Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.leri ________ - 1.4 kg. __________ Umuttt - Julyet :119:

HATANIN 2.si __________ - 1.2 kg. _______________ fadime02 :81:

HATANIN 3.sü _________ - 1 kg. _______________ TozToprak :124:

en başta listedeki arkadaşlarımız olmak üzere kilo veren herkesi tebrik ederim.her hafta daha iyi sonuçlar alıcaz inşallah.artık yaz geldi bu yazı da kilolu geçirmeyelim.bu ay itibariyle herşeye sıfırdan başlayalım bundan önceki herşeyi silelim kafamızdan

herkese mutlu sağlıklı enerjik bir hafta sonu dilerim
çok işim var ama bende enerji yok kızların odaları toparlanıp boya yapılacak ama önce ayrıştırma işlerini yapmak lazım bakalım bir de ne renk boya yaptıralım karar veremedik

::günaydın güzeller...
sabah iki yumurta biber ve domastesle yaptığım menemeni biraz peynir ve çayla lüpledim...
öğleye semizotu pişiriyorum... yoğurt ile yemek için...
akşama nöbetçiyim hastanede ne çıkarsa bahtıma....

az evvel bir iş teklifi aldım... pazartesi görüşeceğim... kafama yatarsa emekli olup oraya geçeceğim...

herkeşler devlet memuru olmaya çalışırken ben ayrılmaya çalışıyorum :26::26::26:

Akşama da bir şeyler hazırlayıp çocuklar için yavaş yavaş işe yollancam....
umarım sıkıntısız bir nöbet geçiririm....

herkese kolay gelsin güzel incelmeler...

haaaa bu arada bu hafta liste başını bana ayırın

Haftasonu olunca sayfalar ilerlemiyor

Ben eğitimden geldim yürüyerek gidip yürüyerek geldim 1 saat yürümüş oldum inmesi kolayda çıkması çok zor hep yokuş yukarı çıkılıyor ter biyerlerimden aktı

Gelirken yolda bir dükkanda köy tavuğu buldum aldım haşalyıp görücem artık adama ben bunun köy tavuğu olduğunu nerden anlıycam dedim lezzetinden anlarsın dedi İnşallah hakiki köy tavuğudurda saman gibi tavuk yemekten kurtuluruz. Eve gelince bu senenin ilk karpuzunu almış annem azıcık yedim şekerli diye yemiyimi acaba dedim ama meyve işte en azından şeker ihtiyacımı karşılar. Az yedim zaten :26:

D vitaminimide suya kattım içtim küçücük ampul 1 ay yetiyormuş inşallah şifa olur

Yürürken yorulunca otobüsemi binsem düşüncesi geçince aklımdan sağlığım için sağlığım için diye diye attım adımlarımı herkese tavsiye ederim Gelirken yolda eski bir komşumuzu gördüm zayıflamışsın bahar yürü yürü dedi

Bende böyle durumlar ayda bir izin günü vermeyi düşünüyorum kendime ama önce bir diyetisyenle konuşmam lazım tabi param olsun ilk iş diyetisyen yollarına düşmek

Selam Milletttttttttt :122:

Bugün hesapta akşam çaya misafirim olacaktı :26:
Dün hatta sırf misafir gelicek diye kız kardeşimle tiramisu yaptık sonra KV eşimi arayıp ablasının yurtdışından geldiğini söyledi. Bizde akşam misafir geliceğini düşünerek öğlende gidip bir hoşgeldin diyelim dedik.
Görümcemin evinin hemen altında da bu akşam bize gelecek olan yeni gelin ( çakma elti yani amcaoğlunun eşi ) çalışıyor. Gelmişken onada bir uğrayıp akşam kaçta geleceksiniz diye sorayım dedim ama maşallah hatun unutmuşmuş ve bu akşam için arkadaşlarını oturmaya çağırmışmış
Resmen sinir oldum sonuçta ben tatil öncesi okadar acele ettim aman gelmek istiyoruz diyorlar onlarıda laiğiyle ağırlayayım diye. Daha evvelde aynısını yapmıştı hadi o zaman unuttu insanlık hali dedim ama bu seferde unuttum diyince fit oldum.
Bilseydim okadar hazırlık yapmazdım.
Dedim bak bu iki oluyor bundan sonra kusura bakma ama ben davet etmiyeceğim sizi arzu eden zaten bir gece önceden yarın müsaitseniz geliceğiz der dedim Baya bozuldu benden öyle tepki beklemediği için.
Eşim deseniz daha çok sinir oldu. Sen dedi okadar uğraştın üstelik bir hafta evvelden defalarca tembihledin bak o gün mutlaka sizi bekliyoruz diye. İnsan en azından bir telefon açıp iptal eder diye söylendi durdu :26:

