günaydın kızlar nasılsınız
ben iyim çok şükür uzun süredir sizlerle paylaşımda bulunmuyordum
liste içinde yenacımdan izin istemiştim
tedavideydim rabbime şükürler olsun HAMİLEYİM rabbim dileyen herkese nasip kısmet etsin
günaydınlar herkese
ben dünden beri çok rahatsızım
bulantı, ishal, kusma, baş ağrısı umarım geçer artık çünkü bütün enerjım tükendi
cnm hayırlı uğurlu olsun bir seste kurtulursun inş sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın diliyorum...günaydın kızlar nasılsınız
tedavideydim rabbime şükürler olsun HAMİLEYİM rabbim dileyen herkese nasip kısmet etsin
aynen yaa ısınamadı havalar bide eşya topluyorum odalara kolleri yığınca halıları kaldırdım oturdumuz odada kaldı halı ister istemez soğuk oluyo evGecmis olsun umarim iyisini dir Havalar berbat hastaliklarda birakmiyorlar pesimizi
ayyyyy bennn okurken yoruldummmm hareketliliğineeeee allah uzun ömür versin yavruna sanada güç kuvvetttGunaydin kizlar,
Topik sessiz ama ben de ancak okumaya yetisiyorum. Cuma ben de oglana okulda dogumgunu yaptim. Pastasi vb bayagi ugrastim yani ayiptir soylemesi. Hergun ayri bir kosusturmam var... Hele dun tam bamobaydi... Kizimin okulu tatildi, bir odevi icin elektrik ma
Zemesi almak gerekiyordu. Kadikoye gidelim dedik. Zaten kizim da kardesinin pastasindan okula yapmami istedi. Onlar da kapanis partisi yapacakmis bu cuma. Malzeme aliriz dedik. Tam giyindik, cikicaz, kayinvaldem aradi. Yurtdisindan donmuslerdi, onlar yokken gelen resmi bir evrak vardi bende onu almaya ugrayacaklarini soylediler. Tamam dedik. Kagidi sinir icinde heryerde ararken telefon caldi, kirk yilda bir gorustugumuz bir kiza 2 hafta evelden soz vermisim, "ben capitole geliyorum" diyor. Eyvah dedim, sen bize gel. O sirada kapi caldi, kayinvalde sanirken digiturk gelmis, pesinden kayinvaldeler girdi, pesinden kiz girdi, yabancilari yadirgayan bebek avazi ciktigi kadar bagiriyor, bir yandan missafire hosgeldin, bir yandan kayinvaldenin kagidi ara.... Vodvil sahnesi gibiydi... Evin icinde 8 kisi ayakta ve bagiran bir bebek...
Neyse kayinvaldeleri de evde biraktim, arkadasimi ve kizimi alip kactim, biraz Capitol, biraz Kadikoy, pesinden antrenman.... Eve geldik...
Mutlu , simdi Decathlona gidiorm. Yardimcim ordan aldigim brosuru gormus. Kadin 43 giyiyor, ayakkabi alacakmis, cok istedi. Kirk saat orasinin uzakligini anlatamadim.. Ben de hm'ye girerim dedim... Sen naapion?
valla sen batıda öle biz doğuda titriyoruz resmen kızların 2 side hastaGünaydın arkadaşlar,
Nasıl soğuk burası her gün yağmur yağıyor..Hele dün akşam ve gece acaip üşüdüm battaniye + yorganla uyudum..Kışın pike tarzı bişilerle uyuyan ben
özellikle ellerim ve ayaklarım buzz gibiydi..Banyoyu temizlerken terliksiz temizlemenin sonucu sanırım :)
Geçmiş olsun canım,umarım doktora gerek kalmadan iyileşmiştir kızın...
ben hafta içi epey düzeldim fakat haftasonu muhakak abartıyorum onu nasıl düzene sokacağımı bilemiyorum...
Diyetisyene söyledim hepimiz insanız normal dedi..
