Geçmiş olsun ayşeciğim..Benimde başım ağrıyor bugün
Birde ben ilaç alsam bile geçmiyor ilginç..
Unutmadan yazayım beni çok sevindiren bir durum çünkü..
AÇlık şekerim 125 olan sonuç 100 olarak normale dönmüş..Tabii hala yüksek ama en azından referans değerin altında..
Kolestrol çok normal oda yüksekti..
Mucize oldu resmen..kilomda pek değişiklik yok ama olsun bu sonuçlar daha önemli..
dengesizin biri geldi bağırdı çağırdı şu tahlilleri doğru girermisiniz boş oturuyosunuz zaten yaptığınızıda yanlış yapıyosunuz diye
gıkımı çıkarmadan baktım neymiş yanlış olan diye
benim bi yanlışım yok malzeme olmadığı için farklı bir laboratuvara yönlendirmişler dolayısıyla da kaydını o bölüme yapmam gerekiyo
sabır allahım sabırrr
günde kaç tane böyle dengesiz insanla uğraşıyorum ben sayısını unuttum
Hastane işi zor canım bin tane insanla uğraşıyosun canını sıkma. Gerçi hangi iş kolayki, bence böyle durumlarda senin yaptıgın gibi sakin davranıp sonra içinden küfredeceksin
inşallaaaaaaaaaaahhh amiin allahım bizede göstersin o günleri:))
bol kalorili belli zaten öyle olmasa güzel olmazki
sen müsait olunca bi ara tarif gönderirsin hemen denemk istıyorum azıcık yerimmmi acaba????
belli beli sormaya gerek yok zaten yaramassss senii
kayın anneler kalıcımı yahu ne zaman gidiyolar..
özledik senii
günaydın arkadaşlar herkes sizin desteğine ihtiyacım var bir süredir üyeydim uzaktan takiple yetindim bir süre ama artık çok bunaldım bir an önce kurtulmak istiyorum 3lü hanelerden haşimato hastasıyım hayatımı zehir etti bu hastalık yıllardır başım dertte haftada 2 kilo alabiliyorum her zaman aç gezmeme rağmen düzenli yürüyüşler yapıyorum ama hala tam anlamıyla 7 gün yapamıyorum düzenli
merhaba arkadaşlar bende 01/05/2012 tarihinde 98,3 ile akupunktura başladım .dünkü kontrolümde 91,6 yım.sizinle beraber belki daha motive olurum.
Unutmadan yazayım beni çok sevindiren bir durum çünkü..
AÇlık şekerim 125 olan sonuç 100 olarak normale dönmüş..Tabii hala yüksek ama en azından referans değerin altında..
Kolestrol çok normal oda yüksekti..
Mucize oldu resmen..kilomda pek değişiklik yok ama olsun bu sonuçlar daha önemli..
buarada herkeslere selamlarr saygılarr beybilerimm
günaydın arkadaşlar herkes sizin desteğine ihtiyacım var bir süredir üyeydim uzaktan takiple yetindim bir süre ama artık çok bunaldım bir an önce kurtulmak istiyorum 3lü hanelerden haşimato hastasıyım hayatımı zehir etti bu hastalık yıllardır başım dertte haftada 2 kilo alabiliyorum her zaman aç gezmeme rağmen düzenli yürüyüşler yapıyorum ama hala tam anlamıyla 7 gün yapamıyorum düzenli
merhaba arkadaşlar bende 01/05/2012 tarihinde 98,3 ile akupunktura başladım .dünkü kontrolümde 91,6 yım.sizinle beraber belki daha motive olurum.
eflal öncelikle hoşgeldin...
