Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gözün aydın.çook sevindim..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

günaydınlar herkese
ben dünden beri çok rahatsızım
bulantı, ishal, kusma, baş ağrısı umarım geçer artık çünkü bütün enerjım tükendi

Geçmiş olsun canım..

kızllaarrr nassınıızzz

bende okulun bilgisayar sınıfındayım, burdan giriryorum nete , kendimi dersten kaytaran bebeler gibi hissediyom

cnm hayırlı uğurlu olsun bir seste kurtulursun inş sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın diliyorum...
UMUTCUM oğlunun doğum günü kutlu olsunn
BEYZACIM senin de oğlunun doğum gnü kutlu olsun
hasta olanlara Allahım acil şifa versin herkesi kocamn öptm

Gecmis olsun umarim iyisini dir Havalar berbat hastaliklarda birakmiyorlar pesimizi
aynen yaa ısınamadı havalar bide eşya topluyorum odalara kolleri yığınca halıları kaldırdım oturdumuz odada kaldı halı ister istemez soğuk oluyo ev
ayyyyy bennn okurken yoruldummmm hareketliliğineeeee allah uzun ömür versin yavruna sanada güç kuvvettt
valla sen batıda öle biz doğuda titriyoruz resmen kızların 2 side hasta
büyük kız eşim görevden dönmez ne olur olmaz diye dr da yok antibiyotik almıştım sulandırıp içirdim sabaha kadar eteşler içinde yandı neyse şimdi 37 artık eşim gelirse götürürüm gelmezse eşi evde olan komşulara müracaat çaresizlik ne zorr yaa allah yardım etsin 20 gün sonra ankaraya gidicem biraz rahatlar çocuklar

zaten ne zaman hamur işi yersek daha çok yemek isteğiyle geri dönüyo helede evde davamı varsa tepsinin dibi görünene kadar yemek ellde deil iştahsız bi insan olmak isterdim
süperrr biiii haberrr bu topiğe geken hamile kalıp gidiyoo allah yardımcın olsuunnnn

dier bebek isteyenlere bulaşır inşallahhhhhhhhhh mübarek 3 aylarda allah evlat sevgisi tattırır hepinize
kızllaarrr nassınıızzz

bende okulun bilgisayar sınıfındayım, burdan giriryorum nete , kendimi dersten kaytaran bebeler gibi hissediyom

yaramazzzzzzzzzzz müdür amca gelcek:)))))))))))))

bu gelinlerle başedilmez evden olmazsa okuldan yolunu buluyonnn yaşasın gelinlerin gücü

Asuuu ve mutlu nabersiniz.?

geç gördüm canım
iyiyim şükür azcık gramlardan verdim ya koruyacağım diye uğraşıyorum işte
küçük kızımın sınavları bitti okula pek gitmiyor büyük kızım bu hafta da çok yoğun
sizin de az kaldı sınava Allah yardım etsin

günaydınlar herkese
bulantı, ishal, kusma, baş ağrısı umarım geçer artık çünkü bütün enerjım tükendi

geçmiş olsun ayşecim salgın var sanırım bende dün kötüydüm mide bulantısı kusma başağrısı ishal yoktu ama yine de kötüydü acil şifalar...

nursena geçmiş olsun kızlara canım
Ankarada da hava serin daha doğrusu dengesiz siz gelene kadar düzelir herhalde

canım prenseslere çok geçmiş olsun

kızlar çok moralim bozuk....kendimi çok aptal hissediyorum.alışverişimden bahstmiştim ya bugün bebeğimle en yalında çetinkaya var ordan bikaç bişi almaya gittim ama önce üst kata çıkp kadın reyonunu öylesine bi gezeyim dedm.normalde çok kaliteli şeyler olmuyor ve acaipte kazık biyer.gezerken birde ne göreyim benim pazar günü aldığım kısa ceketimin aynı markası tam 45 tl daha ucuz....nasıl sinirlendim anlatamam.benim aldığım yer accord diye bi yer yani aslında markanın kendi bayisi ama çetinkayada daha ucuz hemde 10-20 bile değil 45 tl ucuz.....çetinkaya kazık bi de yani düşünün.napim şimdi ben?geri iade kabul etmeyiz dediler değişim yaparız bişiş olursa dediler ama zaten bi sürü şey aldım ordan geri nasıl iade edebilirim çok canım sıkkın.bi de üstüne görümcem yarın gelcekmiş çocukların canı sıkılmış.yurt dışında yaşayacaklar artık okul çok önemli değil benim oğlan daha 1.sınıf ama aşklı şevkli gidiyor şimdi nasıl göndereceğim.3 yaşındaki de kreşi istmeyecek onun da yaşıtı var biri 10 biri 3 yaşında 2 çocuk...ağladım demin sinirden zaten kıyafet olayına çok sıkıldım.hiç gezmedim bi karış suratla eve zor geldim
inanın...serbest piyasa var diye sen kendi markanı bu kadar kazıklayarak satmak zorundamısın?suç bende ama napim öyle gezerek tozarak almaya ne fırsatım var ne arkadaşım....