Oda fazlamı iyimser ne:) yada benim iflah olmayacağımı çözdü ''takılsın işte''diyordur benim için :)
zaten ne zaman hamur işi yersek daha çok yemek isteğiyle geri dönüyo helede evde davamı varsa tepsinin dibi görünene kadar yemek ellde deil iştahsız bi insan olmak isterdimYenacım şimdi bende şöyle bir döngü var sabah diyet niyetiyle güne başlanır kahvaltı evde yaptığım için hafif yerinde..işe geliyorum 11 gibi acıkıyorum 1 bardak süt + meyve sonra öğle yemeği menüde ne varsa ekmeksiz genelde.buraya kadar sorunsuz gibi gözüküyor ama ikindi civarı bir tatlı isteği başgösteriyor tamda kurabiyeler gözümün önünde elim gidiyor alıyorum bir tane film burda kopuyor o tadı alınca 1-2 tane daha yiyorum akşama az yesemde olmuyor o aldığım fazla kaloriler yüzünden olmuyor. spora gitmedim bir aydır tembelimm..eğer devam etsem 90 altını görebilirdim....
senin diyetisyen gerçekten iyimsermiş ...ben şunu anladımki kafaya göre yapmakla olmuyor bu iş gerçekten dikkat istiyor ve karşılığını o zaman veriyor...
süperrr biiii haberrr bu topiğe geken hamile kalıp gidiyoo allah yardımcın olsuunnnngünaydın kızlar nasılsınız
kızllaarrr nassınıızzz
bende okulun bilgisayar sınıfındayım, burdan giriryorum nete , kendimi dersten kaytaran bebeler gibi hissediyom
Asuuu ve mutlu nabersiniz.?
günaydınlar herkese
bulantı, ishal, kusma, baş ağrısı umarım geçer artık çünkü bütün enerjım tükendi
canım prenseslere çok geçmiş olsunaynen yaa ısınamadı havalar bide eşya topluyorum odalara kolleri yığınca halıları kaldırdım oturdumuz odada kaldı halı ister istemez soğuk oluyo ev
ayyyyy bennn okurken yoruldummmm hareketliliğineeeee allah uzun ömür versin yavruna sanada güç kuvvettt
valla sen batıda öle biz doğuda titriyoruz resmen kızların 2 side hasta
büyük kız eşim görevden dönmez ne olur olmaz diye dr da yok antibiyotik almıştım sulandırıp içirdim sabaha kadar eteşler içinde yandı neyse şimdi 37 artık eşim gelirse götürürüm gelmezse eşi evde olan komşulara müracaat çaresizlik ne zorr yaa allah yardım etsin 20 gün sonra ankaraya gidicem biraz rahatlar çocuklar
zaten ne zaman hamur işi yersek daha çok yemek isteğiyle geri dönüyo helede evde davamı varsa tepsinin dibi görünene kadar yemek ellde deil iştahsız bi insan olmak isterdim
süperrr biiii haberrr bu topiğe geken hamile kalıp gidiyoo allah yardımcın olsuunnnn
dier bebek isteyenlere bulaşır inşallahhhhhhhhhh mübarek 3 aylarda allah evlat sevgisi tattırır hepinize
yaramazzzzzzzzzzzmüdür amca gelcek:)))))))))))))
bu gelinlerle başedilmez evden olmazsa okuldan yolunu buluyonnn yaşasın gelinlerin gücü
nurgul Allah kabul etsin canım orucunu
toksin iyi yolculuklar iyi tatiller canım sağlıkla gidin dönün inşallah
sağolun kızlar allah razı olsun cümlemizinkini kabul etsin inşallahh:))Selam kızlarrrrrrrrrr :122:
Sonunda gelebildim ama kısa süreli bir geliş
Akşam çaya misafirim var büyük ihtimalle daha kesin değil tam ama gelen olmazsa yine anında sizlerin yanındayım
Bugün gündüz habersiz okuldan arada bir görüştüğüm arkadaş geldi ve sağ olsun eşiyle tartışmış 3 saat bana dert yandı.
Yapılabilecek bir durumda yok ama işte kendi rahatladı beni şişirdi gitti
Allah herkesin ağzının tadını bozmasın
Paylaşımın için Allah razı olsun canım
İlk fırsatta bu gece bu paylaşımını mutlaka bir kenara yazacağım ve her uyguladığımda sanada dua ediceğim.
