Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özlemcim seni ve sınıfını tebrik ederim canım
pide eridi de acıktım bile eşimle tavuklu salata yiyeceğiz biliyorum geç oldu ama
regl oldum bir de ufak tefek şeylere sinirliyim mutfağı yutasım var

yena demek konakta buluşmak demode oldu eşim de uzun süredir gitmiyor izmire küçükken gidermiş her yaz anneannesi orda yaşıyormuş
biz ramazan bayramından sonra kuşadası tarafını düşünüyoruz ordan da izmire geçme planımız var 1 yada 2 günlüğüne inşallah Allah nasip ederde gelirsek görüşürüz canım ben de çooooooook istiyorum

Tatil amaçlı geleceksiniz değilmi kuşadasına.?

Özlemciğim ( ilbatum ) tebrik ederim sizi ne muhteşem bir duygu..

Seneye işin zorlaşıcak mini mini birlerlle..

Son düzenleme:
İyi akşamlar güzeller...

Kaçak Beyzuş geldi...Pek yüzüm yok ta bu ara.Sizinde motivasyonunuzu bozmayayım diyorum...

İzmir buluşması olacak demek ne güzel....İnşallah buluşur görüşürsünüz biz de resimlerinizi görürüz...

iyi akşamlar ablacım
inşallah görüşürüz yenamla
sen de kaçma ama kaçtıkça iyice uzaklaşırsın sağlıklı beslenmeden senin burda olman asla ve kat a motivasyon bozmaz her ne şekilde olursa olsun

Canım sen olmayınca tadı ,tuzu olmuyor buranın..
LÜtfen gel,hep gel.yesende gel,yemesende gel :)

fadime diyetisyene başladınmı.?

kizlar selam ben geldimmmm oncelikle hasta olanlarimiza gecmisler olsun geldigi gibi gider insallah sonramcima papatya ozmen hayirli olsun bebisin alinti yapamiyorum telden oldugu icin diyet iyi gibi daha gozle gorunur bisey yok dun sadece pirinc lapasi yedim iykkk allahtan salat koydum icine bugun sabah normal kahvalti az ekmek oglen mercimek corbasi ara ogun yapaamiyorum ben nedense sksam da peyni ekmek salata oyle iste ayy bi zayiflasaydim ya

Yenacim sen buca kooplardaydin demiii yanlis hatirlamiyorsam

Kizimin kres maceralaida.super.cok.egleniyo bu hafta hep 3 saat gitti pazartesi tam gun baslicaz insallah hepinizi seviyommmm optum

Hayır canım, evka 1 deyiz..

gözün aydın allah yayırlı bir evlat nasip etsin
fadime diyetisyene başladınmı.?

slm canım cumartesi tam başladım iyi gidiyor kaç gündür pc bozuktu giremedim telden zor oluyordu

Son düzenleme:
Beyzuşşş hürremi mi izliyorsun.?
Ne olduu valide sultan ölmüş galiba değilmi.?

_____

Bugün 5 kaşık nar ekşili kısır yedim, midem kaynamaya başladı.susam dan sonra anladımki bayıldığım nar ekşiside dokuniii bana..

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler diliyorum...
Katlanıp yerleşecek çamaşırlar var,onları halledeyim.
Yarın akşam yemekli misafirim var,yoğun olacağım bayağı..

Son düzenleme:

Kızlarr 102lik bi foto koydum , anca bunu buldum , hele bi bakın bakem

bugün KKda bi sorun var yaa, çifter çifter yorumlarr , yazılanları görememeler falann

Son düzenleme:
yaaa yine mesajj tekrarıı , laayy laayy laa laayyllaayyllaayyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…