Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pınarcım iyiyim sağol canım kızın için kreş hayırlı olur inşallah canım kabızlık için de yerse kayısı yedirsen canım faydası olur belki

ii akşamlar baby babyler
iftara az kaldı masamı yemeğimi hazırladım bi sizlere slm veriyim dedim
beklediğim kadar zor geçmedi çok sıcak olmadığı içinde suzuzluk çekmedim:)
yemeklerimide abartmadım yoğurt çorbası ve taze fasulye yaptım salata yoğurt vss.. kaçamak yok inşallahh şimdilik öyle düşünüyorum

hoşgeldin canım benim ya yazın beni çok etkiledi ve üzdü kilon abartı değil bence üstesinden gelirsin ben buna inanıyorumm
ve seninde inanman gerekiyor yoksa olmass
eminim onlarda senin sağlığını düşünüyorlardır başarıcaksın görürsün onlarda çatlasınlar

nurgul Allah kabul etsin canım orucunu
toksin iyi yolculuklar iyi tatiller canım sağlıkla gidin dönün inşallah

bugün baya az yedim dünü dengelemek için.
sabah:1 bardak süt
öğle:sahanda yumurta(yağsız)
akşam:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak light ayran
ara öğün:1 porsiyon kiraz

Selam kızlarrrrrrrrrr :122:

Sonunda gelebildim ama kısa süreli bir geliş
Akşam çaya misafirim var büyük ihtimalle daha kesin değil tam ama gelen olmazsa yine anında sizlerin yanındayım

Bugün gündüz habersiz okuldan arada bir görüştüğüm arkadaş geldi ve sağ olsun eşiyle tartışmış 3 saat bana dert yandı.
Yapılabilecek bir durumda yok ama işte kendi rahatladı beni şişirdi gitti
Allah herkesin ağzının tadını bozmasın

Paylaşımın için Allah razı olsun canım
İlk fırsatta bu gece bu paylaşımını mutlaka bir kenara yazacağım ve her uyguladığımda sanada dua ediceğim.
RAbbim gönlüne göre versin... Aminnn

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah ... Aminnnn

Bu arada Umutttt canım oğluşununda doğum günü kutlu olsun Nice senelere canım

merhaba fıstıklar nasılsınız görüşmeyeli?

ben nihayet aranıza katılabildim :) ankara çok eğlenceli ve güzel geçti şükürler olsun...

sizleri çooooooook özledim tabi :)

artık 40 bedene çooook rahat giriyorum ,yeni ciciler aldım kendime ,hemde ne zevkle :)

yarın bilgi yarışmamız var bakalım benim veletler ne yapacaklar bize dua edin unutmayın ...

inşallah bundan sonra daha çok aranızda olurum ay ben istedikçe işler peşimi bırakmıyor, şimdi not işleri var son sınavlar yapıldı okunuyor giriliyor, diğer notlar ve girilmesi gereken şeylerde var offf artık tatil gelmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yoksa buna benzeyeceğim :))))

Umut oglusunun dogum gununu senin dogum yapma yildonumunu kutlarim. İkinize de uzun saglikli mutlu ve huzurlu bir omur dilerim.

Net yok 2 gundur yalnizca okuyorum yazamiyorum acaip zor oluyor.
Herkesi cok opuyorum. Yeni gelenlere de bu uzun yolculukta basari be sabir diliyorum

selam kızlar bugün tipik pazartesi diyerek diyete başladım. sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 domates 1 salatalık ve peynir yedim arada 1 kase yoğurt ve 1havuç öğlene 1 dilim kepek ekmeği, salata , 1 kase yoğurt haşlanmış tavuk göğüsü yedim. ikindide 3 kaşık yulaf ezmesi ve 1 bardak süt akşamada 1 tabak zeytin yağlı fasülye ve 1 kase yoğurt yedim . yatmadanda 1 bardak süt içerim. benim tek sorunum spor yapmaya fırsat bulamamam ama onada başlıcam yakında .
bu haftadan itibaren bende yarışmaya katılabilir miyim?