RAbbim gönlüne göre versin... Aminnn
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah ... Aminnnn
Bu arada Umutttt canım oğluşununda doğum günü kutlu olsunNice senelere canım
çok geçmiş olsun canım ateş kadar pis fena bişi yok allah korusun bu havalar tehlikeli dikkat edin:)iyi geceler uyku tutmadı kzım ateşler iiçinde geldi okuldan 39 düşüremiyorum eşimde görevde yarın gelir se dr a götürücem fitil verdim şimdi düşer inşallah çok istifra etti sanırım üşüttüü
neyse geçer inşallahh
ummmmmmmuuuuuuuuuuuttttttttt allah evladına uzun ömürler versinnnn
ya insan nasıl motive oluyor dimi verdiğim altı üstü 6 kgcık ama her görenGünaydın Kızlar
Geçmişi okuyamam sanırım kalın bir roman olmuş
Buraya devamlı yazmayınca tutamıyorum ben kendimi bugün dikkat edicem beslenmeme eğitimede yürüyerek gidicem dönüştede yürürümyarında bahsettiğim arkadaşımla üniversite hastanesine gidicez endokrine ondada insülin direnci var demiştim ya ... Yarın gideceğimiz hastanedeki doktor prof. muş çok iyi diyorlar birde orada vereyim tahlillerimi bakalım ne diyecek insülin direncim için :44:
Bu cuma tartılıp basküldeki rakamla yüzleşmem lazım yoksa kilo aldıkça alıcamHayatımı düzene koyup zayıflamak için çalışmalara devam etmem lazım.
Dün akşam ablamın arkadaşına gittik orda yaklaşık 4 senedir görmediğim bir teyze vardı en son 135lik hallerimi görmüştü çok güzel zayıflamışsın dedi banabaşka bir teyze daha vardı o da 2 sene önce görmüştü beni o da aynı şekilde çok güzel olmuşsun devam et dedi mutluyum kilo vermeye devam etmem lazımmmm
allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı bi ewladın olsun rabbim analı babalı büyütsün..AMİİNN:))günaydın kızlar nasılsınız
ANNAAAM TOPİK DÖKÜLÜYO YAHU NE OLDU SİZLERE DİKKAT EDİN KUZUMMgünaydınlar herkese
vaaay bekızllaarrr nassınıızzz
bende okulun bilgisayar sınıfındayım, burdan giriryorum nete , kendimi dersten kaytaran bebeler gibi hissediyom
çok geçmiş olsun nursenacım bi yandan hazırlık bi yandan hastalık bi yandan diyet valla Allah yardımcın olsun zor işiniyi geceler uyku tutmadı kzım ateşler iiçinde geldi okuldan 39 düşüremiyorum eşimde görevde yarın gelir se dr a götürücem fitil verdim şimdi düşer inşallah çok istifra etti sanırım üşüttüü
neyse geçer inşallahh
günaydın kızlar nasılsınız
günaydınlar herkese
kızllaarrr nassınıızzz
canım ya sen daha ordamısın boşver fiyat karıştırıp durma giy çatır çatırkızlar çok moralim bozuk....kendimi çok aptal hissediyorum.alışverişimden bahstmiştim ya bugün bebeğimle en yalında çetinkaya var ordan bikaç bişi almaya gittim ama önce üst kata çıkp kadın reyonunu öylesine bi gezeyim dedm.normalde çok kaliteli şeyler olmuyor ve acaipte kazık biyer.gezerken birde ne göreyim benim pazar günü aldığım kısa ceketimin aynı markası tam 45 tl daha ucuz....nasıl sinirlendim anlatamam.benim aldığım yer accord diye bi yer yani aslında markanın kendi bayisi ama çetinkayada daha ucuz hemde 10-20 bile değil 45 tl ucuz.....çetinkaya kazık bi de yani düşünün.napim şimdi ben?geri iade kabul etmeyiz dediler değişim yaparız bişiş olursa dediler ama zaten bi sürü şey aldım ordan geri nasıl iade edebilirim çok canım sıkkın.bi de üstüne görümcem yarın gelcekmiş çocukların canı sıkılmış.yurt dışında yaşayacaklar artık okul çok önemli değil benim oğlan daha 1.sınıf ama aşklı şevkli gidiyor şimdi nasıl göndereceğim.3 yaşındaki de kreşi istmeyecek onun da yaşıtı var biri 10 biri 3 yaşında 2 çocuk...ağladım demin sinirden zaten kıyafet olayına çok sıkıldım.hiç gezmedim bi karış suratla eve zor geldim
inanın...serbest piyasa var diye sen kendi markanı bu kadar kazıklayarak satmak zorundamısın?suç bende ama napim öyle gezerek tozarak almaya ne fırsatım var ne arkadaşım....
bugün lahana çorbası yapıyorum ama normal yemekte yiycem.biraz kilo verdirir belki diye yapıyorum işte bi umut.şimdi ocakta.az yaptım zaten 2 günlük fln beğenmezsem pbe yapmam tekrardan...daha önce yapan oldumu?ben tam uygulamayacağım zaten.sabah kahvaltı normal,öğln çorba,akşm ya sen mçorba +yemek olur aralarda meyve leblebi yerim gene böyle işe yararmı orası da meçhul
geçmiş olsun ayşecim salgın var sanırım bende dün kötüydüm mide bulantısı kusma başağrısı ishal yoktu ama yine de kötüydü acil şifalar...
