yrn diyetisyen randevum var ve ben yine kilo aldım kesin tartıya bile çıkmıyorum korkudan oyy oyyy
annem ve emir çarş. günü gidicekler 1 ay burda yalnız olucam bahanemde olmıcak o 1 ayı iyi değerlendirip bol bol yürüyüş yapmam lazım zayıflamam şart tansiyonum çıkmaya başladı yine gee horlamamdan eşim uyuyamıyo
inşallaaaaaaaaaaahhh amiin allahım bizede göstersin o günleri:))Sağol canım :)) Aslında tüm çocuklar güzel elbette, güzellikleri masumiyetlerinden geliyor çünkü. Ama insana kendi yavrusu daha güzel geliyor tabii. Boşuna dememişler kuzguna bile yavrusu şahin görünür diye :)) Huyları, şansları, bahtları güzel olsun. Ama çirkin doğanlar gerçekten güzelleşiyor bence, güzel doğanlar da büyüdükçe değişiyor :) Çirkin ördek yavrusu hikayesinin böyle bir durumdan ilham aldığını düşünmüşümdür ben hep :)
Canım, çok sağol güzel sözlerin için. Sen de çocuklarınla güzel günler yaşasın inşallah gelecekte. Pasta aslında çok özel bir tarif değil, kakaolu pandispanya pişirdim, 20 cm'lik çember kalıpta. Epey kabarınca üçe böldüm, çilek sosu pişirdim, çikolatalı ganaj yaptım, peynirli pastacı kreması yaptım. Her katı çilek sosu ile ıslattım, üzerine pasta kreması, üzerine çileğin taneleri ve muz dilimleri, üzerine çikolatalı ganaj ile doldurdum. En sonunda üzerini ganaj ile sıvadım, bir gece dolapta beklettim. Sabah da şeker hamuru ile kapladım. Ama oğlum Şimşek Mcqueen ile süsleme istemeseydi hiç kaplamazdım. Topiğimize hiç uygun olmayan çok kalorili bir pasta. Sadece özel günlerde ya da özel misafirlere pişirilebilir :)) Sen ne zaman pişirmek istersen bana mesaj at, ben sana gramına kadar detaylı tarif veririm
Selam kızzllarrr
Nurgülümmmm sen benim öğrenciliğimi , çocukluğumu bi göreydin "aman Allahım evlerden ırak " derdin haaa, anama bi sorr , nasıl bişeydimm , gerçi anacıım onu hiç üzmediğimi , ve çoook iyi bir evlat olduğumu söylüyor ,inansammmıkii
evet canım 1 ay çocuk yok eşinide kandır beraberce yapın yürüyüşü ve sağlıklı beslenmeyi...üzülme lütfen o döngüyü çok iyi biliyor ve seni çok iyi anlyıorum ama başka yolu yok...
iyi olmaya çalışıyorum..sizler nasılsınız.
yok canım gitmedim..tam mesajı yazdım elektrikler gitti.3 kez geldi gitti.mum arama derdine düştüm.mesaj da gitmiş.
ben dün altınoluğa geldim.ankara maceram bitti...bir daha zor giderim.
hergün yağmur fırtına..evde hapis bana göre değil.buraya geldim fırtına yok ama yağmur devam ediyor.
en azından durunca bahçeye çıkıyorum.
evime geldim.küçükmüş,eşyalar eskiymiş..kime ne?yuvam burası..fourleksleri jakuzileri onların olsun.
''melali anlamayan nesle aşina değiliz diyen ahmet haşimmiydi? ne kadar doğru demiş.
biraz hüzne ara verme vakti..hoşgeldin bundan sonraki hayatım..
Nerde kalmıştık???
Canım çok sağol. lezzet çok iyi oluyor artık da böyle şeker hamurlu süslemelerde acemiyim daha :) Gülleri güzel yapıyorum bir tek, o yüzden genelde çikolata kaplayıp üzerine hamurdan gül koyuyorum :) Vakit bulursam bir pasta dekorasyon kursuna gitmek istiyorum :))ben de yatayım sabah kalkamamaktan çok korkuyorum kızımın sınavları var mutlaka okula gitmesi gerekiyor çünkü
iyi geceler umutcum resimler de pasta da harika ben çok beğendim oğluşuna da bayıldım çok tatlı maşallah Allah bağışlasın
Bu yaz belki ben de o tarafta olurum Mutlu? Bakarsın Banu, sen, ben oralarda buluşuruz :))Bizimki afroditte ama altinolugun ici de guzel. Deniz harika zaten. Yazlik ivir zivir tezgahlari aciliyor gece gunduz ve bir suru kitapci var ozellikle cok gece hayatina yahut hareketli bir tatil yerine yer icer yuzer dinlenirim dersen ben seviyorumhavasi cok temiz. Etrafta araban da varsa gezicek yerler de var guneye gore daha uygun
Geçmiş olsun canım, bol sıvı almaya çalış...günayydınnnnn çocuklardan sonra sıra bende bademcikler fena şişmiş soğuk ta iççmedim amma anlamadımm
kahvaltıya kkızım yutamıyo diye kuymak yaptımm 2 kaşık ondan yedim 1 dlm ekmekle
herkeze mutlu günlerrrrr
mutlu demişken mutlu uğramaz olduuu kaçamak yapmıyodur inşallahhh
Sağol canım...umut oğluna bayıldım maşallah çok güzelAllah bahtını güzel yapsın. doğum gününüz kutlu olsun tekrar.
beyzacım sizinde doğum gününüzü kutlarım. annemle resimlere baktık tekrar kızların hepsi çok güzel dedi özellikle de senin gamzelere bayıldık...
Tamam canım, gönderirim elbet. Ama bu hafta biraz civcivli benim, unutursam sen bana hatırlat gene olur mu :))inşallaaaaaaaaaaahhh amiin allahım bizede göstersin o günleri:))
bol kalorili belli zaten öyle olmasa güzel olmazki
sen müsait olunca bi ara tarif gönderirsin hemen denemk istıyorum azıcık yerimmmi acaba????
belli beli sormaya gerek yok zaten yaramassss senii
kayın anneler kalıcımı yahu ne zaman gidiyolar..
özledik senii
günaydın arkadaşlar herkes sizin desteğine ihtiyacım var bir süredir üyeydim uzaktan takiple yetindim bir süre ama artık çok bunaldım bir an önce kurtulmak istiyorum 3lü hanelerden haşimato hastasıyım hayatımı zehir etti bu hastalık yıllardır başım dertte haftada 2 kilo alabiliyorum her zaman aç gezmeme rağmen düzenli yürüyüşler yapıyorum ama hala tam anlamıyla 7 gün yapamıyorum düzenli
Unutmadan yazayım beni çok sevindiren bir durum çünkü..
AÇlık şekerim 125 olan sonuç 100 olarak normale dönmüş..Tabii hala yüksek ama en azından referans değerin altında..
Kolestrol çok normal oda yüksekti..
Mucize oldu resmen..kilomda pek değişiklik yok ama olsun bu sonuçlar daha önemli..
Tamam canım, gönderirim elbet. Ama bu hafta biraz civcivli benim, unutursam sen bana hatırlat gene olur mu :)
arkadaşlar kilo cetveli nasıl yapabiliriz anlatan bir yer var mı
başım yine inanılmaz ağrıyo
öğleden önce hafiflemişti biraz ama yine arttı ilaç içmek istemiyorum artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?