HAFTANIN 1.leri ________ - 1.4 kg. __________ Umuttt - Julyet:119:
HATANIN 2.si __________ - 1.2 kg. _______________ fadime02:81:
HATANIN 3.sü _________ - 1 kg. _______________ TozToprak:124:
İyi geceler asuman nasılsın.
özlemcim benim hikayem aslında bayağı uzun bi hikaye ama kısaca sana anlatmaya çalişim ben 9 senelik evliyim işletme mezunuyum üni bitti ben evlendim işe girmeyi ccok istiyodum aynı senin gibi 2008 de kpss kursuna başladım kpss den 80 puan aldım tam bir yıl sonra orman işletme müdürlüğü giresuna atandım aslen kendim samsunda ikamet ediyordum hep samsuna yakın illeri tercih ettim ki hafta sonları gelebilim diye sonra tebligat geldi ankaraya gittik benim tercihimde bu kurum giresun merkez diye alım yapmıştı bende merkez de olucağı düşündüğüm için bu kurumu tercih ettim ama bi giderim ki giresun şebinkarahisar hiç duymamışım şebin karahisar bir dağın başı igrenç bi yer gittim orda başladım ama o kadar pişman oldum ki sonrasında cok daha güzel kurumlara girebiliyodum sırf merkez olcak diye bu kurumu tercih ettim ondan sonra sgk sosyal güvenlik kurumu 4 b li alım yaptı ve o puanımı 4 b li alımda kullanma hakkı doğdu şebinde 6 ay çalıştıktan sonra sgk yada yerleştim mi ben istifa edip samsun sgk da işe başlama kararı aldım dedim bu igrenç yerde kadrolu calşcama memleketimde eşimin yanında sözleşmeli calışırım bu arada eşim serbest meslek işyeri var doğalgaz üzerine sonra benim şebindeki muhasebecim harika bi insandı benide çok severdi gönlü razı olmadı 4 b li işe geçmeme sendikayı araya soktu kendi genel müdür yardımcsıyla görüştü işte samsun orman işletmesi böyle bir memuru kaybetmesin cok iyi felan diye istifa edicek başka kuruma gecicek bilmem ne diye konuştu sendika temsilcisi bi bey görştü derken eşimde sabit işi olduğu için eşimin 2 yıllık kesintisiz sigortasını ödediğine dair bi belge istediler yalnızca benden bende gönderdim tayinimi yaptılar samsuna hemde asaletim tastik olmadan 6 aylık memurken ama egerki tayinim gerçekleşmesiydi geciyodum sosya güvenlik kurumuna keşkede gecseydim ordakilerin hepsi sonradan kadroya geçti benim bulundum kurum orman mühendisleri üzerine kurulu bi kurum müdüründen tutta müdür yardımcısına genel müdürüne kadar biz idari personel ikinci sınıfız benim ait olduğum kurum maliye inşallah geçiş yapabilirsem maliyeye geçiş yapmak istiyorum böyle işte canım
yenacım bugün ikinci günümüz bakalım artık ,çok iyi gidiyor inşallah öğrenecek çevrede çok yıprattı beni halbuki niye takıyorsam kafaya herşeyin bir zamanı varmış... geç kaldın şimdiye kadar öğrenmesi gerekiyordu gibi sözler..3 bitiyor artık ben hiç zorlamadım bak kendi kendine gidiyor şimdi..
Ben de 81 aldım canım, 18 haziranda tercihler var. Senin örneğinde de gördüğüm üzere tanıdık olduktan sonra tayin vs yaptırılıyo ama bazı kurumlar zorluk çıkarıyomuş. Aslında asalet tastik olmadan geçiş yokmuş ama kurumun insiyatifine bağlı olarak geçenler de varmış. Benim için kadrolu sözleşmeli farketmez ama il dışı mecburen sadece kadroluları yazıcam ki tayin imkanı olsun. Sen şanslıymışsın ama sözleşmeliye geçseydin de dediğin gibi karoya aldılar sözleşmelileri. Açıkcası ben özel sektörde gece yarılarına kadar çalışmaktan öyle bıktımki sözleşmeli felan hiç gözüme gelmez. Düzenli bir iş istiyorum artık. Şu an işim olmadığı için de çocuk olayını ertelemek zorunda kalıyorum. Tek maaşla eşim evimizi mi geçindirsin ailesine mi yardım etsin, çocuk yapsak dımdızlak kalırız ortada. Umarım atanırım ve senin gibi şansım yaver gider de tayin olayım olur
Yine bir haftasonu suzkunluğu çökmüş topiğimizin üzerine
Bende ara ara başka topiklerede bakıyorum ama gerçekten buradaki tat yok o yüzden sadece okuyup kaçıyorum
Asumanzeynep canım hoşgeldinnasılsın?
merhaba banucum ben de gün boyu bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum napıyım
artık bir toparlanma şart hepimiz için ben de nerdeyse her gün ufak tefek kaçamaklar yapıyorum sonra yürüyorum sonuç hep sabit tabii
6 aydır bir 10 kiloyu verip de şu işi bitiremedim ne deyim kendime bilmiyorum
Sorma yaa dediğin gibi hepimizin toparlanması lazım artık
Hayır ben pek kaçamak yapmadığım halde veremediğim için daha çok sinir oluyorum :26:
Bakalım şu tatili bir atlatayımda ondan sonra olmazsa mecbur bir diyetisyene baş vuracağım. Bugün eşimin halasıda dedi bak arabayı yeğenim bırakacak ama bol bol yürüyerek gezeceğiz diye
O kadar sevindim ki sırf beni biraz daha motive edebilmek için bana uygun hale getirecekler o haftayı
İnşallah bu tatil benim için bir dönüm noktası olucak ve şu sabit durumdan kurtulurum çünkü gerçekten insanın sinirleri bozulmaya başlıyor.
merhaba banucum ben de gün boyu bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum napıyım
artık bir toparlanma şart hepimiz için ben de nerdeyse her gün ufak tefek kaçamaklar yapıyorum sonra yürüyorum sonuç hep sabit tabii
6 aydır bir 10 kiloyu verip de şu işi bitiremedim ne deyim kendime bilmiyorum
Ben de aynı, bugün dersanem vardı. Yanımda çavdarlı sandwıs goturdum her zamankı gibi. Neyse onu yedim ama beni şeytan dürttü canım siyah çikolata istedi, onu bulamayınca browni intense alıyım dedim. 170 kalorilikşeyi yedim valla. Bugün toplamda 1500 kalori almışımdır. Ders çalışırken beynim çalışıyo ya belki yakmışımdır onu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?