Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursena geçmiş olsun kızlara canım
Ankarada da hava serin daha doğrusu dengesiz siz gelene kadar düzelir herhalde

canım prenseslere çok geçmiş olsun
teşekkür ederimm ateş 38 şimdilik gece çıkmaz inşallah

amamn özel gününyakınmıdır nedir boşverr alınmış alınmıştır giy çocuklu olunca gezemiyosun malesef sanırım bu aralar sinirlerin yıprandı toparlanamadın bi türlüü
demekkiii o paranın senden çıkacağı varmmış üzülmeee kısmetten öte yol gitmiyoooooo

elbette vardır bir hayır daha fazla üzme kendini.

Ben yeme konusunda sapıtmış durumdayım doymuyorum sürekli halsizim psikolojik sanırım karnım şiş aslında ama sürekli bişeler yeme isteğim var 2-3 haftadır böyle verdiklerimi almasam bari...aynen öyle tatlı bağımlılık yapıyor..1 ay yemesek dayansak aslında direncimiz artacakta nerde...

şimdi oturup kendime takvim yapıcam güzel bir liste hazırlıcam ve tam uymaya çalışıcam...

teşekkürler yenacım çok şükür bugün mide bulantım hafifledi ama başım fena ağrıyor gözlerimi açamıyorum midemden dolayı ağrı kesici içmeye korkuyorum bakalım dayanıyorum şimdilik eve bi atsam kendiimi vurup kafayı yatıcam

Kızlarrr. Oğlumun oğum günü telaşını atlattık, darısı kızımın başına :) Şeker hamuru terlemesin diye dolaba koyulmuyor malum, bu yüzden pastasını sabah alelacele kaplayıp malzemeleri de alarak okula yola koyulduk. Annem-babam, kızım ve babaannem :) Pastasını kestik, ufak ikramlar yenildi, sonra parti için oyun odasına gidildi, danslar, yarışmalar, köpük balonlar, dilli düdükler derken minikler eğlendi biz de bol bol resim çektik. Sonra da Özgürlük Parkı'na götürdük yavruları bol bol oynadılar. İki saat önce geldik, oğlan hala mışıl mışıl uyuyor :) Akşam da babası ile ailece yemeğe çıkarız herhalde :) Bu bilgisayara resim yükleyemiyorum ben, akşam eşim gelsin onun memory stick ile yüklemeye çalışacağım :)

Pastam inanılmaz lezzetliydi. Ama kaplaması süper değildi tabii, ne de olsa ev pastası :) Bir de acele yapmak zorunda kaldık. Ama tadı gerçekten çok nefisti. Öğretmen ve personele tarif vermeye yetişemedim resmen

Eşim bana kızıyor, doğum günlerini ne kadar abartıyorsun diye, ama ben çocuklara böyle günler yaşatmayı seviyorum. İleride hatırlarlar umarım. Gerçi benim oğlanın pek umuru değildi, kızım aynı yaşta çok daha coşkuluydu. Hediyelerini bile kerhen açtı. Kaçmasın diye öğretmeni kucağına oturttu :)

Oğluşumu kucağıma aldığım ilk günden beri 3 yıl geçti bile... Zaman su gibi akıyor gerçekten. Sarışın yeşil gözlü doğan ablasının aksine, simsiyah saçları kapkara gözleri, buruş buruş derisi ile pek çirkindi benim kurbağa prensim :) Ama ben onu o kadar çok sevdim, o kadar çok öptüm ki yakışıklı bir prense dönüştü zamanla. Bebekliğinde ne kadar usluysa büyüdükçe aynı oranda yaramaz olmaya başladı. Beni hiç üzmeyen, yormayan o bebek; deli gibi hareketli, düz duvara tırmanan bir küçük adama dönüştü. Ama daima bir yanı duygusal, annesine ve ablasına kıyamayan, babasıyla güreşmeye bayılan, aldığımız her oyuncağa bakıp "ablaya yok mu" diye soran bir küçük adam oldu. Benim küçük adamım bugün 3 yaşında :)))) Ay mektup gibi yazdıkça yazdım, duygulandım herhalde :) Kutlayan tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim :)

ya ne bilim hakkatem çok sinirliyim nedense herşeye sinirleniyorum ama reglm yeni geçti ondan diil.3 ay önce d vit eksikliğim vardı ampul kulandım ama kontrole gitmedim.şu sıralar yine bir halsizliğim ve uyku halimde var belkide ondandır.ama gidemiyorum her hafta bişiler çıkıyor hiçi zaten gidemiyorum...
paranın çıkmasından ziyade yapılan haksızlığa,enayi yerine koymalarına çok sinirlndim ...Allah onlardan da çıkarsın ne diyim

