- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
yena demek konakta buluşmak demode oldueşim de uzun süredir gitmiyor izmire küçükken gidermiş her yaz anneannesi orda yaşıyormuş
biz ramazan bayramından sonra kuşadası tarafını düşünüyoruz ordan da izmire geçme planımız var 1 yada 2 günlüğüne inşallah Allah nasip ederde gelirsek görüşürüz canım ben de çooooooook istiyorum
Tatil amaçlı geleceksiniz değilmi kuşadasına.?
İyi akşamlar güzeller...
Kaçak Beyzuş geldi...Pek yüzüm yok ta bu ara.Sizinde motivasyonunuzu bozmayayım diyorum...
İzmir buluşması olacak demek ne güzel....İnşallah buluşur görüşürsünüz biz de resimlerinizi görürüz...
İyi akşamlar güzeller...
Kaçak Beyzuş geldi...Pek yüzüm yok ta bu ara.Sizinde motivasyonunuzu bozmayayım diyorum...
İzmir buluşması olacak demek ne güzel....İnşallah buluşur görüşürsünüz biz de resimlerinizi görürüz...
kizlar selam ben geldimmmm oncelikle hasta olanlarimiza gecmisler olsun geldigi gibi gider insallah sonramcima papatya ozmen hayirli olsun bebisin alinti yapamiyorum telden oldugu icin diyet iyi gibi daha gozle gorunur bisey yok dun sadece pirinc lapasi yedim iykkk allahtan salat koydum icine bugun sabah normal kahvalti az ekmek oglen mercimek corbasi ara ogun yapaamiyorum ben nedense sksam da peyni ekmek salata oyle iste ayy bi zayiflasaydim ya
Yenacim sen buca kooplardaydin demiii yanlis hatirlamiyorsam
Kizimin kres maceralaida.super.cok.egleniyo bu hafta hep 3 saat gitti pazartesi tam gun baslicaz insallah hepinizi seviyommmm optum
gözün aydın allah yayırlı bir evlat nasip etsingünaydın kızlar nasılsınız
ben iyim çok şükür uzun süredir sizlerle paylaşımda bulunmuyordum
liste içinde yenacımdan izin istemiştim
tedavideydim rabbime şükürler olsun HAMİLEYİM rabbim dileyen herkese nasip kısmet etsin
fadime diyetisyene başladınmı.?
işte bu canım ya sen zaten karar vermişsiin vücüdunuda tanıyosun inşallah mutlu sonlara ulaşırsın bi an önce bizler yanındayız cuma günleri kg ve spor bildirimi yapman gerek menünü paylaşmak istersen san kalmış...
QUOTE]
canım çok teşekkür ederim hemen mekikle başladım yola yarın sabah yürüyüşle devam edeceğim inşallah cuma günleri bildirimi buraya mı yapıyoruz acaba
Hayırlı olsun bakalım..
Sen çizelgendeki kilodasın değilmi.?
Peki kaç kalori listen .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?