Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun ayşeciğim..Benimde başım ağrıyor bugün
Birde ben ilaç alsam bile geçmiyor ilginç..

3 gündür agrıyo benimde azalıyo artıyo ama geçmek bilmedi
gerginim çok bugün bitsin bir an önce
öğlende polislerle hastane güvenlikleriyle uğraştık 2 saat
eczacı çırağı vardı bi tane ilaçlarımızı getirip götüren aklınca bizi dolandırdı ama sonunda yakayı ele verdi
allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi

sağlığının düzelmesi bence en önemli... doğru yoldayız...

sabah kahvaltısında canan karatyın dediği gibi
pastırmalı iki yumurta ,avuç içi kadar peynir ve salatamı yedim

öğlenede bir kase yoğurda prebiyotikli vitaminimi ve 3 çileği ekleyerek, yanında 6-7 yaprak murulla yedim.. bir kase de kuru meyve karışımı bu biraz fazla mı olmuş ne???

birazdan afyona yola çıkacağız. akşama bir arkadaşıma davetliyiz bir haftada iki davet.......SEVİNMEYİİİİNNN
orada dikkat ederim. çünkü arkadaşım çok güzel salatalar ve zeytinyağlılar hazırlar her zaman

yarında büyük oğlum afyon kocatepe üniversitesi amatör çalgıcılar festivalinde açılış konserine çıkacak.. daha önceki yıllarda katılımcı idi sadece .. bu sene katılması ve açılış konserinde çalarak müzeik ile ilgilenen çocuklara örnek olması için davet edildi... bir anne olarak çok gurur duydum bundan... ve şimdi de yarını düşünerek heyecanlanıyorum

yarın akşam tekrar döneceğiz. zaten cuma günü çalışıyorum....
cuma sabahı işe gitmeden yaparım kilo bildirimimi:44::44::44::44:

hepinize diyette kolaylıklar ve güzel günler diliyorum

şimdilik hoşçakalın. cumaya görüşürüz:54..54:

Hastane işi zor canım bin tane insanla uğraşıyosun canını sıkma. Gerçi hangi iş kolayki, bence böyle durumlarda senin yaptıgın gibi sakin davranıp sonra içinden küfredeceksin

Hastane işi zor canım bin tane insanla uğraşıyosun canını sıkma. Gerçi hangi iş kolayki, bence böyle durumlarda senin yaptıgın gibi sakin davranıp sonra içinden küfredeceksin

aynen öyle yapıyorum canım bende
normalde çok sakin olmaya ve yardımcı olmaya çalışıyorum
burası gerçekten büyük ve karışık bir hastane çünkü
ama günde 2-3 tane böyle dengesiz çıkıyo mutlaka

aayy bende özledim bebeeemm , ne bileyim yaa postu serdiler zannımca gitcekleri yok gibi

merhaba arkadaşlar bende 01/05/2012 tarihinde 98,3 ile akupunktura başladım .dünkü kontrolümde 91,6 yım.sizinle beraber belki daha motive olurum.

kızlarr hoşgeldiniz aramıza , en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarınızı vermeniz dileğiylee , kolay gelsinn

YENAcım geçmiş olsun canım , şekerinin normale dönmesine çook sevindimm

merhaba yine ben geldim
Kuran dan sonra tekrar yürüdüm ben1 saat daha yediğim pide erimiştir inşallah akşam da salata yiyeceğim tavuklu
yenacım çok sevindim değerlerinin düşmesine artık bahane de yok morallerde iyidir tam gaz devam artık bak yazın izmire gelirsem senin yanına uğrayacağım muhakkak eşime söyledim bile şimdiden konak da buluşursunuz diyor merkezmiş galiba
sağlıklı beslenmek gibisi yok öğlen öyle rahatsız oldum ki yedim diye neyse yürüyünce rahaatladım az da olsa şimdi de bol su çay yeşil çay içerim

hoşgeldin canıım öncelikle acil şifalar diliyorum..
kilo vermek biraz zor olacak belki ama bence inanmak gerekiyor üstesinden gelirsin zaman bol nasıl olsa önemli
değil 1 sene 3 sene 5 sene yeterki yükselmemek eksilmek önemlii olan :)))

merhaba arkadaşlar bende 01/05/2012 tarihinde 98,3 ile akupunktura başladım .dünkü kontrolümde 91,6 yım.sizinle beraber belki daha motive olurum.

