Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Konuşmalarınız o kadar cesaret verici ki kendi kendime söz verdim.Bana o yaratıkmışım gibi bakan nefret ettiğim insanlara inat zayıflıcam.96 kg ile başlıyorum.Bir hafta sonra bakalım ne kadar olucam.İnş bu defa başarırım.

ders çalışıyodum ama midemde çok kötü bi agrı var resmen midem çekiliyo, ülser ağrısı sanırım.

canım benim yaa çoook geçmiş olsun , dikkat et kendine , strestende olmuştur , sıkma canını olacak inşAllahhh :129::129::129:

canımm hoşgeldiinn ,öncelikli olarak kendi sağlığın , mutluluğun için kurtul kilolarından , sonrası zaten geliirr

SEN başaracağına inan yeterki , olur Allahın izniyle , hadi bakalımm kolay gelsinn

Kızlar ben kilo bildirimimi bugunden yapayım beni aynı yazın bu hafta..

Bu akşam balıkesire gidiyoruz hafta sonu güzel bir tatil yapacakmışız...bu yüzden yarın kilo bildirimi yapamayacağım

günaydınnnn nasılsınız hanımlar cuma geldi herkes işallah bol bol kilolar vermiştir kolay gelsin herkese

günaydın,

mutlu perşembeler :)

Bugün hiiç misafir ağırlayacak modda değilim..Şöyle yayılasım var tüm gün ama nerdeee. mutfağa çakılıp kalacağım..
Birde ters bir durum var..Yemek masamızı bu eve taşındığımzda almıştık fakat sandalyelerin derisinde problem oluştu kısa bir sürede. bizde iade ettik..Mutfak masam duvara sabit yaptırdık, açmalı kapamalı. ayrıca 4 kişilik o bize kadar :) bir tek balkondaki masam kalıyor yuvarlak..Onu kullancağım ama nasıl sığarız bilmiyorum..
Kızıma dedim siz mutfakta yersiniz öyle dersin iki yaşıtı gelecek :) Mırın kırın etti ama bakalım arıza çıkarmaz umarım :)

Kızlar ben kilo bildirimimi bugunden yapayım beni aynı yazın bu hafta..

Bu akşam balıkesire gidiyoruz hafta sonu güzel bir tatil yapacakmışız...bu yüzden yarın kilo bildirimi yapamayacağım

İYi tatiller..

Son düzenleme:
gunaydin kizlarrr
umucum oglun cok tatli masallah kizinda cok tatli buyun e afet olacak mesaj attim sana bakarmisin cnm

papatya ozman cok sevindim bebisine rabbim saglikli kucagina almayi nasip eder aminnnn

leah dogum gununuz kutlu olsun cnm nice saglikli mutlu uzun yillara

ilbatum 1.olmaniza sevindim cok guzel duydu
hastalara gecmis olsun isimler aklimda kalmadi kafam cok karisik tatil yaklastikca cok heyacanlaniyom

artik bunaldim cok yoruldum onu dusun bunu dusun arabaya bince yola cikinca rahatlarim heralde yarin saat16felan yola cikcan insallah dua edin kizlar korkuyorum kizima bisey olur diye ama kizimin istegi ve cok seviniyor rabbime emanetiz cumlemiz

cnm hic bisey yapmak istemiyor birton is var daha pofffffffff

Son düzenleme:
selammmm..

nasılsınız güzeller..ben orta şekerli

dün akşam menümü yazmamıştım

önce 45 dk yürüdüm

ihe nin üzümlü fındıklı minik ekmeği (160 kal)
3 çatal peynir
pekmez 2 tk
çay şekersiz

1 saat sonra
2 avuç çekirdek + erik

menüye bakarmısınnız ne mide var bende arkadaş ne versen yiyo

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler..kalıcı olmanız dileğiyle...

Yena cım misafirin varmış kolay gele..

Beyzuş ablam özledik seni kopma bizden...

