slm kızlar yine topik çok sessiz hayır olsun inşallah bende pek yazamıyorum bu ara kızlar ben bu hafta toparladım kendimi 2 haftadır bayağı bi salmıştım inşallah bu hafta güzel gider cuma günüde güzel bir bildirim yaparım yazın diyet yapmak zor oluyo gerçekten en güzel zaman şubat mart nisan herneyse kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var bu balıkesir akçay edremit tarafında yazlığı olan arkadaşlar vardı biz düşündük taşındık ailecek bi yazlık kiralamaya karar verdik bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba yalnış hatırlamıyorsam mutluların yazlığı vardı orda banularında bir akrbasının yardımlarınız bekliyorum kızlar
Bizimki afroditte ama altinolugun ici de guzel. Deniz harika zaten. Yazlik ivir zivir tezgahlari aciliyor gece gunduz ve bir suru kitapci var ozellikle cok gece hayatina yahut hareketli bir tatil yerine yer icer yuzer dinlenirim dersen ben seviyorumhavasi cok temiz. Etrafta araban da varsa gezicek yerler de var guneye gore daha uygun
günaydın güzeller
kapanış da açılış da benden olmuş hadi kalkın gari
öğleden önce yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım inşallah
Erken kalkmak kilo vermede çok etkili yöntemlerden biri bence. Tebrik ederim geç yatmanıza rağmen erken kalkmanızı :)
hıhı canım şirkettende öyle diyorlarsanada çok geçmiş olsun canım benim dikkat edin kendinizee yat dinlen vallaaa:))
iyi olana kadarda kalkma:))
teşekkür ederim umutcum..çirkin doğanlar konusunda sana katılıyorum oğlum doğduğunda hastaneye ziyarete gelen gelen annemin ayyyy ne kadar çirkin demesini hiç unutamam ve her fırsatta söylerim anne bari yüzüme söylemeyeydin iyiydiama çirkin doğanlar gerçekten güzelleşiyor bence, güzel doğanlar da büyüdükçe değişiyor :) çirkin ördek yavrusu hikayesinin böyle bir durumdan ilham aldığını düşünmüşümdür ben hep :)
çok geçmiş olsun.mide ilacı, en azından anti asit gibi bir şeyler, çiğneme tableti filan alsan rahatlar mısın acaba?
ablacım nasılsın evine hoşgeldiniyi olmaya çalışıyorum..sizler nasılsınız.
Yok canım gitmedim..tam mesajı yazdım elektrikler gitti.3 kez geldi gitti.mum arama derdine düştüm.mesaj da gitmiş.
Ben dün altınoluğa geldim.ankara maceram bitti...bir daha zor giderim.
Hergün yağmur fırtına..evde hapis bana göre değil.buraya geldim fırtına yok ama yağmur devam ediyor.
En azından durunca bahçeye çıkıyorum.
Evime geldim.küçükmüş,eşyalar eskiymiş..kime ne?yuvam burası..fourleksleri jakuzileri onların olsun.
''melali anlamayan nesle aşina değiliz diyen ahmet haşimmiydi? Ne kadar doğru demiş.
Biraz hüzne ara verme vakti..hoşgeldin bundan sonraki hayatım..
Nerde kalmıştık???
günaydınnnngünaydın güzeller
kapanış da açılış da benden olmuş hadi kalkın gari
öğleden önce yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım inşallah
günaydın canım geçmiş olsunnnngünayydınnnnn çocuklardan sonra sıra bende bademcikler fena şişmiş soğuk ta iççmedim amma anlamadımm
kahvaltıya kkızım yutamıyo diye kuymak yaptımm 2 kaşık ondan yedim 1 dlm ekmekle
herkeze mutlu günlerrrrr
mutlu demişken mutlu uğramaz olduuu kaçamak yapmıyodur inşallahhh
teşekkür ederim umutcum..çirkin doğanlar konusunda sana katılıyorum oğlum doğduğunda hastaneye ziyarete gelen gelen annemin ayyyy ne kadar çirkin demesini hiç unutamam ve her fırsatta söylerim anne bari yüzüme söylemeyeydin iyiydine bileyim büyüynce böyle yakışıklı olacağını çok çirkindi der
Geçmiş olsun Ayşeciğim, mideni mi şüttün yoksa yediğin bir şey mi zehirledi sen?
Yaa kizlar benim durumum cok vahim yaa ben nerdeyse gecen yaz baspadigim kiloya geri dondumutancimdan buraada bisii yazamiyorum. Resken giysilerimin hicbiri olmuyo.sil bastan eeeen basa dondum. hayir bide su var bunun farkindayim, herkes farkinda ama bende hareket yok.kendime sasiyorum gecen yaz nekadar guzel vermistim yaa...... ne yapacagimi nerden baslayacagimi bilmiyorum... kendimi kisiliksiiiz,nefsine hakim olamayan bir mahluk olarakgoruyorum... aysemin numarasini beyza ablamin numarasini kaybettim
..nerdennasil basliicami bilmiyorum........
günayydınnnnn çocuklardan sonra sıra bende bademcikler fena şişmiş soğuk ta iççmedim amma anlamadımm
kahvaltıya kkızım yutamıyo diye kuymak yaptımm 2 kaşık ondan yedim 1 dlm ekmekle
herkeze mutlu günlerrrrr
mutlu demişken mutlu uğramaz olduuu kaçamak yapmıyodur inşallahhh
bilmiyorumki cnm zehirlenme değil sanırım çünkü dışardan bişey yemedim
evden yediklerimden olsa sadece bende olmaz sanırım
baş ağrım geçmedi hala tansiyonum çıkıyo 2 gündür
kilo almaya başladım ya hastalık başladı artık(
yazık ediyorum kendime çok yazık
annem geldi saolsun zorla yediriyo bana uff
cnm özelden msj atıyorum numaramı şimdi
ayşeciğim sana da çokkkkk geçmiş olsun.
sana söyleyeceklerimi biliyorsun kendine yazık etme konusunda... bişi yazmıyorum artık...
ama emirrrrrr ama emirrrr çokkkkkkk tatlıo pırıl pırıl parlayan gözlere, bakışlara, pozlara bayıldım. çokkkkk tatlıııı çoookkk Allah analı babalı büyütsün, bahtını açık etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?