ne de güzel anlatmşsın oğluna olan duygularını...çirkin kurbağa beyaz atlı prense döndü dmekki sen öptükçe benim 3 numaram doğdugunda baya bi bişeye benzetemedik.çok çirkindi.küçücük bi suratta kocaman bir ağız ve koca burun.şimdi bize dünya güzeli geliyor bilmem güzelleşti bilemem gözümüz alıştı
pastan güzel oldu demkki ay olsada yesekkkellerine sağlık.bugün çok güzel geçmş gecenizde güzel geçer inşallah

pstanın tarifini bende istıyorum canım öyle bi anlatmışsınki henüz pastaıyı bile görmeden ağzım sulandı valla
allah seneyede nasip etsin ne güzel bi gün olmuşş:)) anlatırken bende burda o anı yaşamış gibi oldum..
oğluşun için düşüncelerin çok hoşuma gitti göz::
erim doldu sen harika bi annesin bebişlerinde böyle bi anneye sahip oldukları için çok şanslı
bence :))
hiç abartmamışsın eşini boşver çocukları mutlu etmek sewindirmek güzeldir erkeklere göre herşey abartı gelir zaten DUYGUSUZ şeylerr
GENEL OLARAK KONUŞUYORUMM

Ne bu asabıyet,ne bu sinir yahuu
yine sinirlendim demişsin ya cidden senin sinirler fena yıpranmışş sen doktora bi git git...

Canım, teşekkür ederim. Amin, hepimizinkine :) Senin yavruna da çok geçmiş olsun. Çabucacık iyileşir inşallah.
Ne güzel bir haber böyle, çok tebrik ederim. Sağlıkla tamamlarsın inşallah :)
günaydınlar herkese
ben dünden beri çok rahatsızım
bulantı, ishal, kusma, baş ağrısı umarım geçer artık çünkü bütün enerjım tükendi
Geçmiş olsun Ayşeciğim, mideni mi şüttün yoksa yediğin bir şey mi zehirledi sen?
...
UMUTT oğluşunun doğum günü kutlu olsun.Öpüyorum yanaklarından miniğin... :)
Teşekkür ederim canım. Şimdi uyandı, senin yerine ben öpüverdim hemen :))
Sağol Semirancığım, Beyza ile benim oğlanın arasında 5 gün var sadece :) Güzel bir tesadüf değil mi?
Canım, sıkma canını. Gerçi ben de böyle şeylere çok sinir olurum. Önünde zor geçecek 10 gün var, onun stresiyle sen daha da fazla sinir olmuşsun. Haklısın da. Çocuklar evdeyken seninkileri de göndermesen, hem evde uğraşması hem alışkanlıklarının bozulması kötü olacak. Göndermek de zor olacak ama onların da servisinin birazdan geleceğini, okula gideceklerini filan söyleyip göndermeyi başarırsın belki? Miniğe bir görev verirsen belki etkisi olur. Kızım okula gitmek istemediğin de bir gün "okuldaki tavşana marul götürmek" diğer gün "öğretmenine kırmızı boya götürmek" gibi görevleri vardı. "Sen gitmezsen tavşan aç kalır" filan gibi sözlerle ikna edip yolluyordum :)

Aldıkların için ya "boşver gitsin" diyeceksin, iyi günlerde kullanacaksın. Yok ben sinir oldum, peşini bırakmam dersen iki seçenek geldi aklıma. Mağazada makul fiyatla satılan hangi ürün varsa onunla ceketi değiştirip, örneğin yerine 3-4 adet bluz alıp, aynı ceketi Çetinkaya'dan alabilirsin. Veya iade seçeneklerini araştırabilirsin. İki sene kadar önce ben de bir şeye böyle çok sinir olmuştum, uğraştım, tüketici derneklerini aradım. Onlardan bilgi aldım, bu konuyla iligi yasalar var, firmalar iade almam deyip işin içinden çıkamıyorlar. Sonuçta belki uğraşmamak için belki gerçekten haklı olduğum için iadeyi kabul etmişlerdi :))) Ama 4-5 telefon görüşmesi yapmıştım, uğraşmıştım epey.

