Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umut çok teşekkür ederim yazdıklarınızla gerçekten motive oldum...
oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı başarılı bir hayatı olsun inşallah..

şeker hamurunu marshmallow dan mı yaptın bende denemiştim ama içine birazcuık du koyup başta cıvık yaptım sonrasında nişastayı yedirerek kıvam verdim ben figürlü kurabiye yapmıştım..kendi çapımda araştırmalara devam ediyorum hayalim butik pastacılık...
yıldönümüz kutlu olsun uzun yıllar hep beraber olun inşallah.. canım benimde hedefim öyleydi bende aynen senin gibi +10 um malesef neyse kısmetse seneye inşallah..

Asuman abla ne olacak bizim bu halimiz sanıurım topikdaşlar kaçamak yapıyor benim gibi gelmiyorlAR...nasıl piişmanım dün akşamki yemekli düğünde yediklerime ama yapcak bişe yok sporr yapmalıyım sopanın zamanı geldide geçiyor bile

slmmm
öğleden önce uzunca bir cevapo yazdım merali sallarken eşim arayınca zaten güç bela yazdığım cevapta uçmuş gitmiş(telden yazmaya çalışmıştım zor da olsa)...
kilo verenler grubunda ilk 3 e girenleri ayrıca tebrik ederim ama genel anlmda buraya yazan,takip eden, çabalayan ,spor yapan,spor niyetine ev işi yapan,çocuk peşinde dolanan,alışveriş yapan herkesçikleri tebrik ederim

bizim hsonu her zamnki gibi 3 çocukla kreş gibi koşuşrutmacayla,ödev ve faaliyetlerle,koca ilgisiyle geçerken dün kendime ayırdım.eşim biraz kırıldı sanki yani sürekli neden kırılayım dedi gerçi ama onu evde bırkaıp tüm gn keyfimce dolandım.kendisi pek gezmeyi sevmez bi de 3 çocuklu olunca ben zorla çıkarırım evden...neyse dün sabah nerdeyse 1 yıldr görmediğim okuldan bir arkadaşımla 3 yaş kızlarımızı alıp kahvaltıya gittik turan güneşte biyere(urfalı hacı mehmet).ben akıllı kadınım dedimki sabahın 10 unda mutlaka yer buluruz pazar sabahı hınca hınç dolu olacak değil ya zaten 2 katlı bi yer diye düşünüp rezervasyon yaptırmamıştım...arkadaşım 8,5 aylık hamiş bu arada.bi girdik lokantaya adamlar tip tip bakıoyor bunlar da nerden geldi der gibi.dediler keşke rezarvasyon yaptırsaydınız ,dedim yermi yok halbuki kimsecikler yoktu daha heralde çok dolacak birazdan diye düşündüm.meğerse kimsecikler gelmemiş rezervasyon yaptıran da yokmuş( oyun alanı çok güzel ve görevli kızlarda var kızlarımız iyi vakit geçirsinler diye özellikle orayı tercih etmiştim arkadaş bilmiyordu mekanı) ..adam ddedi ki bilseydik görevli eğitimli çalışan bayanlardan çağırırdık diye...neyse biz dedik olsun kendileri oynarlar.ve nitekim öyle oldu.arkadaşım işi gırgıra aldı yaa salon kapattın bana dedi eşim bile kapatmamıştı hiç dedi:111:
sonuç olarak başbaşa çok rahat konuştuk kızlarımız çok güzel oynadı 12 civarı görevlilerde teşrif edince bizim minikler daha da mutlu oldular zor ayrıldık ordan.sonra nişantaşı gezdik biraz.eve uğrayıp 1 saat durup tekrar kızılaya uçtum bu sefer oğlanı aldım kızları babaya bıraktım(miniğim uyuyordu zaten).güya 2 saat içinde dönecektim tam 4 saat sonra evin yolunu buldum.yıllardır böyle gönlümce alışveriş yapmamştım.belirlediğim 3 dükkana girdim 2sinden aldım ve tam 500 tl bayılıp eve döndüm:18::18::18:
işe de başlayacağım diye gaza da geldim sanırım.kazıklanıp kazıklanmadığımı bile bilemiyorum.2 pantolon(biri pantonon etek tarzı,yeşil renk , kalın kumaş çok ince yazlıklardan değilve 95 tl idi) ve 3 parça üst giyim(2 si şifon tarzı popoyu örtüyorlar), 2 bady ye ve 1 tane kısa ceket(135 tl idi eminim çok daha uygununu bulurdum ama pantolon eteğin üstüne çok yakıştırdım) verdim onca parayı.diğer parçalar 64 civarı idi genel olarak....çok mu kazıklanmışım?hepsini de sevdim bi de tarzıma uygun bulamıyorum bulunca ya göğüslerden sıkıyor,ya kolu bi garip oluyor....ama artık kilo vermemem lazım sankibu kadar parayı verdikten sonra eşim beni topa koyarrr24:

