Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben de bugün itibariyle sizinle bildirim yapabilir miyim acaba? Bakalım haftaya cumaya kadar ne kadar kilo vereceğim?

Bugün benim kilo 97.9. Beni de aranıza alın lütfen lütfen :)

Eki Görüntüle 427557

kızlarr hepiniz hoşgeldinizz

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR , hadi bakalım Allah kolaylık versinn

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ediyorum bebişllerrrr

YENAcım & BEYZUŞcum ellerinize , emeğinize sağlık

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ediyorum bebişllerrrr

YENAcım & BEYZUŞcum ellerinize , emeğinize sağlık

Cnm 200gr verdin diye senmi mutlu olmuyordun soyle dusun 250 gr margarin paketi kadar vermissin nerdeyse azmi sence bence verelimde az az verelim damlaya damlaya gol oluyor

Ben su an 97 paket margarin vermisim hayal etsene bi paketleri

Son düzenleme:
Cnm 200gr verdin diye senmi mutlu olmuyordun soyle dusun 250 gr margarin paketi kadar vermissin nerdeyse azmi sence bence verelimde az az verelim damlaya damlaya gol oluyor

Ben su an 81 paket margarin vermisim hayal etsene bi paketleri

yok şekerim neden mutlu olmayayımm , ama ne biliim tempoyu düşürdükçe düşürüyomm ondan heralde

yaaa varya sen harikasın ne demek 81 paket , valla süpr süper , al bendende 60 paket abavv benimkide az değilmiş hani haa

Cnm kafam cok karisik diye 20kg hesaplamisim 4 kg unutmusum yani 97paket olmus
sen 60 tane margarini masaya koy ne kadar cok oluyor alman tv sinde gormustum

Cnm kafam cok karisik diye 20kg hesaplamisim 4 kg unutmusum yani 97paket olmus
sen 60 tane margarini masaya koy ne kadar cok oluyor alman tv sinde gormustum

ooo bu dahada süperrr , yaa dediğin gibi hakketen o kadar margarini vücudumuzdan yolcu etmek , ve bunu gözle görmek süper olurdu , markete gidince çaktırmadan margarinleri sayayım bi

tebrikler fıstıklar....
HAFTANIN 1.si ________ - 1.8 kg. _________ egedeniz03 :119: :81:

HAFTANIN 2.si ________ - 1.7 kg. ____________ ejje89

HAFTANIN 3.sü _______ - 1 kg. ______________ toksin :124:

tebrikler kızlar....

günaydın kkızlarrr kahvaltımı yaptımmm evii toparlayım yemeğimi koycam akşam3 mil laslinin üzerne acıcık etli yaprak sardım onu pişireyim bol sporlu bi güün diliyorummm

herkeslere günaydınlar:)
hepinizi tek tek öpüyorum
dün öğlenden akşama kadar hep misafirlikteydim, oyuzden dün gündüz hiç nete giremedim.
yeni kalktım ama hala gözlerimden uyku akıyo....:93:

Günaydın güzeller....
kapalı bir hava ile uyandık yine bugün....
olsun içimiz açık olsun....

Ellerine sağlık YENA ...
yarışma arkadaşlarımı kutluyorum...
listede olan ve azmini kaybetmeyen tüm dostları kutluyorum....

1 mayıs itibarı ile 5 kilo oldu.... şimdi bir iki hafta koruma diyeti yapıp kilomu sabitledikten sonra tekrar kilo verme dönemine geçmeyi planlıyorum..
haziranda yeniden hızlı bir şekilde kilo verebilirsem çok iyi olacak... daha keyifli olacağım... ayaklarımın ağrıları rahatlayacak.... umarım....

canlarım..... valla paket paket margarinleri düşününce gözlerim pörtledi
benim bile 20 paket margarin olmuş....
ama daha stoktaki 72 paket....
bunların miadı dolmadan elden çıkarmak lazım....

günaayydddıınnnn kıızlllllllllaaaaarrrrr , en güzel haftasonları sizinle olsun inşAllaaahhh

yine kimsecikler yok buralardaa , hadi bakam öyle olsun

GÜZEL KIZÇELERR HEPİNİZİ TEK TEK TEBRİK EDİYORUM HARİKALAR YARATMIŞSINIZ VALLA BRAwooooo

maşallah maşallah azminizi kutluyorum , özledim burayı kızlar , sağsalim bi doğuriyim hemen gelicem merak etmeyin yanlız kilolar benim el gibi 1 er 1 er değil 3 er 4 er geliyo , Allahım sonumuzu hayretsin bakalım , bu arada teyzeleri prensesim olucak onuda paylaşiyim sizle Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah Yenacım , Toksincim ve diğer hanımlar öpüyorum hepinizi

cnm arada ugra ozletme kendini oh ne guzel prensesin olcakmis sevindim kizlar civil civil oluyorlar rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin aminnn

bende seni
bebisin hareketlerini hissediyorsundur dimi cok guzel bir duygu tadini cikarrrrr

eneeeeeeee kimsecikler yok bugün pek buralarda:)))
galiba cumartesi olduğu için...

ben de tan 152 paket margarini vücudumdan atmışım.diğer bir hesapla da iki adet 19 litrelik damacana

dün yediklerimi akşam yazamamıştım şimdi yazayım artık
sabah:1 bardak süt
öğle:fırında 6 adet mantar üstü beyaz peynirli (kaşar almıyorum artık eve malum)
ara öğün:3 adet kayısı
akşam:1 porsiyon tavuklu mantar sote
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…