Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen 6 iste ben sana 16 gönderirim gülüm.... 6=1,5 kilo... haftaya hazır

HAFTANIN 1.leri ________ - 1.4 kg. __________ Umuttt - Julyet :119:

HATANIN 2.si __________ - 1.2 kg. _______________ fadime02 :81:

HATANIN 3.sü _________ - 1 kg. _______________ TozToprak :124:

YENA ve BEYZUS elerinize sağlık...

listenin fatihlerini kutluyorum... devamı kolay olsun inşallah...

darısı başımıza

Selam millet ben geldimmmmmm :122:

Bu sabah nedense bir türlü KKya giremedim bildirim için sonunda mutlu geldi aklıma oda Allah razı olsun benim yerimede bildirim yaptı haftaya cuma malum yola cıkacağız ama ben perşembe akşamından inşallah bildirimimi yaparım
Olmadı artık birinize havale edebilirim
Kendimi izinli olarak yazdırmak istemiyorum yoksa daha çok salarım diye korkuyorum artıda olsa, ekside olsa hatta sabitte olsa kilomun arkasındayım

Banu ceco kilo bildirimi 110 kg

İnsallah gecikmedim

Sağ ol canım benim sanada zahmet verdim
Allah razı olsun

Aaaa iddadaşım ödemde olabilir ne diye kendini hemen üzüyorsun
Bende bu hafta yarım kilo fazla çıktım ama hiç problem yapmıyorum çünkü iki gündür yine yeterince su içmediğimi biliyorum ve ödem olduğuna adım gibi eminim
Bak zaten diyetisyeninde söylemiş sen sağlıklı beslenmeye devam et şekerim tabi fazla kaçırmadan

Kızzzzzzzzz kaynananları kaçırmak için ananlarımı çağırdın yoğsam
Şaka şaka hadi gözün aydın umarım çok güzel vakit geçirirsiniz ama sana eksi olarak döner

Ablacığım ellerine sağlık
Kızlarrrrrrrrrrrrr harikasınız yaa bende şu totoşu bir kaldırsam iyi olucak mıhlandım kaldım yaaa :26:

Başarılarınız daim olsun Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh.... Aminnnnnnnn

HAFTANIN 1.leri ________ - 1.4 kg. __________ Umuttt - Julyet :119:

HATANIN 2.si __________ - 1.2 kg. _______________ fadime02 :81:

HATANIN 3.sü _________ - 1 kg. _______________ TozToprak :124:

Ellerine ve emeğine sağlık seninde
Maşallah kızlar yaa harikasınız ufak ufak eriyorsunuzzzzzzzzzzzz :122: :122: inşallah Rabbim hepimize nasip eder :... Aminnn

Kizlr iyi geceler diliyorum herkese oncelikle ve sabah bildirim yapamadm malum telden giriyorum telde.sarj olmuyo bozuldu gibi sinir oldum cok guzel.bir bildrim olmasada sizlere ayip ettim ynacim cok ozur.ilerim tekrar simdi
gecen hafta 93.3
bu hafta 92.3
giden bir kilo spor yok malesef sizi cok.seviyorum opuyorum tatile gideceklere simdiden iyi eglenceler hasta ollara gecmis olsun kilo verenler ve vermeye calisanar hepimiz superizzz optum