Haşimato hastası olman kilo vermeni biraz zorlaştırıyor ama imkansız hale gitirmiyor biliyorsun..kaç kilosun bilmiyorum fakat bi aç karına içtiğin ilacını unutmadan ve ara öğünleri atlamadan gayet iyi kilo verebilirsin ve muhakkak spor..istersen bi diyetisyene git o sana daha iyi anlatır.sakın moralini bozma..aslında haşimatolu olup çok yediği halde hiç kilo alamayanlarda var ... Biz yanında olucaz karar verirsen eğer..gerçi ben çok kilo veremedim daha ama en azından 2 li haneledeyim..hala savaş veriyorum ..kurtulucaz cümleten inşallah...
hoşgeldin canıım öncelikle acil şifalar diliyorum..
kilo vermek biraz zor olacak belki ama bence inanmak gerekiyor üstesinden gelirsin zaman bol nasıl olsa önemli
değil 1 sene 3 sene 5 sene yeterki yükselmemek eksilmek önemlii olan :)))
kızlarrr desteğiniz için çok teşekkür ediyorum evet mücadele ediyorum hep ama sporu bıraktığım an hop tekrar dönüyor bırakmama gerekiyor menüm hep çok az oldu hatta diyete başlayınca daha çok dikkat edip tüm besin gruplarından yedim kilo almak o kadar korkutuyoorki artık kafayı sıyırmış durumdayım bazen farkına bile varmadan oooo çok kalorili yemeyeceğim diyormuşum bir çok şeye arkadaşım diyor yavaş yavaş kafayı yiyorsun sanırım rüyalarıma bile giriyor sporla aram iyi ama okuldan zaman buldukça özellikle günde 2 saat deliksiz yürüyebiliyorum sadece sisteme oturtamadım onunda kararını aldım hemen uygulamaya başladım menülerimde sorun yok ama spor şart ben başka türlü zayıflayamıyorum daha önce hayatım boyunca bir kere ciddi diyet yaptım çok kısa süredede zayıflamıştım hemde inanılmaz menüm azdı ben sadece spora yüklendim bazen 22km yürüdüm isteyerek zorlanmadan ama okulun başlamasıyla ayağımdaki sorunla sporu bırakınca sonuç 104 oldu şimdi o kadar üzülüyorum ki bir an önce inmek istiyorum tekrar spora başladım yürüyorum zaten ama istediğim gibi yapamıyorum elma diyetini dendim ama verdiğimi tekraralıyorum normal beslenmeye dönünce ve şimdi vazgeçtim elma diyetinden vs . diyetlerden herşeyden yemiştim daha öncede sadece porsiyon küçülterek devam edeceğim yoluma ve spora yüklencem ve ne olursa olsun inşallah bırakmayacağım buraya menü ve sporlarımızı mı yazıyoruz kızlar yoksa sadece menüleri mi
kızlarrr desteğiniz için çok teşekkür ediyorum evet mücadele ediyorum hep ama sporu bıraktığım an hop tekrar dönüyor bırakmama gerekiyor menüm hep çok az oldu hatta diyete başlayınca daha çok dikkat edip tüm besin gruplarından yedim kilo almak o kadar korkutuyoorki artık kafayı sıyırmış durumdayım bazen farkına bile varmadan oooo çok kalorili yemeyeceğim diyormuşum bir çok şeye arkadaşım diyor yavaş yavaş kafayı yiyorsun sanırım rüyalarıma bile giriyor sporla aram iyi ama okuldan zaman buldukça özellikle günde 2 saat deliksiz yürüyebiliyorum sadece sisteme oturtamadım onunda kararını aldım hemen uygulamaya başladım menülerimde sorun yok ama spor şart ben başka türlü zayıflayamıyorum daha önce hayatım boyunca bir kere ciddi diyet yaptım çok kısa süredede zayıflamıştım hemde inanılmaz menüm azdı ben sadece spora yüklendim bazen 22km yürüdüm isteyerek zorlanmadan ama okulun başlamasıyla ayağımdaki sorunla sporu bırakınca sonuç 104 oldu şimdi o kadar üzülüyorum ki bir an önce inmek istiyorum tekrar spora başladım yürüyorum zaten ama istediğim gibi yapamıyorum elma diyetini dendim ama verdiğimi tekraralıyorum normal beslenmeye dönünce ve şimdi vazgeçtim elma diyetinden vs . diyetlerden herşeyden yemiştim daha öncede sadece porsiyon küçülterek devam edeceğim yoluma ve spora yüklencem ve ne olursa olsun inşallah bırakmayacağım buraya menü ve sporlarımızı mı yazıyoruz kızlar yoksa sadece menüleri mi
