Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamamen katılıyorum dediklerine canım
ben de aynen senin gibi en fazla versem versem 10 kilo daha vermek istiyorum onda da acele etmeyeceğim ayda 2kilo yeter bana da
zaten 7 aydır felan korudum kilomu herşeyden yedim dengeleyerek yani diyet sonrası ormal beslenmeye hazırım diyebilirim yürüyüşü de yerleştirdim hayatıma şükür

Ama sen şu sıralar sürekli oturup ders çalışıyorsun öyle oluncada yemek düşünmemek kaçınılmaz yinede iyi dayanıyorsun.
kahvede tokluk sağlıyor seviyorsan günde 1-2 fincan içersin..

Afiyet olsun peynir..bende çok severim peyniri hem tok tutuyor..

Normal yoğurda geçtiysen kendinde mayalamaya başlarsın sınavdan sonra.. çok daha lezzetli.zaten onun tadına alışınca hazırlar pek hoşuna gitmez artık..

Son düzenleme:
Benim bir haftadan beri kahvaltıda favorim :) Domates. yeşil biber, acı tercihimdir,2-3 dal taze nane doğruyorum.üzerine az zeytinyağı birazcıkta kimyon..
NEfis bişey oluyor bir tabak yiyorum 2-3 dilim ekmekle..:)

Son düzenleme:

Evet bi ara kendım yapıyordum ama mayalık yogurt getırmıstı eşim, işyerinden bi işçinin köyünden getirtmişti sanırım, onu marketteki günlük sütle yaparsam olur mu

Bizim oranın peyniri sert olur beyaz peynşir gibi değil, biraz örgü diyarbakır peynirine benzer, hellimin az yağlısı diyebilirim. Bisküvi yiyeceğime ara öğünde ondan yiyorum,

Bol sütlü kahve içiyorum ama aslında içmemem lazım bende kronik ülser var( İlaca basladım gene, kahve gercekten tok tutuyor. Çok acıkırsam salata yanında gene bızım peynırden yerım dıyorum ama gece gec saatte acıkıyorum calıstıgım ıcın. Şu 1 ayı bi atlatsam sonra rahatım.

KArnım çok acıktı benim akşam yemeğinde kabak yemeği ve çorba vardı ben öğlen çorba yedim diye akşam yemek istemedim sadece kabak yetmedi sanırım salata yapmayada üşendim salatalık dilimlemiştim..
Yazdığım domatesden canım çekti.:) Uyuyayım en iyisi :)

İyi geceler arkadaşlar..

Sen çok iyi dengeliyorsun zaten. Ben de öğrendim sayılır gerçi ama sana yetişemedim daha. Artık kendimi çok sıkmıyorum, mesela bir gün çok yediysem diğer günler dikkat ediyorum oluyo bitiyo. Ama prensip olarak börek çörek hamurişi tatlıları, kola, şarküteri vs yemiyorum. Bu yiyecekler bana kaloriden baika birşey vermiyor, vazgeçilmezim pirinç pilavıyla bile aram bozuldu yani:)) Ayda yıldabir misafir geklince bulgur yapyorum,

sence asumanımm şimdi de sene sonu raporları doluyor hala uğraşıyorum gelişim raporu yani karne hazırlıyorummmm bir tatil geleydiiiiişaftım kaydı vallaaaaa

Kolay gelsin canım..Özledik seni..Tatil geleydi eyiydi.:)

iyi gecelerr canımmmmmmm

İyi geceler arkadaşlar, hem geçmişe göz aıyorum hem de resim yüklemeye çalışıyorum :) Bilgisayara aktarıyorum şimdi, azzzz sonra kk'ya da yüklerim :)

hepiniz beni düşünüp yazmışsınız bunun için çok mutlu oldum ama ben normalde az yemiyorum gayet dengeli besleniyorum.fakat haftasonu ipin ucunu kaçırdığımdan onları dengelemek için 2 gün çok az yiyecektim.bugün çok yedim dediğimde o planladığım programa göreydi yoksa elbette ki çok değil 920 kalori falan ediyo.sonuçta ben de farkındayım sürekli az yiyerek kilo verilemeyeceğinin.belki bu çok fazlası olmayanlar için olabilir ama benim yolum gerçekten uzun bir süre sonra sıkılıp bırakacağım bir diyet yapamam.arada sırf vücudu şaşırtmak için az ya da çok yiyiyorum hepsi bu