Misafirim gitti bende koşa koşa geldim ama pek kimsecikler yok

Ece78 sen nasılsın

Misafirim gitti bende koşa koşa geldim ama pek kimsecikler yok

Ece78 sen nasılsın

ayyyyy cecoşumm bende şimdi gezmeden geldm..
yarın yorucu ve heyecanlı birgün olacak..hemen yataga atacaktım kendimi
ama önce bir sizlere bakayım dedm...

nasılsın çiçegim

EsiMle film izlioz pek sevmedim tv 8 de munih diye bi film. Tivubuda durdurmstuk simdi izlioz ben size goz atiom

Bizde henüz 3 gün evvel Tivibu aldık eve
Kaçırdığın film veya dizileri tekrar izleme olayı güzelde nedense tekrar izlerken bizim net çalışmıyor :26:
Birde bize iki ay deneme amaçlı bedava erdiler ama ikinci gün bi baktık sinema kanallarını kapatmışlar
Ben pek sevmedim açıkcası Dsmart sanki daha bir çazip gibi denemem lazım onuda
Nasılsa sınırsız internete 55 lira veriyoruz aylık bari 10 yada 20 fazla verip hem dsmart hemde sınırsız internet kullanırız diye düşünüyoruz ama bakalım

ayyyyy cecoşumm bende şimdi gezmeden geldm..
yarın yorucu ve heyecanlı birgün olacak..hemen yataga atacaktım kendimi
ama önce bir sizlere bakayım dedm...

nasılsın çiçegim

:122: :122: İyiyim Canım sen nasılsın
Ne zamandır deng gelemiyoruz birbirimize
Yarın enişteyle gezmeleremi gidiyorsun yoksa
Umarım güzel geçerde banada uzunnnnn uzunnnn anlatırsın

:122: :122: İyiyim Canım sen nasılsın
Ne zamandır deng gelemiyoruz birbirimize
Yarın enişteyle gezmeleremi gidiyorsun yoksa
Umarım güzel geçerde banada uzunnnnn uzunnnn anlatırsın

bende iyiyim..biraz korkak biraz ürkek takılıp gidiyoruz işte..
evetttt..senn gündüzleri girememe durumunu okudum...

ayy napacakmıs kv acaba laptop u..ohh ii olmuş çizilmiş az bile ona

ayy ne kötü bi insan oldum bir an..senden ayrı kaldımya asabiyetim ondan
buarada yarın aksam anlatırım sana uzunca hihihhii..
seviyorum seni

ayy canım..sensiz bu topicin tadımı olur...

sen kv kb yi yatırır gelirsin geceleri..
biz sensiz sen bizsiz duramazsın

ebrucum nice mutlu senelere inşallah Allah ım mutluluğunu bozmasın...
nice mutlu senelere birlikte diorum ve seni öpüyorum

Sorma canım yaa bütün gün aklım burada ama işte cepten zor oluyor.
Ekran kartıda hala servisten gelemediği için evdeki bilgisayarda çalışmıyor ama inşallah 1 hafta sonra gelir ama o zamanda ben tatile gidiyorum
Neyse artık en geç tatilden sonra yine rahat rahat girerim.

KV Annesinde kalıyor ve oradada net yok ama işte gelin kullanacağına burada dursun mantığı var hatunda
Aslında bende başka zaman oh canıma deysin derdim ama işte emanet sonuçta o yüzden baya kafama takılmıştı.
Eşime sordum birşey dedimi diye ama yok diyor ( yalandan kim ölmüş )
Ben üzülmeyeyim diye söylemediğine adım gibi eminim çünkü kadının huyu ortada birşey söylemese çatlar
Büyük kızı gelicek haftaya neymiş onlara verecekmiş çocuklar oyun oynar diye :26:
Diyorum ya benden almak için bir sürü bahane
Neyse Annemler geldiklerinde bu sene kızıma karne hediyesi laptob alacaktı daha kızım 1.nci sınıftayken dedesi söz vermişti ortaokula geç söz alıcağım sana laptob diye tabi bizim çakal unuturmu dedem bana laptop alacaksın dimi söz vermiştin diye en ufak fırsatta hatırlatıryor uyanık
Sen yokken ben kullanırım diyorum da düşünürüz diyor hayırlı evlat

