iyi geceler uyku tutmadı kzım ateşler iiçinde geldi okuldan 39 düşüremiyorum eşimde görevde yarın gelir se dr a götürücem fitil verdim şimdi düşer inşallah çok istifra etti sanırım üşüttüü
neyse geçer inşallahh
ummmmmmmuuuuuuuuuuuttttttttt allah evladına uzun ömürler versinnnn
iyi geceler uyku tutmadı kzım ateşler iiçinde geldi okuldan 39 düşüremiyorum eşimde görevde yarın gelir se dr a götürücem fitil verdim şimdi düşer inşallah çok istifra etti sanırım üşüttüü
neyse geçer inşallahh
ummmmmmmuuuuuuuuuuuttttttttt allah evladına uzun ömürler versinnnn
günaydın kızlar..
Nursena kızın iyidir inşallah merak ettim çok geçmiş olsun...
Toksin sana hayırlı yolculuklar canım...
Fotoğrafıma yorum yapan herkese bir kez daha teşekkür ederim. İnşallah zayıflayıpta fotoğraf koymak nasib olur bana...
Havalar bi açık bi kapalı benim psikolojimde öyle bir boşlukta gibiyim hamd olsun iyiym ama diyete tam konsatre olmadığım için suçluluk psikolojisi içindeyim...
Gunaydin kizlar,
Topik sessiz ama ben de ancak okumaya yetisiyorum. Cuma ben de oglana okulda dogumgunu yaptim. Pastasi vb bayagi ugrastim yani ayiptir soylemesi. i
ben hafta içi epey düzeldim fakat haftasonu muhakak abartıyorum onu nasıl düzene sokacağımı bilemiyorum...
Diyetisyene söyledim hepimiz insanız normal dedi..
Oda fazlamı iyimser ne:) yada benim iflah olmayacağımı çözdü ''takılsın işte''diyordur benim için :)
Günaydın Kızlar
Geçmişi okuyamam sanırım kalın bir roman olmuş
Buraya devamlı yazmayınca tutamıyorum ben kendimi bugün dikkat edicem beslenmeme eğitimede yürüyerek gidicem dönüştede yürürümyarında bahsettiğim arkadaşımla üniversite hastanesine gidicez endokrine ondada insülin direnci var demiştim ya ... Yarın gideceğimiz hastanedeki doktor prof. muş çok iyi diyorlar birde orada vereyim tahlillerimi bakalım ne diyecek insülin direncim için :44:
Bu cuma tartılıp basküldeki rakamla yüzleşmem lazım yoksa kilo aldıkça alıcamHayatımı düzene koyup zayıflamak için çalışmalara devam etmem lazım.
Dün akşam ablamın arkadaşına gittik orda yaklaşık 4 senedir görmediğim bir teyze vardı en son 135lik hallerimi görmüştü çok güzel zayıflamışsın dedi banabaşka bir teyze daha vardı o da 2 sene önce görmüştü beni o da aynı şekilde çok güzel olmuşsun devam et dedi mutluyum kilo vermeye devam etmem lazımmmm
günaydın kızlar nasılsınız
ben iyim çok şükür uzun süredir sizlerle paylaşımda bulunmuyordum
liste içinde yenacımdan izin istemiştim
tedavideydim rabbime şükürler olsun HAMİLEYİM rabbim dileyen herkese nasip kısmet etsin
hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...
günaydınlar herkese
ben dünden beri çok rahatsızım
bulantı, ishal, kusma, baş ağrısı umarım geçer artık çünkü bütün enerjım tükendi
ebrucum nice mutlu huzurlu sağlıklı çoluklu çocuklu yıllar görün inşallah
Nice mutlu,huzurlu ve çocuklu seneler diliyorum...
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah ... Aminnnn
ebrucum nice mutlu senelere inşallah Allah ım mutluluğunu bozmasın...
nice mutlu senelere birlikte diorum ve seni öpüyorum
Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar.
UMUTT oğluşunun doğum günü kutlu olsun.Öpüyorum yanaklarından miniğin... :)
günaydın kızlar nasılsınız
ben iyim çok şükür uzun süredir sizlerle paylaşımda bulunmuyordum
liste içinde yenacımdan izin istemiştim
tedavideydim rabbime şükürler olsun HAMİLEYİM rabbim dileyen herkese nasip kısmet etsin
günaydınlar herkese
ben dünden beri çok rahatsızım
bulantı, ishal, kusma, baş ağrısı umarım geçer artık çünkü bütün enerjım tükendi
günaydın canım geçmiş olsun salgın var yine sanırım bu günlerde çok duyuyorum böyle vakalar..ne oldu ordu ya gitme işi? sorucam unutuyorum.
Ayşecim geçmiş olsun.Dikkat et kendine halsiz düşme.Bi doktora görün istersen canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?