Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun bahar ya neler oldu yahu biişiler okudum ama anlamadım tam..arıcam telde anlatırsın olmadı=)))
bide ben akşamları gelemem ki yürüyüşe biliyosun eşim geliyo tam yemek saatimiz oluyoo hem annemde burda şimdi o yüzden bırakamam kadını yalnız..
doktorada gittim tedaviye başladık hayırlısıyla.ben kilo vercem sonra hamile kalcam dedim.dr biraan önce gebeliğe geçelim hamile kalıncaya kadar sen devam et rejime spora ama önce zayıflamaya şartlama kendini dedi..öle işte bunları da konuşuruz telde..hatta müsait olunca gel bi kaave içelim=))

Kızlar sizler nasılsınız?tatile çıkçak olanlar var ne güzel hayırlı yolculuklar güle güle gidin gelin evlerinize inşallah..
kilo veren vermeyen çabalayan herkesleri tebrik ederim kilo kayıplarının devamını dilerim=)))

Gecenin 3ünde cevap yazmış uyku düzeninde kalmadı tabi dimi annenler gelince. Anneannenler gitti o zaman annen kaldı dimi... Haftaiçi birgün geleyim canım hem annenlede tanışmış oluruz Ama müsait bir zamanda ara ayrıntılı anlatayım ben durumu sende anlatırsın bebiş olayını

Günaydın Kızlar

Yine sabahın 7sinde uyandım bugün off günümüz ama bünye alıştı işte. Acayip acıkmışım dünü tavuklu salatayla geçiştirdim. Şekeri sadece meyveden alıyorum bir de kuru kayısıdan. Rüyamda tatlı yiyordum profiteroller tulumba tatlıları havada uçuşuyordu Ben ki tatlıya bu kadar düşkün biriyim ben tatlıdan vazgeçebilirsem herkes vazgeçer eminim. Son 3 gündür çok iyi gidiyor maşallah rejimi bozmuycaaaam ve sağlığıma kavuşucam Allahın izniyle.

Dün 60 dakika yürüyüşüm var

Gunaydin kizlar ben az girince mOtivasyon dustu galbasam

Herkese gunaydinnnnn. Sonun da saclari yaptirdim ben cok begendim. Oldu yani ama tabi Acilinca ne olur Onu gorucez balyaj ve kesim tam 3.5 saat surdu ve sifir beklemeyle cok sikici ama sonuc iyi bu gun resim koyarim cekemedim dn

günayydınnnnnn kızlarrrrr dün eşimin açıköğretim sınavı vardı onunla bingöle gittim orda kendime bişeyler aldım malum yaklaşıyo izin istediğim modellerin L ve XL çına sığmak çok güzelmiş 42 beden keten pantolon aldım mutluyum amma azim edip m alesef bi 5 kilo daha veremedim ona yanıyorum hemen gaza gelmem lazım spora başlamalıyım herkeze mutlu pazarlar

ceco hakkaten misolara bende olsa sinirlenirim ben nekadar ince düşünürsem karşıdakide o kadar gevşek oluyo sanırım buda güler yüzllülüğümüzden kaynaklanıyo
evlenincede aynısını sende ona yaparsın ödeşirsiniz:)))

tombulkelebekim
bu hafta şekeride kestine göre listede umuyorum seni köy tavuğumuymuşş aldığın tavuk

asuman eşya varken badana çok zorr kolay gelsin evde düzen olmayınca yeme düzenide kalmıyo benim gibi dikkat ett
mutlu merak ettim saçını gitmden görelimm
iyi tatiller bu arada bizim yerimizede gezz
maryporkerallah inşallah kucağına yavrunu almayı nasip eder
neden bana yakın kimse yokkk off bunalıyorum hoş burda gidecek yerde yokkk neyse artıkın muğlada bullurum dicem ama ordakilerde zayıf heraldekii kimse uğramıyo buralara

özkaarada olur öle kaçamaklar allah emeğini boşa çıkarmasın

Son düzenleme:
Bilindigi gibi guzel arkadaslarin bahari cifcufladik yaz geldi catti. Bir 3 aylik donemimiz aha var . En az10 kg atabiliriz ki daha ne olsun. Eylul ayinda fistik gibi gorunuruz.

