Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabalar.bu sabah gayet güzel kahvaltımı ettim.birazdan da öğle yemeğimi yiyicem.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1domates
1 kupa yeşil çay
ara öğünde de bir bardak light ayranımı içtim

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

klasik erkek milleti işştee ne sevmeye geliyolar nede dövmeyee

günaydınnnn

acaba su çiçeğimi.? alerjide su toplaması olurmu pek bilmiyorum ama olmaz sanki ..
Kabarık şekilde yoğun kırmızılık olur..
Oğlumdan biliyorum..Geçen kış ürtiker olmuştu yaa 10 gün de ancak düzelmişti..

Çook geçmiş olsun..Çocuk hastayken zaten düzenli olmazki yeme içme. sen bunu vicdan yapma şimdi...

emirin rahatsızlığının adı el ayak ağız sendromu imiş
ilk kez duyuyorum onca zamandır hastanedeyim
kötüsü de bi tedavisi yok sadece ateş düşürücü ile ateşi dengelenebilir o kadar
virüse bağlı bir hastalık olduğu için antibiyotikte fayda etmiyo
ayrıca bulaşıcı imiş (

Aaaaa ne ilginç..Bende ilk defa duyuyorum..ÇAbucak düzelir inşallah kuzu...

canım benim çok geçmiş olsun bilmediğimiz neler var
çabuk atlatır inşallah size de geçmez ama baktım yetişkinlerde pek görülmüyormuş genelde 10 yaş altı çocuklarda görülüyormuş

Son düzenleme:
Aaaaa ne ilginç..Bende ilk defa duyuyorum..ÇAbucak düzelir inşallah kuzu...

valla bende ilk kez duydum zaten saol canım benim allah razı olsun

canım benim çok geçmiş olsun bilmediğimiz neler var
çabuk atlatır inşallah size de geçmez ama baktım yetişkinlerde pek görülmüyormuş genelde 10 yaş altı çocuklarda görülüyormuş

sorma yaa daha ne hastalıklar duyucaz acaba
yanına çocuk yaklaştırmamak lazım parka falan çıkmaması lazım
başka çocuklarıda hasta etmeyelim
annem şimdi sitede futbol sahası var oraya indirmiş top oynuyomuş tek başına

kızlar saat 4te diyetisyen randevum var kaç gündür rahatsızım diye tartıya çıkmamıştım sabah tartılım dedim tam 107.100
2 hafta önce diyetisyende 105,200 çıkmıştım
2 haftada 2 kilomu aldım ben şimdi
rekora gidiyorum vallahi
irade sıfır, azim sıfır olduktan sonra istek olsa ne olur kuru kuruya

ayşecim emire geçmiş olsun böyle bir hastalığı ilk defa duydum ilginç rabbimden acil şifalar dilerim...

Geçmiş olsun Ayşeciğim...Gerçekten çok ilginç hastalıklar var bizim bilmediğimiz.Hiç duymadım böyle bir sendromu.

Allah acil şifalar versin yavruna..Belki de bu yüzden sık hastalanıyor Emircik...

CECOOOOO fıstık arkadaşım benim senin nasıl gidiyor iddiadaşın MERYEM hanımlarla aran nasıl :)))) MERYEMMMMMM sen nasılsın tatlım?
BEN iyiyim Özlemcimmm...seni görünce daha iyi oluyorum
sınıfının ve senin başarını da kutluyorum
İddadaşım Meryemle deng geldikce uzun uzun sohbet ediyoruz ama bizim idda suya düştü galiba
bence de iddia yalan oldu ama gerçek bir iddiadaşım oldu
o yüsden acayip mutluyum
Kızlar iyi geceler diliyorum...
Katlanıp yerleşecek çamaşırlar var,onları halledeyim.
Yarın akşam yemekli misafirim var,yoğun olacağım bayağı..

ahh böle hamarat hatunlara nasıl imreniyorum nası...
ben 2 kişinin yemegini yapmakta zorlanıyorum hergün hergün..

ee menüde neler var Yenacım

Allah yardımcın olsun canım...Başlayınca çabucak bitirirsin işlerini inşallah...

Masa konusunda işin zor gerçekten..Umarım sorunsuz sığarsınız da telaş ve sıkıntı çekmezsin...

Kimbilir ne mamalar yapacaksın..