Şimdide sırf o tiramisuyu tek başımıza bitirmeyelim diye bende eşimin halasına gitmeyi düşünüyorum en azından orada kalabalık oluruz ve ben sadece 1 dilim yemiş olurum üstelik eli boş gitmemiş olurum
Bakalım eşim dışarı cıktı bir iki saat sonra en geç gelir eğer onu ikna edebilirsem tabiki Umarım tamam derde zararlı cıkmam

Ben de 81 aldım canım, 18 haziranda tercihler var. Senin örneğinde de gördüğüm üzere tanıdık olduktan sonra tayin vs yaptırılıyo ama bazı kurumlar zorluk çıkarıyomuş. Aslında asalet tastik olmadan geçiş yokmuş ama kurumun insiyatifine bağlı olarak geçenler de varmış. Benim için kadrolu sözleşmeli farketmez ama il dışı mecburen sadece kadroluları yazıcam ki tayin imkanı olsun. Sen şanslıymışsın ama sözleşmeliye geçseydin de dediğin gibi karoya aldılar sözleşmelileri. Açıkcası ben özel sektörde gece yarılarına kadar çalışmaktan öyle bıktımki sözleşmeli felan hiç gözüme gelmez. Düzenli bir iş istiyorum artık. Şu an işim olmadığı için de çocuk olayını ertelemek zorunda kalıyorum. Tek maaşla eşim evimizi mi geçindirsin ailesine mi yardım etsin, çocuk yapsak dımdızlak kalırız ortada. Umarım atanırım ve senin gibi şansım yaver gider de tayin olayım olur

yenacım bugün ikinci günümüz bakalım artık ,çok iyi gidiyor inşallah öğrenecek çevrede çok yıprattı beni halbuki niye takıyorsam kafaya herşeyin bir zamanı varmış... geç kaldın şimdiye kadar öğrenmesi gerekiyordu gibi sözler..3 bitiyor artık ben hiç zorlamadım bak kendi kendine gidiyor şimdi..

Maşallah darısı bizim başımıza
Daha çok ufak ama bu yaz ufak ufak başlamak istiyorum bende

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 kase ezogelin çorbası
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:3-4 yk light yoğurt
akşam:2 parça tavuk(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik

evt canım yaptırılıyo asalet tastiki bilmem ne fasa fiso bi yolunu bulduktan sonra geçiliyo tabikide ama genelde asalet tastikini öne sürüyolar bende işim olmadığı için cocuk olayını hep ertelemiştim benimde eşim babasıyla bir çalışıyodu anlıcağın kese bir ben kendi maaşım olsun kendi ayaklarımın üzerinde durim çok istiyordum allahta nasip etti atandım 6 ay şebinde kaldım sonra samsuna geldim geldiğim ayda hamile kaldım oğluşum oldu rabbim herşeyi nasip ettim bana sonsuz şükürler olsun darısı seninde başına inşallah allah kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın

Şişko ama zayıflamaya çalışan, çok sevgili aaakidişler..:)
elma diyeti yapıpta zayıfladınızmı bir anda?:).Niye hiç kimse yok hııı..
Yaz geldi biz boşladık.. millet harıl harıl zayıflıyor. bizde bir yayıldık maşallah..Allah sonumuzu hayırlı getire...

Hani nerde motivasyon,nerde ekip çalışması,.Nerde devlet..