Belki düşündüğünden daha rahat geçirirsin bu 10 günü, çocuklar birbirini oyalar, parkta bahçede gezer kafa dağıtırsınız? Umarım daha iyi hissedersin. Kutlaman için de teşekkür ederim canım :)

Son düzenleme:

sanada çok geçmiş olsun canım benim dikkat edin kendinizee yat dinlen vallaaa:))
iyi olana kadarda kalkma:))

Hadii ii akşamlar güzeller henüz yemeğimm yok bi bakiyıım canımda hiç bişi istemiyor nasıl oruçlu insansam
Başka zaman olsa tatlılar bürekler yarış yapardı beynimde
Hepinizi çok öpüyorum hayırlı akşamlar dualarım sizinle :d::d.d:d:d:d

Sağol canım :)) Aslında tüm çocuklar güzel elbette, güzellikleri masumiyetlerinden geliyor çünkü. Ama insana kendi yavrusu daha güzel geliyor tabii. Boşuna dememişler kuzguna bile yavrusu şahin görünür diye :)) Huyları, şansları, bahtları güzel olsun. Ama çirkin doğanlar gerçekten güzelleşiyor bence, güzel doğanlar da büyüdükçe değişiyor :) Çirkin ördek yavrusu hikayesinin böyle bir durumdan ilham aldığını düşünmüşümdür ben hep :)
Canım, çok sağol güzel sözlerin için. Sen de çocuklarınla güzel günler yaşasın inşallah gelecekte. Pasta aslında çok özel bir tarif değil, kakaolu pandispanya pişirdim, 20 cm'lik çember kalıpta. Epey kabarınca üçe böldüm, çilek sosu pişirdim, çikolatalı ganaj yaptım, peynirli pastacı kreması yaptım. Her katı çilek sosu ile ıslattım, üzerine pasta kreması, üzerine çileğin taneleri ve muz dilimleri, üzerine çikolatalı ganaj ile doldurdum. En sonunda üzerini ganaj ile sıvadım, bir gece dolapta beklettim. Sabah da şeker hamuru ile kapladım. Ama oğlum Şimşek Mcqueen ile süsleme istemeseydi hiç kaplamazdım. Topiğimize hiç uygun olmayan çok kalorili bir pasta. Sadece özel günlerde ya da özel misafirlere pişirilebilir :)) Sen ne zaman pişirmek istersen bana mesaj at, ben sana gramına kadar detaylı tarif veririm
Çok geçmiş olsun. Mide ilacı, en azından anti asit gibi bir şeyler, çiğneme tableti filan alsan rahatlar mısın acaba?

Yaa kizlar benim durumum cok vahim yaa ben nerdeyse gecen yaz baspadigim kiloya geri dondum utancimdan buraada bisii yazamiyorum. Resken giysilerimin hicbiri olmuyo.sil bastan eeeen basa dondum. hayir bide su var bunun farkindayim, herkes farkinda ama bende hareket yok.kendime sasiyorum gecen yaz nekadar guzel vermistim yaa...... ne yapacagimi nerden baslayacagimi bilmiyorum... kendimi kisiliksiiiz,nefsine hakim olamayan bir mahluk olarakgoruyorum... aysemin numarasini beyza ablamin numarasini kaybettim
..nerdennasil basliicami bilmiyorum........

Selam kızzllarrr

okuldan sonra şimdide evden canlı yayındayım , kociş anasını babasını alıp yürüyüşe gitti , bende dizim ağrıyo dedim gitmedimm

yaavv KV yemekleri çok yağlı yapıyo napcam netcem bilemiyom , ama sanki +lara yol alıyo gibiyim ya hadi hayırlısı

eheheheh müdür amcaya yakalanmadan girdimm , olleeyyy

hakkaten bu gelinlerden korkulur haaa , abboovv

Nurgülümmmm sen benim öğrenciliğimi , çocukluğumu bi göreydin "aman Allahım evlerden ırak " derdin haaa, anama bi sorr , nasıl bişeydimm , gerçi anacıım onu hiç üzmediğimi , ve çoook iyi bir evlat olduğumu söylüyor ,inansammmıkii

geçen gün greve gittiğimizdede arkadaşlar sürekli evham içindeydi bende dedimki aaammmaaannn bee sanki hiçmi okuldan kaçmadınızda böyle yapıyonuz dedim , onlarda ammaann Aynur korkulur senden dedilerr

yaa bende derste hiç sınav okumam , aynen dediğin gibi bi suçluluk duygusu çöküyor üstüme , ama bugün 32 kişilik sınıftan 10 kişi vardı , bende onları BT sınıfına götürüp , İKS denen zıkkıım varya başımızda, onları kontrol ettim ,eee tabiki o aradada boş durmadım KK ya girdimm

Aynen benim kızımda istemiyor işte..Ben aileyide suçluyorum bu konuda,ailenin bakış açısı çocuğu ummadığımzdan çok daha fazla etkiliyor..

