- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aslında vucuttaki kas oranına bağlı bu kalori miktarı. Mesela bana zayıflamam için 1300 kalori veriyor diyetisyen ve kas oranım fena değil. Normalde benim kilomu korumak içinse 1500 kalori almam gerekiyor. Zaten şu aralar sınavdan dolayı kilo korumasayım. Senin de dediğin gibi günde 1500 kalori alarak ve haftada en az 4 kez yürüyüş yaparak da kilo verilir ama ayda 4 değil belki 2kg verilir. Zaten ben fazlasını istemiyorum. Vermem gereken 10 kilo kaldı onu da sınavdan sonra halledicem bakalım
Valla ben şu an öyle bir psikolojideyimki evde kek börek olsa yuvarlıycam sürekli. Özellikle stresli oldugum dönemlerde hamurişi yediğimde hiç yememiş gibi oluyorum, allahtan evde yok bu tazr şeyler. Dayım malatya peyniri gönderdi ev yapımıi azıcık suda bekletiyorum tam istediğim gibi tuzsuz oluyo, acıktıkca ondan atıyorum agzıma ekmeksız ya da yarım dılım ekmekle. Tahmının gunde 1500 kalorı alıyorumdur. Ama bılıyorumki şu ara yemek zorundayım yokda aç kalırsam daha fena şeyler olabilir
Bu arada yarım yaglı yogurttan normal yogurta geçtim. Artık 10 kilom kaldı nasılsa vucut alışsın tam yaglı yogurta, hayat boyu lıght yogurt yemıycem nasılsa
Ama sen şu sıralar sürekli oturup ders çalışıyorsun öyle oluncada yemek düşünmemek kaçınılmaz yinede iyi dayanıyorsun.
kahvede tokluk sağlıyor seviyorsan günde 1-2 fincan içersin..
Afiyet olsun peynir..bende çok severim peyniri hem tok tutuyor..
Normal yoğurda geçtiysen kendinde mayalamaya başlarsın sınavdan sonra.. çok daha lezzetli.zaten onun tadına alışınca hazırlar pek hoşuna gitmez artık..
hoşgeldin canımyine kimler yordu seni
tamamen katılıyorum dediklerine canım
ben de aynen senin gibi en fazla versem versem 10 kilo daha vermek istiyorum onda da acele etmeyeceğim ayda 2kilo yeter bana da
zaten 7 aydır felan korudum kilomu herşeyden yedim dengeleyerek yani diyet sonrası ormal beslenmeye hazırım diyebilirim yürüyüşü de yerleştirdim hayatıma şükür
sence asumanımm şimdi de sene sonu raporları doluyor hala uğraşıyorum gelişim raporu yani karne hazırlıyorummmm bir tatil geleydiiiiişaftım kaydı vallaaaaa
KArnım çok acıktı benim akşam yemeğinde kabak yemeği ve çorba vardı ben öğlen çorba yedim diye akşam yemek istemedim sadece kabak yetmedi sanırım salata yapmayada üşendim salatalık dilimlemiştim..
Yazdığım domatesden canım çekti.:) Uyuyayım en iyisi :)
İyi geceler arkadaşlar..
hepiniz beni düşünüp yazmışsınız bunun için çok mutlu oldum ama ben normalde az yemiyorum gayet dengeli besleniyorum.fakat haftasonu ipin ucunu kaçırdığımdan onları dengelemek için 2 gün çok az yiyecektim.bugün çok yedim dediğimde o planladığım programa göreydi yoksa elbette ki çok değil 920 kalori falan ediyo.sonuçta ben de farkındayım sürekli az yiyerek kilo verilemeyeceğinin.belki bu çok fazlası olmayanlar için olabilir ama benim yolum gerçekten uzun bir süre sonra sıkılıp bırakacağım bir diyet yapamam.arada sırf vücudu şaşırtmak için az ya da çok yiyiyorum hepsi bu
iyi olmaya çalışıyorum..sizler nasılsınız.zeynep ablacım nasılsın
Bende çok sevindim zeynep'i gördüğüme ama gitmiş
Evet çocuklarımın doğum günlerinde böyle tavan yapıyor duygusallığım :) Ama babası kılıklı oğlum hiiiiç sallamadı doğum gününü, akşam anlatıyorum doğum gününü, nasıl doğduğunu nasıl büyüdüğünü filan, karşılık olarak Hüdayda şarkısını söylüyor karşımda velet :)) Pepe'den öğrenmiş :)))....Ne güzel , ne duygulu anlatmışsın doğum günü çocuğu annesi..
acaip bir sevgi değilmi.? üzerine hiç bişey yok..Bazende tuhaf geliyor bana böyle karşılıksız deli gibi sevmek,deli gibi korumak..
Çok sağol Banucum güzel dileklerin için. Bence sen çok iyi bir insan olduğun için karşındakini de öyle görüyorsun....Canım ya ne kadar yüreği güzel ve hashassın
Evlatlarına olan sevginide okadar güzel dile getirmişsin ki gerçekten sana hayran olmamak mümkün değil
Ne güzel pastasınıda yapmışsınYemesekte ( eminim çok lezzetlidir ama kilo yapar biz yemeyelim ) inşallah en azından resimlerini görürüz
Rabbim senin ve ailenin sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmesini nasip eder
..
...Bir arkadaşımdan bahsettmiştim hatırlarsan eşinin sürekli kilosunu yüzüne vurmasından en son sağlık sorunu yaşamaya başladığından ..Bugün aradı diyetisyenden dönüyormuş taam 30 kilo olmuş verdiği kilo..4 ay gibi bir sürede..
