Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gece gece resimlerle uğraştım ama iyi olanları yükleyemedim arkadaşlar. Makine ile çektim çoğunu, net resimlerin çözünürlüğü yüksek, kk kabul etmiyor 2 mb üstünü, bu bilgisayarda resim küçültme de yapamadım. Yapılamıyor daha doğrusu baştan windows yüklemek lazım. Neyse kötü resimlerden ayıklayıp koydum ben de, pastanın temiz tabakta maytaplı filan görüntüsü vardı mesela ya da çocukların masa başı görüntüleri, benim boy fotoğrafım, hepsi güme gitti :))

Bu hafta listeyi hep es geçtim ben ya Bu hazırlıklar beni çok oyaladı, yürüyüşler kaldı, su çok az içiyorum. Bugün feci kaçamaklarım oldu, sabahki pasta hadi neyse de akşam yemeğinde 3-4 köfte, el kadar tırnaklı pide yetmedi 1 lahmacun, yetmedi ondan bundan bi ısırık (( Sapıttım epey

Bu saatte kimseler kalmadı ama ben gene de iyi geceler dileyeyim :) Yarın güzel bir gün olsun :)

ben de yatayım sabah kalkamamaktan çok korkuyorum kızımın sınavları var mutlaka okula gitmesi gerekiyor çünkü
iyi geceler umutcum resimler de pasta da harika ben çok beğendim oğluşuna da bayıldım çok tatlı maşallah Allah bağışlasın

günaydın güzeller
kapanış da açılış da benden olmuş hadi kalkın gari
öğleden önce yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım inşallah

Bizimki afroditte ama altinolugun ici de guzel. Deniz harika zaten. Yazlik ivir zivir tezgahlari aciliyor gece gunduz ve bir suru kitapci var ozellikle cok gece hayatina yahut hareketli bir tatil yerine yer icer yuzer dinlenirim dersen ben seviyorumhavasi cok temiz. Etrafta araban da varsa gezicek yerler de var guneye gore daha uygun

günayydınnnnn çocuklardan sonra sıra bende bademcikler fena şişmiş soğuk ta iççmedim amma anlamadımm
kahvaltıya kkızım yutamıyo diye kuymak yaptımm 2 kaşık ondan yedim 1 dlm ekmekle

herkeze mutlu günlerrrrr

mutlu demişken mutlu uğramaz olduuu kaçamak yapmıyodur inşallahhh

bende şimdi senden bahsediyodummm

SABAH GEÇ KALDIM İŞE UYANAMADIM DA =))

kahvaltı da hazırlayamadığım için simit yedim çok afedersiniz....
neyse güzeller işimin başına döneyim takipdeyizm yazılarınızı haberiniz olsun

Günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah..ben giremiyorum ne zamandır cuma günü bildirim yapmayı da unutmuşum:)
annem,ananaem dedem geldi kalabalıktık..onlar gitti annem kaldı geziyoruz hep o yüzden giremiyorum kusuruma bakmayın.yürüyüşler aksadı,,rejim sekteye uğradı kesin kilo almışımdır diye tartıya çıkmaya korkarken bu sabah tüm cesaretimi toplayıp tartıya çıktım vee ne göreyim 106,8 koşturmacadan kilo bile vermişim:))bi süre bu düzen devam etçem inşallah faydasını görürüm:))
yine yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın

sanada çok geçmiş olsun canım benim dikkat edin kendinizee yat dinlen vallaaa:))
iyi olana kadarda kalkma:))
hıhı canım şirkettende öyle diyorlar çok istedim ama o dediğin çok zor be güzelim öğleden sonrası için bile izin alamadım...neyseki bugün daha iyiyim şükür...
teşekkür ederim umutcum..çirkin doğanlar konusunda sana katılıyorum oğlum doğduğunda hastaneye ziyarete gelen gelen annemin ayyyy ne kadar çirkin demesini hiç unutamam ve her fırsatta söylerim anne bari yüzüme söylemeyeydin iyiydine bileyim büyüynce böyle yakışıklı olacağını çok çirkindi der
ablacım nasılsın evine hoşgeldin
günaydın güzeller
kapanış da açılış da benden olmuş hadi kalkın gari
öğleden önce yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım inşallah
günaydınnnn
günaydın canım geçmiş olsunnnn

canım arkadaşlarım,
bizim net problemleri duzeldi inşallah cepten girmek çok zor net problemleri yazmayı engelliyor ama okudum hemen hemen herşeyi.

ben 10 gündür koptum gidiyorum.ne yuruyus ne diyet. dun de bir boğaz ağrısı başladı sabah kalktım öksürük, tam oldum.

okusam dahi özledim sizi.

herkes bugun inşallah sağlıklı huzurlu ve mutlu bir güne uyanmıştır.

cansel canım benim o ceketin vardır bir farkı kazıklansan bile bir daha o mağazadan alışveriş yaparken daha dikkatli olursun bu olayında hayrı vardır. sakın dertlenme. daha ben 1 hafta önce sözde indirim yaptırmak için adamla pazarlık ederken adamın söylediğinin üstü para verip çanta aldım. o an kafam karıştı dilim surçtü falan diye kendimi avutuyorum. sonra amannn dedim olacağı varmış adam kazık atmadı resmen ben kendi böğrüme kazığı attım. boşverrrr daha neler oluyor bak.

umut oğluna bayıldım maşallah çok güzel Allah bahtını güzel yapsın. doğum gününüz kutlu olsun tekrar.

beyzacım sizinde doğum gününüzü kutlarım. annemle resimlere baktık tekrar kızların hepsi çok güzel dedi özellikle de senin gamzelere bayıldık...

efsunluuuuuu hoşgeldn tekrar bana yol göster de vereğim su son 15 kg yoruldum valla artık diyet kilo işlerinden ama ne yapayım şimdi bıraksam 3 aya kalmaz 100 bulurum yıne...

elif yok bir ceee dedi kayboldu..