aaaa çok sewindim tebrikler tabi senın için ayrı bi gururdur :))selammmmmmmmmmmm :))))
kızlar çok ama çok mutluyum dün yapılan bilgi yarışmasında benim sınıfım ilçede 1. oldu :)))
allahım ne büyük bir mutlulukmuş bu rabbim evlatlarıma daha çok zihin açıklığı versin inşallah
bana bunu yaşattıkları için o minik yüreklere çok teşekkür ediyorum
ben çocuklarımı çoooooooooooook seviyorum
gelelim bana bende durumlar pek parlak değil okulun sonu yaklaştıkça piknikler veda partileri arttı bende yiyorum sağolayım :)))
haftaya salı benim vedam var eee artık 6. sınıf oluyorlar miniklerim
sizler nasılsınız var mı bir yenilik ? azcık geçmişe bakayım oğluşum izin verirse
selamkızlaruzun süredir giremiyorum hepinizden özür dilerim.kayınvalidem rahatsızlandı bende çocuğu alıp onun yanına gelmek zorunda kaldım.eşim işleri hallediyor bende hasta bakıyorum.kayınvalidemin evinde internet olmadığı için sizlerle iletişimde kuramadım.bugünde uzun süredir evde diye eşimin dayısı yemeğe çağırdı ablasını.binbir nazla geldik hiç sormayın.
neyse ordan girdim şuan nete.daha bir müddet daha benburdayım bizimkinin pek iyileşeceği yok.
bu arada diyete elimden geldiğince devam ediyorum.kaçamak filan yok ama arada işten güçten dolayı ara öğünümü atlıyorum.
önümüzdeki 1-2 gün içerisinde regl olcambiraz şiş vucudum ama bu sabah itibariyle 106.4 kiloyum.aslında ödem var diye tartılmıcaktım ama size bildirmek için sabah hemen tartıldım.
inşallah yakın zamanda evime dönerimde bildirimlerimi rahat rahat yaparım.görüşmek üzere.....
aleyküm selamm güzellik yine okuldan kaçakmı giriyosun dıyecem bu saatte ne okulu
kayınanneler
herzaman gelırlermı böyle yoksa gezmek amaçlımı???
selammmmmmmmmmmm :))))
kızlar çok ama çok mutluyum dün yapılan bilgi yarışmasında benim sınıfım ilçede 1. oldu :)))
allahım ne büyük bir mutlulukmuş bu rabbim evlatlarıma daha çok zihin açıklığı versin inşallah
bana bunu yaşattıkları için o minik yüreklere çok teşekkür ediyorum
ben çocuklarımı çoooooooooooook seviyorum
gelelim bana bende durumlar pek parlak değil okulun sonu yaklaştıkça piknikler veda partileri arttı bende yiyorum sağolayım :)))
haftaya salı benim vedam var eee artık 6. sınıf oluyorlar miniklerim
sizler nasılsınız var mı bir yenilik ? azcık geçmişe bakayım oğluşum izin verirse
UMUT canım doğumgününüz varmış nice yaşlara inşallah hep birlikte, sağlıklı +mutlu yıllar diliyorum....
AYNUR canım o İKS denen zıkkımda bıktım çocuklar girdi eee şimdi neymiş veliler beceremiyormuş onu da girecekmişim yuhhh yani bana ne o benim yerime sınav yapıp okuyup giriyor mu işe bak ya, ben yapmıyorum kim yapacaksa yapsın dedim yeter ya....
YENA canım sende öğretmene verilen değeri çok kısa ve öz bir örnekle açıklamışsın ,malesef durum hiç iyiye gitmiyor bunu biliyorum ve çok üzülüyorum çok.