Çok sevindim fakat öte yandan içim buruldu..benim neyim eksik diye gerçi eksiğimi biliyorum İRADE..
Neyse en azından o kurtuluyor..Kader mahkümu olaraktan :)
iyi olmaya çalışıyorum..sizler nasılsınız.
yok canım gitmedim..tam mesajı yazdım elektrikler gitti.3 kez geldi gitti.mum arama derdine düştüm.mesaj da gitmiş.
ben dün altınoluğa geldim.ankara maceram bitti...bir daha zor giderim.
hergün yağmur fırtına..evde hapis bana göre değil.buraya geldim fırtına yok ama yağmur devam ediyor.
en azından durunca bahçeye çıkıyorum.
evime geldim.küçükmüş,eşyalar eskiymiş..kime ne?yuvam burası..fourleksleri jakuzileri onların olsun.
''melali anlamayan nesle aşina değiliz diyen ahmet haşimmiydi? ne kadar doğru demiş.
biraz hüzne ara verme vakti..hoşgeldin bundan sonraki hayatım..
Nerde kalmıştık???
hepiniz beni düşünüp yazmışsınız bunun için çok mutlu oldum ama ben normalde az yemiyorum gayet dengeli besleniyorum.fakat haftasonu ipin ucunu kaçırdığımdan onları dengelemek için 2 gün çok az yiyecektim.bugün çok yedim dediğimde o planladığım programa göreydi yoksa elbette ki çok değil 920 kalori falan ediyo.sonuçta ben de farkındayım sürekli az yiyerek kilo verilemeyeceğinin.belki bu çok fazlası olmayanlar için olabilir ama benim yolum gerçekten uzun bir süre sonra sıkılıp bırakacağım bir diyet yapamam.arada sırf vücudu şaşırtmak için az ya da çok yiyiyorum hepsi bu
Ablacığımmmmm hoşgeldin
Özledik seni yaaBencede en güzeli insanın kendi evi. İnan çoğu insanda artık öyle bir hale geldiki bunlara bende dahilim : ufacıkta olsa bahçeli bir evim olsun diyenlerden
Rabbim bundan sonrası için sana sabır, huzur ve sağlık versinGeri kalan herşeyin sen zaten üstesinden gelebilecek kadar güçlü bir kadınsın İyiki varsın
afiyet olsun canım kimyon farklı geldi denemek lazım bu karışıma peynir de yakışır tabiiBenim bir haftadan beri kahvaltıda favorim :) Domates. yeşil biber, acı tercihimdir,2-3 dal taze nane doğruyorum.üzerine az zeytinyağı birazcıkta kimyon..
NEfis bişey oluyor bir tabak yiyorum 2-3 dilim ekmekle..:)
ben de acıktım ama arkadaşlarla yaptığım ikindi kahvaltısından sonra patates salatası yemiştim az yağlı ve bol yeşillikliydi ama yine de nişasta acıktırdı işte senin de akşam az olmuş aslında cacık yapıp yesen olurdu beni tok tutuyorKArnım çok acıktı benim akşam yemeğinde kabak yemeği ve çorba vardı ben öğlen çorba yedim diye akşam yemek istemedim sadece kabak yetmedi sanırım salata yapmayada üşendim salatalık dilimlemiştim..
Yazdığım domatesden canım çekti.:) Uyuyayım en iyisi :)
İyi geceler arkadaşlar..
kıyamam canım az kaldı artık benim büyük kzımda çok bunaldı ve yoruldu ona da sbaret 3 gün kaldı diyip duruyorumsence asumanımm şimdi de sene sonu raporları doluyor hala uğraşıyorum gelişim raporu yani karne hazırlıyorummmm bir tatil geleydiiiiişaftım kaydı vallaaaaa
ben de çocuk var eşim de sever gelen giden derken uzaklaşamasam da epeyce azalttım bu tarz yiyecekleriSen çok iyi dengeliyorsun zaten. Ben de öğrendim sayılır gerçi ama sana yetişemedim daha. Artık kendimi çok sıkmıyorum, mesela bir gün çok yediysem diğer günler dikkat ediyorum oluyo bitiyo. Ama prensip olarak börek çörek hamurişi tatlıları, kola, şarküteri vs yemiyorum. Bu yiyecekler bana kaloriden baika birşey vermiyor, vazgeçilmezim pirinç pilavıyla bile aram bozuldu yani:)) Ayda yıldabir misafir geklince bulgur yapyorum,
iyi olmaya çalışıyorum..sizler nasılsınız.
yok canım gitmedim..tam mesajı yazdım elektrikler gitti.3 kez geldi gitti.mum arama derdine düştüm.mesaj da gitmiş.
ben dün altınoluğa geldim.ankara maceram bitti...bir daha zor giderim.
hergün yağmur fırtına..evde hapis bana göre değil.buraya geldim fırtına yok ama yağmur devam ediyor.
en azından durunca bahçeye çıkıyorum.
evime geldim.küçükmüş,eşyalar eskiymiş..kime ne?yuvam burası..fourleksleri jakuzileri onların olsun.
''melali anlamayan nesle aşina değiliz diyen ahmet haşimmiydi? ne kadar doğru demiş.
biraz hüzne ara verme vakti..hoşgeldin bundan sonraki hayatım..
Nerde kalmıştık???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?