Son düzenleme:
Yine bir haftasonu suzkunluğu çökmüş topiğimizin üzerine
Bende ara ara başka topiklerede bakıyorum ama gerçekten buradaki tat yok o yüzden sadece okuyup kaçıyorum

Asumanzeynep canım hoşgeldin nasılsın?

merhaba banucum ben de gün boyu bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum napıyım
artık bir toparlanma şart hepimiz için ben de nerdeyse her gün ufak tefek kaçamaklar yapıyorum sonra yürüyorum sonuç hep sabit tabii
6 aydır bir 10 kiloyu verip de şu işi bitiremedim ne deyim kendime bilmiyorum

Sorma yaa dediğin gibi hepimizin toparlanması lazım artık
Hayır ben pek kaçamak yapmadığım halde veremediğim için daha çok sinir oluyorum :26:
Bakalım şu tatili bir atlatayımda ondan sonra olmazsa mecbur bir diyetisyene baş vuracağım. Bugün eşimin halasıda dedi bak arabayı yeğenim bırakacak ama bol bol yürüyerek gezeceğiz diye
O kadar sevindim ki sırf beni biraz daha motive edebilmek için bana uygun hale getirecekler o haftayı
İnşallah bu tatil benim için bir dönüm noktası olucak ve şu sabit durumdan kurtulurum çünkü gerçekten insanın sinirleri bozulmaya başlıyor.

inşallah istediğin gibi bir hafta geçirirsin canım ve eksilerle dönersin
az çok uğraşıp da hep sabit kalmak gerçekten çok can sıkıcı

Merhaba ben üniversite son sınıf öğrencisiyim 15 gün sonra okulum bitecek ve ailemin yanına döneceğim. Bu sırada çok düzenli bir hayata başlayacağım için daha rahat kilo verebileceğimi düşünüyorum. Ailemin oturduğu yer güzel bir site, içinde yürüyüş alanları çok ve havuz da var. Bu şekilde spor da yapabilirim. Yalnız benim kilo almam ilk başta, daha ilkokuldayken kullandığım kortizonlu haplar yüzünden oldu. O zaman ilk yüz felcimi geçirdim. Daha sonra 2 defa daha geçirdim ve 2'si de üniversitedeyken oldu. En son geçirdikten sonra 2 aya yakın iğneyle prednol kullandım ve rüzgara karşı neredeyse bir fobi oluştu ve kendimi eve çok kapattım. Bazen en ufak bir rüzgardan bile korkup okula taksiyle gittim. Yemeği az yiyorum desem yalan olur ama abarttığım da söylenemez. Ekmek hamurişi simit poğaça tarzı yiyecekleri çok yemiyorum ama malum öğrencilik sebebiyle makarnayı çok tüketiyorum. Son kilom 85 iken birden 95 kilo oldum ve vücudumda inanılmaz bir genişleme ve çatlaklar oluştu. Bu yaz bütün bunlardan kurtulmayı umuyorum. İstanbul'da Alman Hastanesinde diyetisyene başlamayı düşünüyorum. Başladığım andan beri her şeyi burada sizlerle paylaşacağım. Umarım herkese bir faydası dokunur...

Hep bu aylarda 2li rakamlara düşmüş olurdum diye düşünüyordum ama maalesef umduğum gibi olmadı :26:
Eskiden olsa amann başlarım ben böyle işe der yemeklerime dikkat etmeyi keserdim ama artık inat ettim metabolizmamı alt edeceğim diye Göreceğiz bakalım kimmiş daha inatcı

Ben de aynı, bugün dersanem vardı. Yanımda çavdarlı sandwıs goturdum her zamankı gibi. Neyse onu yedim ama beni şeytan dürttü canım siyah çikolata istedi, onu bulamayınca browni intense alıyım dedim. 170 kalorilikşeyi yedim valla. Bugün toplamda 1500 kalori almışımdır. Ders çalışırken beynim çalışıyo ya belki yakmışımdır onu demi

yakmışındır canım inşallah sınava kadar olacak ufak tefek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…