- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
hoşgeldin gül doğru karar vermişsin cesaret edip yazmakta eee bizim topiğimizde olmakta hayrı bi hava tabii:))
bide kilo vermeye başlayınca bizleri daha çok sewiceksin 6 aylık kocişinden bile daha çok
inşallah bizde başaranlardan oluruz sonu hüsranla bitenlerden aslaaa
bana 6 pk margarin ayır datlumm ya haftaya misafir gelcekk
HAFTANIN BİRİNCİSİ..............................FADİME02..........................650 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...............................ASUMANZEYNEP..................400 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........................YENA.................................200 DAK
HAFTANIN 1.leri ________ - 1.4 kg. __________ Umuttt - Julyet:119:
HATANIN 2.si __________ - 1.2 kg. _______________ fadime02:81:
HATANIN 3.sü _________ - 1 kg. _______________ TozToprak:124:
Banu ceco kilo bildirimi 110 kg
İnsallah gecikmedim
ben geldim utana sıkıla...
3rakamlılara bukadar yaklaşmışken görememek beni çok üzüyor
geçen hafta 101.7
bu hafta 102.5
neden böle oldu anlamadım..diyetisyenim vucudun ödem yapmış diyor ama yinede üzüldüm işte
yavrular kaynanamlarr 6 gündür buradalar , şimdide annem , babam , ablam , eniştem ve yeğenlerim yoldalar , onlarr geliyorlarr
anlayacağınız ben bi kaç gün ortalıkta görünmeyebilirimm , şimdidenn herkesleri öperim, kendinize iyi bakın , sonradan unuturum belkimm önceden söyleyim dedimm
HAFTANIN BİRİNCİSİ..............................FADİME02..........................650 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...............................ASUMANZEYNEP..................400 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........................YENA.................................200 DAK
sen de ayrı kaldın demekki canım. peki sen mi onun yanına geçtin yoksa eşin mi geldi. Evet dediğin gibi eşim gideceği kuruma başvuruyomuş önce, kabul olursa ve beledıye de gönderirse gidebiliyomuş. Eşimin yüksek lisansı var zaten istesek de 6 aydan önce yanıma gelemez. Dediğin gibi kurumlarda genellikle atandım madem göndermem diyolarmış, madem gişdecektin niye geldin felan diyip zorluk çıkarıyolarmış.
Sağol cecocum ciddi bağışıklık sistemim çok zayıf görende maşallah taş gibi der ama içim fos::))Canım RAbbim sağ sağlım küçük prensesi kuçağına almayı nasip eder inşallah... Aminnnn
Aldığın kilolarıda merak etme prensesi emzirirken onların hepsi gidecektir inşallah ve sende tekrar ufak ufak beslenmene dikkat ederek kilo vermeye kaldığın yerden devam edersin
Canım çok geçmiş olsun
Bağışıklık Sistemin çok zayıf herhalde sık sık rahatsızlanıyorsun ama inşallah en kısa zamanda şifa verir Allah ... Aminnn
Bende Eminönü aşıklarındanım
Eşim çok kalabalık diye pek sevmez ama ben bayılırım orada dükkanları gezmeyigenelde bende eminönüne inmeye niyetlendiğimde tüm günümü oraya ayırıyorum ancak doyabiliyorum
Birde her Eminönüne gittiğimde Mısır çarşının oradaki Petshoplarıda gezerim ille
Her seferinde de kızım belki bu sefer ikna ederim diye yalvarır anne ne olur köpek alalım diye
Dediğin gibi inanılmaz fiyatlarda fark var ve bazen çok daha güzel çeşitlerde oluyor mağazalara nazaran
Canım benim inan bende sizleri çok sevdim ve iyiki tanımışım diyorum
Cuma günü bile bütün gün Komşu ablama sizlerden bahsettim
Tanımak isterdim bende dediMutluyla zaten tanışmıştı.
