yıldönümüz kutlu olsun uzun yıllar hep beraber olun inşallah.. canım benimde hedefim öyleydi bende aynen senin gibi +10 um malesef neyse kısmetse seneye inşallah..Selam canlar...
Dün evlilik yıldönümümdü.Hedefim 75 olmaktı ama maalesef +10 la girdim 5. seneme.Gelinliğimi giymek istiyordum ama sadece düğünde giydiğim ayakkabılarımı giyebildimbi tek onlar oldu çünkü düğün zamanından kalan :)
Hepiniz iyisinizdir inşallah.Fazla aktif olamıyorum işlerim çok yoğun ama az da olsa okuma fırsatı bulabiliyorum yazdıklarınızı
herkese merhabalar
güzel enerjik bir hafta olur inşallah
topiğimiz de canlansın artık bak kızacağım heee sonra gelip aman artıya geçtim kilo aldım derseniz hepinize gösterecem sopamı
benim hafta sonu iyiydi diyete uymayan mamalar yesem de dengelemeye çalıştım bir şekilde dün artıda değildim bugün tartıladım sabah kızlardan artan tostu yedim diye dün yürüdük eşimle 2 saat bugün de yürüyeceğim inşallah
umutcum oğlunun doğumgünü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlar görsün inşallah pastanın da resmini görebiliriz inşallah
slmmm
öğleden önce uzunca bir cevapo yazdım merali sallarken eşim arayınca zaten güç bela yazdığım cevapta uçmuş gitmiş(telden yazmaya çalışmıştım zor da olsa)...
kilo verenler grubunda ilk 3 e girenleri ayrıca tebrik ederim ama genel anlmda buraya yazan,takip eden, çabalayan ,spor yapan,spor niyetine ev işi yapan,çocuk peşinde dolanan,alışveriş yapan herkesçikleri tebrik ederim
bizim hsonu her zamnki gibi 3 çocukla kreş gibi koşuşrutmacayla,ödev ve faaliyetlerle,koca ilgisiyle geçerken dün kendime ayırdım.eşim biraz kırıldı sanki yani sürekli neden kırılayım dedi gerçi ama onu evde bırkaıp tüm gn keyfimce dolandım.kendisi pek gezmeyi sevmez bi de 3 çocuklu olunca ben zorla çıkarırım evden...neyse dün sabah nerdeyse 1 yıldr görmediğim okuldan bir arkadaşımla 3 yaş kızlarımızı alıp kahvaltıya gittik turan güneşte biyere(urfalı hacı mehmet).ben akıllı kadınım dedimki sabahın 10 unda mutlaka yer buluruz pazar sabahı hınca hınç dolu olacak değil ya zaten 2 katlı bi yer diye düşünüp rezervasyon yaptırmamıştım...arkadaşım 8,5 aylık hamiş bu arada.bi girdik lokantaya adamlar tip tip bakıoyor bunlar da nerden geldi der gibi.dediler keşke rezarvasyon yaptırsaydınız ,dedim yermi yok halbuki kimsecikler yoktu daha heralde çok dolacak birazdan diye düşündüm.meğerse kimsecikler gelmemiş rezervasyon yaptıran da yokmuş( oyun alanı çok güzel ve görevli kızlarda var kızlarımız iyi vakit geçirsinler diye özellikle orayı tercih etmiştim arkadaş bilmiyordu mekanı) ..adam ddedi ki bilseydik görevli eğitimli çalışan bayanlardan çağırırdık diye...neyse biz dedik olsun kendileri oynarlar.ve nitekim öyle oldu.arkadaşım işi gırgıra aldı yaa salon kapattın bana dedi eşim bile kapatmamıştı hiç dedi:111:
sonuç olarak başbaşa çok rahat konuştuk kızlarımız çok güzel oynadı 12 civarı görevlilerde teşrif edince bizim minikler daha da mutlu oldular zor ayrıldık ordan.sonra nişantaşı gezdik biraz.eve uğrayıp 1 saat durup tekrar kızılaya uçtum bu sefer oğlanı aldım kızları babaya bıraktım(miniğim uyuyordu zaten).güya 2 saat içinde dönecektim tam 4 saat sonra evin yolunu buldum.yıllardır böyle gönlümce alışveriş yapmamştım.belirlediğim 3 dükkana girdim 2sinden aldım ve tam 500 tl bayılıp eve döndüm:18::18::18:
işe de başlayacağım diye gaza da geldim sanırım.kazıklanıp kazıklanmadığımı bile bilemiyorum.2 pantolon(biri pantonon etek tarzı,yeşil renk , kalın kumaş çok ince yazlıklardan değilve 95 tl idi) ve 3 parça üst giyim(2 si şifon tarzı popoyu örtüyorlar), 2 bady ye ve 1 tane kısa ceket(135 tl idi eminim çok daha uygununu bulurdum ama pantolon eteğin üstüne çok yakıştırdım) verdim onca parayı.diğer parçalar 64 civarı idi genel olarak....çok mu kazıklanmışım?hepsini de sevdim bi de tarzıma uygun bulamıyorum bulunca ya göğüslerden sıkıyor,ya kolu bi garip oluyor....ama artık kilo vermemem lazım sankibu kadar parayı verdikten sonra eşim beni topa koyarrr 24:
...