sende hoşgeldin tatlım akupunkturluk bi kilon yok aslında kendi azmin ile başarabilirsin...
burdaa motive olmamak mümkün değill harika bi yere geldiinn

kızlarr hoşgeldiniz aramıza , en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarınızı vermeniz dileğiylee , kolay gelsinn

selammmmmmmmmmmm :))))

kızlar çok ama çok mutluyum dün yapılan bilgi yarışmasında benim sınıfım ilçede 1. oldu :)))
allahım ne büyük bir mutlulukmuş bu rabbim evlatlarıma daha çok zihin açıklığı versin inşallah
bana bunu yaşattıkları için o minik yüreklere çok teşekkür ediyorum
ben çocuklarımı çoooooooooooook seviyorum

gelelim bana bende durumlar pek parlak değil okulun sonu yaklaştıkça piknikler veda partileri arttı bende yiyorum sağolayım :)))
haftaya salı benim vedam var eee artık 6. sınıf oluyorlar miniklerim

sizler nasılsınız var mı bir yenilik ? azcık geçmişe bakayım oğluşum izin verirse

UMUT canım doğumgününüz varmış nice yaşlara inşallah hep birlikte, sağlıklı +mutlu yıllar diliyorum....

AYNUR canım o İKS denen zıkkımda bıktım çocuklar girdi eee şimdi neymiş veliler beceremiyormuş onu da girecekmişim yuhhh yani bana ne o benim yerime sınav yapıp okuyup giriyor mu işe bak ya, ben yapmıyorum kim yapacaksa yapsın dedim yeter ya....

YENA canım sende öğretmene verilen değeri çok kısa ve öz bir örnekle açıklamışsın ,malesef durum hiç iyiye gitmiyor bunu biliyorum ve çok üzülüyorum çok.

ECE canım sende umutun sunduğu seçenekleri değerlendir bakalım sıkma canını da ,misafirlerin gelecekmiş gözün aydın :)

ASU canım sende üzülme erimiştir o pidecikler dayanmaz sana ...

EBRUM canım sen nasılsın inşallah çok daha iyisindir fıstığım, seni seviyorum

CECOOOOO fıstık arkadaşım benim senin nasıl gidiyor iddiadaşın MERYEM hanımlarla aran nasıl :)))) MERYEMMMMMM sen nasılsın tatlım?

ELİF buralarda mı ya ben ne zamandır doğru düzgün takip edemiyorum nasıl elifçik?

FÜSUNNNN sanırım seni gördüm hoşgeldinnnnnnnnn

AYŞE ,MUTLU ,NEVİN, NURSENA,YĞMURGÖZLÜ ablam, BEYZUŞ ablam,NURGU, yeni katılanlar ve hatırlayamadıklarım (lütfen kızmayın) sizleri çok ama çok özledim sadece hiç fırsatım yok

işlerim çok girmem gereken binlerce şey var :
okunan kitaplar
devam-devamsızlık
proje notları
performans notları
yeni yaptığım sınavlar
öğretmen görüşü
iks
yeni kitaplık listesi oluşturulması
davranış notları

bunlar aklıma gelenler daha neler var bilmiyorum offf ya valla bıktım ,şu okul hayırlısıyla kapansaydı bizde rahatlasaydık artık ya bu angaryalar her geçen yıl daha da artıyor ya buna resmen gıcığım ben

selamkızlaruzun süredir giremiyorum hepinizden özür dilerim.kayınvalidem rahatsızlandı bende çocuğu alıp onun yanına gelmek zorunda kaldım.eşim işleri hallediyor bende hasta bakıyorum.kayınvalidemin evinde internet olmadığı için sizlerle iletişimde kuramadım.bugünde uzun süredir evde diye eşimin dayısı yemeğe çağırdı ablasını.binbir nazla geldik hiç sormayın.
neyse ordan girdim şuan nete.daha bir müddet daha benburdayım bizimkinin pek iyileşeceği yok.
bu arada diyete elimden geldiğince devam ediyorum.kaçamak filan yok ama arada işten güçten dolayı ara öğünümü atlıyorum.
önümüzdeki 1-2 gün içerisinde regl olcambiraz şiş vucudum ama bu sabah itibariyle 106.4 kiloyum.aslında ödem var diye tartılmıcaktım ama size bildirmek için sabah hemen tartıldım.
inşallah yakın zamanda evime dönerimde bildirimlerimi rahat rahat yaparım.görüşmek üzere.....