ANNAAAM TOPİK DÖKÜLÜYO YAHU NE OLDU SİZLERE DİKKAT EDİN KUZUMM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIMM:)
teşekkür ederm cnm sende takma kafana olsun bidahakine ararştırır öyle alırsın zamanın olursaçok geçmiş olsun ayşecim
kızlar çok moralim bozuk....kendimi çok aptal hissediyorum.alışverişimden bahstmiştim ya bugün bebeğimle en yalında çetinkaya var ordan bikaç bişi almaya gittim ama önce üst kata çıkp kadın reyonunu öylesine bi gezeyim dedm.normalde çok kaliteli şeyler olmuyor ve acaipte kazık biyer.gezerken birde ne göreyim benim pazar günü aldığım kısa ceketimin aynı markası tam 45 tl daha ucuz....nasıl sinirlendim anlatamam.benim aldığım yer accord diye bi yer yani aslında markanın kendi bayisi ama çetinkayada daha ucuz hemde 10-20 bile değil 45 tl ucuz.....çetinkaya kazık bi de yani düşünün.napim şimdi ben?geri iade kabul etmeyiz dediler değişim yaparız bişiş olursa dediler ama zaten bi sürü şey aldım ordan geri nasıl iade edebilirim çok canım sıkkın.bi de üstüne görümcem yarın gelcekmiş çocukların canı sıkılmış.yurt dışında yaşayacaklar artık okul çok önemli değil benim oğlan daha 1.sınıf ama aşklı şevkli gidiyor şimdi nasıl göndereceğim.3 yaşındaki de kreşi istmeyecek onun da yaşıtı var biri 10 biri 3 yaşında 2 çocuk...ağladım demin sinirden zaten kıyafet olayına çok sıkıldım.hiç gezmedim bi karış suratla eve zor geldim
inanın...serbest piyasa var diye sen kendi markanı bu kadar kazıklayarak satmak zorundamısın?suç bende ama napim öyle gezerek tozarak almaya ne fırsatım var ne arkadaşım....
bugün lahana çorbası yapıyorum ama normal yemekte yiycem.biraz kilo verdirir belki diye yapıyorum işte bi umut.şimdi ocakta.az yaptım zaten 2 günlük fln beğenmezsem pbe yapmam tekrardan...daha önce yapan oldumu?ben tam uygulamayacağım zaten.sabah kahvaltı normal,öğln çorba,akşm çorba +yemek olur aralarda meyve leblebi yerim gene böyle işe yararmı orası da meçhul
biraz burayı okuyunca kafam dağıldı..henüz cevap alamasamda valla iyiki varsınız.şimdi biraz iş yapim evin heryeri heryerde...
nevin fotoların çok hoş gerçekten kilo verince daha da fıstık olacaksın eminim.bende senin gibiyim.ara öğün fln yemişsem canım tatlı bile istemiyor ama ara öğün yerine bi ısırık kurabiye vs alırsam bi bakmışım 4-5 tane yemişim hemde doymamışım...senin bi de sürekli gözünün önünde.hiç atlama ara öğünü.bu tatlı işi pek fena yedikçe yiysesin geliyor çünkü.
geç gördüm canım
iyiyim şükür azcık gramlardan verdim ya koruyacağım diye uğraşıyorum işte
küçük kızımın sınavları bitti okula pek gitmiyor büyük kızım bu hafta da çok yoğun
sizin de az kaldı sınava Allah yardım etsin
geçmiş olsun ayşecim salgın var sanırım bende dün kötüydüm mide bulantısı kusma başağrısı ishal yoktu ama yine de kötüydü acil şifalar...
