- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hoşgeldin canım benim ya yazın beni çok etkiledi ve üzdü kilon abartı değil bence üstesinden gelirsin ben buna inanıyorummBen 28 yaşındayım ve 96 kiloyum.eşimin yanında kendimi eğreti hissediyorum.Hiçbir topluluğa girmek istemiyorum.Kendime olan güvenim sıfır.Tabi çevreminde büyük etkisi var.Sürekli bir şekilde konuyu kiloya getiriyorlar.Yeter artık diyesim geliyo.
günaydın cicişler ben bugün niyetliyim bi on gün kadarda oruç tutmayı düşünüyorum inşallah kilo bakımından bana ters tepmez
dün gece bi kaç bişey okudum ve sizlerle paylaşmak istıyorum belki uygulamak isteyeniniz olurr:)
1) 'şayet recep ayında 5 gün,şaban ayında 10 gün oruç tutarsa,ramazanı şerifin ortasına geldiğimiz vakit,ALLAHÜ-TEALA üzerinizde hiçbir günah bırakmaz..'
2) 'kim recep ayında,perşembe,cuma ve cumartesi olmak üzere 3 gün oruç tutarsa, ALLAH ona dokuzyüz senelik ibadet sevabı yazar..'
3) 'kim recep ayında 7 gün oruç tutarsa ona cehennem kapıları kapanır..'
4)'bu ayda 10 gün oruç tutana ALLAH(c.c) her istediğini verir..'
5)'kim recep ayının 27.günü oruç tutarsa 60 AY oruç tutmuş gibi ecir alır. CEBRAİL(A.S)İN bana vahiy getirdiği gece o gecedir'..
BU GÜZELLİKLER SENEDE KAÇ KERE ELİMİZE GEÇİYOR FIRSATI OLAN MÜSAİT OLAN HERKES UYGULASINN İNŞALLAH..
BİRDE BU AYLARDA ÇEKİLEN TESPİHLER VAR ONLARIDA YAZIYIMi;
ALLAH rızası için önce 2 rekat namaz kılınır;
111 defa 'allahümme salli ala seyidina muhammed' diye efendimize salatü selam getirilir.
akabinde 1660 defa 'YA ALLAH' diye tespih çekilir.(bunlar sadece bir günlük)
recep ayının ilk gününden itibaren ramazanı şerifin sonuna kadar 3 aylar boyuınca şu tespihler abdestli abdessiz fark etmez (abdestli olması daha güzel tabiki)
hergün:1100 kere 'LA İLAHE İLLALLAH'
1OO KERE 'MUHAMMEDÜR RESÜLÜLLAH' diye devam edilir..
Bu hal üzerine 3 ayların sonuna 90bin kelimei tevhid tamamlanmış olur..
ALLAH KABUL ETSİİN İNŞALLAH:))
Selam canlar...
Dün evlilik yıldönümümdü.Hedefim 75 olmaktı ama maalesef +10 la girdim 5. seneme.Gelinliğimi giymek istiyordum ama sadece düğünde giydiğim ayakkabılarımı giyebildimbi tek onlar oldu çünkü düğün zamanından kalan :)
Evdeydik eşimle.Sevdiğimiz yemekleri yaptım.Pasta pek sevmez bende elmalı kurabiye yaptım.Telefonların sesini kıstık,başbaşa yemek yedik film izledik puzzle yaptık.Tam gün birbirimize ayırabildik çok şükür pazar gününe denk geldiği için.Dışarıda biyerlerde geçirmekten daha güzeldi...
Hepiniz iyisinizdir inşallah.Fazla aktif olamıyorum işlerim çok yoğun ama az da olsa okuma fırsatı bulabiliyorum yazdıklarınızı
Misafirim gitti bende koşa koşa geldimama pek kimsecikler yok
Ece78 sen nasılsın
Misafirim gitti bende koşa koşa geldimama pek kimsecikler yok
Ece78 sen nasılsın
EsiMle film izlioz pek sevmedim tv 8 de munih diye bi film. Tivubuda durdurmstuk simdi izlioz ben size goz atiom
ayyyyy cecoşumm bende şimdi gezmeden geldm..
yarın yorucu ve heyecanlı birgün olacak..hemen yataga atacaktım kendimi
ama önce bir sizlere bakayım dedm...
nasılsın çiçegim
:122: :122: İyiyim Canım sen nasılsın
Ne zamandır deng gelemiyoruz birbirimize
Yarın enişteyle gezmeleremi gidiyorsun yoksa
Umarım güzel geçerde banada uzunnnnn uzunnnn anlatırsın
ayy canım..sensiz bu topicin tadımı olur...selam beybilerr , nassınıızz ??
benden iyilik okula gitcem şimcik , dün akşam kaynanamla kayınbabam geldi , takılıyoruz hep beraber , buaralar griemessem merak etmeyin şekerler , hepinizi özliceeemm anaccıımmmm
öpüyorumm
Selam canlar...
