Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım 1 ay çocuk yok eşinide kandır beraberce yapın yürüyüşü ve sağlıklı beslenmeyi...üzülme lütfen o döngüyü çok iyi biliyor ve seni çok iyi anlyıorum ama başka yolu yok...

günaydın arkadaşlar herkes sizin desteğine ihtiyacım var bir süredir üyeydim uzaktan takiple yetindim bir süre ama artık çok bunaldım bir an önce kurtulmak istiyorum 3lü hanelerden haşimato hastasıyım hayatımı zehir etti bu hastalık yıllardır başım dertte haftada 2 kilo alabiliyorum her zaman aç gezmeme rağmen düzenli yürüyüşler yapıyorum ama hala tam anlamıyla 7 gün yapamıyorum düzenli

inşallaaaaaaaaaaahhh amiin allahım bizede göstersin o günleri:))
bol kalorili belli zaten öyle olmasa güzel olmazki
sen müsait olunca bi ara tarif gönderirsin hemen denemk istıyorum azıcık yerimmmi acaba????

belli beli sormaya gerek yok zaten yaramassss senii
kayın anneler kalıcımı yahu ne zaman gidiyolar..
özledik senii

evet canım 1 ay çocuk yok eşinide kandır beraberce yapın yürüyüşü ve sağlıklı beslenmeyi...üzülme lütfen o döngüyü çok iyi biliyor ve seni çok iyi anlyıorum ama başka yolu yok...

cnm emir yokken bolca sebze yapıcam pilav ve makarna yapmıcam eşim istesede bakalım
ve hergün mutlaka yürücem 1 ay en azından 105-106 kiloyum offfff offf

Ben malatya peynirim köy biberim domates salatalığım ve 2 dilim ekmeğimle kahvaltımı yaptım

yazılanları okuyup yeşil çayımı içiyorum veee ders beni bekliyor. Dün 75 kiloyu gördüm ya daha da gam yemem. Tatile kadar kilo almamak mucize olucak sanırım ama yapabilirim inanıyorum.

Mutlu sen niye kaçamak yapıyodun bakimmm, ne güzel hergün yürüyodun sen.

Ayşe canım Anneler hep böylemi ya, benimkide gelmeden benle pazarlık yapıyodu, neymiş taze yaprak getircekmiş de dolma sarcakmış, ya dedin biz yemiyoruz, e ondan bişey olmaz, sen çok kilo vermişsin hasta olursun diyo bide:)) Canım kilo aldım diye kendini şartlandırma, dikkat edemesen de öyle 1 haftada kilo alınmaz hemen

Yeniden hoşdöndün yuvana,bizlere..
Seni çok özledik ve çok seviyoruz..

Madem evindesin yazın belki görüşme fırsatımız olur..beyzuşla geliriz. ben çocukları bırakırım bir gün bile süper olur..

yürüyüşümü yaptım geldim şimdi giyinip bir tanıdığın 40 mevlüdüne gideceğim artık ne yerim bilememakşam üstü de yürüyebilsem süper olur ama zor evde işler duruyor yemek de yok gibi

Bugün kontrolüm vardı diyetisyene..Sabah çıktığımda günlük güneşlikti, dönüşte yağmura bir tutuldum,gök yarıldı sanki..
Otobüs gecikti mahfoldum.
200 kalori azalttı listemi,sabah öğlen arası 2 porsiyon meyve , 5 bisküvi vardı onu tek porsiyon meyve yaptı..
Et 4 köfte kadardı 3 e düşürdü..Ben zaten o kadarını yemiyordum her öğün sevmiyorum çünkü peynir ekliyordum..
Ekmek 2 dilim azalttı..

Unutmadan yazayım beni çok sevindiren bir durum çünkü..

AÇlık şekerim 125 olan sonuç 100 olarak normale dönmüş..Tabii hala yüksek ama en azından referans değerin altında..
Kolestrol çok normal oda yüksekti..
Mucize oldu resmen..kilomda pek değişiklik yok ama olsun bu sonuçlar daha önemli..

Kızlar selammm. Sabah babamla yürüyüşe ve organik pazara gittik. Aslında istemeye istemeye gittim ama iyi oldu benim için :) Hem sohbet ettik biraz hem de yürüyüş yapmış oldum. Bu hafta bir kere daha yapabilsem bile fena sayılmaz :)) Yarın da diyetisyenden radevu almadım, sanırım gidemeyeceğim... Bu hafta telaşem var biraz, böyle olsun. Epeydir kalabalık misafir ağırlamıyordum, Pazar günü 25-30 kişi olacak gibi. Umarım bir sorun olmaz :) Az sonra çıkıp kızıma ayakkabı kendime d eşık bir bluz arayacağım, umarım bulabilirim.