Ayşecim Emire çok geçmiş olsun.Allah ım tez zamanda versin şifasını

Kopamam canım.Çok alıştım ve sevdim sizleri.Bu saatten sonra silemem...

Diyette pek başarı kaydedemiyorum bu aralar,utanıyorum bir şeyler yazmaya yoksa kopma söz konusu değil...Ayrıca teşekkür ederim tatlım...

hava yağmurlu bugün yine canım da hiç bişey yapmak istemiyor fırsat olsa da yürüsem bari
az önce peynir ekmek domates yedim ayaküstü peşinden de epeyce bir dondurma kaşıkladım miktarı belirsiz nerdeyse bitirecektim ama bıraktım Allah tan

merhaba arkadaşlar bende bugün yediklerimi yazayım birde bir şey soracam bende ödem var bu hafta onu atmam lazım.sabah 1 yumurta 1kk peynir bir dilim ekmek ara bitki çayı öğle domates biber ve tavuk tan sote+ayran yalnız 0 yağ benim diyetimde hiç yağ yok.ara erik bol miktarda .akşamada mantar yapacam fırında .

24-Nis 98.3 98.3 98.3
1-May 96.8 95.1 3.2
8-May 95.3 94.5 0.6
15-May 93.8 91.8 2.7
22-May 92.3 91.4 0.4
29-May 90.8 91.6 -0.2 burda 1300 gr yağ gitmiş ancak ödem oluşmuş.ne olacak bakalım ben salı günleri kontrole gidiyorum.inşallah rahatlarım o zmanna kadar...

sevgiyle kalın....

merhaba arkadaşlar bende bugün yediklerimi yazayım birde bir şey soracam bende ödem var bu hafta onu atmam lazım.sabah 1 yumurta 1kk peynir bir dilim ekmek ara bitki çayı öğle domates biber ve tavuk tan sote+ayran yalnız 0 yağ benim diyetimde hiç yağ yok.ara erik bol miktarda .akşamada mantar yapacam fırında .

24-Nis 98.3 98.3 98.3
1-May 96.8 95.1 3.2
8-May 95.3 94.5 0.6
15-May 93.8 91.8 2.7
22-May 92.3 91.4 0.4
29-May 90.8 91.6 -0.2 burda 1300 gr yağ gitmiş ancak ödem oluşmuş.ne olacak bakalım ben salı günleri kontrole gidiyorum.inşallah rahatlarım o zmanna kadar...

sevgiyle kalın....

Aynen Asuman abla.Kocaeli de yağışlı.Öğleden önce iyidi ama şuan yağdı yağcak.Yağışlardan dolayı doğru düzgün yürüyemedim.
Allah'tan yarından itibaren açıkmış ta yürüyüş fırsatımız olur artık.Yürüyüş olmayınca motivem düşüyor ve genelde sabit kalıyorum kiloda.Düşüş hiç yok.Nolcak böyle bilmiyorum ki.Şu düşük kürtaj olaylarından sonra bi tuhaflaştım.İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.Sabah uyan işe gel akşam git yemek ye tv izle yat.Çok sıradanlaştım ya hergün aynı gibi

Son düzenleme:

Meryciiik nasılsın şekerim? Pek denk gelemiyoruz.Özledim seniii

Nasıl gidiyor Veysel kontrollerin.Var mı gelişme pko konusunda.Ben biraz önce aradım.Hafif kanamam oldu daha kürtaj olalı 15 gün oldu.Kanama gelince korktum aradım.Önemli bişey değil ama artarsa gel dedi.Bakalım bundan sonra ihmal etmicem kesinlikle kontrollerimi.En ufak bir şeyde arıcam yada hemen gidicem.Sık sık Veyseldeyim anlayacağın...

ebrucum sen sağlıkla ilgili sorunlar atlattın toparlarsın bundan sonra eminim ben havalarda insanı etkiliyor tabii ki
benim de enerjim çok düşük sebep de yok yürüyüş yapıyorum ama evde sadece yemek ve mutfak işlerini yapıyorum gibi bişey büyük bir temizliğe girişmem lazım büyük kızın sınavları bitsin diye bekliyordum o da yarın bitiyor bakalım odalarda düzenlemeler değişiklikler yapılacak belki boya da
yarından itibaren düzelcek görünüyor havalar belki olumlu etkiler bizleri de
sende başla yavaştan yürüyüşlere en azından haftada 3gün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…