umut valla nede gezmişsin ben sabah 9,30 da çıkıp akşam 7,30 da girdim ama 1 saat eve uğradım en azından sen maşallah full mesai yapmışsun ama değmiş.çim adam fln ne kadar sevinirler ilk gördüğün yerden alsan 50 tl verecektin valla ne kadar kazıklanıyoruz.zaten bizde çankayada oturuyoruz dün arkadaş dedi altında oturan bi takıcı varmış etlikte (keçiörende bi yer)10 tl ye sattığı kolyeyi bizim gibi yerlerde 20 tl ye satıyormuş kapış kapış gidiyormuş aynı takı ...semte göre muamele ....vicdansız bunlar.arada bizim gibi kendi yağıyla kavrulmaya çalışnlar kalıyor yani savuracak paramız yok bakıcı fiyatı bile burda 800 -900den başlıyor, keçiörende 450 den ve biz aynı meslek gurubu öğretmnler keçiörende az alıp çankayada çok almıyoruz malesef....eşimin işinden dolayı burdayız biz seviyoruzda burayı ama gerkesiz kazıklanmayı anlayamıyorum.eriği 4 tl ye aldım diye sevindim arkadaş başka semtten 1,5 tl ye aldım hemde aynı görünümlü dedi(ben alırken yanımdaydı)..asu da bilir bizim bu taraflar fena...
marifetli bayan mutlaka fotoları bekliyoruz pasta yapacaksın demek maşallahsen çalışma bence evdeyken de benim gibilerin boşuna verdiği parayı tasarruf ederk bir maaş almış gibi kar edebilirsin(şaka bi yana gerçekten çok tebirk edereim seni akıllıca davrandığın bizi de aydınlattığın için gerçi ankaralı olarak çok faydalanamıyoruz ama istanbullular çok faydalanacaktır eminim).

iyii yapmışsın boşver bu dünyada yediğinle giydiğin kalıyo yanına herzaman almıyosun ya boşver içini rahat tut
birsürü cici almışsın normaldirr 500 kaymee
bencede zayıflama bende olsam bende topa koyarıım hemde ne toopğ

...
oğluşuna allah sağlık sıhat versin inşallah nice yıllarra annanemin dediği gibi ''damatta olur'' inşallahh:)
foto bekliyoruzz :)

...

Ne güzel dilekler bunlar, çok sağolun arkadaşlar :))

Oğlumun doğum günü biraz sessiz sedasız olacak galiba. Sabah kreşle konuştum, "çocuklar zaten pek bir şey yemiyorlar, sadece pasta getirseniz yeter" dedi öğretmeni. Önceki yılarda kızıma da aynı yerde doğum günleri yapmıştım, ben de görmüştüm; yaptırdığım koca pastalar da hazırladığım ikramlar da ziyan oldu. Aslında ziyan dememek lazım, öğretmenler ve personel yediler. Ama onca uğraşa ve masrafa gerek yokmuş. Uğur böceği kanepe, trüf, susamlı çubuk ve pasta yapacaktım bugün. Vazgeçtim sabahki konuşma üzerine. Sadece pasta ve çubuk yapacağım.

Pastanın resmini çekerim Asumancığım, yamuk yumuk bir şey olmaz inşallah :))

Yenacım, sabreden derviş muradına erermiş gerçekten :) Yavaş gidiyor diye tavsatıyordum ama 300 gr-500 gr damlaya damlaya göl oldu. Geçen seneden beri 3-4 beden inceldim toplamda Tabii vücut tipimden dolayı daha epey incelmem gerekecek. Kalçam ve üst bacaklarım geniş benim, ikinci doğumum sezaryen olunca göbek de kaldı. Neyse hep beraber eriteceğiz inşallah onları da

Yalnız öğünleri atlamadan yemek lazım biliyorsun, yoksa metabolizmanın çalışması da sindirim-bağırsak sistemi de tam düzene oturmuyor. Benim bir ayımı aldı düzene oturması. Ben de aynen senin gibi istemeye istemeye yedim yazdıklarını :))

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Çocuklarınızla sağlıklı, huzurlu nice mutlu yıllar geçirmenizi dilerim.

Son düzenleme:
Sağol canım, inşallah :)) Evet marshmallow'dan yaptım ama sadece pudra şekeri ile toparladım ben, tadını bozmamak için nişasta koymadım. Umarım açarken sorun yaşamam :))

Canım, çok sevdiğim bir arkadaşım var. Böyle tüm gün bir yerlere girip çıkacaksak, aralıksız gezeceksek ya da bir günde 4-5 semt dolaşacaksak "hunharca" gezeceğiz der. Aramızda espridir bu. ben de o gün öyle hunharca gezdim :))