İki gece evvel dolabı açıp karıştırdım, hamile kalmadna önceki pantolonlarımın hepsine girebiliyorum arkadaşlar :))) 44 bedene çok rahat sığıyorum artık demek. Azıcık belleri sıkı, onun için de mekik filan başlamam lazım herhalde... Bluzlarımın da hemen hepsi oluyor. ama bluzlar iyi durmadı, o zamna kilom aynı olsa da göbeğim yoktu pek, şimdi göbekle kötü durdular. Dökümlü güzel bir şey bulursam şık bir beyaz pantolonum var, onunla giyerim PAzar günü kızımın doğum günü partisinde.

Herkeste keyifler yerindedir umarım. Resimlere yaptığınız tatlı yorumlar için teşekkür ederim

Canım çok sağol. lezzet çok iyi oluyor artık da böyle şeker hamurlu süslemelerde acemiyim daha :) Gülleri güzel yapıyorum bir tek, o yüzden genelde çikolata kaplayıp üzerine hamurdan gül koyuyorum :) Vakit bulursam bir pasta dekorasyon kursuna gitmek istiyorum :))
Bu yaz belki ben de o tarafta olurum Mutlu? Bakarsın Banu, sen, ben oralarda buluşuruz :))
Geçmiş olsun canım, bol sıvı almaya çalış...
Sağol canım Bu aralar sne işi çok sıkı tut Mutlucuğum, sonra Almanya'da biraz gevşetirsin. Buradakileri ne zaman olsa tadarsın ama seyahatte herşeyden kızmak hoş olmuyor. O zamanı düşün, motive ol.
Tamam canım, gönderirim elbet. Ama bu hafta biraz civcivli benim, unutursam sen bana hatırlat gene olur mu :))

....
Yenacığım, çoook sevindim, gözün aydın canımmm.

eflal öncelikle hoşgeldin...
Haşimato hastası olman kilo vermeni biraz zorlaştırıyor ama imkansız hale gitirmiyor biliyorsun..kaç kilosun bilmiyorum fakat bi aç karına içtiğin ilacını unutmadan ve ara öğünleri atlamadan gayet iyi kilo verebilirsin ve muhakkak spor..istersen bi diyetisyene git o sana daha iyi anlatır.sakın moralini bozma..aslında haşimatolu olup çok yediği halde hiç kilo alamayanlarda var ... Biz yanında olucaz karar verirsen eğer..gerçi ben çok kilo veremedim daha ama en azından 2 li haneledeyim..hala savaş veriyorum ..kurtulucaz cümleten inşallah...

aaaa çok sewindim harika hem güzelleşiyoruz hemde sağlığımıza kavuşuyoruzz süpersin süpeeerrr:))
kilodan daha önemli bence

Tamam canım, gönderirim elbet. Ama bu hafta biraz civcivli benim, unutursam sen bana hatırlat gene olur mu :)

ben hiç unutacağımı sanmıyorumm tamam canım acelesi yok müsait olunca inşallah...
eski cicilerin içine girebilmek gibi güzel bi duygu yok ya
ben butun gün dolabımı deniyorum eskiden açıp bakasım bile gelmezdi:))

merhaba arkadaşlar bende 01/05/2012 tarihinde 98,3 ile akupunktura başladım .dünkü kontrolümde 91,6 yım.sizinle beraber belki daha motive olurum.

başım yine inanılmaz ağrıyo
öğleden önce hafiflemişti biraz ama yine arttı ilaç içmek istemiyorum artık yaa

dengesizin biri geldi bağırdı çağırdı şu tahlilleri doğru girermisiniz boş oturuyosunuz zaten yaptığınızıda yanlış yapıyosunuz diye
gıkımı çıkarmadan baktım neymiş yanlış olan diye
benim bi yanlışım yok malzeme olmadığı için farklı bir laboratuvara yönlendirmişler dolayısıyla da kaydını o bölüme yapmam gerekiyo
sabır allahım sabırrr
günde kaç tane böyle dengesiz insanla uğraşıyorum ben sayısını unuttum

başım yine inanılmaz ağrıyo
öğleden önce hafiflemişti biraz ama yine arttı ilaç içmek istemiyorum artık yaa

Geçmiş olsun ayşeciğim..Benimde başım ağrıyor bugün
Birde ben ilaç alsam bile geçmiyor ilginç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…