Simdi 1 haziran ile yaz bize geldi diyorum tatli tuzlu mamalara elveda Yazi iyi degerlendlirecegiz meyve bol neyazikki dondurma da bol ama tutcaz artik. Ben 20 haziranda donucegim 8- 20 haziran kopucaz. Sonra cokkkk siki 1 ay geciricem insallah temmuz 15 de ise altinoluga gecİcem ama ordan da baglanir agir aksakta olsa yazarim durumlari opuyorum cok gu ici gorusuruz...

Mugla da nerdesiniz belli oldumu

Ayyy çok merak ettim mutluuuu mutlaka foto istiyoruz

tombulkelebekim
bu hafta şekeride kestine göre listede umuyorum seni köy tavuğumuymuşş aldığın tavuk

:))) Evet listeye ilk sıradan girmeyi düşünüyorum şimdi tartıldım 111.2 çıktım cumaya 110 olurum inşallah

Evet canım köy tavuğuymuş sanırım çünkü tavuk gibi kokuyordu tadıda diğerlerine göre çok güzeldi kanlı canlı orjinal tavuktu Bundan sonra hep ordan alıcam tavuk

selam fıstıklar nasılsınız bakalım?

YENA canım senden çok ama çok özür dilerim bu hafta sebepsiz bildirim yapamadım aslında hiç olmazdı böyle bir şey ne olur kusuruma bakma gerçekten çok üzgünüm özür dilerim, bu ara okulun işleri yoğunlaştı, aslında ben bazı notları sonra girmeyi düşünyüordum azcık karne heyecanı olsun diye (malum artık e okul var) müdürüm herkes bir an önce girsin de bende pzt karneleri çıkarmaya başlayayım dedi öyle olunca işler çoğaldı birden tabi bu mazeret değil ama inan unuttum bir daha olmaz ....

bu arada beni ve sınıfımı tebrik eden herkese çok ama çok teşekkür ederim ,rabbim sizleri de evlatlarınızla mutlu etsin inşallah

biz bugün kastamonu'ya gezmeye gidiyoruz YAĞMURGÖZLÜ ablacım etli ekmeği senin yerinede yiyeyim mi ne dersin :))))

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? Ben bugün daha iyiyim. Birkaç gündür canıma okuyan kabızlık bugün sona eriyor inşallah. Cumaya kadar güzel sonuçlar almak istiyorum :)))

Tünaydın millet,
hafif bir pazar diliyorum...

İyi günlerde savur saçlarını :)
Hakkaten bayağı beklemişsin..ama sonuç güzelse değiyor beklemeye değilmi.?

Tahmin ettim canım işinin yoğunluğunu.

İyi gezmeler bu arada..

Bende yalnızım evde..Kız özel derse gitti..
eşim oğlanı alıp işe gitti :) Para lazım baba oğul çalışıyorlar..
Bende yayıldım büyütüyorum :)

Oğlum eşimin şirketini çok seviyor bant usulü çalışan makinalar var onları izlemeye bayılıyor..haftaiçi uygun olmuyor pek..Haftasonu diye gittiler birlikte bir dolaşıp gelecekler..

@Umuttt şimdi partide tabiii. enfes mamaları yiyormudur acaba..

Son düzenleme:

Oooh bir turk kahvesi icilir sakin sessiz ben de dalko uyursa azicik oturucam 7 den beri ayaktayiz .

