slm kızlar yine topik çok sessiz hayır olsun inşallah bende pek yazamıyorum bu ara kızlar ben bu hafta toparladım kendimi 2 haftadır bayağı bi salmıştım inşallah bu hafta güzel gider cuma günüde güzel bir bildirim yaparım yazın diyet yapmak zor oluyo gerçekten en güzel zaman şubat mart nisan herneyse kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var bu balıkesir akçay edremit tarafında yazlığı olan arkadaşlar vardı biz düşündük taşındık ailecek bi yazlık kiralamaya karar verdik bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba yalnış hatırlamıyorsam mutluların yazlığı vardı orda banularında bir akrbasının yardımlarınız bekliyorum kızlar
merhabalr ben deldimmmmm nasılsınız güzellerrrrrr ben iyiyimm biraz yorgunum amaaa
günaydın kızlar nasılsınız
ben iyim çok şükür uzun süredir sizlerle paylaşımda bulunmuyordum
liste içinde yenacımdan izin istemiştim
tedavideydim rabbime şükürler olsun HAMİLEYİM rabbim dileyen herkese nasip kısmet etsin
merhaba kızlar nasılsınız acaba??
Canım benim eşimin halasının var orada yazlığı ve çokta uygun fiyata aldılar. Halası netten buldu yazlığını ve o sene tatil için pansiyonda orada kalırken gidip gördü evi ve anında alıp ufak tefek tadilat yaptı.
Hatta şu an bizim gündemde yazlık olmadığı halde Akçayda satılık yazlık ilanlara bakıyorum ara ara sahibinden'denBazen eşime çok güzel bir yer bulunca aşkımmmmmmmm diye hemen sesleniyorum oda anında anlıyor yine nasıl bir yer buldun diye
Bakalım kısmet olursa bir kaç sene sonra bende istiyorum o tarafta yazlık ama kısmet tabi
İnşallah sende gönlüne göre bir yer bulursun ama halası eşimin yazın sonuna doğru fiyatlar daha düşük oluyor demişti. Hani şimdi tam tatil mevsimi millet evini bile kiraya veriyor mobilyasıyla. Eşimin halasıda ekimin sonuna doğru almıştı yanılmıyorsam.
İstersen görüştüğümde onada sorarım belki vardır birşeyler ama en güzeli gidip kendin görmen
bugün gerçekten çok yedim nedense akşam kendimi kaybettim.
sabah:1 bardak süt
ara öğün:10 badem
öğle:kıymalı domatesli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
akşam:2 parça tavuk(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:yarım porsiyon kiraz
5 adet erik
bu mu çok şimdi canım kaç kaloridir ki bu yediklerin
bence yanlış gidiyorsun ömrün boyunca böyle az yiyerek mi yaşayacaksın bir düşün lütfen
beni yanlış anlama ama bu kadar emeğin boşa gitmesin ilerde
bence en az 1300 1400 kalori almalısın
Doğru çok abartmışsın.
Yarını aç geçirmen gerek..
Valla ben en son gitiğim endokrincinin yalancısıyım..Normal kiloda birinin 1400-1500 kal alması normal dedi..
Tabii sürekli al ,ver yaparak metabolizmanın içine edilmediyse,hareketli ise. bunun yanında haftada 3-4 kez 40 dk. yürümekte şart..
ben günde 1500 civarı alıyorum canım haftada 4 5gün 1 saat yürüyorum aslında tatlı hamur işi vs yemesem veririm ama düzensiz beslendiğim için veremiyorum ama 1500 kalori alarak bile vereceğime eminim düzenli beslenirsem tabii
endokrinci de öyle dediyse demekki az çok bişeyler öğrenmişiz biz de değilmi yenam
Sen bu işin piri oldun artık..dile kolay 33 kilo verdin ve geri almadın büyük başarı.
Evet hamur işi göbeğe popoya gidiyor aynı kaloride olsalar bile hatta daha düşük olsalarda..Ama tencere yemeği öyle değilmiş..
LEzzetli şeylerde hep zararlı ama yaa.:)) Misal künefe..Nerden geldiyese aklıma..
Bir arkadaşımdan bahsettmiştim hatırlarsan eşinin sürekli kilosunu yüzüne vurmasından en son sağlık sorunu yaşamaya başladığından ..Bugün aradı diyetisyenden dönüyormuş taam 30 kilo olmuş verdiği kilo..4 ay gibi bir sürede..
Çok sevindim fakat öte yandan içim buruldu..benim neyim eksik diye gerçi eksiğimi biliyorum İRADE..
Neyse en azından o kurtuluyor..Kader mahkümu olaraktan :)
merhaba kızlar nasılsınız acaba??
estağfirullah canım Allah nasip etti ben verdim diyorum hep ama çok şey öğrendim gerçekten ve şükür ki bunları uygulayabiliyorum
senin de işte bu uygulama konusunda azcık sıkıntın var canım daha doğrusu uygulamada süreklilik konusunda ama ben inanıyorum sen başarabilirsin biraz daha fazla istemen lazım bunu yapmayı
ben de yıllardır hep istiyordum ama bu sefer oldu demek daha çok istedim rabbim de verdi
arkadaşına da maşallah çok mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca inşallah asla tekrar almaz
zeynep ablacım nasılsın
bugün gerçekten çok yedim nedense akşam kendimi kaybettim.
sabah:1 bardak süt
ara öğün:10 badem
öğle:kıymalı domatesli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
akşam:2 parça tavuk(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:yarım porsiyon kiraz
5 adet erik
bende iyiyim ablacım..merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın bakalım
İyiyiz İddadaşım
Sende iyi olursan çok daha iyi olurum
Senin şu sınav stresin benimde şu kilo stresim bitsede ikimizde bir rahatlasak
ben günde 1500 civarı alıyorum canım haftada 4 5gün 1 saat yürüyorum aslında tatlı hamur işi vs yemesem veririm ama düzensiz beslendiğim için veremiyorum ama 1500 kalori alarak bile vereceğime eminim düzenli beslenirsem tabii
endokrinci de öyle dediyse demekki az çok bişeyler öğrenmişiz biz de değilmi yenam
Sen bu işin piri oldun artık..dile kolay 33 kilo verdin ve geri almadın büyük başarı.
Evet hamur işi göbeğe popoya gidiyor aynı kaloride olsalar bile hatta daha düşük olsalarda..Ama tencere yemeği öyle değilmiş..
LEzzetli şeylerde hep zararlı ama yaa.:)) Misal künefe..Nerden geldiyese aklıma..
Bir arkadaşımdan bahsettmiştim hatırlarsan eşinin sürekli kilosunu yüzüne vurmasından en son sağlık sorunu yaşamaya başladığından ..Bugün aradı diyetisyenden dönüyormuş taam 30 kilo olmuş verdiği kilo..4 ay gibi bir sürede..
Çok sevindim fakat öte yandan içim buruldu..benim neyim eksik diye gerçi eksiğimi biliyorum İRADE..
Neyse en azından o kurtuluyor..Kader mahkümu olaraktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?