Sen de ne güzel gezmişsin kafa dağıtmışsın, aldıklarını da güle güle kullan. Sezon ürünleri için phalı değil bence, mağazalarda fiyatlar öyle. Elbette çok daha uygununu bulurdun ama konforlu alışverişin de ayrı bir zevki var. Mağazayı seçip giriyorsun, giyip çıkarıp alıyorsun. Öbür türlü dünyanın öbür ucuna gidiyorsun, izbe yerde dolaş babam dolaş :) Ay o da zevkli gerçi. İkisinin de yeri ayrı :) İşe de başlayacakken motivaryon olmuş sana :)

umutcum oglunun dogum gunu kutlu olsun nice saglikli mutlu yillara

tomurcuk cnm nice evlilik yildonumleri gorursun insallah esinle beraber yaslanip torunlarinizin pesinde kosarsiniz insallah

Merhaba 90+nın guzel bayanları

Malum sınava son 1 ay kaldı, pek giremıyorum ben ama bazen 5 dakka acıp okuyorum. Bugün dersanede deneme vardı, eve geldim yemek yaptım şimdi de ara öğünümü yaptım anca. Hareketsiz kaldığım için afedersiniz kabızlık oldu bene, bundan sonra az da olsa yürüycem. Biliyorsunuz dşyete ara verdim, 1 ay saglıklı beslenmeye devam ama diyet yapamıyorum malesef. Günde 1400-1500 kalori arası alıyorum tahminen. Yine 6 öğün yiyorum, haftada 1 gün gene tatlı hakkı verdim kendime ama eve almıyorum mazallah alırsam stresten yerim. Canım çok tatlı çekerse 1 çay kaşığı pekmez atıyorum agzıma. Diyetisyene de mail atıcam 1 ay ara verdiğimizi söylüycem.

İşte önemli olan bu asumancım. Sen artık öğrendim denge olayını. Zaten uzun süre bu şekilde beslenen biri asla kilolarını geri almaz. Biz de eşimle cumartesi dersaneden sonra balık yemeye gittik. Valla ne varsa yedim, kızartma kalamar, kızartma balık, üstüme dondurmalı irmik tatlısı. Sonuçta kendimi sevdiğim şeylerden hayat boyu mahrum bırakama, ama pazar günü normal beslenme şeklime geri döndüm

Ben 28 yaşındayım ve 96 kiloyum.eşimin yanında kendimi eğreti hissediyorum.Hiçbir topluluğa girmek istemiyorum.Kendime olan güvenim sıfır.Tabi çevreminde büyük etkisi var.Sürekli bir şekilde konuyu kiloya getiriyorlar.Yeter artık diyesim geliyo.

bugünkü yürüyüşümü de yaptım hem de kızımla yürüdük 1 saat
daraltmaya verdiğim pantolonu aldık ama pek hoşuma gitmedi yürüyüşlerde felan giyerim artık

Oohhh ne güzel bir gün geçirmişsin...
Aldığın cicilerini güle güle kullan..

Hayırlı olsun pınar kreşiniz..Bahsettiğin yeremi başladı kızın.?.

Nice mutlu,huzurlu ve çocuklu seneler diliyorum...

Son düzenleme:
Ayy yine ben geldimm kizimi bici bici yaptirdim simdi pepeyi acacgim yapisti yine bana meme diye beni mi seviyo memeyi mi cozemedim birde kabiz oldu coçugum korkudan sikiyo kendini kaka cikmasin diye zorla aglaya bagra yaptiryorum ama kizim resmen kipkitmizi olyo buda babannesinden kizima hediyesi cocuga corba vermiyo kurudu cocugun baarsaklari simdï zeytinyagi bol bol veriyoum crbasina yogurduna yarin da dr goturcem bakalim

Umutcum oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice yaslar goresiniz insallah

Asucum sen nasilsin

Elacim bende 28 yasindayim ayni duumdayiz ama meak etme burda cook arkadas var kilo vren bana bakma ben kotu ornekim:)))

Merhaba arkadaşlar.....

Herkes iyidir inşallah..Ben genel olarak iyiyim ama;diyet hak getire....Toparlanamıyorum bir türlü...

Geçen UMUTÇUĞUM sormuştu ;ne oldu böyle motivasyonun düştü diye...Üzüldüğüm bazı konular oldu akraba ilişkilerinde;kafam orada takılı kaldı galiba.Aşmaya çalışıyorum.Yakında düzelirim inşallah...

Bugün de İstanbul sonbahar gibi soğuk;evin içinde içim titredi adeta..Yaz ne zaman gelir acaba...

UMUT;

Yavrunun doğum günü kutlu olsun.Çok mutlu ve sağlıklı olmasını diliyorum.Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah...

Malesef yenacim o bahsettigim kres icim elvermiyo ama baskasinin evine gondermekten se krese vercem kimse eve gelmiyo evine istiyo sinir oldum arkadasiin annesine de ddim oda evde bakamzmis peh gicik oldum tek tesellim orda cok cocuk olmasi yani arkdaslik yapar haftada 3 gun gidecek zaten bakalim hayirlisi baris nasil oldu

kızlar sizinle sohbet etmeyi özlemişim diyetisyen bana 1700 kalorilik liste verdi çok doyuyorum .dr bize seminer verdi çok şeyler ögrendim .
yulaf kepegini günde 2 tatlı kaşıgı tüketin dedi çok güzel kilo vermeye yardımcıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…