ECE canım sende umutun sunduğu seçenekleri değerlendir bakalım sıkma canını da ,misafirlerin gelecekmiş gözün aydın :)
ASU canım sende üzülme erimiştir o pidecikler dayanmaz sana ...
EBRUM canım sen nasılsın inşallah çok daha iyisindir fıstığım, seni seviyorum
CECOOOOO fıstık arkadaşım benim senin nasıl gidiyor iddiadaşın MERYEM hanımlarla aran nasıl :)))) MERYEMMMMMM sen nasılsın tatlım?
ELİF buralarda mı ya ben ne zamandır doğru düzgün takip edemiyorum nasıl elifçik?
FÜSUNNNN sanırım seni gördüm hoşgeldinnnnnnnnn
AYŞE ,MUTLU ,NEVİN, NURSENA,YĞMURGÖZLÜ ablam, BEYZUŞ ablam,NURGU, yeni katılanlar ve hatırlayamadıklarım (lütfen kızmayın) sizleri çok ama çok özledim sadece hiç fırsatım yok
işlerim çok girmem gereken binlerce şey var :
okunan kitaplar
devam-devamsızlık
proje notları
performans notları
yeni yaptığım sınavlar
öğretmen görüşü
iks
yeni kitaplık listesi oluşturulması
davranış notları
bunlar aklıma gelenler daha neler var bilmiyorum offf ya valla bıktım ,şu okul hayırlısıyla kapansaydı bizde rahatlasaydık artık ya bu angaryalar her geçen yıl daha da artıyor ya buna resmen gıcığım ben
merhaba yine ben geldim
Kuran dan sonra tekrar yürüdüm ben1 saat daha yediğim pide erimiştir inşallah akşam da salata yiyeceğim tavuklu
yenacım çok sevindim değerlerinin düşmesine artık bahane de yok morallerde iyidir tam gaz devam artık bak yazın izmire gelirsem senin yanına uğrayacağım muhakkak eşime söyledim bile şimdiden konak da buluşursunuz diyor merkezmiş galiba
sağlıklı beslenmek gibisi yok öğlen öyle rahatsız oldum ki yedim diye neyse yürüyünce rahaatladım az da olsa şimdi de bol su çay yeşil çay içerim
selamkızlaruzun süredir giremiyorum hepinizden özür dilerim.kayınvalidem rahatsızlandı bende çocuğu alıp onun yanına gelmek zorunda kaldım.eşim işleri hallediyor bende hasta bakıyorum.kayınvalidemin evinde internet olmadığı için sizlerle iletişimde kuramadım.bugünde uzun süredir evde diye eşimin dayısı yemeğe çağırdı ablasını.binbir nazla geldik hiç sormayın.
neyse ordan girdim şuan nete.daha bir müddet daha benburdayım bizimkinin pek iyileşeceği yok.
bu arada diyete elimden geldiğince devam ediyorum.kaçamak filan yok ama arada işten güçten dolayı ara öğünümü atlıyorum.
önümüzdeki 1-2 gün içerisinde regl olcambiraz şiş vucudum ama bu sabah itibariyle 106.4 kiloyum.aslında ödem var diye tartılmıcaktım ama size bildirmek için sabah hemen tartıldım.
inşallah yakın zamanda evime dönerimde bildirimlerimi rahat rahat yaparım.görüşmek üzere.....
iyi akşamlar kızlarr bugünde dün gibi felaket ötesi bi gündü öğleden sonra bunaldım arkadaşa gittim misoları varmışş mercimek köfteden bi girdim en son yaş pastadan çıktım bulunduğum ortam çok bunalttı eşimi burda burakıp gidicem bunalıma girdim resmen ev zaten her yerden bii koli fışkırı yo 20 gün sonra benim derhall diyetisyene gitmem şart olduu olmuyo kendi irademle 15 kilo annca gitti ozamana kadar almasam yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?