oğluşuna allah sağlık sıhat versin inşallah nice yıllarra annanemin dediği gibi ''damatta olur'' inşallahh:)
foto bekliyoruzz :)
...
herkese merhabalar
topiğimiz de canlansın artık bak kızacağım heee sonra gelip aman artıya geçtim kilo aldım derseniz hepinize gösterecem sopamı
benim hafta sonu iyiydi diyete uymayan mamalar yesem de dengelemeye çalıştım bir şekilde dün artıda değildim bugün tartıladım sabah kızlardan artan tostu yedim diye dün yürüdük eşimle 2 saat bugün de yürüyeceğim inşallah
umutcum oğlunun doğumgünü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlar görsün inşallah pastanın da resmini görebiliriz inşallah
Ne güzel dilekler bunlar, çok sağolun arkadaşlar :))MAşallah diyerek çok iyi gidiyorsun umutttçuğum..Geçen ay her hafta kilo verdin bu ayda öyle olur umarım...
Bende çok sıkılıyorum listeden,birde bir sürü yemek var benimkinde :)
OĞluşun doğum günü kutlu olsun..sağlıkla büyüsün..Ailecek saadet içinde yaşayın.:)
Selam canlar...
Dün evlilik yıldönümümdü.Hedefim 75 olmaktı ama maalesef +10 la girdim 5. seneme.Gelinliğimi giymek istiyordum ama sadece düğünde giydiğim ayakkabılarımı giyebildimbi tek onlar oldu çünkü düğün zamanından kalan :)
Evdeydik eşimle.Sevdiğimiz yemekleri yaptım.Pasta pek sevmez bende elmalı kurabiye yaptım.Telefonların sesini kıstık,başbaşa yemek yedik film izledik puzzle yaptık.Tam gün birbirimize ayırabildik çok şükür pazar gününe denk geldiği için.Dışarıda biyerlerde geçirmekten daha güzeldi...
Hepiniz iyisinizdir inşallah.Fazla aktif olamıyorum işlerim çok yoğun ama az da olsa okuma fırsatı bulabiliyorum yazdıklarınızı
Sağol canım, inşallah :)) Evet marshmallow'dan yaptım ama sadece pudra şekeri ile toparladım ben, tadını bozmamak için nişasta koymadım. Umarım açarken sorun yaşamam :))Umut çok teşekkür ederim yazdıklarınızla gerçekten motive oldum...
oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı başarılı bir hayatı olsun inşallah..
şeker hamurunu marshmallow dan mı yaptın bende denemiştim ama içine birazcuık du koyup başta cıvık yaptım sonrasında nişastayı yedirerek kıvam verdim ben figürlü kurabiye yapmıştım..kendi çapımda araştırmalara devam ediyorum hayalim butik pastacılık...