Dün evlilik yıldönümümdü.Hedefim 75 olmaktı ama maalesef +10 la girdim 5. seneme.Gelinliğimi giymek istiyordum ama sadece düğünde giydiğim ayakkabılarımı giyebildimbi tek onlar oldu çünkü düğün zamanından kalan :)
Evdeydik eşimle.Sevdiğimiz yemekleri yaptım.Pasta pek sevmez bende elmalı kurabiye yaptım.Telefonların sesini kıstık,başbaşa yemek yedik film izledik puzzle yaptık.Tam gün birbirimize ayırabildik çok şükür pazar gününe denk geldiği için.Dışarıda biyerlerde geçirmekten daha güzeldi...
Hepiniz iyisinizdir inşallah.Fazla aktif olamıyorum işlerim çok yoğun ama az da olsa okuma fırsatı bulabiliyorum yazdıklarınızı
bende iyiyim..biraz korkak biraz ürkek takılıp gidiyoruz işte..
evetttt..senn gündüzleri girememe durumunu okudum...
ayy napacakmıs kv acaba laptop u..ohh ii olmuş çizilmiş az bile ona
ayy ne kötü bi insan oldum bir an..senden ayrı kaldımya asabiyetim ondan
buarada yarın aksam anlatırım sana uzunca hihihhii..
seviyorum seni
Sorma canım yaa bütün gün aklım burada ama işte cepten zor oluyor.
Ekran kartıda hala servisten gelemediği için evdeki bilgisayarda çalışmıyor ama inşallah 1 hafta sonra gelir ama o zamanda ben tatile gidiyorum
Neyse artık en geç tatilden sonra yine rahat rahat girerim.
KV Annesinde kalıyor ve oradada net yok ama işte gelin kullanacağına burada dursun mantığı var hatunda
Aslında bende başka zaman oh canıma deysin derdim ama işte emanet sonuçta o yüzden baya kafama takılmıştı.
Eşime sordum birşey dedimi diye ama yok diyor ( yalandan kim ölmüş)
Ben üzülmeyeyim diye söylemediğine adım gibi eminim çünkü kadının huyu ortada birşey söylemese çatlar
Büyük kızı gelicek haftaya neymiş onlara verecekmiş çocuklar oyun oynar diye :26:
Diyorum ya benden almak için bir sürü bahane
Neyse Annemler geldiklerinde bu sene kızıma karne hediyesi laptob alacaktıdaha kızım 1.nci sınıftayken dedesi söz vermişti ortaokula geç söz alıcağım sana laptob diye tabi bizim çakal unuturmu dedem bana laptop alacaksın dimi söz vermiştin diye en ufak fırsatta hatırlatıryor uyanık
Sen yokken ben kullanırım diyorum da düşünürüz diyor hayırlı evlat
Sen yüreği güzel birisin ne demek kötü
İnsan birine değer verdiğinde ona yapılan en ufak şey bile daha çok sinir eder insanı
Bende seni çoooooooook seviyorum canım arkadaşımve büyük bir merakla yarının özetini bekleriyorum
Meraklı ceco
umutcum oglunun dogum gunu kutlu olsun nice saglikli mutlu yillara
..
...
Umutcum oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice yaslar goresiniz insallah
...
UMUT;
Yavrunun doğum günü kutlu olsun.Çok mutlu ve sağlıklı olmasını diliyorum.Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah...
...Bu arada Umutttt canım oğluşununda doğum günü kutlu olsunNice senelere canım
Umut oglusunun dogum gununu senin dogum yapma yildonumunu kutlarim. İkinize de uzun saglikli mutlu ve huzurlu bir omur dilerim.
...
Önce sağlık olsun, sonra moral, peşinden diyet de gelir zaten. Ama diğer yandan diyet ve kaybedilen kilolar da bu ikisini getiriyor zaten :)). Sen bizlerden daha tecrübelisin, geliyor geçiyor işte her ailede bir şeyler. Duyarlı insanların üzülmemesi, boşvermesi mümkün olmuyor. Başka şeylere odaklanarak zamanla düzeliyoruz. Sen de en kısa zamanda düzelirsin inşallah. Seni üzen ne sorun varsa en kısa zamanda çözülür dilerimMerhaba arkadaşlar.....
Herkes iyidir inşallah..Ben genel olarak iyiyim ama;diyet hak getire....Toparlanamıyorum bir türlü...
Geçen UMUTÇUĞUM sormuştu ;ne oldu böyle motivasyonun düştü diye...Üzüldüğüm bazı konular oldu akraba ilişkilerinde;kafam orada takılı kaldı galiba.Aşmaya çalışıyorum.Yakında düzelirim inşallah...
Bugün de İstanbul sonbahar gibi soğuk;evin içinde içim titredi adeta..Yaz ne zaman gelir acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?