kızlar çok moralim bozuk....kendimi çok aptal hissediyorum.alışverişimden bahstmiştim ya bugün bebeğimle en yalında çetinkaya var ordan bikaç bişi almaya gittim ama önce üst kata çıkp kadın reyonunu öylesine bi gezeyim dedm.normalde çok kaliteli şeyler olmuyor ve acaipte kazık biyer.gezerken birde ne göreyim benim pazar günü aldığım kısa ceketimin aynı markası tam 45 tl daha ucuz....nasıl sinirlendim anlatamam.benim aldığım yer accord diye bi yer yani aslında markanın kendi bayisi ama çetinkayada daha ucuz hemde 10-20 bile değil 45 tl ucuz.....çetinkaya kazık bi de yani düşünün.napim şimdi ben?geri iade kabul etmeyiz dediler değişim yaparız bişiş olursa dediler ama zaten bi sürü şey aldım ordan geri nasıl iade edebilirim çok canım sıkkın.bi de üstüne görümcem yarın gelcekmiş çocukların canı sıkılmış.yurt dışında yaşayacaklar artık okul çok önemli değil benim oğlan daha 1.sınıf ama aşklı şevkli gidiyor şimdi nasıl göndereceğim.3 yaşındaki de kreşi istmeyecek onun da yaşıtı var biri 10 biri 3 yaşında 2 çocuk...ağladım demin sinirden zaten kıyafet olayına çok sıkıldım.hiç gezmedim bi karış suratla eve zor geldim
bugün lahana çorbası yapıyorum ama normal yemekte yiycem.biraz kilo verdirir belki diye yapıyorum işte bi umut.şimdi ocakta.az yaptım zaten 2 günlük fln beğenmezsem pbe yapmam tekrardan...daha önce yapan oldumu?ben tam uygulamayacağım zaten.sabah kahvaltı normal,öğln çorba,akşm çorba +yemek olur aralarda meyve leblebi yerim gene böyle işe yararmı orası da meçhul
CANSEL BENDE AYNI DURUMDA OLSA ÇOK ÜZÜLÜRDÜM CANIM HAKLISIN AMA SENDEN DEĞERLİ DEĞİL. PARA KOLAY KAZANILMIYOR HARCARKENDE DİKKAT EDİYORUZ TABİKİ...AMA OLAN OLDU ARTIK TAKMA KAFANA..İSTANBULDAKİ ÇETİNKAYA MAĞAZALARI AKSİNE UCUZ OLUYOR PEK KALİTELİ BİŞEYDE OLMUYOR..
fOTO YORUMU İÇİN TŞK EDERİM CANIM..AHH AHH BU BOĞAZI TUTMADAN HİÇ BİŞEY OLMAZ..GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLMASA DAYANICAM..YİNE DE DAYANMAK ZORUNDAYIM ZORUNDAYIZ SAĞLIK ELDEN GİDİYOR.BENİM BİRDE BEL FITIĞIM VAR KİLO EN BÜYÜK DÜŞMAN..
ben az önce çorbamı içntim ama bi sürü eksik varmış unutmuşm koymayı mesela soğan koymamışm maydonozda ve tuz kattım salça ve domateste...2 tbk içtim zaten çorbaya bayılırım ama doymadım 2 salatalık yedim gene doymadım şimdi leblebi yiyorum.ara öğün yapmamştım sinir bozukluğndan çorbayla doyamadım 2 tabk yememem rağmen..sırf çorba gibi tüketmemin bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama belki de gr bile verdirmezde...ben lahana çorbası diyeti yapamam emzirdiğimden ve sonrasında geri gelir hemen normal düzene dönünce...sen nekadar korkmuşsundur eminim.aslında şu guruba(lahana çorbası deneyimlerinizmiydi neydi) bi girde anlat.insanlar 1 ay yapmaktan bahsediyorlar.tabi haftada 5 kg veren çok olmş sonra geride dönen yk aldık kiloları fln diye...böyle olunca kısa vadede güzel sonucu görünce dayanamıyoruzLahana çorbası ismini okurken bile midem bulanır yıllar önce yapmıştım bir kez...
Çok berbat bişeydi birde ben 2-3 gün sadece bu çorbayı içiyordum bir sabah yataktan kalkamadım doğrulduğum an gözlerim karardı başım döndü bir yerlerden düşüyormuşum gibi oldum...
Kızımda küçük hemen o aklıma geldi bensiz naapar diye..
2 kilo vermiştim 3 günde. sonra oturdum bir yedim akşamına aynı kilodaydım..
Kıyafet için üzülme bence..O kadar fiyat farkına vardır bir katakullisi diye düşünüyorum...
Sonra senden kıymetlimi..O paranın çıkacağı varmış bu olmadı başka şekilde elden gidecekmiş demek..
En azından yeni cicilerin oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?