özlemcim benim hikayem aslında bayağı uzun bi hikaye ama kısaca sana anlatmaya çalişim ben 9 senelik evliyim işletme mezunuyum üni bitti ben evlendim işe girmeyi ccok istiyodum aynı senin gibi 2008 de kpss kursuna başladım kpss den 80 puan aldım tam bir yıl sonra orman işletme müdürlüğü giresuna atandım aslen kendim samsunda ikamet ediyordum hep samsuna yakın illeri tercih ettim ki hafta sonları gelebilim diye sonra tebligat geldi ankaraya gittik benim tercihimde bu kurum giresun merkez diye alım yapmıştı bende merkez de olucağı düşündüğüm için bu kurumu tercih ettim ama bi giderim ki giresun şebinkarahisar hiç duymamışım şebin karahisar bir dağın başı igrenç bi yer gittim orda başladım ama o kadar pişman oldum ki sonrasında cok daha güzel kurumlara girebiliyodum sırf merkez olcak diye bu kurumu tercih ettim ondan sonra sgk sosyal güvenlik kurumu 4 b li alım yaptı ve o puanımı 4 b li alımda kullanma hakkı doğdu şebinde 6 ay çalıştıktan sonra sgk yada yerleştim mi ben istifa edip samsun sgk da işe başlama kararı aldım dedim bu igrenç yerde kadrolu calşcama memleketimde eşimin yanında sözleşmeli calışırım bu arada eşim serbest meslek işyeri var doğalgaz üzerine sonra benim şebindeki muhasebecim harika bi insandı benide çok severdi gönlü razı olmadı 4 b li işe geçmeme sendikayı araya soktu kendi genel müdür yardımcsıyla görüştü işte samsun orman işletmesi böyle bir memuru kaybetmesin cok iyi felan diye istifa edicek başka kuruma gecicek bilmem ne diye konuştu sendika temsilcisi bi bey görştü derken eşimde sabit işi olduğu için eşimin 2 yıllık kesintisiz sigortasını ödediğine dair bi belge istediler yalnızca benden bende gönderdim tayinimi yaptılar samsuna hemde asaletim tastik olmadan 6 aylık memurken ama egerki tayinim gerçekleşmesiydi geciyodum sosya güvenlik kurumuna keşkede gecseydim ordakilerin hepsi sonradan kadroya geçti benim bulundum kurum orman mühendisleri üzerine kurulu bi kurum müdüründen tutta müdür yardımcısına genel müdürüne kadar biz idari personel ikinci sınıfız benim ait olduğum kurum maliye inşallah geçiş yapabilirsem maliyeye geçiş yapmak istiyorum böyle işte canım

birde özlemcim memurlar neti sürekli takip ederdim ordan tercihler konusunda cok ögrendim şey olmuştur sende kaç puanın var bilmiyorum ama takip et bilgisayar mühendislerinin takıldığı topiğe gir puanlar kaçta kalmış hangi il kaç puanla kapatmış bunları incele eğerki kendi bölümün yüksek kapatıyosa 4001 in puanları 80 lere kadar geriledi sanırım ondanda sonlara tercih yap belki mühendis değil düz memur olurusun ama sonradan yine gecersin mühendislik kadrosuna ama inşallah mühendis olarak atanırsın tercihlerini iyi incele illeri puanları bunlar çok önemli hatalı tercih yapmamak inşallah güzel bi kuruma mutlu olucağın huzurlu olucağın işini yapabileceğin bi kuruma yerleşirsin örneğin bu kurum orman işletmeleri olmasın cünkü orman mühendisi değilsen ne müdür olursun ne müdür yardımcısı buda benim yaramda o yüzden dile getirdim bu yolda sana başarılar diliyorum rabbim iş için ugraşan emek veren herkesin emeğinin karşılığını verir inşallah kolay bi süreç değil cünkü öyle işte

Evdekileri uyutup çamaşırlarımıda serdim geldim iki sohbet ederiz diye ama maşallah yine 3 kişiyiyiz : in, cin ve ben topmu oynasak gelen olana kadar

Sağol cecocum ciddi bağışıklık sistemim çok zayıf görende maşallah taş gibi der ama içim fos::))

İyigeceler nasılsınız ben gene gerginim hem gribim geçmedi hemde kilo veremiyorum çünkü çok yemek istiyorum drla görüştüm bana dukan dietini önerdi 15 günde çok ciddi kilo verirsin dedi ama sağlıklı gelmiyor bana biraz okuyum bakıyım dukancıları belki başlarım yarın.

önceden yer ayırtmak şart.son bir kaç senedir buralar çok talep görüyor.ben rahatsız olmam.sonuçta bir kahvaltıya bakar.ben önümüzdeki haftalar bir araştırıp sana haber vereyim.genelde bu işi yapan insanlar var.denize mesafesi ve kalınacak gün sayısı fiyatları belirleyen faktör.bu işleri yapanları bilen ve kendi tanıdıklarına her zaman yer bulan bir tanıdığım var.ona bir sorayım.o da tur şoförlüğü yapıyor ve şu an izm.meryem anada..genelde öyle müstakil evlerden ziyade apartman dairesi olarak var.evler 3 katlı.öyle villa tipi daireler pek ender.verende bayağı bir fiyat ister.temmuz ağustos en çok talep gören zamanlar...neyse o kişi gelsin bir sorayım..

günaydın tebrik ediyorum kızlar ..burayı bırakmayacağım artık herkezin işine koşturmaktan yoruldum kendimle kızımla ilgileneceğim.

