Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar yine topik çok sessiz hayır olsun inşallah bende pek yazamıyorum bu ara kızlar ben bu hafta toparladım kendimi 2 haftadır bayağı bi salmıştım inşallah bu hafta güzel gider cuma günüde güzel bir bildirim yaparım yazın diyet yapmak zor oluyo gerçekten en güzel zaman şubat mart nisan herneyse kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var bu balıkesir akçay edremit tarafında yazlığı olan arkadaşlar vardı biz düşündük taşındık ailecek bi yazlık kiralamaya karar verdik bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba yalnış hatırlamıyorsam mutluların yazlığı vardı orda banularında bir akrbasının yardımlarınız bekliyorum kızlar

Canım benim eşimin halasının var orada yazlığı ve çokta uygun fiyata aldılar. Halası netten buldu yazlığını ve o sene tatil için pansiyonda orada kalırken gidip gördü evi ve anında alıp ufak tefek tadilat yaptı.
Hatta şu an bizim gündemde yazlık olmadığı halde Akçayda satılık yazlık ilanlara bakıyorum ara ara sahibinden'den Bazen eşime çok güzel bir yer bulunca aşkımmmmmmmm diye hemen sesleniyorum oda anında anlıyor yine nasıl bir yer buldun diye
Bakalım kısmet olursa bir kaç sene sonra bende istiyorum o tarafta yazlık ama kısmet tabi
İnşallah sende gönlüne göre bir yer bulursun ama halası eşimin yazın sonuna doğru fiyatlar daha düşük oluyor demişti. Hani şimdi tam tatil mevsimi millet evini bile kiraya veriyor mobilyasıyla. Eşimin halasıda ekimin sonuna doğru almıştı yanılmıyorsam.
İstersen görüştüğümde onada sorarım belki vardır birşeyler ama en güzeli gidip kendin görmen

canm merhaba öle güsel bir haber aldık daha nası olalım..
senin için çok dua etmiştim..
tedavinin basarılı sonuçlanmasına öle mutlu oldum ki..

allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin

banucum satılık değilde kiralak düşünüyorum ama muhitte önemli işte bu yüzdende oraları bilen birisi olması çok iyi olucak benim için merkeze uzaklık işte ne bilim yazlıkların bir arada olması vs böyle seyler önemli benim için

Doğru çok abartmışsın.
Yarını aç geçirmen gerek..

Valla ben en son gitiğim endokrincinin yalancısıyım..Normal kiloda birinin 1400-1500 kal alması normal dedi..
Tabii sürekli al ,ver yaparak metabolizmanın içine edilmediyse,hareketli ise. bunun yanında haftada 3-4 kez 40 dk. yürümekte şart..

ben günde 1500 civarı alıyorum canım haftada 4 5gün 1 saat yürüyorum aslında tatlı hamur işi vs yemesem veririm ama düzensiz beslendiğim için veremiyorum ama 1500 kalori alarak bile vereceğime eminim düzenli beslenirsem tabii
endokrinci de öyle dediyse demekki az çok bişeyler öğrenmişiz biz de değilmi yenam

Son düzenleme:

Sen bu işin piri oldun artık..dile kolay 33 kilo verdin ve geri almadın büyük başarı.
Evet hamur işi göbeğe popoya gidiyor aynı kaloride olsalar bile hatta daha düşük olsalarda..Ama tencere yemeği öyle değilmiş..
LEzzetli şeylerde hep zararlı ama yaa.:)) Misal künefe.. Nerden geldiyese aklıma..

Bir arkadaşımdan bahsettmiştim hatırlarsan eşinin sürekli kilosunu yüzüne vurmasından en son sağlık sorunu yaşamaya başladığından ..Bugün aradı diyetisyenden dönüyormuş taam 30 kilo olmuş verdiği kilo..4 ay gibi bir sürede..
Çok sevindim fakat öte yandan içim buruldu..benim neyim eksik diye gerçi eksiğimi biliyorum İRADE..
Neyse en azından o kurtuluyor..Kader mahkümu olaraktan :)

estağfirullah canım Allah nasip etti ben verdim diyorum hep ama çok şey öğrendim gerçekten ve şükür ki bunları uygulayabiliyorum
senin de işte bu uygulama konusunda azcık sıkıntın var canım daha doğrusu uygulamada süreklilik konusunda ama ben inanıyorum sen başarabilirsin biraz daha fazla istemen lazım bunu yapmayı
ben de yıllardır hep istiyordum ama bu sefer oldu demek daha çok istedim rabbim de verdi
arkadaşına da maşallah çok mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca inşallah asla tekrar almaz

Teoride çok şey istiyorum pratikte sıkınntıya gelemiyorum..
Değişik yollar deniyorum, tek yolun ne olduğunu bilmeme rağmen..

Çok şükür şekerle ilgili ciddi bir sıkıntımda yok artık bahane etmemem gerek..

Canım gerçi asumancım söylemiş ama ben de yazmak istedim. Gerçekten çok çok az kalori alıyorsun. Bir de çok yedim demişsin şoklardayım resmen. Bu yediklerin 800 kalori var yok bile. Bu çoksa sen günde 600 kaloriyle yaşıyorsun demek. Sana malesef kötü bir haberim var, sen metabolizmayı bozdun, vucut şimdi alıştı az kaloriye,sen kilo verdikten sonra 1000 kalori bile alsan kilo alacaksın. Belki sizene diyebilirsin hak veririm ama ben gene de uyarmak istedim. Kimse kimsenin sağlığından olmasını istemez.

merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın bakalım
bende iyiyim ablacım..
ii demek adet olmus işte..iyiyim..
İyiyiz İddadaşım
Sende iyi olursan çok daha iyi olurum
Senin şu sınav stresin benimde şu kilo stresim bitsede ikimizde bir rahatlasak

ahh ahhh insallah cecoşum..
ama seni mutlu görünce ben de mutlu oluyorum

Aslında vucuttaki kas oranına bağlı bu kalori miktarı. Mesela bana zayıflamam için 1300 kalori veriyor diyetisyen ve kas oranım fena değil. Normalde benim kilomu korumak içinse 1500 kalori almam gerekiyor. Zaten şu aralar sınavdan dolayı kilo korumasayım. Senin de dediğin gibi günde 1500 kalori alarak ve haftada en az 4 kez yürüyüş yaparak da kilo verilir ama ayda 4 değil belki 2kg verilir. Zaten ben fazlasını istemiyorum. Vermem gereken 10 kilo kaldı onu da sınavdan sonra halledicem bakalım

Valla ben şu an öyle bir psikolojideyimki evde kek börek olsa yuvarlıycam sürekli. Özellikle stresli oldugum dönemlerde hamurişi yediğimde hiç yememiş gibi oluyorum, allahtan evde yok bu tazr şeyler. Dayım malatya peyniri gönderdi ev yapımıi azıcık suda bekletiyorum tam istediğim gibi tuzsuz oluyo, acıktıkca ondan atıyorum agzıma ekmeksız ya da yarım dılım ekmekle. Tahmının gunde 1500 kalorı alıyorumdur. Ama bılıyorumki şu ara yemek zorundayım yokda aç kalırsam daha fena şeyler olabilir

Bu arada yarım yaglı yogurttan normal yogurta geçtim. Artık 10 kilom kaldı nasılsa vucut alışsın tam yaglı yogurta, hayat boyu lıght yogurt yemıycem nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…