Dun kuafor oncesi alerji dr ina gittik. Adam pek bir gelisme yok ama beta vurusu ozellikle alerjisi olan cocuklara ciddi zarer eriuormus ondan siphelendi carsamba cikicak bogaz kulturu sonuclari

selam arkadaşlar 16 mayıstan buyana yani 18 gündür diyetteyim. specil k ile başladım. 104 kilo ile başlamıştım. bugün tartıldım 100 kiloyum. inşallah daha çok veririm. çift rakamlara yaklaştım :)

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
ara öğün:1 bardak süt
öğle:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:3-4 yk light yoğurt
akşam:4 yk taze fasulye(yağı çok çok az)
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
ara öğün:10 erik

HAFTANIN 1.leri ________ - 1.4 kg. __________ Umuttt - Julyet :119:

HATANIN 2.si __________ - 1.2 kg. _______________ fadime02 :81:

HATANIN 3.sü _________ - 1 kg. _______________ TozToprak :124:
Anam anam anam :))) Bu hafta birinci bilem olmuşum. Yanılmıyorsam 1 seneyi aşkın zamanda bu ikinci oldu :)) Eline sağlık Yenacığım, tüm arkadaşlarımı da tebrik ederim.

Tantanalı partimiz bugün oldu da bitti maşallah :)) Gayet güzel geçti, herkes çok eğlendi, bir aksilik de çıkmadı çok şükür. Şelaleli bahçede anneler ve çocuklar 37 kişi, üst bahçede babalar 10 kişi olmak üzere toplam 47 kişiydik. İkramlar çok beğenildi ve neredeyse tamamı bitti :) En sevilenler annemin yaptığı patlıcanlı ürünlerdi tabii, ikinci sırada trüf ve sarma vardı. Sadece su az geldi, yenisini söylediğimizde büfeden geç geldi. Bir de parti sonunda dağıtmak üzere minik hediyeler hazırlamıştık, onları vermeyi unutmuşuz Ne yapalım yarın okula götürür artık, çoğu okul arkadaşlarıydı zaten. Kalan 4-5 kişiye görüşürsek verebiliriz... Gece bire kadar da onları paketlemekle uğraşmıştım...

Bu tip partiler düzenlemek isteyen arkadaşlara fikir olabilir belki diyerekten önümüzdeki saatlerde resim de eklerim. Ne yazık ki telaştan ben hiç resim çektirmemişim, ucundan çıktığım bir foto var, onu ekleyeyim bari :))

Diyet bakımından çok dengesiz bir gündü. Çok hafif bir kahvaltı dışında saat dörde kadar filan lokma yemedim. O saatte sonra rahatlayıp tabak aldım kendime, tüm zararlı mamalardan 3-4 çatal yedim, yarımşar bardak kola ve gazoz da içtim. (Su bitmişti)

Herkes az kalorili ve bol neşeli bir hafta sonu geçirmiştir umarım :)) Ben yarın itibariyle yürüyüş ve diyette dengeyi oturtmak istiyorum. Beceririm inşallah :)

Kızlar bugün çok sıcaktı istanbul. Dersanede çok bunalım sıcaktan ve dersler. Dersten çıkışta bizim burdaki pelican alışveriş merkezinde bi yemek yiyelim dedik, yediğim yağlı yemekten sonra aklım başıma geldi. Ne zorluklarla kilo verdiğimi ve incecik olmak istediğimi düşündüm. Sınava çok az kaldı ama ben diyetime dikkat edicem. Acıktıkça meyve yerim, peynir yerim ama yağlı şekerli gıdalardan uzak durucam

herkeslere iyi akşamlar...
4-5gündür yatılı misafir vardı bizde, çat kapı olunca gelmeleri biraz telaşlı oldu benim için ve o yüzden hiç nete giremedim...
bugün sabah gittiler misafirlerim.
hepinizi öpüyorum.

olur böyle vakalar, türk polisi yakalar....

:))))

Aslında dediğin gibi yazı iyi değerlendirmek lazım. Meyce sebze çok fazla. Dondurma da var ama karpuz beni kesiyor. Ben de sınav stresini ve acıklmalarımı bol meyve ve sebzeyle atmaya çalışıcam. 2 haftadır felan yedıklerıme dıkkat etmedım spor da yok dırek davul gibi şişti vucut, ödem oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…