....
umut valla nede gezmişsin ben sabah 9,30 da çıkıp akşam 7,30 da girdim ama 1 saat eve uğradım en azından sen maşallah full mesai yapmışsun ama değmiş.çim adam fln ne kadar sevinirler ilk gördüğün yerden alsan 50 tl verecektin valla ne kadar kazıklanıyoruz.zaten bizde çankayada oturuyoruz dün arkadaş dedi altında oturan bi takıcı varmış etlikte (keçiörende bi yer)10 tl ye sattığı kolyeyi bizim gibi yerlerde 20 tl ye satıyormuş kapış kapış gidiyormuş aynı takı ...semte göre muamele ....vicdansız bunlar.arada bizim gibi kendi yağıyla kavrulmaya çalışnlar kalıyor yani savuracak paramız yok bakıcı fiyatı bile burda 800 -900den başlıyor, keçiörende 450 den ve biz aynı meslek gurubu öğretmnler keçiörende az alıp çankayada çok almıyoruz malesef....eşimin işinden dolayı burdayız biz seviyoruzda burayı ama gerkesiz kazıklanmayı anlayamıyorum.eriği 4 tl ye aldım diye sevindim arkadaş başka semtten 1,5 tl ye aldım hemde aynı görünümlü dedi(ben alırken yanımdaydı)..asu da bilir bizim bu taraflar fena...
marifetli bayan mutlaka fotoları bekliyoruz pasta yapacaksın demek maşallahsen çalışma bence evdeyken de benim gibilerin boşuna verdiği parayı tasarruf ederk bir maaş almış gibi kar edebilirsin (şaka bi yana gerçekten çok tebirk edereim seni akıllıca davrandığın bizi de aydınlattığın için gerçi ankaralı olarak çok faydalanamıyoruz ama istanbullular çok faydalanacaktır eminim).
Günaydınlar arkadaşlar,
tüüttüüü maşallahh hep öyle olun inşallah yüzünüzden gülücükler eksik olmasın
yıldönümüz kutlu olsun uzun yıllar hep beraber olun inşallah.. canım benimde hedefim öyleydi bende aynen senin gibi +10 um malesef neyse kısmetse seneye inşallah..
:
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Çocuklarınızla sağlıklı, huzurlu nice mutlu yıllar geçirmenizi dilerim.
tomurcuk cnm nice evlilik yildonumleri gorursun insallah esinle beraber yaslanip torunlarinizin pesinde kosarsiniz insallah
Sağolun kızlar.İnşallah seneye bebeğimizle birlikte kutlarız evlilik yıldönümümüzü :) Çekirdek aile olaraktan :))
herkese merhabalar
ebrucum nice mutlu huzurlu sağlıklı çoluklu çocuklu yıllar görün inşallahSağolun kızlar.İnşallah seneye bebeğimizle birlikte kutlarız evlilik yıldönümümüzü :) Çekirdek aile olaraktan :))
İşte önemli olan bu asumancım. Sen artık öğrendim denge olayını. Zaten uzun süre bu şekilde beslenen biri asla kilolarını geri almaz. Biz de eşimle cumartesi dersaneden sonra balık yemeye gittik. Valla ne varsa yedim, kızartma kalamar, kızartma balık, üstüme dondurmalı irmik tatlısı. Sonuçta kendimi sevdiğim şeylerden hayat boyu mahrum bırakama, ama pazar günü normal beslenme şeklime geri döndüm
aynen öyle canım her zaman sağlıklı ve düzenli beslenmek mümkün olmuyor ama kilo almamak için dengelemek şart tabii biz de bunu öğrendik sanırım
canselcim güle güle kullan aldığın kıyafetlerini canım iyi günlerde inşallah resimlerini eklesen de baksak hem beğenirsem ben de alırım belki olur mu
slmmm
öğleden önce uzunca bir cevapo yazdım merali sallarken eşim arayınca zaten güç bela yazdığım cevapta uçmuş gitmiş(telden yazmaya çalışmıştım zor da olsa)...