özka iyi çalışmlar arada uğra ama....

benim oğlanda pek çirkin doğdu(sonraki hallerine oranla) hatta 1 aylık olduğunda hala 3200 geliyor du kapkara tüylu ve buruş buruş tu. e o zamanda bana dunya güzeli geliyordu. saçları vardı kurbağa gözleri ile çok sevimliydi. 4 aylıkken kilo hala tam dolmadı ve saçlarda dökülmeye başladı tam oldu yani. tabi bana yine dünya güzeli. ama ben de herkes gibi oğlumu çirkin diye severim. ablamda öyle söyler.(onunkiler doğduğunda resmen doğumhaneyi aydınlatmışlardı pembe beyaz tombik ve 3-4 cm sık saçlarla doğdular sarışın mavi gözlü tombik bebekler) onunkilerin yanında çirkin ötesi benimki. ablamın bir arkadaşı birgün, benimkinin resimlerini gösterip çirkin diye severken ablama dayanamayıp ne olur mutlunun yanında böyle konuşma çok uzulur demiş. sonra dan da bu çocuğun güzelleşeceğine hiç inanamadım demişti. valla annelere hep güzel hepppp güzel bizim için sorun yok zaten

Geçmiş olsun Ayşeciğim, mideni mi şüttün yoksa yediğin bir şey mi zehirledi sen?

bilmiyorumki cnm zehirlenme değil sanırım çünkü dışardan bişey yemedim
evden yediklerimden olsa sadece bende olmaz sanırım
baş ağrım geçmedi hala tansiyonum çıkıyo 2 gündür
kilo almaya başladım ya hastalık başladı artık (
yazık ediyorum kendime çok yazık
annem geldi saolsun zorla yediriyo bana uff

cnm özelden msj atıyorum numaramı şimdi

yapıyom fıstık, ama toparlanmam sart yoksa ruyamda görücem yaz sonu 7 lerin başı 6 sonu kiloları... şimdi alamanya işi var. orda bira sosisli elma şarabı ve elbette çeşit çeşit çikolata ve pastalar varrrrr ne yapacağım bilemiyorum. inşallah gezerken azıcık eritirim de çok abartmadan dönerim.

ayşeciğim sana da çokkkkk geçmiş olsun.

sana söyleyeceklerimi biliyorsun kendine yazık etme konusunda... bişi yazmıyorum artık...

ama emirrrrrr ama emirrrr çokkkkkkk tatlı o pırıl pırıl parlayan gözlere, bakışlara, pozlara bayıldım. çokkkkk tatlıııı çoookkk Allah analı babalı büyütsün, bahtını açık etsin.

yrn diyetisyen randevum var ve ben yine kilo aldım kesin tartıya bile çıkmıyorum korkudan oyy oyyy
annem ve emir çarş. günü gidicekler 1 ay burda yalnız olucam bahanemde olmıcak o 1 ayı iyi değerlendirip bol bol yürüyüş yapmam lazım zayıflamam şart tansiyonum çıkmaya başladı yine gee horlamamdan eşim uyuyamıyo

günaydın güzeller...

topik baya yavaş ilerliyor bu sıralar herkesler nerelerde bakıyım?
Elif isteme nişan işlerinemi daldın güzelim nerdesin.ne heyecanlısındır şimdi sen...Allah tamamına erdirir inşallah..

Sarı civciv bir görünüp bir yok oluyorsun canım neden üzülüyorsun bende nerdeyse aynı yerde sayıyorum ama kopmuyorum sıkıntı kopmaktan kaynaklanıyor.

Umut oğluşun çok tatlı maşallah

hava bi ısınıyor bi soğuyor hastalık zamanı şimdi sürekli hapşırıyorum. kalın yorganla sıcakladım, inceyi örttüm üşüdüm napıcamı şaşırdım yahu..
hasta olanlara geçmiş olsun...

sabah
2 dilim kepek ekmek
çeyrek halanmış yumurta
lor peyniri
salatalık domates
2tk kuşburnu marmelatı

ara
1 bardak süt
1 ısırımlık kek parçası (şam kurabiyesi)

öğle
1karnıyarık
1 dilim kepek ekmek
yoğurt

arada
1 elma
10 badem

akşamı şuan düşünüyorum...

güzel bereketli bir gün diliyorum herkese...

biliyorum canım biliyorum ama uygulamada tık yok işte
emirle dalokayı tatil dönüşü getirelim bir araya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…