çok yedigin 1 gün de yazda dünya gözüyle görelim canım

zeynep ablacım nasılsın
iyi olmaya çalışıyorum..sizler nasılsınız.
Bende çok sevindim zeynep'i gördüğüme ama gitmiş

yok canım gitmedim..tam mesajı yazdım elektrikler gitti.3 kez geldi gitti.mum arama derdine düştüm.mesaj da gitmiş.
ben dün altınoluğa geldim.ankara maceram bitti...bir daha zor giderim.
hergün yağmur fırtına..evde hapis bana göre değil.buraya geldim fırtına yok ama yağmur devam ediyor.
en azından durunca bahçeye çıkıyorum.
evime geldim.küçükmüş,eşyalar eskiymiş..kime ne?yuvam burası..fourleksleri jakuzileri onların olsun.
''melali anlamayan nesle aşina değiliz diyen ahmet haşimmiydi? ne kadar doğru demiş.
biraz hüzne ara verme vakti..hoşgeldin bundan sonraki hayatım..
Nerde kalmıştık???

Evet çocuklarımın doğum günlerinde böyle tavan yapıyor duygusallığım :) Ama babası kılıklı oğlum hiiiiç sallamadı doğum gününü, akşam anlatıyorum doğum gününü, nasıl doğduğunu nasıl büyüdüğünü filan, karşılık olarak Hüdayda şarkısını söylüyor karşımda velet :)) Pepe'den öğrenmiş :)))
Çok sağol Banucum güzel dileklerin için. Bence sen çok iyi bir insan olduğun için karşındakini de öyle görüyorsun Pasta konusunda da haklısın, tam bir kalori bombasıydı :)) Ne yazık ki ben yarım dilim yedim :)

Hiç katılmıyorum canım Yenacığım, daha doğrusu birinin iradesi var, diğerinin yok diye olmuyor bu işler bence. Evet herkesin zayıflık gösterdiği dönem oluyor. Ama şartlar ve motivasyon unsurları bir arada olunca başarı geliyor. O arkadaşın da iradeli değildi zamanında, yoksa 30 kiloyu nasıl alsın? Ya da ben nasıl aldım, diğer arkadaşlarımız? Ben şu anda 6 sene önceki kiloma inebildim ancak. Demek ki en az 6 sene böyle gezdim, bir 4 sene de 10-15 kg fazlalığım olduğu zamanı ekle, 10 senedir fazla kiloluyum. Bu 10 sene içinde çeşitli teşebbüslerim oldu ama hiç 1-2 bedenden fazla zayıflayamadım. Herkesin bi kırılma noktası var bence, o eşiği geçince oluyor işte. Herkes başarabilir o zaman. Bravo dediğimiz insanlar da zamanında 10 kere başlayıp 20 kere bırakmış insanlar. Asuman da ne güzel açıklamış. O yüzden hiç iradesiz filan deme benim arkadaşıma :)) Boşver yavaş olsun bizim olsun, 4 ayda değil de 1 senede, 2 senede verelim kalıcı verelim

Ablacığımmmmm hoşgeldin
Özledik seni yaa Bencede en güzeli insanın kendi evi. İnan çoğu insanda artık öyle bir hale geldiki bunlara bende dahilim : ufacıkta olsa bahçeli bir evim olsun diyenlerden
Rabbim bundan sonrası için sana sabır, huzur ve sağlık versin Geri kalan herşeyin sen zaten üstesinden gelebilecek kadar güçlü bir kadınsın İyiki varsın