Sen yüreği güzel birisin ne demek kötü
İnsan birine değer verdiğinde ona yapılan en ufak şey bile daha çok sinir eder insanı
Bende seni çoooooooook seviyorum canım arkadaşım ve büyük bir merakla yarının özetini bekleriyorum
Meraklı ceco

Neyse kızlar size doyum olmaz ama bugün baya yoruldum yarında o çoook nefret ettiğim ütüleri yapacağım
Yatıp uyuyayımda sabah erken kalkıp evi silip süpürdükten sonra ütülere girişeyim
Bu ara nedense bir temizlik manyaklığıdır gidiyor bende
Pasaklı marimar olmak vardı ama işte iki gün yan gel osman moduna girince maşallah evdekiler yuppiii diye bağırıp evi başıma yıkacaklar neredeyse

Yarın akşama kadar işlerimi bitireyimde erken girerim inşallah
Hepinize hayırlı geceler datlu ruyalar
Allaha emanet olun ve kendinize çoooooooook iyi bakın

Öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnn

ohh ohh tatil zamanı da iyice yaklaşyı demek..nekadar kalacaksın peki?
vallahi ben artık senn kv den herseyi bekler oldum..
neyse olsun inşallah kızının hediyesi olur da hiçkimseye ihtiyacın kalmaz...
hayırlı evlat he

yarın görüşürüz artık iddiadaşım benm..seni öpüyorum çok..
ii geceler ii uykular diliyorum

İyi geceler kizlar nasilsiniz ben tirsmaktan yatamadim halbuki okadar uykum varki ben evde tek klamamda:))) simdi iisiklar acik yatiyruz kizimla salonda aslinda cok zararli isikta yatmak buyume hormonunu etkiiyo ama korku iste bi alisabilsem ki 5 yildir yalniz yasamama ragmen alisamadim size iyi geceler diliyorum opuyorum

umutcum oglunun dogum gunu kutlu olsun nice saglikli mutlu yillara
..

...
Umutcum oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice yaslar goresiniz insallah
...

UMUT;

Yavrunun doğum günü kutlu olsun.Çok mutlu ve sağlıklı olmasını diliyorum.Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah...

...Bu arada Umutttt canım oğluşununda doğum günü kutlu olsun Nice senelere canım

Umut oglusunun dogum gununu senin dogum yapma yildonumunu kutlarim. İkinize de uzun saglikli mutlu ve huzurlu bir omur dilerim.
...

Çoook teşekkür ederim, birbirinden tatlı, birbirinden zarif arkadaşlarım.

Önce sağlık olsun, sonra moral, peşinden diyet de gelir zaten. Ama diğer yandan diyet ve kaybedilen kilolar da bu ikisini getiriyor zaten :)). Sen bizlerden daha tecrübelisin, geliyor geçiyor işte her ailede bir şeyler. Duyarlı insanların üzülmemesi, boşvermesi mümkün olmuyor. Başka şeylere odaklanarak zamanla düzeliyoruz. Sen de en kısa zamanda düzelirsin inşallah. Seni üzen ne sorun varsa en kısa zamanda çözülür dilerim

...

Sizlere iyi geceler dileyeyim arkadaşlar. Bugün mutfak mesaimi tamamladıktan sonra annemlere gittim, babaannem sürpriz yapıp gelmiş, onu ziyarete. Evdeki işlerim yarım kaldı. Az önce ancak toparladım herşeyi :) Herkese huzurlu bir gece, güzel bir yarın diliyorum :))

iyi geceler uyku tutmadı kzım ateşler iiçinde geldi okuldan 39 düşüremiyorum eşimde görevde yarın gelir se dr a götürücem fitil verdim şimdi düşer inşallah çok istifra etti sanırım üşüttüü
neyse geçer inşallahh

ummmmmmmuuuuuuuuuuuttttttttt allah evladına uzun ömürler versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…