yaaa yine mesajj tekrarıı , laayy laayy laa laayyllaayyllaayyy
kubban olurumm ,ayıpsın şekerimm
ders çalışıyodum ama midemde çok kötü bi agrı var resmen midem çekiliyo, ülser ağrısı sanırım.
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Konuşmalarınız o kadar cesaret verici ki kendi kendime söz verdim.Bana o yaratıkmışım gibi bakan nefret ettiğim insanlara inat zayıflıcam.96 kg ile başlıyorum.Bir hafta sonra bakalım ne kadar olucam.İnş bu defa başarırım.
Kızlar ben kilo bildirimimi bugunden yapayım beni aynı yazın bu hafta..
Bu akşam balıkesire gidiyoruz hafta sonu güzel bir tatil yapacakmışız...bu yüzden yarın kilo bildirimi yapamayacağım
günaydınlar öyle yorgun ve keyifsizimki
emirin 2 gündür ateşi vardı söyledim mi bilmiyorum bizde yine üşüttü diye düşündü boğazı kızarıktı çünkü
dün tüm ağzında dudak içlerinde aft gibi beyaz yaralar çıkmış
2 gündür tek lokma yemedi sadece 2 tane meyveli yoğurt o kadar
çocuk benden bişeyler istiyo veriyorum yiyemiyo geri tükürüyo
sonra vücunda poposunda el ve ayaklarında bacaklarında
minik minik su toplamaları ama bayağı yaygındı
eşim sabah sağlık ocağına götürdü annemle
dr. allerjı demiş değişik bişeyde yemedi ama çözemedim durumu
o yemek yemedikçe ben yedimde yedim
selammmmmmmmmmmm :))))
kızlar çok ama çok mutluyum dün yapılan bilgi yarışmasında benim sınıfım ilçede 1. oldu :)))
allahım ne büyük bir mutlulukmuş bu rabbim evlatlarıma daha çok zihin açıklığı versin inşallah
bana bunu yaşattıkları için o minik yüreklere çok teşekkür ediyorum
ben çocuklarımı çoooooooooooook seviyorum
gelelim bana bende durumlar pek parlak değil okulun sonu yaklaştıkça piknikler veda partileri arttı bende yiyorum sağolayım :)))
haftaya salı benim vedam var eee artık 6. sınıf oluyorlar miniklerim
sizler nasılsınız var mı bir yenilik ? azcık geçmişe bakayım oğluşum izin verirse
sagol canım sabah 97 çıktım
1700 kalorilik diyet listesi 6 dilim çavdar yada t tahılı ekmek var
günaydın cnm aynen öyle bi düzelse çok kötü gerçekten en kötüsüde yemek istiyo yiyemiyo çok aç karnı garibimin yaaGünaydınlar herkese...
Ayşecim geçmiş olsun oğluna.İyileşir annenle gitmeden inşallah...
Yoksa aklın onda kalcak sanırım
senin iznin bittimi canım göreve başlıyormusun? bakım değişiklik iyidir...güle güle kullan şimdiden...Kuafordeyim kizlar:)))
Okula gitmdn bakima aldm kendimi. Boya yaptiriyorum beyazlarm gorunuyorlar artk malesef kendi rengimde boyatiom... Kesim yaptircm hafiften ve kas biyik))
Bebisi arkadasa birkcktim isi cikti meral suan esimle iste:))) napiyokar hic bilmiom herseyi tak tak kafaya nurgulun dedigi gibi cinlerim tepeme cikio hic inmio sonra. Esim de fedakarlk yapsin dimi? Dun bikac kisiyi daha aradim hepsinin isi vardi. Annem burda olsaydi keskeyarin da okula gtcm esim bakack buyuk ihtmal. Bakici ayarlayamadik insallah okuka cok cagirmazlar haftaya gormcm isare edr sonrasi Allah kerim
günaydınlar öyle yorgun ve keyifsizimki
emirin 2 gündür ateşi vardı söyledim mi bilmiyorum bizde yine üşüttü diye düşündü boğazı kızarıktı çünkü
dün tüm ağzında dudak içlerinde aft gibi beyaz yaralar çıkmış
2 gündür tek lokma yemedi sadece 2 tane meyveli yoğurt o kadar
çocuk benden bişeyler istiyo veriyorum yiyemiyo geri tükürüyo
sonra vücunda poposunda el ve ayaklarında bacaklarında
minik minik su toplamaları ama bayağı yaygındı
eşim sabah sağlık ocağına götürdü annemle
dr. allerjı demiş değişik bişeyde yemedi ama çözemedim durumu
o yemek yemedikçe ben yedimde yedim
aysecim gecmis olsun emire cabucak iyilesir bende birseyi cok aparttimmi alerji oluyorum onun icin hep ilacimi yanimda tasiyorum
merhaba güzeller
kızları gönderdim uyudum biraz 11de kalktım küçük kızım arkadaşıyla geldi ders felan yok diye onlara bişeyler hazırladım ben de 5i bir yerde içeceğim
daha bişey yemedim ne yesem bilmiyorum
ayşecim geçmiş olsun emire gidene kadar iyileşir inşallah
yenacım kolay gelsin sana da canım
toksin inşallah sorunsuz mutlu sağlıklı gidip dönersiniz canım
Ayse emire cok gecms olsun
Toksin insaalla kolaylikla gider gelirsiniz seni az cok anliom
Nursena ipin ucuna kacrmadan idare et yoksa baya cabalioz canim dun yedysn bugn dengele pisman olup daha da yeme olurmu?
senin iznin bittimi canım göreve başlıyormusun? bakım değişiklik iyidir...güle güle kullan şimdiden...
çokkk geçmiş olsun sağlık ocağı anlarmıki başka bi doktora gösterseler bir de..Allah şifa versin tez zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?