Benim ablam ve abimde öğretmen. abim matematik ablam sınıf öğretmeni..Bir gün veli toplantısında bir öğrenci babası pek artist artist konuşuyormuş..Bürokrat bir tanıdığımı varmış yada kendisimi öyleymiş hatırlamıyorum..Sorunlu bir öğrencinin velisiymiş. hafif bir münakaşa sonucu adam demişki ( atıyorum ) ben falan yerde müffetişim diye tehdit vari konuşmuş..
Ablamda sizi ve sizin gibileride biz yetiştiriyoruz demiş..Bu olaydan sonra ne yazıkki soruşturma açıldı ablam hakkında :) ücra bir okula sürdüler:)
bir sene kaldı ama 5 sene yaşlandı resmen..nasıl böyle olur.?.adalet nerde diye sorguluyorduk sürekli..
Eğitimciye verilen değerin farklı bir boyutu.

Ne güzel , ne duygulu anlatmışsın doğum günü çocuğu annesi..

acaip bir sevgi değilmi.? üzerine hiç bişey yok..Bazende tuhaf geliyor bana böyle karşılıksız deli gibi sevmek,deli gibi korumak..

Son düzenleme:
Çok iyisin yaaa..Çok şaşırdım, bayağı iyi vermişsin.
İşe başlamanın avantajı vardır muhakak..

yok aslında işe başlayalı daha 1 ay olacak,3-4 arası gitti işe girdiğimden beri sadece ama baya bir sıkılaşma oldu çok hareket ettiğimden.Özellikle merdiven çok inip çıkıyorum :) protein ağırlıklı beslenmeye devam ediyorum,dengelemeye çalışıyorum her yediğimi bu şekilde 2.5 ayda 13 kg kadar verdim.İnşallah 50 leri de görmek nasip olur hayırlısı ile.

iyi akşamlar kızlar
bugün arkadaşlarla 1 saat yürüdük sonra bize geldik çayımızı demledik bir güzel kahvaltı sofrası hazırlayıp yedik saat 5 gibi akşam yemeğim oldu artık
cansel üzülme canım heryerde ne ne kadar bilmek imkansız kötü olmuş ama naparsın olmuş bir kere yine de içine sinmezse iade yollarını dene bence de ya da iade çeki gibi bişey alırsan daha sonra yerine başka kıyafet alırsın olmazsa malesef piyasa kötü herkes tutturabildiği fiyata satıyor

bugün gerçekten çok yedim nedense akşam kendimi kaybettim.
sabah:1 bardak süt
ara öğün:10 badem
öğle:kıymalı domatesli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
akşam:2 parça tavuk(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:yarım porsiyon kiraz
5 adet erik

bu mu çok şimdi canım kaç kaloridir ki bu yediklerin
bence yanlış gidiyorsun ömrün boyunca böyle az yiyerek mi yaşayacaksın bir düşün lütfen
beni yanlış anlama ama bu kadar emeğin boşa gitmesin ilerde
bence en az 1300 1400 kalori almalısın

Son düzenleme:
Selam kızlar ben geldimmm :122:

Geçmişide bir çırpıda okudum
İddadaşım Meryem yok meydanlarda ne yaptı acaba gezmelerin raporunu verecekti

Canım kızına çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir

Ben okurken bile yoruldum Allah yardımcın olsun canım gerçekten işin çok zor
Baya bir yoğunluk yaşamışsın ben haftanın bir günü bile bukadar yoğunlukta herhalde fenalık geçiririm
RAbbim sana güç kuvvet versin İnşallah herşey gönlüne göre olur

günaydınlar herkese
ben dünden beri çok rahatsızım
bulantı, ishal, kusma, baş ağrısı umarım geçer artık çünkü bütün enerjım tükendi

CAnım çok geçmiş olsun İnşallah şimdi çok daha iyisindir

Canım ya ne kadar yüreği güzel ve hashassın
Evlatlarına olan sevginide okadar güzel dile getirmişsin ki gerçekten sana hayran olmamak mümkün değil
Ne güzel pastasınıda yapmışsın Yemesekte ( eminim çok lezzetlidir ama kilo yapar biz yemeyelim ) inşallah en azından resimlerini görürüz
Rabbim senin ve ailenin sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmesini nasip eder

Canım ümitsizliğe kapılma Tamam verdiklerini alman kötü olmuş ama ucunda ölüm yok yine hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtulacağız inşallah
Sen bence buralardan fazla uzaklaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…