı aldım yaptıklarımı size harfiyen yazcam sizde bana destek olursanız sevinirim
Aynurcuğummmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnn
Kızlar bana müsaade size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarına kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ediyorum bebişllerrrr
YENAcım & BEYZUŞcum ellerinize , emeğinize sağlık
Cnm 200gr verdin diye senmi mutlu olmuyordun soyle dusun 250 gr margarin paketi kadar vermissin nerdeyse azmi sence bence verelimde az az verelim damlaya damlaya gol oluyor
Ben su an 81 paket margarin vermisim hayal etsene bi paketleri
Cnm kafam cok karisik diye 20kg hesaplamisim 4 kg unutmusum yani 97paket olmusyok şekerim neden mutlu olmayayımm , ama ne biliim tempoyu düşürdükçe düşürüyomm ondan heralde
yaaa varya sen harikasın ne demek 81 paket , valla süpr süper , al bendende 60 paket abavv benimkide az değilmiş hani haa
Cnm kafam cok karisik diye 20kg hesaplamisim 4 kg unutmusum yani 97paket olmus
sen 60 tane margarini masaya koy ne kadar cok oluyor alman tv sinde gormustum
HAFTANIN BİRİNCİSİ...................................FADİME02.............................650 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ....................................ASUMANZEYNEP......................400 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ................................ETERYA..................................240 DAK
HAFTANIN 1.si ________ - 1.8 kg. _________ egedeniz03:119: :81:
HAFTANIN 2.si ________ - 1.7 kg. ____________ ejje89
HAFTANIN 3.sü _______ - 1 kg. ______________ toksin:124:
Cnm 200gr verdin diye senmi mutlu olmuyordun soyle dusun 250 gr margarin paketi kadar vermissin nerdeyse azmi sence bence verelimde az az verelim damlaya damlaya gol oluyor
Ben su an 97 paket margarin vermisim hayal etsene bi paketleri
maşallah maşallah azminizi kutluyorum, özledim burayı kızlar , sağsalim bi doğuriyim hemen gelicem merak etmeyin yanlız kilolar benim el gibi 1 er 1 er değil 3 er 4 er geliyo , Allahım sonumuzu hayretsin bakalım , bu arada teyzeleri prensesim olucak onuda paylaşiyim sizle Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah Yenacım , Toksincim ve diğer hanımlar öpüyorum hepinizi
Ben su an 97 paket margarin vermisim hayal etsene bi paketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?