Ben çok yoğun olduğu için ona eşlik edermisin diye sormamıştım sabahhında da söyleyince son anda işlerini ayarlayamadı ama inşallah bir sonraki buluşmada onuda sizlerle tanıştırmak isterim
Malum hala ekleyemediğim bir denecik Resim vardı bende onu gösterdim ve hepinizin çok cana yakın ve iyi bayanlara benzediğinizi söylediki onun insan tecrübelerine çok güvenirim çünkü şimdiye kadar hiiiiç yanılmamıştır
Dediğin gibi takozla imanın kimde olduğu belli olmaz
Çocuklar bizimde hep dediğimiz gibi doyumsuz oluyorlar her dedikleri oluyor genelde diye
Cadının dediğiyle gitsem beni batırır zaten
İş görsün yeter dediğin gibiBeni iyi kötü tanımıştır buradakilerde ben cem yılmaz gibi tamamen duygusal olamıyorum
Sizin gibi güzel dostlarım olsun daha ne isterim
Canım iddadaşım her nekadar bizim idda işi yatmış gibi görünsedeseninle sohbet etmeyi özledim yaa
İyi olduğunu görmek bile beni sevindiriyor
Umarım güzel geçmiştir nikah ve herkes senin kilo verdiğini fark etmiştir
Ben hep içimde bir çocuğun yaşadığını söylerim ve buna gerçektende inanırımhatta belki bir çoğunuza tuhaf gelecektir ama onunla bazen konuşurum bazende bana kaprisli bir çocuk gibi küser
Her insanın içinde bir çocuk olduğunu düşünenlerdenimsende ödevini bitiren çocuk huzuru diyince o geldi aklıma
Hepimizin içindeki çocuk inşallah hep çooooooooooooooooook mutlu olur ve hep sesini duyarız inşallah... Aminnnnnnnnnnnn
zeynep ablacım çok teşekkür ederim ne kadar güzel yürekli bi insansın ama biz 6 kişi bide benim bebişim var öyle kalabalık bi aile gelicez o yüzden sana asla rahatsızlık veremem aslına bakarsan zeynep ablacım orman işletmeninde misafirhanesi vardır orda muhakkak yer ayarlayabilirimde bide ben temmuzun 2sinde düşünüyorum gitmeyi o tarihlerde böyle müstakil yazlık tipi ev bulmak zor olabilir diye düşündüğüm için şimdiden yer ayarlamak istiyorum
önceden yer ayırtmak şart.son bir kaç senedir buralar çok talep görüyor.ben rahatsız olmam.sonuçta bir kahvaltıya bakar.ben önümüzdeki haftalar bir araştırıp sana haber vereyim.genelde bu işi yapan insanlar var.denize mesafesi ve kalınacak gün sayısı fiyatları belirleyen faktör.bu işleri yapanları bilen ve kendi tanıdıklarına her zaman yer bulan bir tanıdığım var.ona bir sorayım.o da tur şoförlüğü yapıyor ve şu an izm.meryem anada..genelde öyle müstakil evlerden ziyade apartman dairesi olarak var.evler 3 katlı.öyle villa tipi daireler pek ender.verende bayağı bir fiyat ister.temmuz ağustos en çok talep gören zamanlar...neyse o kişi gelsin bir sorayım..
günaydın tebrik ediyorum kızlar ..burayı bırakmayacağım artık herkezin işine koşturmaktan yoruldum kendimle kızımla ilgileneceğim.
30 haziran kızımın doğum günü o güne kadar inşallah aldıklarımı veririm bugün leslieyede başlıyacağım ,gerçi birde callenetics var ama o videoyu incelemedim ..
dün kızımda ilk defa bezi çıkardı babasına söz vermiş ,doğumgününde babası pasta alacakmış bisiklet alacakmış dün çok büyük bir zevkle sürekli wce koşturduk ...
Günaydın Kızlar
Kilo veren dereceye giren herkesi kutluyorum
Dün bende başladım rejime ve 1 saat yürüdüm. Bugünde aynı şekilde devam edicem Allahın izniyle. Şekerin hayatımdan çıkarmayı planlıyorum ki zaten diyetisyene insülin direnci ve şekere uygun bir diyet hazırlamasını istiycem. Ne zaman gideceğime henüz karar veremedim :26: ama bu sefer bırakmıycam ve sonuna kadar gidicem inşallah. Seneye yaza kadar 75 olma gayesindeyimve olucam da inşallah 2010da başladığım maratonu 2013te zafere ulaştırıcam. Sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?