Canım, sen çok genç bir arkadaşımızsın, bu yüzden motivasyonun da çok yüksek ve bu çok iyi. Sadece ileriki yıllarda sıkıntı çekmemen için metabolizmanın dengesini koruman gerektiği için uyarıyoruz. Sen kastan kilo kaybedersen -ki buraya yazdığın menüler hep çok az, kastan veriyorsundur o durumda- daha sonra metabolizman çok az enerji harcamaya başlar, ilerde az yesen de kilo veremezsin. Ayrıca kaybettiğin kas dokusunun yerini hızla yağ dokusu doldurur, tekrar kilo alabilirsin. Umarım bunların hiçbiri olmaz, kaybettiğin kiloları korur, sağlıklı biçimde ideal kilona erişirsin. Bir yandan spor da yapıyorsun, bu kas oranını artırken sırf çok az yediğin için diğer yandna kas kaybediyorsan emeklerine yazık olur...

Sende bu azim ve motivasyon varken emeklerinin boşa gitmemesi için yazmış arkadaşlarım. Fırsatını bulduğun anda bir beslenme uzmanına danışıp uzun vadede sana rehber olacak bir liste edin bence. Daha önce gittiğin diyetisyen ya da başka biri. Bu şekilde ufak tefek eklemelerle daha kalıcı şekilde hedefine ulaşırsın...

bende hepinizi özledim.geceleri giriş yapmadan sizleri takip ettim.herzaman olmasada..ama elim klavyeye gitmedi.
benim evim 3 katlı bir evin yüksek girişi.balkonlarla 70m2.ama bana yetiyor.
sadece ankara dönüşü japon komşumla ayrılmak zoruma gitti.hergün görüşüyordum.
burda hiç türk dostu yok.çatpat ing.birbirimize yemek yapıyorduk.ben suşi çeşitlerini o da dolma.çiğ börek çeşitlerini tattı.
ne kadar beklenen birşey olsada insan alışamıyor sevdiğinin yokluğuna.allah kabullenme gücü versin.
neleri arkada bıraktı bu gönül ..ve daha neleri bırakacak..bir gün de kendini..o güne dek gelen hayırla dolu olsun..hepimiz için..
evime hoş gelmişim..burası da yuvam..nasılsınız çocuklarım??

Kızlar size doyu olmaz ama ben yatıyorum artık

Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

Benim bir haftadan beri kahvaltıda favorim :) Domates. yeşil biber, acı tercihimdir,2-3 dal taze nane doğruyorum.üzerine az zeytinyağı birazcıkta kimyon..
NEfis bişey oluyor bir tabak yiyorum 2-3 dilim ekmekle..:)
afiyet olsun canım kimyon farklı geldi denemek lazım bu karışıma peynir de yakışır tabii
ben de acıktım ama arkadaşlarla yaptığım ikindi kahvaltısından sonra patates salatası yemiştim az yağlı ve bol yeşillikliydi ama yine de nişasta acıktırdı işte senin de akşam az olmuş aslında cacık yapıp yesen olurdu beni tok tutuyor

sence asumanımm şimdi de sene sonu raporları doluyor hala uğraşıyorum gelişim raporu yani karne hazırlıyorummmm bir tatil geleydiiiiişaftım kaydı vallaaaaa
kıyamam canım az kaldı artık benim büyük kzımda çok bunaldı ve yoruldu ona da sbaret 3 gün kaldı diyip duruyorum
ben de çocuk var eşim de sever gelen giden derken uzaklaşamasam da epeyce azalttım bu tarz yiyecekleri
gazlı içeceği tamamen çıkardım hayattan zaten pilav ve makarna da öyle sayılır arada ben de bulgur pilavı yiyorum

ablacım bundan hayatın sonraki hayatın huzurlu sağlıklı olsun inşallah azıcık aşım kaygısız başım en iyisi de bu zaten
ankaradayken görüşme imkanımız olsaydı ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…