işte bu canım ya sen zaten karar vermişsiin vücüdunuda tanıyosun inşallah mutlu sonlara ulaşırsın bi an önce bizler yanındayız cuma günleri kg ve spor bildirimi yapman gerek menünü paylaşmak istersen san kalmış...
aaaa çok sewindim tebrikler tabi senın için ayrı bi gururdur :))

geçmiş olsun canım allah senin yardımcın olsunn işin büyüğü seninn:))

Selam kızlar ben geldimmmmmm :122:

Bugünde olağan geçen günlerden biriydi
Ben topladım cadı dağıttı, ben topladım cadı dağıttı
Bir ara delleniyordum ama hadi ya sabır dedim yinede sonuçta çok ufak

Özlemm ( İlbatum ) canım tebrik ederim senide kuzucuklarıda harikasınız.
İnşallah çok daha güzel başarıları göreceksin Aminnn

İddadaşım Meryemle deng geldikce uzun uzun sohbet ediyoruz ama bizim idda suya düştü galiba
Baksana bende tık yok ama en azından kan değerlerim ve şeker değerlerim normale düştü o bile güzel birşey şimdilik.
Tabi pes etmiş değiliz er yada geç bu kilolar gidecek
Haftaya cuma tatile gidiceğim diye devamlı ev içinde birşeyler yapma derdindeyim sanki ben gidince ev pislenmeyecek ama dedim döndüğümde en azından bir kaç gün ben dinlenene kadar idare ederim sadece üstten bir silip süpürerek

Bu arada dün yazacaktım unuttum Papatya_Ozmen müjdeli haberini aldık ama ben bir türlü hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin diyemedim kusura bakma.
İnşallah Rabbim yavrunu sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder Aminnnn
Hamilelik arzulayan ve daha yeni hamile olupta ilk 3 ayı atlatmayı bekleyen bütün Anne Adaylarına da Rabbim gönüllerinden geçeni Hayırlı olarak nasip eder inşallah... Aminnnnnnnnnn

iyi akşamlar kızlarr bugünde dün gibi felaket ötesi bi gündü öğleden sonra bunaldım arkadaşa gittim misoları varmışş mercimek köfteden bi girdim en son yaş pastadan çıktım bulunduğum ortam çok bunalttı eşimi burda burakıp gidicem bunalıma girdim resmen ev zaten her yerden bii koli fışkırı yo 20 gün sonra benim derhall diyetisyene gitmem şart olduu olmuyo kendi irademle 15 kilo annca gitti ozamana kadar almasam yeter bana

iyi akşamlarr kuzucukklaarrr , hani nerelerdesinizzz aayoolll

aleyküm selamm güzellik yine okuldan kaçakmı giriyosun dıyecem bu saatte ne okulu
kayınanneler
herzaman gelırlermı böyle yoksa gezmek amaçlımı???

yok bebişimm bee , evden giriyordumm , okuldan bi kere girdim bi dahada girmem , yeter bu kadarı

şekerimm benimkiler herzaman geliyorlar maşallahh hhiiiçç eksik kalmıyorlar hiçbiyerden

Özlemmciiimm çoook tebrik ederim bebişimmm , ne güzel insanın verdiği emeklerin karşılığını görmesi yaa , bu memleketin senin gibi harikaa örtmenlere ihtiyacı var kuzumm , başarılarının devamını diliyorummm

yavrukuşumm ne güzell , bir mesajda herkesin gönlünü almışınn , yaavv ben baktım İKSye , yapan yapmış yapmayanıda ben yaptıımm , ne yavv milletin peşindenmii koşayımm

süper ne güzel olur..
Tamam sen gelinceye kadar ben zayıflamaya çalışayım biraz insan görünümüne gireyim bari :)

Konak ta buluşmak demode oldu artık biz daha güzel yerlerde buluşuruz yada eve gelirsiniz..Eve atarım sizi..

Geçmiş olsun .

Taşınıp yerleşince gidersin sende diyetisyene..Kendi başına bile gayet iyi gittin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…