30 haziran kızımın doğum günü o güne kadar inşallah aldıklarımı veririm bugün leslieyede başlıyacağım ,gerçi birde callenetics var ama o videoyu incelemedim ..

dün kızımda ilk defa bezi çıkardı babasına söz vermiş ,doğumgününde babası pasta alacakmış bisiklet alacakmış dün çok büyük bir zevkle sürekli wce koşturduk ...

cok cok cok teşekkür ederim zeynep abla seni tanımayı cok isterim gerçekten biz 30 haziran 12 temmuz arası orda olucaz allahtan bişey olmassa inşallah tanışma fırsatımız olur ev konusuna gelince afrodit tatil köyünde bi ev vardı beyaz iki katlı cok hoşuma gitti ama günlüğü 150 tl dediadam sonra başka bi ilana baktım oda o tatil köyünün yanındayımş o ev oda günlügü 100 liradan kiralarım dedim tamam dedim bende adam ayırttım size o tarihlerde dedi bakalım inşallah pişman olmam oda güzel bi ev iki katlı bahçe katını bize veriyo adam öyle işte ben müstakil istiyorum yada iki katlı alt katında biz olalım böyle site içinde olsun iki katlı iki katlı evler olsun afrodit tatil köyü öyle mesala apartman dairesi istemiyorum ben zeynep ablacım öyle işte

Günlük Kiralık Müstakil Ev Balıkesir Edremit 110 m2 100 TL - 82394300
kızlar işte buldum evin linki zeynep abla mutlucum bi göz atarmısınız sizde fikirleriniz önemli benim için mutlucum dün bir fırsat bulup seni arayarayımadım cok teşekkür ederim ederim canım bana telini mesaj atmıssın bugün arıcam seni ayrıca mutlucum sende o tarihler arası ordasın diye hatırlıyorum sanki eger orda olursan buluşuruz cok güzel olur

Günaydın Kızlar

Kilo veren dereceye giren herkesi kutluyorum

Dün bende başladım rejime ve 1 saat yürüdüm. Bugünde aynı şekilde devam edicem Allahın izniyle. Şekerin hayatımdan çıkarmayı planlıyorum ki zaten diyetisyene insülin direnci ve şekere uygun bir diyet hazırlamasını istiycem. Ne zaman gideceğime henüz karar veremedim :26: ama bu sefer bırakmıycam ve sonuna kadar gidicem inşallah. Seneye yaza kadar 75 olma gayesindeyim ve olucam da inşallah 2010da başladığım maratonu 2013te zafere ulaştırıcam. Sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde...

Günaydın hatun kişiler..
Güzel bir haftasonu diliyorum herkeşlere,zayıflara bile..

Yaklaşık bir saat oğlumla yatakta oynadık,kudurduk ..dakikalarca battaniyeyle yüzümüzü kapatıp ışık bombalarından koruduk kendimizi..:)
NAsıl hoşuna gidiyor karanlıkta beklemek hızlı hızlı nefes alıp veriyor. gözleri ışıl ışıl bir şekilde sanırsın gerçek bir operasyon ve biz dünyayı kurtaran kahramanlarız..
Çok sıkıcı öyle beklemek itiraf etmek gerekirse.:) Onu mıncıklayıp canını acıta acıta öpmek daha eğlenceli ama izin vermiyor sıpa...

Hadi gözün aydın..Kısa sürede öğrenir annesi..

Son düzenleme:
slm kızlar sabah 3+4 kaşık kadar lorlu salata 1 dilim tam bugday ekmegi 3 tane zeytin yarım yumurta nasılım kızlar işallah böle devam edicem şimdi elime yeşil çayımı da alırım süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…