Geçmiş olsun bahar ya neler oldu yahu biişiler okudum ama anlamadım tam..arıcam telde anlatırsın olmadı=)))Ahhh canım yaaa 7 kilocuk olurmu Allah aşkına bizim için her gramın önemi var. Benim miladım olması lazım kesin ve son kez çünkü şeker hastası olmak istemiyorum. Sağlığım risk altında.
Maşallah canım kilo almamışsın gittinmi doktora ne dedi ? Kist falan var mı :26: Önümüzdeki 2 hafta akşamları yürüyüş için uygunum düşünürsen bana katılabilirsin
Geçmiş olsun bahar ya neler oldu yahu biişiler okudum ama anlamadım tam..arıcam telde anlatırsın olmadı=)))
bide ben akşamları gelemem ki yürüyüşe biliyosun eşim geliyo tam yemek saatimiz oluyoo hem annemde burda şimdi o yüzden bırakamam kadını yalnız..
doktorada gittim tedaviye başladık hayırlısıyla.ben kilo vercem sonra hamile kalcam dedim.dr biraan önce gebeliğe geçelim hamile kalıncaya kadar sen devam et rejime spora ama önce zayıflamaya şartlama kendini dedi..öle işte bunları da konuşuruz telde..hatta müsait olunca gel bi kaave içelim=))
Kızlar sizler nasılsınız?tatile çıkçak olanlar var ne güzel hayırlı yolculuklar güle güle gidin gelin evlerinize inşallah..
kilo veren vermeyen çabalayan herkesleri tebrik ederim kilo kayıplarının devamını dilerim=)))
Mugla da nerdesiniz belli oldumugünayydınnnnnn kızlarrrrr dün eşimin açıköğretim sınavı vardı onunla bingöle gittim orda kendime bişeyler aldım malum yaklaşıyo izin istediğim modellerin L ve XL çına sığmak çok güzelmiş 42 beden keten pantolon aldım mutluyum amma azim edip m alesef bi 5 kilo daha veremedim ona yanıyorum hemen gaza gelmem lazım spora başlamalıyım herkeze mutlu pazarlar
ceco hakkaten misolara bende olsa sinirlenirim ben nekadar ince düşünürsem karşıdakide o kadar gevşek oluyo sanırım buda güler yüzllülüğümüzden kaynaklanıyo
evlenincede aynısını sende ona yaparsın ödeşirsiniz:)))
tombulkelebekim
bu hafta şekeride kestine göre listede umuyorum seni köy tavuğumuymuşş aldığın tavuk
asuman eşya varken badana çok zorr kolay gelsin evde düzen olmayınca yeme düzenide kalmıyo benim gibi dikkat ett
mutlu merak ettim saçını gitmden görelimm
iyi tatiller bu arada bizim yerimizede gezz
maryporkerallah inşallah kucağına yavrunu almayı nasip eder
neden bana yakın kimse yokkk off bunalıyorum hoş burda gidecek yerde yokkk neyse artıkın muğlada bullurum dicem ama ordakilerde zayıf heraldekii kimse uğramıyo buralara
özkaarada olur öle kaçamaklar allah emeğini boşa çıkarmasın
Gunaydin kizlar ben az girince mOtivasyon dustu galbasam
Herkese gunaydinnnnn. Sonun da saclari yaptirdim ben cok begendim. Oldu yani ama tabi Acilinca ne olur Onu gorucez balyaj ve kesim tam 3.5 saat surdu ve sifir beklemeyle cok sikici ama sonuc iyi bu gun resim koyarim cekemedim dn
tombulkelebekim
bu hafta şekeride kestine göre listede umuyorum seni köy tavuğumuymuşş aldığın tavuk
Gunaydin kizlar ben az girince mOtivasyon dustu galbasam
Herkese gunaydinnnnn. Sonun da saclari yaptirdim ben cok begendim. Oldu yani ama tabi Acilinca ne olur Onu gorucez balyaj ve kesim tam 3.5 saat surdu ve sifir beklemeyle cok sikici ama sonuc iyi bu gun resim koyarim cekemedim dn
selam fıstıklar nasılsınız bakalım?
YENA canım senden çok ama çok özür dilerim bu hafta sebepsiz bildirim yapamadım aslında hiç olmazdı böyle bir şey ne olur kusuruma bakma gerçekten çok üzgünüm özür dilerim, bu ara okulun işleri yoğunlaştı, aslında ben bazı notları sonra girmeyi düşünyüordum azcık karne heyecanı olsun diye (malum artık e okul var) müdürüm herkes bir an önce girsin de bende pzt karneleri çıkarmaya başlayayım dedi öyle olunca işler çoğaldı birden tabi bu mazeret değil ama inan unuttumbir daha olmaz ....
bu arada beni ve sınıfımı tebrik eden herkese çok ama çok teşekkür ederim ,rabbim sizleri de evlatlarınızla mutlu etsin inşallah
biz bugün kastamonu'ya gezmeye gidiyoruz YAĞMURGÖZLÜ ablacım etli ekmeği senin yerinede yiyeyim mi ne dersin :))))
Bende yalnızım evde..Kız özel derse gitti..
eşim oğlanı alıp işe gitti :) Para lazım baba oğul çalışıyorlar..
Bende yayıldım büyütüyorum :)
Oğlum eşimin şirketini çok seviyor bant usulü çalışan makinalar var onları izlemeye bayılıyor..haftaiçi uygun olmuyor pek..Haftasonu diye gittiler birlikte bir dolaşıp gelecekler..
@Umuttt şimdi partide tabiii. enfes mamaları yiyormudur acaba..
Anam anam anam :))) Bu hafta birinci bilem olmuşum. Yanılmıyorsam 1 seneyi aşkın zamanda bu ikinci oldu :)) Eline sağlık Yenacığım, tüm arkadaşlarımı da tebrik ederim.HAFTANIN 1.leri ________ - 1.4 kg. __________ Umuttt - Julyet:119:
HATANIN 2.si __________ - 1.2 kg. _______________ fadime02:81:
HATANIN 3.sü _________ - 1 kg. _______________ TozToprak:124:
merhaba banucum ben de gün boyu bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum napıyım
artık bir toparlanma şart hepimiz için ben de nerdeyse her gün ufak tefek kaçamaklar yapıyorum sonra yürüyorum sonuç hep sabit tabii
6 aydır bir 10 kiloyu verip de şu işi bitiremedim ne deyim kendime bilmiyorum
Ben de aynı, bugün dersanem vardı. Yanımda çavdarlı sandwıs goturdum her zamankı gibi. Neyse onu yedim ama beni şeytan dürttü canım siyah çikolata istedi, onu bulamayınca browni intense alıyım dedim. 170 kalorilikşeyi yedim valla. Bugün toplamda 1500 kalori almışımdır. Ders çalışırken beynim çalışıyo ya belki yakmışımdır onu demi
Bilindigi gibi guzel arkadaslarin bahari cifcufladik yaz geldi catti. Bir 3 aylik donemimiz aha var . En az10 kg atabiliriz ki daha ne olsun. Eylul ayinda fistik gibi gorunuruz.
Simdi 1 haziran ile yaz bize geldi diyorum tatli tuzlu mamalara elveda Yazi iyi degerlendlirecegiz meyve bol neyazikki dondurma da bol ama tutcaz artik. Ben 20 haziranda donucegim 8- 20 haziran kopucaz. Sonra cokkkk siki 1 ay geciricem insallah temmuz 15 de ise altinoluga gecİcem ama ordan da baglanir agir aksakta olsa yazarim durumlari opuyorum cok gu ici gorusuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?