bugün lahana çorbası yapıyorum ama normal yemekte yiycem.biraz kilo verdirir belki diye yapıyorum işte bi umut.şimdi ocakta.az yaptım zaten 2 günlük fln beğenmezsem pbe yapmam tekrardan...daha önce yapan oldumu?ben tam uygulamayacağım zaten.sabah kahvaltı normal,öğln çorba,akşm çorba +yemek olur aralarda meyve leblebi yerim gene böyle işe yararmı orası da meçhul

nurgul Allah kabul etsin canım orucunu
toksin iyi yolculuklar iyi tatiller canım sağlıkla gidin dönün inşallah

sağolun kızlar allah razı olsun cümlemizinkini kabul etsin inşallahh:))
çok geçmiş olsun canım ateş kadar pis fena bişi yok allah korusun bu havalar tehlikeli dikkat edin:)
ya insan nasıl motive oluyor dimi verdiğim altı üstü 6 kgcık ama her gören
güzel güzel şeyler söyleyince çığlık atasım geliyorr çok mutlu oluyorumm
dewam inşallahh durmak yok...
allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı bi ewladın olsun rabbim analı babalı büyütsün..AMİİNN:))
BİZLEREDE DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLURMUŞ..:))(MÜMKÜNSE SİPARİŞ ÜZERİNE NURGÜL KARDEŞİME İKİZ VER DE)
günaydınlar herkese
ANNAAAM TOPİK DÖKÜLÜYO YAHU NE OLDU SİZLERE DİKKAT EDİN KUZUMM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIMM:)
kızllaarrr nassınıızzz

vaaay be ben senin öğrenciliğini hiç düşünmek istemiyorum aynurcum
üretmenken böle yapıyosann ooohoooooooo

çok geçmiş olsun nursenacım bi yandan hazırlık bi yandan hastalık bi yandan diyet valla Allah yardımcın olsun zor işin

çok sevindim Allah kolay geçireceğin bir hamilelik ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.gebeliktede dengeli beslenmeye devam edebilirsn hamilelk rahat geçiyor inan.benim 2 gebeliğimde şeker çıkmıştı baya burdaki gibi diyet vermişti dr 2000-2200 calorilikti.hem çok rahat uyguladım hem ilk hamileliğimde yaşadığım reflü tarzı mide şikayetlierm olmadı.tatli da çok canım çekince çok az yiyrdum davette fln o şekeri yükesltmiyordu da bigün çok acıkıp yarım ekmek köfte yemiştim şekerim uçmştu 200 çıkmıştı o nedenle ara öğünlerin kesinlikle atlnamamsı gerkiyor.sen de insülin direnci varmıydı?

günaydınlar herkese

çok geçmiş olsun ayşecim

kızllaarrr nassınıızzz

ben derste sınav bile okurken kötü olurum nedense böyle suçlu gibi hissederim kendimi son haftalar oysa çocuklarda bıkmış ve ders işlemek istemiyorlar...bazen 1-2 kişi gelir derse ...neyse atlattınız bi yılı daha seneye ben napıcam hiç bilmiyorum.3 küçük çocuk ve matematik öğretmnliği...derste çalışmam lazım müfredat değişti geometriler değişti..

biraz burayı okuyunca kafam dağıldı..henüz cevap alamasamda valla iyiki varsınız.şimdi biraz iş yapim evin heryeri heryerde...

unutmadan

umutçum ve leahçım oğullarınızın doğum günleri kutlu olsun hep yüzleri gülsün inşallah

nevin fotoların çok hoş gerçekten kilo verince daha da fıstık olacaksın eminim.bende senin gibiyim.ara öğün fln yemişsem canım tatlı bile istemiyor ama ara öğün yerine bi ısırık kurabiye vs alırsam bi bakmışım 4-5 tane yemişim hemde doymamışım...senin bi de sürekli gözünün önünde.hiç atlama ara öğünü.bu tatlı işi pek fena yedikçe yiysesin geliyor çünkü.

tomurcuk evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ne romantik birgün geçirmişsiniz öyleee

Son düzenleme:
canım ya sen daha ordamısın boşver fiyat karıştırıp durma giy çatır çatır
hem seninkiler pahalı daha kalitelidir yoksa o kadar fiyat aralığı nerdeeeeeee:)) emin ol vardır bi hilesi:)

geçmiş olsun ayşecim salgın var sanırım bende dün kötüydüm mide bulantısı kusma başağrısı ishal yoktu ama yine de kötüydü acil şifalar...

saol canım benim sanada çok geçmiş olsun

ANNAAAM TOPİK DÖKÜLÜYO YAHU NE OLDU SİZLERE DİKKAT EDİN KUZUMM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIMM:)

çok saol valla 2 gündür resmen okeye dönüyorum birazdan çıkıp gidicem eve ama yolu gözüm yemiyo

çok geçmiş olsun ayşecim
teşekkür ederm cnm sende takma kafana olsun bidahakine ararştırır öyle alırsın zamanın olursa