İlbatum
tebrik ederim seni ve sınıfını

Nursena seni taşınma stresi aldı canım sıkma kendini dediğin gibi bu süreçte dengelemeye bak sadece...sonra diyetisyene gidersin...

bugün bütün işler bende ay sonu depo sayım rapor cart curtlar var ama gelip okurum sizi çookk öpüyorum sizi...hayırlı günler diliyorum...

günaydınlar öyle yorgun ve keyifsizimki
emirin 2 gündür ateşi vardı söyledim mi bilmiyorum bizde yine üşüttü diye düşündü boğazı kızarıktı çünkü
dün tüm ağzında dudak içlerinde aft gibi beyaz yaralar çıkmış
2 gündür tek lokma yemedi sadece 2 tane meyveli yoğurt o kadar
çocuk benden bişeyler istiyo veriyorum yiyemiyo geri tükürüyo
sonra vücunda poposunda el ve ayaklarında bacaklarında
minik minik su toplamaları ama bayağı yaygındı
eşim sabah sağlık ocağına götürdü annemle
dr. allerjı demiş değişik bişeyde yemedi ama çözemedim durumu
o yemek yemedikçe ben yedimde yedim

Günaydınlar herkese...

Ayşecim geçmiş olsun oğluna.İyileşir annenle gitmeden inşallah...
Yoksa aklın onda kalcak sanırım

çok tebrik ederim canım önce seni sonrada minicik zekaları
bizde seni özledik fırsat buldukça gel yine

sagol canım sabah 97 çıktım
1700 kalorilik diyet listesi 6 dilim çavdar yada t tahılı ekmek var

aramızda 10 kilo var olsun yinede yarışalım
gerçi nevinlede yarışıyoduk
solladı gitti beni sende sollar giderisn

Günaydınlar herkese...

Ayşecim geçmiş olsun oğluna.İyileşir annenle gitmeden inşallah...
Yoksa aklın onda kalcak sanırım
günaydın cnm aynen öyle bi düzelse çok kötü gerçekten en kötüsüde yemek istiyo yiyemiyo çok aç karnı garibimin yaa

merhaba güzeller
kızları gönderdim uyudum biraz 11de kalktım küçük kızım arkadaşıyla geldi ders felan yok diye onlara bişeyler hazırladım ben de 5i bir yerde içeceğim
daha bişey yemedim ne yesem bilmiyorum
ayşecim geçmiş olsun emire gidene kadar iyileşir inşallah
yenacım kolay gelsin sana da canım
toksin inşallah sorunsuz mutlu sağlıklı gidip dönersiniz canım

Kuafordeyim kizlar:)))
Okula gitmdn bakima aldm kendimi. Boya yaptiriyorum beyazlarm gorunuyorlar artk malesef kendi rengimde boyatiom... Kesim yaptircm hafiften ve kas biyik ))
Bebisi arkadasa birkcktim isi cikti meral suan esimle iste:))) napiyokar hic bilmiom herseyi tak tak kafaya nurgulun dedigi gibi cinlerim tepeme cikio hic inmio sonra. Esim de fedakarlk yapsin dimi? Dun bikac kisiyi daha aradim hepsinin isi vardi. Annem burda olsaydi keske yarin da okula gtcm esim bakack buyuk ihtmal. Bakici ayarlayamadik insallah okuka cok cagirmazlar haftaya gormcm isare edr sonrasi Allah kerim

Ayse emire cok gecms olsun
Toksin insaalla kolaylikla gider gelirsiniz seni az cok anliom
Nursena ipin ucuna kacrmadan idare et yoksa baya cabalioz canim dun yedysn bugn dengele pisman olup daha da yeme olurmu?

senin iznin bittimi canım göreve başlıyormusun? bakım değişiklik iyidir...güle güle kullan şimdiden...

çokkk geçmiş olsun sağlık ocağı anlarmıki başka bi doktora gösterseler bir de..Allah şifa versin tez zamanda...

aysecim gecmis olsun emire cabucak iyilesir bende birseyi cok aparttimmi alerji oluyorum onun icin hep ilacimi yanimda tasiyorum

Ayse emire cok gecms olsun
Toksin insaalla kolaylikla gider gelirsiniz seni az cok anliom
Nursena ipin ucuna kacrmadan idare et yoksa baya cabalioz canim dun yedysn bugn dengele pisman olup daha da yeme olurmu?

çok saolun kızlar yarına randevu ayarlayabilirsem buraya gelicekler zaten
çocuk cerrahiye gözükmesi gerekiyo geçen hafta bir muayene oldu hocamız öyle söyledi
sol testisi yukarıda belki de fıtık olabilir dedi ameliyat olması gerekebilir dedi
çocuk cerrahiye randevu ayarlamaya çalışıyorum bakalım
eger gelirse göstericem zaten tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…