kilo verenler grubunda ilk 3 e girenleri ayrıca tebrik ederim ama genel anlmda buraya yazan,takip eden, çabalayan ,spor yapan,spor niyetine ev işi yapan,çocuk peşinde dolanan,alışveriş yapan herkesçikleri tebrik ederim
bizim hsonu her zamnki gibi 3 çocukla kreş gibi koşuşrutmacayla,ödev ve faaliyetlerle,koca ilgisiyle geçerken dün kendime ayırdım.eşim biraz kırıldı sanki yani sürekli neden kırılayım dedi gerçi ama onu evde bırkaıp tüm gn keyfimce dolandım.kendisi pek gezmeyi sevmez bi de 3 çocuklu olunca ben zorla çıkarırım evden...neyse dün sabah nerdeyse 1 yıldr görmediğim okuldan bir arkadaşımla 3 yaş kızlarımızı alıp kahvaltıya gittik turan güneşte biyere(urfalı hacı mehmet).ben akıllı kadınım dedimki sabahın 10 unda mutlaka yer buluruz pazar sabahı hınca hınç dolu olacak değil ya zaten 2 katlı bi yer diye düşünüp rezervasyon yaptırmamıştım...arkadaşım 8,5 aylık hamiş bu arada.bi girdik lokantaya adamlar tip tip bakıoyor bunlar da nerden geldi der gibi.dediler keşke rezarvasyon yaptırsaydınız ,dedim yermi yok halbuki kimsecikler yoktu daha heralde çok dolacak birazdan diye düşündüm.meğerse kimsecikler gelmemiş rezervasyon yaptıran da yokmuş( oyun alanı çok güzel ve görevli kızlarda var kızlarımız iyi vakit geçirsinler diye özellikle orayı tercih etmiştim arkadaş bilmiyordu mekanı) ..adam ddedi ki bilseydik görevli eğitimli çalışan bayanlardan çağırırdık diye...neyse biz dedik olsun kendileri oynarlar.ve nitekim öyle oldu.arkadaşım işi gırgıra aldı yaa salon kapattın bana dedi eşim bile kapatmamıştı hiç dedi:111:
sonuç olarak başbaşa çok rahat konuştuk kızlarımız çok güzel oynadı 12 civarı görevlilerde teşrif edince bizim minikler daha da mutlu oldular zor ayrıldık ordan.sonra nişantaşı gezdik biraz.eve uğrayıp 1 saat durup tekrar kızılaya uçtum bu sefer oğlanı aldım kızları babaya bıraktım(miniğim uyuyordu zaten).güya 2 saat içinde dönecektim tam 4 saat sonra evin yolunu buldum.yıllardır böyle gönlümce alışveriş yapmamştım.belirlediğim 3 dükkana girdim 2sinden aldım ve tam 500 tl bayılıp eve döndüm:18::18::18:
işe de başlayacağım diye gaza da geldim sanırım.kazıklanıp kazıklanmadığımı bile bilemiyorum.2 pantolon(biri pantonon etek tarzı,yeşil renk , kalın kumaş çok ince yazlıklardan değilve 95 tl idi) ve 3 parça üst giyim(2 si şifon tarzı popoyu örtüyorlar), 2 bady ye ve 1 tane kısa ceket(135 tl idi eminim çok daha uygununu bulurdum ama pantolon eteğin üstüne çok yakıştırdım) verdim onca parayı.diğer parçalar 64 civarı idi genel olarak....çok mu kazıklanmışım?hepsini de sevdim bi de tarzıma uygun bulamıyorum bulunca ya göğüslerden sıkıyor,ya kolu bi garip oluyor....ama artık kilo vermemem lazım sankibu kadar parayı verdikten sonra eşim beni topa koyarrr 24:
Selsm kizceler nasilsiniz by haftasonu giremedim malum kv gonderdik bende izin aldim isten 5 gun kizi kresealistirmak icin malum burda bakici aradik bulamadik herkes evine bekliyo artik hic bi carem kalmadi haftada 2 veya 3 gun kres diyet de iyu gidiyo gibi yarinda detoks yapayim diyorum
Sizler nasilsiniz
Selam canlar...
Evdeydik eşimle.Sevdiğimiz yemekleri yaptım.Pasta pek sevmez bende elmalı kurabiye yaptım.Telefonların sesini kıstık,başbaşa yemek yedik film izledik puzzle yaptık.Tam gün birbirimize ayırabildik çok şükür pazar gününe denk geldiği için.Dışarıda biyerlerde geçirmekten daha güzeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?