CANSEL BENDE AYNI DURUMDA OLSA ÇOK ÜZÜLÜRDÜM CANIM HAKLISIN AMA SENDEN DEĞERLİ DEĞİL. PARA KOLAY KAZANILMIYOR HARCARKENDE DİKKAT EDİYORUZ TABİKİ...AMA OLAN OLDU ARTIK TAKMA KAFANA..İSTANBULDAKİ ÇETİNKAYA MAĞAZALARI AKSİNE UCUZ OLUYOR PEK KALİTELİ BİŞEYDE OLMUYOR..

fOTO YORUMU İÇİN TŞK EDERİM CANIM..AHH AHH BU BOĞAZI TUTMADAN HİÇ BİŞEY OLMAZ..GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLMASA DAYANICAM..YİNE DE DAYANMAK ZORUNDAYIM ZORUNDAYIZ SAĞLIK ELDEN GİDİYOR.BENİM BİRDE BEL FITIĞIM VAR KİLO EN BÜYÜK DÜŞMAN..

Daha yeni yeni tuutuşmaya başladı paçamız..

Geçmiş olsun..Nefret ederim mide bulantısından..Birde kusmaktan ödüm kopar benim :)
Kızımda öyle aynen ben gibi...
Mİdesi bulansın.. anne ben kuscam galiba,annneee yaa kusarsam :)

Lahana çorbası ismini okurken bile midem bulanır yıllar önce yapmıştım bir kez...
Çok berbat bişeydi birde ben 2-3 gün sadece bu çorbayı içiyordum bir sabah yataktan kalkamadım doğrulduğum an gözlerim karardı başım döndü bir yerlerden düşüyormuşum gibi oldum...
Kızımda küçük hemen o aklıma geldi bensiz naapar diye..
2 kilo vermiştim 3 günde. sonra oturdum bir yedim akşamına aynı kilodaydım..

Kıyafet için üzülme bence..O kadar fiyat farkına vardır bir katakullisi diye düşünüyorum...
Sonra senden kıymetlimi..O paranın çıkacağı varmış bu olmadı başka şekilde elden gidecekmiş demek..
En azından yeni cicilerin oldu..

canım ara öğünde bitiyor iş.sakın atlama.mutlaka bulundur.o ara öğünün üzerine kurabiye bile yesen bir ısırkta doyarsın emin ol.ama önce kurabiyeyle başlarsan gerisi geliyor makesef.ben doymuyorum bi de hiç.dün ara öğün yemedim öğlene de daha vardı.kzıma kurabiye koydum.bi ısırıktan bişi olmz dedim bi baktım 4-5 olmuş(hanımeller tarzı) sonra baktım ihç doymuyorum isteğim de gitgide artıyor.hemen kendime ekmek salatalık domatesten bi öğün ayarladım.ayran içtim fln.ama kendimi öğrendim bunları yemeyip kurabyeye devam etsm aminim hepsini yer ve battı balık diyip işi helvaya kadar götürebilirdim....çetinkayanın malları kaliteli değil ve o kaliteye pahalıda oluyor bence ben çok yakın olmama rağmen pek uğramazdım bile bugün kafa dağıtayım diye gittim ama daha beter sininrlenip döndüm...vardır bi hayır

ben az önce çorbamı içntim ama bi sürü eksik varmış unutmuşm koymayı mesela soğan koymamışm maydonozda ve tuz kattım salça ve domateste...2 tbk içtim zaten çorbaya bayılırım ama doymadım 2 salatalık yedim gene doymadım şimdi leblebi yiyorum.ara öğün yapmamştım sinir bozukluğndan çorbayla doyamadım 2 tabk yememem rağmen..sırf çorba gibi tüketmemin bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama belki de gr bile verdirmezde...ben lahana çorbası diyeti yapamam emzirdiğimden ve sonrasında geri gelir hemen normal düzene dönünce...sen nekadar korkmuşsundur eminim.aslında şu guruba(lahana çorbası deneyimlerinizmiydi neydi) bi girde anlat.insanlar 1 ay yapmaktan bahsediyorlar.tabi haftada 5 kg veren çok olmş sonra geride dönen yk aldık kiloları fln diye...böyle olunca kısa vadede güzel sonucu görünce dayanamıyoruz

öğretmenlerle ilgili okuduğum forumda bulduğum şeye bakın:

tayyip erdoğana sormuşlar

-öğretmen maaşları ne kadar olsun başbakanım?
cevap:

-okuldaki hizmetliyi geçmesin...

(aslında bu Atatürk'e milletvekili maaaşları ne kadar olsun diye sorulduğunda öğretmen maaşını geçmesin şeklinde verdiği cevabı bizimkiler böyle uyarlamışlar malesef. öğretmnlerin düştüğü duruma bakın.benim öğrencilerim asla öğretmen olmak istemediklerini söylüyorlardı maaşınız az onca yaramaz öğrenciyle uğraşıyorsunuz diyorlardı ben çalışırken )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…